1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#659 most már bejönn és IEt használok -
#658 milyen böngészöt használsz? Operával nekem nem jön be, explorerrel viszont igen. -
#657 nekem sem :\ -
#656 mi van a weblappal? nem jönn be -
#655 Így már érthető.. -
#654 alapvető nyelvtani hiba az angol nyelvben nem odatenni egy határozott névelőt egy egy személyre vonatkozó főnév előtt
magyarban pl te vagy *a* győztes -
Zóanagyvarázsló #653 Nem az a probléma vele, hanem mert kimaradt egy névelő. Határozott vagy határozatlan kell ide, a játékban nyílván az előbbivel adna értelemes mondatot. -
#652 Tudom, én angolos vagyok, csak azt hittem, hogy itt van valami nyelvtani hiba, vagy nem tudom...
Szerintem semmi baj nincs vele, bár én inkább a "You won"-t választanám. :) -
#651 a you're winner helyes mert csak össze van vonva a szó mint pl az i am nél az i'm -
csgj #650 mi ez az orisái kommentözön? :P jó lenne már látni vmi jó új videót egy szemét szemét játékról :D -
#649 nemtom, talán "you are the winner" lenne helyesen, vagy You win. vagy mittomén :) -
#648 azt én se értettem, de majd vmi okosabb biztos elmagyarázza.... :D -
#647 Jah én is azt néztem, hogy mi baj van vele? -
#646 amúgy a "You're Winner!" nyelvtanilag helyes egyébként, de más kifogásom nincs -
#645 jah....én azthittem hogy én vagyok a hülye hogy nemtok tovább lépni... :D -
#644 az a honlap 1 darab lapból áll, nem lehet máshova lépni tovább -
#643 lől -
#642 vááá....Mission-Failed készítette az Airborne-t......nem gondoltam, hogy ilyen jó nevűek :D -
#641 :D -
#640 ez?! :-c -
Nuki #639 #640 -
#638 Assman rox volt. :) -
#637 #605 -
Nuki #636 ez tényleg jó volt, minden elismerésem neki. :D
vagy sokat fejlődött a nyár alatt, vagy megtámadta újra 'az ihlet' és feltöltődött (a nyár alatt, úgyérrtem) :)
az ezutániak ennél ne legyenek rosszabak. -
#635 kérdezd meg -
#634 nem is az a lényeg, hanem hogy utána vajon kézzel szedte e ki a vécéből a cédét .-c -
#633 hát... elég vastag a sugár ahoz képest:) -
#632 ja,amúgy látszik is,de kb azt imitálja :-c -
#631 szerintem csak leönti :P :) -
#630 meg lehugyozza :D_ASD_DSA_DSADDAS_ASD -
#629 jaja:D:D. azon a SZAR feliratú cdn, meg mikor üti a billentyűzetet az nagy volt -
#628 az nagy volt, mikor kinyomja a CD-t és rávan írva, hogy SZAR :D
meg Assman mennyi kitüntetést kapott :D -
#627 Jó volt ez az évadnyitó videó :) -
#626 Dick Assman xD
Méltó nyitás :D -
#625 ááá az új intro nagyon nagy!!
mi a zene alatta? -
#624 Dick Assman -The untold Story.....:D -
#623 Új videó - új intro.....váááá :D -
#622 érdekes is lenne ha ezeket elemezné ki.....kicsit csökkenne a nézettsége :D -
#621 huh kössz mindenkinek!!!!!! :DDDDD -
Hellsing47 #620 ki lett oktatva