Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
nemigazán lassítja azokat sem,mondjuk attól füg milyen a géped.

Persze ha mostani játékból akarsz fölvenni, akkor jó hogy lassítja 😊
Ilyen Big Rigs kategóriájú játékot szerintem nem.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

SNAKE01
nekem van teljes frapsom,nem is lassítja be a legdurvább gémet sem,csak csupán több gigás lesz a 2 perces videó is,mondjuk kódolással feltudom tölteni 50 megás tárhelyre,de én ilyenekkel nem szarolok...

zeli
Ja, amúgy jó, én is próbálgattam, csak az a baj, hogy eléggé lelassítja a játékokat...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Atisz
Igen azt kéne, amúgy ha jól tudom a demo verzió 30 mp-et enged.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zeli
Töltsd le 😄
A kipróbálható verzióval csak annyi a gond, hogy 1 percet enged videózni 😄
Amúgy tényleg jó lett az új videó<#eljen>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Atisz
fraps-em sincs xP

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

én az anti-gravitációs részen dõltem sokat 😊

berlinboy6329
Ez a Big Rigs videó k...jó!!!!

Fõleg a you're winneres rész,meg mikor neki meg a házaknak! xDDDDDDDDDDD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mike0013
fraps-el vette fel a videókat, mondta

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atisz
Aha, hát ja.

Kedvet kaptam én is egy ilyen kis elemzésre, csak nincs webkamcsim és nem is tervezem a megvételét csak emiatt...

berlinboy6329
Már fenn van.Épp most néztem meg.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ejha bizonytalanná tettél... 😊
Nembaj, utánanézek ^^

#143: ilyen mindenkivel megesik, ne hülyézd már le magad, csakmert nem jutott eszedbe egy játék neve! 😄

scorpeeon

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Az elõzetes videó alapján rákerestem. Nem sok játékra adott a Gamespot 1.0-át 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Seth
tipp, legközelebb gods and generals

PSN ID.: Beegabor

ThisZip
Ennyi volt az "elemezgetése"????? Nehogymár, bírom a stílusát! Hátha van még másik game ami megérdemelné ezt a dicsõ címet!!! <#vigyor1><#vigyor1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Atisz
"Ez egy bûncselekmény az emberiség ellen ez a játék." <#vigyor3>

Atisz
Honnan tudták itt egyesek hogy ez a játék lesz górcsõ alá véve? <#guluszem1>

aha....hülye vagyok hogy nem jöttem rá. vagy csak másnapos.

scorpeeon
Sztem pont, hogy a Heroes 5 volt már az orosz (Nival) és az azelõttiek nem. Kétségkívül nagyon jó lett. Meg még ott van ugye a S.T.A.L.K.E.R. 😊

light00
lol de a heroesra már mindenkinek leesik😛
(dehogyis, csak lusta gépelni<#idiota>)
(mindegy legalább bezsebelt két karot)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Heroes of might and magic (#139 megint leülhetsz <#idiota>)

light00
Heroes

Mi az a Hiroz?

ez a játék kész szarrá röhögtem magam<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz><#banplz>

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

az sok, kár volt érte a cédét <#idiota> ennél már a Platós IFA is jobb...

Hiroz négy, leülhetsz egyes <#idiota> vagy nem? <#idiota>

kemszi2
fa..om youtube.....áá de utálom...
light00
kevesebb mint 20000-et 😄D

scorpeeon
Sokat nem adhattak el belõle:
"Despite all these issues, Big Rigs outsold three of the five games in GameSpot's "Best Game No One Played" category, the criteria of that category being that each game sold fewer than 20,000 units in North America."
😊

light00
Asszem az Arcanum orosz eksön. De ha jol tudom a Fallout fejlesztöinek egy része is orosz.

light00
Oroszokat nem szidni van jo gémük is (böööööh...hát csak most nem jut eszembe egy sem<#idiota>)

norbi56
vao ez nagyon komoly az oroszok baklövése hisz most jön a rig'n'roll ami szintétn orosz és elõtte volt hard truck,hard truck2,king of the road

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
loûál ez hatalmas😄
hejj tudtam hogy orosz játék! tudtam! csak a szemét komcsik csinálhatnak ilyet!(nyugi vicc volt) amúgy nagyon jóak ezek a szövegek is😊

norbi56
na nézzük

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Azon gondolkozom ezekre a játékokra hogy talál rá?? 😄

Na ez tényleg marha jó volt, ezen én is sokat dõltem a röhögéstõl!!! 😄

😄D
áá..ez a játék kell 😄
ezt ki kell próbálnom...
annyira szar hogy már jó 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

😄DDDDD Azért kiváncsi lennék fénykorában mennyit kóstált ez a játék a boltok polcain. No meg a vásárlói visszajelzéseket is megnézném <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

light00
"..mint a nasa centrifugája csak hatszor durvább..."
"you are winner-I are winner, motherfucker XDDDDD
nagyon gáz ez a gém 😄D

Király, nézem is mindjárt csak lassan tölt 😞

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

És kintvan a videó!

Csalódni mostsem fogunk a narrátor képességeiben 😛

Vegyes érzelmek önöttek el, vagy azért mert ezért pénzt kértek, vagy azért mert ennyire sz*r... Lehet h sose fogom megtudni...

És akinek nem tetszik az ne nézze... Nem kell 10x elmondani h ilyet bárki tud, meg bárki elõveheti a gyengén sikerült játékokat! A vicc maga az ember aki ezeket felveszi, és kommentálja! És 1-2 emberen kívül hatalmas a sikere.

http://rosszpcjatekok.blog.hu/

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Mindegy, np.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jó, ezzel az erõvel minden játékról lehetne egy-egy ilyen gyöngyszemet készíteni csak meg kell találni a bugokat =)

Hát igen a pénzügy mindent megöl, az az 1-2 hónap +csomó pénz...

light00
Nem mai mint ahogy a mester is egyszer kiemelte, de teygük hozzá, az igényességet nem ma találták ki. Nézd meg a #113-as linket, és leeht kilencven akárhányas játék, +1-2honap és normálisra csinálhatták volna a gémet.

Atisz
Egyik sem egy mai darab, azt azért tegyük hozzá...

Atisz
"Ha a pokolban vannak számítógépek, ott ez megy éjjel-nappal." <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

tobias88
kerestem róla egy képet, és az elsõ amit találtam ez volt, hát nem semmi lessz az biztos: lelógó idõ + szürkeség mindenhol<#vigyor><#nyes>