1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
gyuri12 #459 észre se vetted,hogy "elirtam", a koromat?(12 helyett 13) -
#458 -
gyuri12 #457 (13)
és attól,hogy 12 vagyok,még mondhatok okosat,csak ti mivel nagyobbak vagytok nállam,ezért nekem tuti nincs igazam.hát tudjátok mit? kapjátok be!(ezt is a nagyoktól tanultam) -
#456 aha értem. -
#455 de te 12 vagy -
gyuri12 #454 mennyé tékelj a gumiba(ezt már nekem is mondták itt) -
gyuri12 #453 haha -
gyuri12 #452 szolnok,baross út,többet nem mondok,ha elég okos vagy,rájössz -
#451 egy kukába biztos XDD -
#450 TÉK -
#449 hol is lax?? -
#448 #445 -
gyuri12 #447 és a tanárok? -
#446 mert mi nem 12 évesek vagyunk -
#445 inkább te maradj csöndbe... -
gyuri12 #444 nem én tatrom magamat annak, a többiek mondták.én magamat idétlennek tartom,amin eddig SZINTE mindenki nevetett,csak ti nem. -
#443 ja sztem is az akció hős dumák a legjobbak^^ -
#442 egyébként meg senkit nem érdekel h mennyire tartod magad vicces gyereknek....
on:
Az új video sztem nem rossz, az akció hős dumák az nagyon jók :D -
gyuri12 #441 nem így.csak akkor így mondom: tehát nem gondoltam komolyan,hogy baj(pedig igaz)
amúgy az osztályban elég vicces gyereknek számítok,egyedül itt nem nevetnek a vicceimen,itt csak elkezdtek pampogni mert KAKIK(igen) vagytok.de erre van ott a gyuri topik,ott ezt meglehetne beszélni(egyébként még a tanáraim is szoktak nevetni a vicceimen,szal csönd) -
#440 -
#439 HAhsahahahahaHAHShahhahhaahahha (hát szakadok a röhögéstől, baazzzzz elmehetnél humoristának) háhháháhááháaádáadfsadasdáa -
#438 lehet -
gyuri12 #437 nem kötekedés volt,hanem vicc.de most megyek hősöket nézni bye
(és jó az oldalad) -
#436 neked muszáj mindig kötekedni-.- -
#435 nekem is... főleg a Mesterlövész IV 3/4 és a Mesterlövész V ^^ de a 3D world boxingnál télleg csak az irányítás a probléma... a Wanted guns egész jó lenne, ha végig FPS vagy 3rd personban menne. de ez van -
#434 húúhaaaa biztos abba van a legnagyobb poén -
#433 Nekem tetszett. -
gyuri12 #432 nekem nem játsza le végig a viedót:(
az utolsó 1mp-nél elakad:C -
#431 "Hát igyekszem reggel elkezdeni a Stellás videót, összehívom az öt fős zsűrit, és valahogy kiválasztunk egy győztest.A videó elkészítése gyorsabb lesz mint egy sima videó, úgyhogy szerintem 2 fele már fenn is lesz"
FreddyD
szal akkor holnap 2 fele már kész is a vidi. -
#430 Tom hogy megint off de engem idegesit ez a banner:) a másik jobbb......sztem:) -
#429 az akció hős dumák azok jók. :DDD
a sajátok a jók: menj a PÓK-olba!!
a legjobb a: Én vagyok a Hókusz-PÓK! -
#428 nem nagyszám:\ -
#427 kiraaaaaaa megnézem -
#426 Új videó
-
#425 azt mindenki nézi ;) -
jefferson83 #424 Egyet én is csináltam, de csak jelzés értékűt, mert én sem értek a megvalósításhoz :P
Majd le lehet tölteni az összes képet állítólag, a jobbakból (kb.150 kép) meg egy kis videóösszeállítás lesz. Csak azoknak írom akik a honlapot nem olvasgatják :) -
#423 én is beadtam :D -
#422 küldd be. -
#421 nekem lenne egy ötletem csak nem tudnám megvalósítani.... -
#420 Én ma beadtam:)