Rossz PC Játékok Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
mekkora jó már ez az elõzetes 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
PSN ID.: Beegabor
de akkoris!!4 ez az én véleményem, az meg a tied 😊
(hiba volt tudom, sry^^)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Már most látom mi lesz itt, olyanokat írnak róla hogy csak úgy nézek 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egyszerûen te ilyen vagy, én meg olyan.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"10 frames?!?!? I didn't even have a second to dodge that!!!!!"
PSN ID.: Beegabor
Ez tényleg kész<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, bár mondjuk én ilyen szar grafikájú játékokkal nem is játszom<#levele>#levele>.
Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
amúgy sztem reklámozhatnád FreddyD-t! vagy ha már reklámoztad,bocs,nem láttam😊
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
PS4 ID: Vordengo
+fav!!4
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Van 1-2 nagyon jó elemzés pl. a #12-ben linkelt Indiana Jones játékteszt is ilyen. Ellenben ez a magyar srác utánoz -ami nem lenne baj, ha jól csinálná-, de sajna még csak jó jumora sincs hozzá.
Ahogy mondani szokás, ilyet bárki tud... onnantól kezd érdekes és szórakoztató lenni, ha jól tálalják.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.