1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#1743 A meglepetés CDs résznél, mikor a pizza commandernél megláttam freddy fejét, olyanjót röhögtem:DD eza tipikus WTFarc -
#1742 jóvan,jóvan...ne bánts xD xD
én nem vagyok rosszjáték tagadó :D hiszek a létezésükben xD -
#1741 Úgy könnyű, de azért mert te nem találkozol velük, még rengeteg hulladékot adnak ki manapság. -
#1740 gondolod?
am én miért nem találkozok ennyi szar játékkal?
mondjuk biztos azért,mert nekem az évek alatt kialakult egy bizonyos köröm,és csak azokkal,meg a részeikkel játszok :)
meg vannak bizonyos kiadók,fejlesztők,akikben megbízok :)
-
#1739 Áh a mai játékok közt annyi a hitvány, hogy gyakorlatilag 24/7 dolgozhatna a tesztalanyokon... -
#1738 bár lenne pénzem..támogatnám freddyD-t egy rendes géppel :D -
#1737 az egy marha beszívott játék :D -
#1736 igen igazad lehet
sajnos a játékok,amiket adtak ilyen ctrl+c és ctrl+v volt..csak már lett a grafika,meg a név..oszt cső..de a motor egy az egyben ugyanaz volt -
#1735 bár a pizza commander az nagyon beteg......... :D -
#1734 maguk ajátékok nem szolgáltattak jó alapot az egész videóhoz.... :D -
#1733 elég gyenge volt az új rész,bár szeretem freddyD videóit..de mostanában vagy szar-szarjátékokat mutat be,vagy kifogyott a humor eszközeiből :( -
#1732 [URL=http://rosszpcjatekok.blog.hu/2009/06/30/rossz_pc_jatekok_sorozat_antikiller]"kiszopom a szemedet"[/URL] :D -
#1731 Jó,de ahogy nézitek,amikor megrakja szénnel,hogy gyorsabban menjen,ott ha felviszi az egeret,csavarkulcs lesz a jelből,nem lapát,szerintem azzal szerelni lehet. -
#1730 van új video, jejeje:) -
#1729 télleg annak néz ki.....végülis a németek fejéből pattant ki :D -
Vardar #1728 Hát ez a játék szerintem az eddig legbetegebb történet szempontjából. -
#1727 haha, nagyon jo lett:D
link -
#1726 freddyD nagyon elfoglalt lehet,nem igazán van videó:( mikor tavaly megismertem,örültem,hogy lesz nézni való,de aztán hamar megnéztem az összeset,és nem egyszer néztem meg,hanem legalább 3x :) jó lenne,ha havi 2-3 jönne ki...
még mindig ócska gépe van amúgy? -
#1725 akkor minek reklámozod magad? -
LycO #1724 http://llyykkoo.mybrute.com itt egy rossz játék nézzétek meg, online játék, gyakorlatilag a játékos semmit nem csinálhat, csak nézheti a játékot, igazi gyöngyszem... -.- -
kisAKOSH #1723 drága hölgyek-urak legyetek nagyon válogatósak. Csak a vásárlókon múlik mit tudnak eladni fogyasztói társadalom.
Senki ne vegye a szart és ráfognak jönni hogy kár a gőzért az energiárt ilyen baromságokat kihozni.
De ez igaz a zenére is annyi szemét van ami között elvész az igazi érték és sokan már nem is kíváncsiak az értékre mert belepte a szar.
Ez a baj.
"már nem az ami volt én elhagyom e kort de te csak élj a mában"
"kínos édesség, még beveszed mert más az íze mint rég pedig talán ki is köphetnéd ha ennyi elég, ebből elég!"
(Ákos) -
Vardar #1722 Na én ezt nem egészen értem. A 2. Mortyros videónak miért nincs rendes intrója? -
#1721 lol, most vettem észre, hogy cask az "i" betü volt a link. én azt hittem az egész szó, szerencsém h pont arra klikkeltem...:) -
#1720 Jó videó volt :DDD -
#1719 én keresgéltem azé, kicsi az a betű :D -
#1718 nagyon nehéz megtalálni :D elsőre megvolt...nyílván,aki tegnap látott először netet,az nem fogja megtalálni :D -
#1717 van rendes videó is, csak el van dúgva
/me köcsög, nemmondjamegholvan -
#1716 A hosszát nem néztem :Dddd -
#1715 Én azt hittem egy régebbi videóról van szó. Akkor megyek, megnézem. :) -
#1714 -
#1713 ez komoly rész volt, jót röhögtem :DDDDD -
#1712 beszoptam. -
Vardar #1711 Újabb káromkodhatnék. -
gyonax #1710 Na, nekem nagyon tetszett a videó, az utóbbi idő legjobbjai között van. -
#1709 Durva az a Mortyr 2 xD -
#1708 -
#1707 én játszottam vele :D kispöcsös voltam akkor még és nem nagyon tuttam mi a fene van csak nyomkottam :D -
#1706 Nekem annyiban szerencsém volt, hogy nagybátyjám számtech tanár volt akkoriban és volt otthon egy-két gépe, amin ezerrel tolhattuk a game-t, bár nem tudom hányban lehetett, mindenestre nem mostanában..
A játék pedig számomra óriási élmény volt, sok játékmód, frankó karakterek, és jó többjátékos módok. Meg kéne szerezni, ajánlom másoknak is! -
#1705 gondolom ez nem nintendora készült,hanem pc-re de mind1...1996 környékén,ritka volt az olyan család aki megengedhetett magának egy számítógépet játékra...
pl. 1998-ig nem is hallottam számítógépről...1999-ben láttam egyet végre...aztán azon játszottam a doom2-vel :D persze ez se a miénk volt,hanem ismerősömé...asszem olyan 2003 lehetett mikor végre mi is megendhettünk magunknak egy gépet,ami kompletten is 200ropi volt...és csak p3-as...mondanom sem kell 2év alatt nagyon elavult a gyors technikai fejlődésnek kösznhetően -
#1704 őszintén bevallom,én nem is hallottam erről a játékról,nem,hogy játszottam volna vele! pedig nagy játékosa voltam a sárgakazettás videójátékoknak :) :D