Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
aqua fitness XDDDDDDDD
eddigi legjobb<#worship><#hehe><#eljen>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LasDen
érdekes, hogy mennyire kiemelik, hogy 3d motor..... 😄

de akkor is aqua fitness powaaaaaaa.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
kiadó leírása a játékról xD

"intelligens, egymást segítõ ellenfelek"

<#banplz>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kurva jó játék 😄 tuti,hogy ebben nem voltak tesztelõk😊

Picar77
😄
ilyen szart XDDD

()() (^^)

kuci06
lol, vonalkód 😄
várom a kövi videókat, ez a játék odavág 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

hen-tes
Tényleg van ennek a játéknak neten (böngészõben) játszható verziója?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

LasDen
aqua fitness 😄DDDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hen-tes
Frankó kis játék.. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Atisz
II. világháborús?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

ti vagytok azok

Csuhai G
Várom. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Czdano
Jön a rettenet...
2007.05.30. 13:32 :: freddyD
Tegnap vettem a közeli hipermarketben egy játékot, a 990 ft-os kategóriából. A guberálós kosár egy aranybánya blogomnak.
De amit kaptam...egyszerûen...Emberek, komolyan bõgés szélén állok...
Persze szarok az eddigi játékok is, de legalább humorral tudtam játszani, röhögve, hogy mennyire rossz.

De ez tényleg kínzás...Nagyon nem poén...😉
Ha ezt a mocskot órákon át játszanám, vehetnék fel kényszerzubbonyt. Már vettem fel pár jelenetet, de egész egyszerûen...nem fogom fel, hogy a hátsó borító alapján 2006-os a játék.
A játékról szinte semmi sincs az interneten, a forgalmazó honlapját megnéztem, és szinte csak oktató szoftvereket, játékokat forgalmaz, kérdem én, mit keres egy ilyen a kínálatukban?

A játékban ha elmegyek a névjegy részhez, nem ad ki semmit.Hát nem csodálkozom.
A mesterlövész klasszisokkal jobb ennél... Ami a legbizarabb, hogy ennek a játéknak is kifejezetten jó borítója van. 😄

Nem tudom hogy haladok majd, ehhez tényleg gyomor kell...Igyekszem péntek estére felrakni az elsõ részt. Bizony, ha ebbõl a játékból nem lesz legalább 4 videónyi anyag, elmegyek papnak.
És ne is próbálkozzatok, nem fogom elárulni a "játék" nevét 😉

Elvileg holnap este fennlesz...

----TÉK----

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ja, nem gondoltam volna, hogy van ilyen játék LOL 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Picar77
ja az nagyon lol 😄

()() (^^)

bigfoot
hát az utsó videó babazós eleje tényleg nem jó,viszont a játék kész😄

Jájj, pedig a végén a lényeg 😊)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Czdano
Ezek az ujak nem olyan jók :S Mesterlövész 5 az nagyon ütött de ezek....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

wantonly
Ez most tényleg gáz

(nem bírtam végignézni)
tugyiti
Újabb agyszülemény...kicsit erõltetett szerintem:S
Casillas
azzal én is, az alagutas rész pont benne volt, amikor kilövi a rakétát, akkor lehet látni a hegy oldalába, meg azon a pályán volt valami léghajó is 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bardocz
ennek valamelyik része nekem bejött,vagyis ademója,jól elvoltam vele😊
wantonly
Azért elég érdekes, hogy ez a játékot szimulátornak nevezi. 😄
Picar77
lol 😄

()() (^^)

wantonly
Király. 😊
Casillas
van új 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

amíg nem a grafika a fõ szidalmazás oka addig nem baj 😊
azért a frédis az igenérdekes 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Atisz
Sajnos az új játék (Home Alone 2) szétszedése annyira nem jó (mondjuk a farkasemberes rész azért üt <#vigyor3>). Nem kéne ennyire visszanyúlni az idõben, kicsit aktuális játékokat kéne elõvenni (akad azok között is fércmunka, mint a gyom)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A Mortyr-t nekem annó lehetõségem adódott kipróbálni. Hát nem semmi... a hangok brutálisak voltak, a grafika az évekkel korábban kiadott Quake 2-jétõl fényévekre volt.

Aquir
ja, tök jó😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

persil
Ezen a mesterlövész videón vagy fél órát röhögtem!😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

light00
ajánld be 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Voltan
Igen elég gáz 😄
Bár szerintem a Mortyr címû borzalmat azért nem üti, pláne nem a Nerves of Steel-t. Ez utóbbi egy régebbi darab, ismeri valaki? Szerintem minden idõk legrosszabb FPS-e.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

érdekes ez a játék 😊
("A mesterlövész")

zeli
Nájsz 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

tugyiti
hatalmas <#taps>
most kezdtem el nézni... eddig nagyon lol😄

Picar77
lol 😄

()() (^^)

SNAKE01
😊

PJack
:ASD:AD:SA😄::ASD:😄D
ezen milyen jókat lehet röhögni😄

(+fav😊)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Czdano
Hát ez lol (amugy meg /fav)

bigfoot
fasza lett😄

bardocz
XDXDXD
wantonly
Doddy a düdő
fú az elsõ részét ismerem :0

bigfoot
nah fenn van egy újabb,ez is jó lett😄

scorpeeon
Ha ilyen játékokat elemzel, mint amikrõl ebben a topicban van szó, remélhetõleg így sem fog szaggatni 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zeli
Ja, én gépem nem a legerõsebb típus :S
Kipróbáltam a Frapsot a Half-Life-al(elsõ résszel), na ott nem szaggatott be XD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SNAKE01
😊

Természetesen. Igazad van.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!