Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
már elkészültek a pólók,lehet szavazni 😊 kurva jók vannak!
sztem érdemes lenne mindet megtartani,és mindenki abból rendel,amelyikbõl akar 😊

BMW Über Alles!

TheRock18
tök király,nem sokára(talán idén) már lesz RPCJS póló 😊
erre hírdetett versenyt FreddyD...kíváncsi leszek a mûvekre 😛
nekem is van ötletem,de nem nagyon értek a PS-hez...pedig jól jönne

BMW Über Alles!

Rage47
új AVGN 😄 a vége a legjobb😄 szegény amcsik, nincs túl sok szavuk a káromkodásra
bírónéni-bírónéni.. xDDD

Rage47
új video
http://rosszpcjatekok.blog.hu/2009/08/27/rossz_pc_jatekok_sorozat_beach_soccer
TheRock18
én úgy tom,hogy már van neki,de azt mondta,hogy elég kevéske a pénz...nyílván egy gépet 100ropiból már összetud állítani...

BMW Über Alles!

zeli
Jaja..annyit kell mondania, hogy napi egyszer kattintsatok rá plz...a sok rajongó megtenné...
am. asszem próbálkozott már a Google ilyen reklámos cuccával, csak kiszedte.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Rage47
ja tényleg. már rég megcsinálhatta volna, ilyen látogatottságnál már jöhet belõle zsé
zeli
Vagy egyszerûen feltesz vmi reklámdobozt oldalra...vmi picit.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Bokafix2
Én megkérdeztem tõle és meg is írta emailben hogy sajna elég gyenge gépe van, fejlesztésre meg mostanában nem tud beruházni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

TheRock18
igen,mert fejenként mindenki megnézi 10x 😄
am,ha garantálná,hogy jó videók lesznek és gyakrabban,akkor küldenék neki pénzt...egy jobb gépre,amin elfut neki minden

BMW Über Alles!

Ezernél biztos több. A videók több ezres nézettséget érnek el.
TheRock18
úgy mellesleg kíváncsi lennék a rajongótáborára...hogy kb. hány tagot számlál
arra gondoltam,hogy talán,ha ösztönöznénk,akkor jobb videókat alkotna,vagy többet
ha eléri az 1000fõt a rajongótábor,akkor elég lenne,csak 100-200ft-ot küldeni neki,és máris telne neki egy korszerübb gépre,amivel több játékot tudna játszani
vagy szerintetek ez hülyeség?

BMW Über Alles!

Szerintem kétrétû a dolog. Egyrészt a játékok nem produkálnak akkora hibákat és nem adják a poénok magukat, másrészt kevesebb az ideje.
Atisz
Nem fogytak el, úgy fogalmaznék inkább: a "klasszikusok" között már nincs annyi. Van azért bõven (fõleg konzolon, no de ezt hagyjuk).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

LasDen
gondolom neki sincs már annyi ideje a videõ elkészítésére és ez a minõségre is kihathat... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tigristank
Kizárt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

TheRock18
elõtte is volt néhány,fõleg a 3. évadban...de a lula óta kajak egy élvezhetõ videó nem volt...az elsõ évadot kb. 5x néztem végig annyira tetszett...lehet elfogytak a szarjátékot?

BMW Über Alles!

Tigristank
Lula 3D óta? Dehát az nem is régi videó.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

TheRock18
😞
freddyD egyre silányabb minõségû videókat csinál...és ezt nagyon sajnálom
régebben gyorsabban készültek,és szórakoztatóbbak voltak
mostanában meg 2-4x annyi idõ,és egyre gyengébbek a felhozatalok meg a poénok is 😞
jó volt amúgy a pestikörkép összerakása
de én a lula 3D óta nem láttam jó videót 😞
úgy látom az elsõ és a második évadot már nem lehet überelni 😞

BMW Über Alles!

Amikor összerakja a budapesti utcaképet az odavág😊
zeli
Annyira nem jó ez az új videó.

