1866
Rossz PC Játékok Sorozat
-
Nekem annyiban szerencsém volt, hogy nagybátyjám számtech tanár volt akkoriban és volt otthon egy-két gépe, amin ezerrel tolhattuk a game-t, bár nem tudom hányban lehetett, mindenestre nem mostanában..
A játék pedig számomra óriási élmény volt, sok játékmód, frankó karakterek, és jó többjátékos módok. Meg kéne szerezni, ajánlom másoknak is! -
gondolom ez nem nintendora készült,hanem pc-re de mind1...1996 környékén,ritka volt az olyan család aki megengedhetett magának egy számítógépet játékra...
pl. 1998-ig nem is hallottam számítógépről...1999-ben láttam egyet végre...aztán azon játszottam a doom2-vel :D persze ez se a miénk volt,hanem ismerősömé...asszem olyan 2003 lehetett mikor végre mi is megendhettünk magunknak egy gépet,ami kompletten is 200ropi volt...és csak p3-as...mondanom sem kell 2év alatt nagyon elavult a gyors technikai fejlődésnek kösznhetően -
őszintén bevallom,én nem is hallottam erről a játékról,nem,hogy játszottam volna vele! pedig nagy játékosa voltam a sárgakazettás videójátékoknak :) :D -
Lehet hogy leírhatatlan címe van, de az élmény is leírhatatlan volt mikor már az 1000. meccset toltuk benne "multi"-ban.. :D -
kőssé bele akkor xD 
-
*wacky :D -
biztos,jobban rímelt mindannyióknak a whaky racer,mint a whaky wheel(S)..:D mind1 a lényeget úgyis vágja mindenki :D -
Jah oks, én már azt hittem én vagyok a hülye :DD
Csak mert hárman írtátok egymás után ugyanígy... -
dettó, nevére nem is emlékeztem, de amikor megláttam mondom mekkora flash volt tényleg :D -
Jól van na, régen volt, nem emlékeztem a nevére a játéknak.. :d
Ha freddy nem hozza fel, még a vákí sem jut eszembe.
-
Mi az a "Whaky Racer" ?
Csak mert a blogon Wacky Wheels-t olvastam, és ezenkívül Wacky racert ismerek, de ilyet nem :s -
kitérdekel, öröm volt újra látni a játékot, hihetetlen sokat toltam vele.. :D -
lehet lefiették, hogy készítsen egy reklám videót a whaky racerről... :D és ő ilyen burkolt formában csinálta.... -
rövid a videó
unalmas a játék,nem is tudom Freddy minek foglalkozott veleó,hanem a whaky racer-ről...
sőt,nagyrészt nem is a pet racer-ről van sz
-
az, de ezen az elején akkor is szakadtam :D -
Whaky Racer beszt!! :o -
ez az eddigi legrosszabb rész :( -
miáááú miáááú :DDDDD
fennvan az új videó -
FreddyD - Game Over Song -
Vardar #1687 Szan Franciszkó rulz:D -
"azthittétek ennyi? Nem! Törjünk be más lakására! :D" -
Meg "ráüt" egyet a serpenyővel, az meg elájul. :D -
"végre egy jó mell a játékban" bazze :D -
Az éttermes szerintem jobb volt. :D
Na meg a szenátoros jelenet. :D -
ja az a legjobb:D -
Nagyon nagy lett :D:D:D
A pisilős jelenetnél, mikor megjelenik az a csodálkozó arc, hangosan felnevettem D::DD:SAÉ.s- -
jeeee :D ezt vártam -
kovi04 #1679 Folytatódik a Lula 3D !!! -
Vardar #1678 Viszont ez az ingyen Streets Racer érdekes. Nem tudja valaki, hogy most mit lehet kapni 3 az egyben akcióban? -
hja, most nagyon koncentrál a hangos történeteire :s -
kovi04 #1676 Látom halldoklik ez a topik, bár ez köszönhető annak, hogy havonta csak egy videó jelenik meg.
-
Vardar #1675 Már nem jeleníthető meg az updates link. -
ja ez nagyon szánalmas :DD -
Fail :D -
de lesz folyt köv:) -
Nagyon nagy. :D -
Új video, Lula 3D, nagyon jó lett! :D -
Vardar #1669 Bakker. És én még megakartam volna venni a SAS-t és a Combat Wings-t.... -
Húgom játszott vele, kb fél órát, végig is vitte :D -
nem jó,írjátok be a keresőbe,hogy battlestrike és jó lesz:)