Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem érdemes lenne mindet megtartani,és mindenki abból rendel,amelyikbõl akar 😊
BMW Über Alles!
erre hírdetett versenyt FreddyD...kíváncsi leszek a mûvekre 😛
nekem is van ötletem,de nem nagyon értek a PS-hez...pedig jól jönne
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
am. asszem próbálkozott már a Google ilyen reklámos cuccával, csak kiszedte.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
am,ha garantálná,hogy jó videók lesznek és gyakrabban,akkor küldenék neki pénzt...egy jobb gépre,amin elfut neki minden
BMW Über Alles!
arra gondoltam,hogy talán,ha ösztönöznénk,akkor jobb videókat alkotna,vagy többet
ha eléri az 1000fõt a rajongótábor,akkor elég lenne,csak 100-200ft-ot küldeni neki,és máris telne neki egy korszerübb gépre,amivel több játékot tudna játszani
vagy szerintetek ez hülyeség?
BMW Über Alles!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
BMW Über Alles!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
freddyD egyre silányabb minõségû videókat csinál...és ezt nagyon sajnálom
régebben gyorsabban készültek,és szórakoztatóbbak voltak
mostanában meg 2-4x annyi idõ,és egyre gyengébbek a felhozatalok meg a poénok is 😞
jó volt amúgy a pestikörkép összerakása
de én a lula 3D óta nem láttam jó videót 😞
úgy látom az elsõ és a második évadot már nem lehet überelni 😞
BMW Über Alles!
én nem vagyok rosszjáték tagadó 😄 hiszek a létezésükben xD
BMW Über Alles!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
am én miért nem találkozok ennyi szar játékkal?
mondjuk biztos azért,mert nekem az évek alatt kialakult egy bizonyos köröm,és csak azokkal,meg a részeikkel játszok 😊
meg vannak bizonyos kiadók,fejlesztõk,akikben megbízok 😊
BMW Über Alles!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
sajnos a játékok,amiket adtak ilyen ctrl+c és ctrl+v volt..csak már lett a grafika,meg a név..oszt csõ..de a motor egy az egyben ugyanaz volt
BMW Über Alles!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BMW Über Alles!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
link
még mindig ócska gépe van amúgy?
BMW Über Alles!
Senki ne vegye a szart és ráfognak jönni hogy kár a gõzért az energiárt ilyen baromságokat kihozni.
De ez igaz a zenére is annyi szemét van ami között elvész az igazi érték és sokan már nem is kíváncsiak az értékre mert belepte a szar.
Ez a baj.
"már nem az ami volt én elhagyom e kort de te csak élj a mában"
"kínos édesség, még beveszed mert más az íze mint rég pedig talán ki is köphetnéd ha ennyi elég, ebbõl elég!"
(Ákos)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
BMW Über Alles!