1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#619 Na jó, most már meg is tanulta :D -
spy803 #618 Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket. -
Hellsing47 #617 igen, bár nem szóról-szóra
"Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket."
amugy meg ezeknek a játékoknak a fele messze van a rossztól :) -
#616 Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)
Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.
* Max Payne 2
* Doom 3
* CSI trilógia
* Call of Duty expansion pack (united offensive)
* Fahrenheit
* Rainbow 6 Lockdown -
#615 ilyet én nem olvastam, lehet h elkerülte a figyelmem? -
r4pt0r #614 Nem ezek azok a gamek amiket megvett, és írta is hogy nem szeretne ezekről videket csinálni. -
#613 "Újra itthon"
hm szép a mostani évad felhozatala^^
* Max Payne 2
* Doom 3
* CSI trilógia
* Call of Duty expansion pack (united offensive)
* Fahrenheit
* Rainbow 6 Lockdown -
#612 aha. nézd meg! ez az utolsó augusztusig -
#611 évadzáró? -
#610 jaja -
#609 tényleg jó lett. -
#608 jah -
#607 höhö....jó lett az "évadzáró" :DDD -
Nuki #606 persze ez így van. ^^ -
#605 nem lehet mindig formában valaki.. egyik videója csak rosszabb lesz mint a legjobb... ez játéktól is függ, ezt el kell fogadni :) -
Nuki #604 hát ezzel csak az volt a gond, hogy nem csinált semmi poént az eddigi hibákból, szóval csak így mechanikusan fel lettek sorolva, hogy ez és ez és amaz, de ez inkább amolyan bugvadászat videó volt, minimáli poénnal... -
#603 "Józsi!Te mostmár a hülye Los Gauchos-odal,már baromira unjuk.." ez legenda :D:D -
#602 :D -
#601 Jah elnézést boldog névnapot akartam irni :AD:S:D:S -
#600 ték -
#599 :D -
#598 -
#597 Jaja:) -
Szabi1991 #596 Ma van a Stellák névnapja :)
-
#595 Jah ezen én is gondolkoztam már, hogyan bírja ki egyáltalán...:D Kötélidegei lehetnek :)) Ennyi xartól én becsavarodnék:D -
csgj #594 Remélem azért FreddyD gyakrabban játszik normális játékokkal :D Azért ennyi sz*rt megvenni, és kipróbálni, hogy nevessen rajta a lelkes közönség... És ezért is csak gratulálni tudok FreddyD-nek :P Én nem bírnám ki... már a Mesterlövész felénél felfordultam volna xD -
#593 Looooool -
#592 kell ez a játék XDDD -
#591 jajaja:DD -
#590 és azon nevettem hogy : "ez valóban órisái tancsata" x) -
Hellsing47 #589 hát sztem ez most ne volt annyira jó
max a vége :D -
gyuri12 #588 ehh mekkora szar má a vége...:D -
#587 mekkora má a tank vs fa... :DDDD -
#586 Új videó nézzétek meg:) -
#585 Jah azon felröhögtem :DDD -
csgj #584 Ja, és a Metal című játék videója überül ott van...! "jézusszimulátor xD" -
csgj #583 Michael Jackson mozgáááááás a náciknál, jeeeee!!! -
#582 LOL :DDDD -
#581 jó videó :D -
Nuki #580 kár hogy a semmibe (hátam mögül jön) még az ilyen nagy nevekben is mint quake, vagy unreal tournament is szoktak újraszületni az ellenségek... :)
amúgy kaktusz a legjobb fegyver!!4 :)