Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
Legjobb: Wanted Guns vs Grétsy tanár úr: Kiemelve és ismételten rákérdezve: "szemét szemét" ?!<#idiota>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

LasDen
kijött egy elõzetes.....vmi nagyon durva jön 😄
mekkora jó már ez az elõzetes 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gerbill
Én megnéztem pár videót ettõl a Fat Mann Judgeth fickótól, és elõször még vicces, amikor a taz mániában mindig felakad és What the fuck-ozik, de egy idõ után marha unalmas, hogy mást sem tud mondani. Valamelyikben volt, (talán épp a tasban) ez:I didn't even have a second to dodge that. ezen jót nevettem, de nagyon unalmas egy idõ után, fõleg ha töbet nézek meg belõle. A mesterlövészen viszont egész jókat nevettem és nem azon, hogy egy idegesítõ akadályon fél óráig küszködik(Fat Mann Juggeth)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Seth
A Gamespot-os srác is odavolt érte <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

hogy õszinte legyek nem néztem meg, csak elõítéletem volt 😄
de akkoris!!4 ez az én véleményem, az meg a tied 😊
(hiba volt tudom, sry^^)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

wantonly
Youtube-n van egy-két videó róla, kemény. 😄
scorpeeon
Wiki-n infó róla
Már most látom mi lesz itt, olyanokat írnak róla hogy csak úgy nézek 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Big Rigs: Over the Road Racing

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Seth
big rigs lesz szvsz

bigfoot
nagyon kemény lett😊)
úgy várom mint egy filmet😄

18-25 közöttött akartam írni, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tudom, de akkor is. Nekem nem jön be és kész. Viszont ne fiatalozz, mert neked is 20-25 az életkorod az adatlapon 😛.
Egyszerûen te ilyen vagy, én meg olyan.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

toysoldier
jaja, ez jó lesz nagyon 😄D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

norbi56
énis...

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

jah😊

tobias88
Van új, beharangozó típusú videó, már várom a játék elemzését<#hehe>
bigfoot
nekem az az angol indiana jones nagyon nem jött be

JCSR Apache
Most néztem meg a linken...az kéész!

"10 frames?!?!? I didn't even have a second to dodge that!!!!!"

Seth
jah, keressetek rá mondjuk you tube-on Fat Mann Judgeth-re(vagy Urinating Tree), na azokon én borultam (mondjuk angoltudás elõny of course, hogy a srác szövegét is megértse az ember^^).

12346
vassz.. én nem tom mit sírtok be ezeken a röhögéstõl. olyannyira szar, és vontatott, hogy iszonyú:c

hejj már megint ez a grafika buzulás... most majd jön a veszekedés:/

a minõség nem egyenlõ a grafikával.

😛, ez van, nekem a jobb minõségû játékok jönnek be.

ezek a mai fiatalok... :|

<#wave>

Ez tényleg kész<#idiota><#hehe>, bár mondjuk én ilyen szar grafikájú játékokkal nem is játszom<#levele>.

hmm----

Ki a sz@rt érdekli, hogy milyen a configod!Nem érzed hülyeségnek ezt aláírásba tenni? Ja és a moderátorokat is le sz@rom!

tobias88
csak kár hogy 9 db van
tobias88
a mesterlövész viszi a prímet
Nenrandil
E naon jóóóóóóóó!

\"A book is a book\" Clive Barker

mé' nem a videoplayer.hu-ra tölti fel? írjatok a srácnak

ThisZip
az a poén FreddyD-nél, hogy a hangja tisztára olyan, mint a szomszédomban lakó drogos gyerek beszívott fejjel <#nevetes1><#nevetes1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

kemszi2
zsír😊mesterlövész!nehogy megvegywem
hejj te vagy a dt fórumos ronihun ugye-e?😄 ott is írtam neked,de nem nagyon láttam,hogy válaszoltál volna(ott senki néven rontom a levegõt)
amúgy sztem reklámozhatnád FreddyD-t! vagy ha már reklámoztad,bocs,nem láttam😊

ronihun
😊 Nyugi nemsokára lesz új...

...

Nincs új elemzés <#szomoru1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

caseih9400
fasza

khm...khm...

norbi56
eddig 1 részt láttam a mesterlövészeset és jó😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

jajj de meghalt a topig!

Nagyon durva... Ezeken csak visítani lehet. Tisztelet a srácnak, hogy képes bemutatni ezeket a "játékokat".

PS4 ID: Vordengo

TCelica
hát ez nagyon komoly 😊))) <#eljen> <#hehe>

van még ilyen videó?
azt is megnézném 😄D

most van érettségi, pedig úgy végignézném mind <#idiota>
+fav!!4

nagyon nagy😄
bigfoot
kocsmás részen behaltam😄

Doddy a düdő
a flintstones az egyik legviccesebb 😄

BEAST
Nekem semmi problemam, a barbis es a sielos meg tetszett is, csak azert mert szvsz a flintstones-os eroltetett volt nem jottem ide azt hangoztatni hogy mennyire nincs humora a sracnak. Poennak jo, es ennyi. Az meg hogy 10+x eves jatekokat figuraz ki nem jelent semmit sem, szerintem mar akkor is a jo, vagy legalabb mukodeskepes jatekokat szerettek az emberek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aquir
ez igen jó 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tinman
Neked mi a problémád? Az én véleményem is egy vélemény, méghozzá normális hangnemben. Pfff <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pedig nekem tetszett😊

BEAST
ez a te velemenyed, masoknak meg tetszik, tehat mi is a problema?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tinman
Osztom a véleményed.

Van 1-2 nagyon jó elemzés pl. a #12-ben linkelt Indiana Jones játékteszt is ilyen. Ellenben ez a magyar srác utánoz -ami nem lenne baj, ha jól csinálná-, de sajna még csak jó jumora sincs hozzá.

Ahogy mondani szokás, ilyet bárki tud... onnantól kezd érdekes és szórakoztató lenni, ha jól tálalják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.