Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Súlyos kérdésem. A Barbie videóban hol van az az ASS felirat? Nagyon vak vagyok.😄
Atisz
Szánalmas. De mi volt a konkrét videó ami kicsapta a biztosítékot?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

LasDen
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaesõ vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat ), közölték, hogy szevasz. Így van. Szevasztok baromarcúak.

de ez csak ilyen kamu fasság.......😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atisz
Én is észrevettem... de miért? Úgy értem mi a hivatalos indok hogy törölték az acc-ot?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nyár van jó hogy nem ül a gép elõtt. Õ legalább ember.
Szeptembertõl úgyis be fog indulni, jó lesz mint régen.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

skate00
ja semmi hülye vagyok

ThisZip
õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ, asszem csak simán bementem, vagy úgy kezdõdik az epizód, h bemész a bárba, nem? <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

skate00
ezeket tom má megnéztem kétszeris is a vidiket de NEM az hanem kintvok az utcán hogy menjek be a bárba??

ThisZip
ja és ha végképp nem megy akkor ugorj föl az ablak párkányára, majd át tudod magad tolni a cowboy-ajtó fölött, Freddy egyik videójában meg is mutatja

ThisZip
ugye a bárban vagy? ha jól emlékszem dumálni kell a prostival is meg a dagadt csapossal is, ezután mondja a csapos, hogy menj hátra, te meg benyitsz a derékmagasságig érõ "cowboy"-ajtón, utána hátsó ajtó és mehet tovább a gyilok

skate00
hogykell továbmennni a MESTERLÖVÉSZBEN a prostihoz odamek megkérdezik valami olyasmit hogy hello bébi én válaszolom ré TALÁN igen vadulsz szereted és utánna mitkll csinálni????

am KITÖRTE helyett KITÖRÖLTE t akartam irni

ThisZip
minden csoda 3 napig tart

skate00
Kitörte a Youtube a freedyD frofilját és elvesztek a videók nemsokára fel lesz töltve IndaVideo ra asszem (vagy valameik már oldalra)

Am szentem is má nem olyan jó mint régen meg alig probal ki játékokat 2 honapba 1 game

meg én enm azé nézem mert vicces nem a szar játékok miatt

Seth
Nekem nem tetszett, elfogyott a lendület úgy látom

PSN ID.: Beegabor

De miért a Dark Vampires lett a legszarabb forgolódós játék? <#confused> Btw, jó a videó...

biomage
vannak új videók 😊, az Assassin's creed es nagyon vicces 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

PJack
az igaz.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Nenrandil
Nekem bejött az új videó...

\"A book is a book\" Clive Barker

Azért az elõzõ avgn jobb volt.

PJack
hát ez az új videó elég szar lett sztem 😞
de az avgn-es viszont annál jobb 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kokó és Madár nincs? <#idiota>

zeli
Ez a videó tényleg jó lett. Mikor ráüvölt, hogy kelljél már fel te szar 😄Dd
meg mikor már a banánnal is gyakorol 😄Dddddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Tigristank
"Ne vigyorogjál, álljál már fel, te szar! Kelj fel! Kelj fel." 😄DDD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

LasDen
sztem nagyon jó volt.....én sokat röhögtem rajta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ronihun
Új video

...

fery02
Az 5.-ben megnézted a Video response-t (kimaradt jelenetek) is? 😄 Azok is hatalmasak, ez a csávó tud valamit, szerintem is õ lett volna a másik esedékes. A nyertes videója végülis annyira nem rossz, csak nekem kicsit unszimpatikus a csávó, fõleg a megköszönõ videójában. Egy kicsikét túlzásba viszi a poénkodást, meg kicsit gyerekes is, bár nem hülye a srác.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

1.Szó-szó, habár nagyon ötletesek ezek a bevágott jelenetek (fõleg a Jim Carrey-s 😊
2.Nem rossz.
3. -
4. -
5.Az öt közül ez a legjobb, kimagaslóan 😄

Szerintem a nyertes megérdemelten nyert, talán az 5. még esélyes lehetett volna ezek közül 😊

Próbáld ki milyen egyetemistának lenni vizsgaidõszakban.

Ha tényleg lenne ideje csinálná, hidd el.

toysoldier
😄DDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddd

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

offkorz
😄SAFA?SSDSAdSAD_SA

zeli
<#gonosz1>
folyamatábra is kell neki, hogy értse.....

