Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
😄DDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Picar77
azta k.. 😄DD

()() (^^)

light00
MUHAHAHA, azonnal nézze meg mindenki az sg.hu föoldalát!itt!
nem akarom lelöni a poént de muszáj mindenkinek megnéznie!444

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

lol

light00
igazábol az zavar, hogy tényleg elég amatör, a természetes humorérzék valahol generáciokkal ezelött kihalt a családjábol, ráadásul ez a "na mindegy" minden második mondat után...na mindegy az csak az én véleményem. de mindegy.<#idiota>

Fido4life
köszönöm

oké

Fido4life
nyugodj már, légyszíves

csak szarabbul!!!!!

ronihun
elég szar....tisztára ugyanazt nyomja mint Freddy

...

Na jó 😊
bigfoot
és poén hogy Freddy oldalán reklámozza 😊)
szal néhányan megírták hogy Freddy rakja fel ezeket a videókat is:S:S
szal még azt a tólatós videót elviseltem,mert õ legalább nem kommentált a alá

ték

de az szar:/

Azért annyira nem rossz. És legalább érvényesül az örök szabály: a konkurencia még jobb szereplésre bíztat 😊
ez egy fos

Casillas
talán mert fos játék mind3?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Czdano
Totál utánzat..
a superkalapács=aquafitness-ököl
a lépcsõlecsuszás = mesterlövész->hordós jelenet
és hülye ellenségek = mesterlövész -> õrök...

Szal #293 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bigfoot
hát ez az,még ha új stílust nyomtatna
de full ugyanaz a hanglejtése,ugyanazokat a szövegeket löki mint Freddy

BEAST
Eleg gyenge ... nem tudom pontosan mi is a celja ezzel a keszitonek, de feltunoen probalja majmolni a mar ismert sorozatot, ami nem igazan jon ossze neki :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
olcsó utánzat, freddyD jobb szvsz 😄 -.-
bigfoot
smájlit nem tettem ki,
csak viccbû

miilann
miért kell rögtön konkurenciának tekinteni ... nc

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

mike0013
áztá rohadt, az elején télleg full olyan, mint FreddyD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

bigfoot
alpha
Freddynek konkurenciája van,bár sztem annyira nem jó,elején tök olyan hangal kezdi mint õ

hen-tes
Egy a lényeg, háttér undorító. :-)
A linket meg be lehetne tolni úgy hogy a képre kattintunk, egyszerûbb.
Szenvedtek ti buták. :C

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

light00
tetszik, habár néhol kicsit eröltettett, de azért nagyon jo 😄

Picar77
már régota 😄
lol a vége XDD

()() (^^)

Czdano
Uj video van fenn..-Deathbringer

bigfoot
faja banner

zeli
#278 ; #281

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Atisz
Szerintem jó ami most van (nem tökmind1?)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fido4life
+z

Fido4life
nem vitatkozunk de tény hogy a második igényesebb, bár a link már be lett téve, ettõl függetlenül nekem még mindig jobban teccik a

biomage
ronihun szerintem az a kép ami most a banner az tökéletes, amugy is minek ezen vittatkozni?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ronihun
Na akkor mi legyen...én nekem a második jobban tetszik....de akkor döntssétek el mert akkor szólok a modiknak hogy rakják be vagy maradjon ez vagy új vagy nemtom....Vagy ha akarjátok újat is összedobhatok csak mondjátok milyet hogy mindenkinek tetszen....

...

miilann
pwnt

Casillas
jesszusom <#wilting>

feltöltés elõtt nem ilyen volt a minõség, sry

zeli
igen :S

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Casillas
ez így fos?

Czdano
Az legyen amelyikben É van E helyett :-p

Fido4life
Szerintem profibb, és célravezetõbb.. Na meg van É is xD

miilann
sztem tökéletes igy ahogy van

ronihun
OK...na akkor döntsük el...melyik legyen? Én a második verzióra szavazok....és Fido is.

...

Fido4life
nekem is

ronihun
Amúgy van új...

...

ronihun
A másik nem jobb?Nekem az jobban teccik.....

...

tobias88
jó a banner😄
ronihun
jólvan én megcsináltam ezt a kettõt ma már nincs kedvem újra csinálni....majd talán jolnap vagy valaki csináljon egy másikat....

...

zeli
A linkelést meg lehet oldani HTML-esen is. Csak szólsz egy moderátornak, hogy a kép hivatkozzon a rosszpcjatekok.hu-ra, és kész...