1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#1623 blogról néztem,ott jó volt. -
#1622 Nekem sem, kár volt otthagyni youtube-ot :/ -
#1621 nekem jó volt. bár blogon nem tudtam megnézni, csak indavideon -
Vardar #1620 Áhh. Ez kegyetlen jó.
Egyébként csak IE-vel ment, az FF nem akarja az igazságot... -
Vardar #1619 Nekem se:D -
csgj #1618 Csak nem képes lejátszani az indavideo... Legalábbis nekem nem jó "-.- -
kovi04 #1617 Rossz PC játékok sorozat: Alien Anarchy
Nagyon jó lett!!! Szerintem az évad eddigi legjobb része !!! -
#1616 Angry Video Game Nerd
szétröhögtem magam:DDD -
#1615 sztem is pocsék a game, mindenhol sz*r pontokat kapott -
Vardar #1614 Eh. Ammo, medic kit? Anélkül szerintem nem játék a játék. Még, hogy multi... -
gyonax #1613 Én se értek egyet vele teljesen. Ez egy tökéletes játék, ha úgy nézzük mint egy botok ellen játszható multiplayer játékot. De szerintem ennek a játéknak a singleplayer lett volna a lényege, és amellé kellett volna társulnia egy ilyen multiplayernek. -
#1612 de ha azt nézzük mit lehetett volna kihozni a játékból geci szar lett.... :D
me sztem vmi isten sztorit össze lehetett vóna rakni....... -
gyuri12 #1611 Megvolt, a videóról viszont tényleg eszeveszett fikázás jött át. -
gyonax #1610 Javaslom a mai bejegyzés elolvasását. -
gyuri12 #1609 Ez a videó fikázás,nem több. FreddyD olyan dolgokba kötött bele,ami miatt a Bf2-t is lelehetne szarozni. -
#1608 Terminator 3 -
#1607 Hát nem, a youtube azért egy "picit" látogatottabb mint egy személyes oldal ;) -
#1606 Nem bírja a Google-t. -
Vardar #1605 Aki akarja ígyis-úgyis megnézi attól függetlenül, hogy hol vannak a videói. -
#1604 Youtube-ra miért nem csinál új accountot? Sokkal nagyobb volt a nézettsége ott... -
Vardar #1603 Nekem eddig 50-50 az FF lejátszási aránya:D -
#1602 Akinek megáll az első 5 másodpercben, indítsa újra a Firefox-ot. Lehet, hogy újraindításnál kiírja, hogy "A firefox már fut", de nem kell vele foglalkozni, OK-ot nyomsz, és újra megpróbálod, míg el nem indul.
Velem ilyen, hogy nem akarja lejátszani a videókat akkor szokott előfordulni ha rengeteg lapot megnyitottam előtte Firefox-ban. -
#1601 explorer lejátssza nálam. ff szarakodik -
#1600 Nem játsza le + nálam nincs hang,valaki tud adni egy működőképes linket hozzá, légyszíves:) -
#1599 érdekes videó lett amúgy... -
#1598 Mert megérdemled. ^^ -
gyuri12 #1597 Most miért basszam meg?:-@ -
#1596 Sztem az a gáz, hogy nem egymás mellett ülnek, hanem csak elküldtek pár előre meghatározott szöveget, aztán freddy összeollózta a saját mondókájával, így persze rohadt mesterkélt lett az egész. Bazdmeg. -
gyuri12 #1595 Ez a videó kifejezetten rossz lett.:(
Az a gyerek,meg a másik csóka is teljesen felesleges, a negyedénél elegem lett belőlük... -
#1594 a blogon nekem is kiakadnak a videók, muszáj az indán néznem -
Vardar #1593 Nekem meg nem játssza le a videókat. 05-nél megáll. Még este az inda lejátszotta most az sem. -
#1592 ezdeszar így...
totál nem illik oda egyik sem...
a kisjátékos gyerek?lol -
#1591 az. a kisgyerek még néha vicces is volt, de a másik nagyon nem illett oda -
#1590 Ez az új videó nm volt a legjobb....az új koncepció nem is lenne rossz, ha a beszólásaik nem lennének ilyen mesterkéltek......legalábbis nekem nagyon úgy hangzottak.......egyedül a zenés rész volt jó...... -
#1589 Folytatás itt. -
Szabi1991 #1588 lol -.-" -
#1587 Második rész.
De mindjárt nyitok topicot is. -
#1586 Már készül a következő.
Érdekesek ezek a korai Nerd-videók, néhol egyenesen gázak. Aztán később mekkorát javul a színvonal... :-) -
#1585 jó lett, csak így tovább -
#1584 Ez esetleg érdekelheti a topic közönségét :-)