<#duma>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

offkorz
nem,énvagyok,és alám beszélnek :-c

mama2
Ez FreddyD a videók alatt, és úgy beszélnek alá?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Wreck86
a 4es az ultrafetrengõs kategória XD

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

fery02
Bocsi, közben gyûjtöttem még kedvenceket, így nem 3, hanem 5. 😄

fery02
Én ezt a 3-at tartottam érdemesnek arra, hogy le is töltsem avi-ba: (a nyertes videó nincs köztük, azt nem annyira tetszett, mint ezek)
1. http://www.youtube.com/watch?v=tiwuiedpue8
2. http://www.youtube.com/watch?v=E99n3-zLlrM (bár ebbõl az elsõ másfél perc szerintem értelmetlen)
3. http://www.youtube.com/watch?v=1-b2WteSCTk
4. http://www.youtube.com/watch?v=lqrTI-UKNpA (ez azért, mert hihetetlen szinten beteg, aki csinálta 😄)
5. http://www.youtube.com/watch?v=4HYPYq9XAW0

Egyébként a csúcson kell abbahagyni, de õ már lekésett róla.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ronihun
mit?<#lama>

...

Még ma este lesz új videó(valószínûleg).

LasDen
aztán ezt te honnan tudod?????

ronihun
Régebben az elsõ videoinál
Mesterlövész:2007.április 17.
Mesterlövész II:2007 április 17.
Wanted Guns:2007 április 19.
Ski Park Manager:2007 április 28.
Barbie Super szarság:07.Május 4.
Boxos:2007.május 6.
Még aznap megint Mesterlövész III.
Ez nem sokáig tartott Elkezdte a rajongok videoit felrakni de azért még jöttek videok csak kicsit ritkábban ez volt juniusban.Juliusban azért még jöttek videok de több volt a kép meg hirek meg ilyenek.Augusztusban egyre ritkában jött video.Szeptemberbe volt pár aztán Októberbe egyetlen videó volt és utána ilyen Irate Gamer jajjde koppintott meg Nerdes vidik.Igy töb mint egy évvel a kezdése elött szinte havi egy video...És ez azért van sztem mert ezt már ö is megunta ezért mondja néha h lehet h abbahagyja .Én megértem h nincs kedve már ezt csinálni cska akkkor jelentse be h nincs mostanába kedve ehhez és majd ritkán leszu j video addig ilyen sok más lesz. Ennyi ne zt mondja h nincs ideje (persze tudom h van olyn h nincs ideje) de az is biztos h nincs már kedve.

...

zeli
Amúgy ezeket én sem szoktam elolvasni, meg ilyen bugvideókat, és Nerd-ös videókat sem nézem meg. Ha jön nagyritkán videója, azt megnézem, de a sok töltelék nem érdekel. Nem baj az, ha vannak ilyenek, aki akarja nézze meg, de akkor csináljon ennek egy külön blogot, és ott írja ezeket. A sok fan biztos átmenne olvasni...Itt meg csak maga a rossz játékok sorozat menne...

Ja és gondolom azért nyomatja ezeket, hogy kitöltse a 2 videó közötti idõt. De csak szétbassza vele az oldalt. De már mindegy ez már úgyis így marad, mert lesz 20-30 olvasó akik erõsen tiltakozni fognak az ellen, hogy megszûnjenek ezek a faszságok, meg a kúrva anyámat is szídni fogják, hogy hogy merészelek ilyet kitalálni.

Felõlem 😄 Építõ jellegû kritikának jók, nem?
Én leszarnám amúgy, hogy ritkán jön új videó, de legalább ne lenne tele minden odanemillõ szarral, meg képekkel, meg nerd-el... Eltûnik az a pár videó eközött a sok szar között😞

#1520: küldjed

Lol ezeket elküldöm neki oks ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jaja... FreddyD videói mind nagyon frankók, csak most már atomritkán látni belõlük újat. Mindig azt írja, hogy nincs ideje. Nos, lenne ideje, ha kicsit lenyugodnának a rajongók, meg utánzók, és Freddy sem állandóan Nerd videóit nyomatná.
Szerintem egy szar lett az oldal. Tele van mindenféle olvasók által beküldött hányadékkal, meg videók bugokról... Ki a faszt érdekel? Régen csak freddy videói voltak fent. Meg 2 havonta kijön egy új videó:S

zeli
Én csak felnéztem tegnap az oldalra, s a gyõztest megnéztem, de annyira nem tetszett. Írtak még 1-2 jót, majd lehet belenézek 😊