Rage47
a mester új alkotása megtekinthetõ 😊
zeli
A meglepetés CDs résznél, mikor a pizza commandernél megláttam freddy fejét, olyanjót röhögtem😄D eza tipikus WTFarc

TheRock18
jóvan,jóvan...ne bánts xD xD
én nem vagyok rosszjáték tagadó 😄 hiszek a létezésükben xD

BMW Über Alles!

Atisz
Úgy könnyû, de azért mert te nem találkozol velük, még rengeteg hulladékot adnak ki manapság.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TheRock18
gondolod?
am én miért nem találkozok ennyi szar játékkal?
mondjuk biztos azért,mert nekem az évek alatt kialakult egy bizonyos köröm,és csak azokkal,meg a részeikkel játszok 😊
meg vannak bizonyos kiadók,fejlesztõk,akikben megbízok 😊

BMW Über Alles!

Atisz
Áh a mai játékok közt annyi a hitvány, hogy gyakorlatilag 24/7 dolgozhatna a tesztalanyokon...

TheRock18
bár lenne pénzem..támogatnám freddyD-t egy rendes géppel 😄

BMW Über Alles!

MR ME
az egy marha beszívott játék 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
igen igazad lehet
sajnos a játékok,amiket adtak ilyen ctrl+c és ctrl+v volt..csak már lett a grafika,meg a név..oszt csõ..de a motor egy az egyben ugyanaz volt

BMW Über Alles!

LasDen
bár a pizza commander az nagyon beteg......... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
maguk ajátékok nem szolgáltattak jó alapot az egész videóhoz.... 😄

TheRock18
elég gyenge volt az új rész,bár szeretem freddyD videóit..de mostanában vagy szar-szarjátékokat mutat be,vagy kifogyott a humor eszközeibõl 😞

BMW Über Alles!

Rage47
Wreck86
Jó,de ahogy nézitek,amikor megrakja szénnel,hogy gyorsabban menjen,ott ha felviszi az egeret,csavarkulcs lesz a jelbõl,nem lapát,szerintem azzal szerelni lehet.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Rage47
van új video, jejeje😊
LasDen
télleg annak néz ki.....végülis a németek fejébõl pattant ki 😄

Hát ez a játék szerintem az eddig legbetegebb történet szempontjából.
Rage47
haha, nagyon jo lett😄
link
TheRock18
freddyD nagyon elfoglalt lehet,nem igazán van videó😞 mikor tavaly megismertem,örültem,hogy lesz nézni való,de aztán hamar megnéztem az összeset,és nem egyszer néztem meg,hanem legalább 3x 😊 jó lenne,ha havi 2-3 jönne ki...
még mindig ócska gépe van amúgy?

BMW Über Alles!

AntiHero
akkor minek reklámozod magad?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

http://llyykkoo.mybrute.com itt egy rossz játék nézzétek meg, online játék, gyakorlatilag a játékos semmit nem csinálhat, csak nézheti a játékot, igazi gyöngyszem... -.-
drága hölgyek-urak legyetek nagyon válogatósak. Csak a vásárlókon múlik mit tudnak eladni fogyasztói társadalom.

Senki ne vegye a szart és ráfognak jönni hogy kár a gõzért az energiárt ilyen baromságokat kihozni.

De ez igaz a zenére is annyi szemét van ami között elvész az igazi érték és sokan már nem is kíváncsiak az értékre mert belepte a szar.

Ez a baj.

"már nem az ami volt én elhagyom e kort de te csak élj a mában"
"kínos édesség, még beveszed mert más az íze mint rég pedig talán ki is köphetnéd ha ennyi elég, ebbõl elég!"

(Ákos)
Na én ezt nem egészen értem. A 2. Mortyros videónak miért nincs rendes intrója?
Rage47
lol, most vettem észre, hogy cask az "i" betü volt a link. én azt hittem az egész szó, szerencsém h pont arra klikkeltem...😊
zeli
Jó videó volt 😄DD

MR ME
én keresgéltem azé, kicsi az a betû 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TheRock18
nagyon nehéz megtalálni 😄 elsõre megvolt...nyílván,aki tegnap látott elõször netet,az nem fogja megtalálni 😄

BMW Über Alles!

MR ME
van rendes videó is, csak el van dúgva
/me köcsög, nemmondjamegholvan