Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Angry Video Game Nerd
szétröhögtem magam😄DD
Rage47
sztem is pocsék a game, mindenhol sz*r pontokat kapott
Eh. Ammo, medic kit? Anélkül szerintem nem játék a játék. Még, hogy multi...
Én se értek egyet vele teljesen. Ez egy tökéletes játék, ha úgy nézzük mint egy botok ellen játszható multiplayer játékot. De szerintem ennek a játéknak a singleplayer lett volna a lényege, és amellé kellett volna társulnia egy ilyen multiplayernek.
LasDen
de ha azt nézzük mit lehetett volna kihozni a játékból geci szar lett.... 😄
me sztem vmi isten sztorit össze lehetett vóna rakni.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megvolt, a videóról viszont tényleg eszeveszett fikázás jött át.

Javaslom a mai bejegyzés elolvasását.
Ez a videó fikázás,nem több. FreddyD olyan dolgokba kötött bele,ami miatt a Bf2-t is lelehetne szarozni.

Rage47
Atisz
Hát nem, a youtube azért egy "picit" látogatottabb mint egy személyes oldal 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zeli
Nem bírja a Google-t.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Aki akarja ígyis-úgyis megnézi attól függetlenül, hogy hol vannak a videói.
Atisz
Youtube-ra miért nem csinál új accountot? Sokkal nagyobb volt a nézettsége ott...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nekem eddig 50-50 az FF lejátszási aránya😄
fery02
Akinek megáll az elsõ 5 másodpercben, indítsa újra a Firefox-ot. Lehet, hogy újraindításnál kiírja, hogy "A firefox már fut", de nem kell vele foglalkozni, OK-ot nyomsz, és újra megpróbálod, míg el nem indul.
Velem ilyen, hogy nem akarja lejátszani a videókat akkor szokott elõfordulni ha rengeteg lapot megnyitottam elõtte Firefox-ban.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SigS
explorer lejátssza nálam. ff szarakodik

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Wreck86
Nem játsza le + nálam nincs hang,valaki tud adni egy mûködõképes linket hozzá, légyszíves😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nonicks
érdekes videó lett amúgy...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Tigristank
Mert megérdemled. ^^

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Most miért basszam meg?:-@

hen-tes
Sztem az a gáz, hogy nem egymás mellett ülnek, hanem csak elküldtek pár elõre meghatározott szöveget, aztán freddy összeollózta a saját mondókájával, így persze rohadt mesterkélt lett az egész. Bazdmeg.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ez a videó kifejezetten rossz lett.😞
Az a gyerek,meg a másik csóka is teljesen felesleges, a negyedénél elegem lett belõlük...

sweech
a blogon nekem is kiakadnak a videók, muszáj az indán néznem

Nekem meg nem játssza le a videókat. 05-nél megáll. Még este az inda lejátszotta most az sem.
zeli
ezdeszar így...
totál nem illik oda egyik sem...
a kisjátékos gyerek?lol

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sweech
az. a kisgyerek még néha vicces is volt, de a másik nagyon nem illett oda

LasDen
Ez az új videó nm volt a legjobb....az új koncepció nem is lenne rossz, ha a beszólásaik nem lennének ilyen mesterkéltek......legalábbis nekem nagyon úgy hangzottak.......egyedül a zenés rész volt jó......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sati84
Folytatás itt.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

lol -.-"

Sati84
Második rész.

De mindjárt nyitok topicot is.

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Sati84
Már készül a következõ.
Érdekesek ezek a korai Nerd-videók, néhol egyenesen gázak. Aztán késõbb mekkorát javul a színvonal... :-)

Seth
<#eljen>jó lett, csak így tovább

PSN ID.: Beegabor

Sati84
Ez esetleg érdekelheti a topic közönségét :-)

Tigristank
Azóta kijött még 1 videó:

Marine Heavy Gunner - Vietnam

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

29.-én volt videó😄
Nagyon nagy. Az a plusz munka megérte, azzal a kis gonoszkodással<#eplus2>
biomage
o de rég néztem rá a blogra, lesz mit potolnom ma 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Rage47
!!új video!!
Battlestrike - Harc a csodafegyverért
Rage47
nekem tetszik mind😄
A Big Rigs volt az egyetlen olyan vidi, amiben tényleg éreztem, hogy megvan az a valami. Az jó volt😊

Az igaz, hogy a magyarban ötvennyelvnyi káromkodás van, de én a nerden nem csak azért röhögök, mert fuck... Haha, ezért is, de van még valami. Ahogy a játékok ésszerûtlenségeirõl beszél, amikor már tátva marad a szája, amikor egy csomó szarság történik a szobájában. Freddy meg megmutatja a játékok hülye részeit, és mintha csak továbbsiklana néhány ómostnemár kíséretében. Kihagy egy csomó lehetõséget, én én szinte minden ilyen résznél úgy érzem, hogy vmi hiányzik. Persze ízlés pofoz.

Szerintem pont ez a lényeg. Az, hogy Nerd nem tudja magát jobban kifejezni, csak káromkodással az angol nyelv korlátai miatt. Mi magyarok meg kismillió szinonimával rendelkezünk. Örüljünk ennek😄
Hát megnéztem én is. A röhögõs rész nálam is áll, de csak azért, mert az eddigiek sokkal rosszabbak voltak. Nem tudom... Valami hiányzik, amit AVGN óta az RPCJ-ben is keresek.

Én pl rég röhögtem ilyen jót RPCJ videón😄
Remélem ez a videó jobb lesz, mint az eddigiek, mivel freddidit lassan már csak a hírneve tartja össze. (amit az elsõ részek miatt szerzett, amik tényleg jók voltak). Bár a gyereknek megvan kötve a keze, hisz ha õ is úgy káromkodna, mint AVGN, akkor talán úgy érezné(nk), hogy utánozza... Illetve nem tudom, miért nem visz bele több erõt. Nem azt kéne mondani folyton, hogy háteztnemhiszemel, meg hogy ezolyanrossz, hanem a hibákat leordítani: energikus hangnemben, nem levertben. (Nem sírni akarunk a gammákon, hanem nevetni)
Különben csak egyszerû kritika lesz az egész, és az a baj, hogy az elsõ részek után a jó poénokat is várják az emberek. (Én legalábbis)
Bizonyára kell egy kis lélek ehhez, meg gondolom, fárasztó egy ien vidi elkészítése. Azért én szurkolok.

Pisicsíkok, fosástenger, lila víz.
ChuckyHUN
Nagyon jó a vidi 😊 vannak jó beszólások😊 majd írok bõvebb véleményt de most joccakát

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Atti12
új videó! 😊

sweech
én is úgy emlékszek

Evin
Ha jól emlékszem a padlón a minta, amin ugrál. De az biztos, hogy a padlón van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

fery02
Azt én sem értem

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!