1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#1783 ez a techno-s szám a penge 2-be volt,ha jól emlékszem
am nekem nem tetszett ezaz új rész -
#1782 meg úgy is néznek ki mint a tekno viking ha nem ismernétek:teknóviking -
#1781 Francba, olyan hihetetlennek tünt hogy még akár igaz is lehetett volna. :D -
#1780 kár :D -
#1779 LoL, el ne hidd már hogy az a játék zenéje... freddy az egyik kommentjében leírta hogy azt ő rakta be, mert olyan mozgásuk volt a karaktereknek hogy pont ment ehhez a tucc-tucc zenéhez. -
#1778 úgy tünik igen:D nagyon elvetemült készitöi voltak -
#1777 Ez a techno viking komoly? :D Tényleg ilyen zene megy ha bejön a képbe? :D -
#1776 nagyon jó lett:DD
video -
#1775 hát ez az új vid jó volt...:D
ez a játék eladta magát :D -
davidhun73 #1774 elnézést oké! -
#1773 jó kifogás:D -
davidhun73 #1772 ja bocs csak nem vagyok anyira tájékozot a forumon hogy mit lehet -
#1771 -
#1770 ezt most miért ide? -
davidhun73 #1769 Left 4 dead Hamacsi Hálozatom David_Left_Szoba -
#1768 kezd kifogyni a poénokból -
#1767 bocs, de szerintem ez hülyeség. Így is jó vidiket csinál ám:)
meg am. is hogy ha mi most itt dumálnánk neki hogy: csinálj többet vazze akkor lehet hogy a minőség rovására menne azt meg mi sem akarjuk. meg am. is bár rengeted rajongója van!!!! -
#1766 már elkészültek a pólók,lehet szavazni :) kurva jók vannak!
sztem érdemes lenne mindet megtartani,és mindenki abból rendel,amelyikből akar :) -
#1765 tök király,nem sokára(talán idén) már lesz RPCJS póló :)
erre hírdetett versenyt FreddyD...kíváncsi leszek a művekre :P
nekem is van ötletem,de nem nagyon értek a PS-hez...pedig jól jönne -
#1764 új AVGN :D a vége a legjobb:D szegény amcsik, nincs túl sok szavuk a káromkodásra -
Szabi1991 #1763 bírónéni-bírónéni.. xDDD -
#1762 új video
http://rosszpcjatekok.blog.hu/2009/08/27/rossz_pc_jatekok_sorozat_beach_soccer -
#1761 én úgy tom,hogy már van neki,de azt mondta,hogy elég kevéske a pénz...nyílván egy gépet 100ropiból már összetud állítani... -
#1760 Jaja..annyit kell mondania, hogy napi egyszer kattintsatok rá plz...a sok rajongó megtenné...
am. asszem próbálkozott már a Google ilyen reklámos cuccával, csak kiszedte. -
#1759 ja tényleg. már rég megcsinálhatta volna, ilyen látogatottságnál már jöhet belőle zsé -
#1758 Vagy egyszerűen feltesz vmi reklámdobozt oldalra...vmi picit. -
#1757 Én megkérdeztem tőle és meg is írta emailben hogy sajna elég gyenge gépe van, fejlesztésre meg mostanában nem tud beruházni. -
#1756 igen,mert fejenként mindenki megnézi 10x :D
am,ha garantálná,hogy jó videók lesznek és gyakrabban,akkor küldenék neki pénzt...egy jobb gépre,amin elfut neki minden -
Vardar #1755 Ezernél biztos több. A videók több ezres nézettséget érnek el. -
#1754 úgy mellesleg kíváncsi lennék a rajongótáborára...hogy kb. hány tagot számlál
arra gondoltam,hogy talán,ha ösztönöznénk,akkor jobb videókat alkotna,vagy többet
ha eléri az 1000főt a rajongótábor,akkor elég lenne,csak 100-200ft-ot küldeni neki,és máris telne neki egy korszerübb gépre,amivel több játékot tudna játszani
vagy szerintetek ez hülyeség? -
Vardar #1753 Szerintem kétrétű a dolog. Egyrészt a játékok nem produkálnak akkora hibákat és nem adják a poénok magukat, másrészt kevesebb az ideje. -
#1752 Nem fogytak el, úgy fogalmaznék inkább: a "klasszikusok" között már nincs annyi. Van azért bőven (főleg konzolon, no de ezt hagyjuk). -
#1751 gondolom neki sincs már annyi ideje a videő elkészítésére és ez a minőségre is kihathat... :D -
#1750 Kizárt. :D -
#1749 előtte is volt néhány,főleg a 3. évadban...de a lula óta kajak egy élvezhető videó nem volt...az első évadot kb. 5x néztem végig annyira tetszett...lehet elfogytak a szarjátékot? -
#1748 Lula 3D óta? Dehát az nem is régi videó. -
#1747 :(
freddyD egyre silányabb minőségű videókat csinál...és ezt nagyon sajnálom
régebben gyorsabban készültek,és szórakoztatóbbak voltak
mostanában meg 2-4x annyi idő,és egyre gyengébbek a felhozatalok meg a poénok is :(
jó volt amúgy a pestikörkép összerakása
de én a lula 3D óta nem láttam jó videót :(
úgy látom az első és a második évadot már nem lehet überelni :( -
Vardar #1746 Amikor összerakja a budapesti utcaképet az odavág:) -
#1745 Annyira nem jó ez az új videó. -
#1744 a mester új alkotása megtekinthető :)