Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Megnéztem, hát bakker, ez egy igazi szenvedõs játék😄
Ahogy mondta, ez a játék egy kalap szar😄
A vége tényleg jó😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kuci06
Új videó! lol a vége 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Firefoksz és bejön <#smile>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

biomage
most már bejönn és IEt használok

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

light00
milyen böngészöt használsz? Operával nekem nem jön be, explorerrel viszont igen.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
nekem sem :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

biomage
mi van a weblappal? nem jönn be

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

zeli
Így már érthetõ..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

z99999
alapvetõ nyelvtani hiba az angol nyelvben nem odatenni egy határozott névelõt egy egy személyre vonatkozó fõnév elõtt
magyarban pl te vagy *a* gyõztes

Pszt.

Nem az a probléma vele, hanem mert kimaradt egy névelõ. Határozott vagy határozatlan kell ide, a játékban nyílván az elõbbivel adna értelemes mondatot.
zeli
Tudom, én angolos vagyok, csak azt hittem, hogy itt van valami nyelvtani hiba, vagy nem tudom...
Szerintem semmi baj nincs vele, bár én inkább a "You won"-t választanám. 😊

Fókameister
a you're winner helyes mert csak össze van vonva a szó mint pl az i am nél az i'm

mi ez az orisái kommentözön? 😛 jó lenne már látni vmi jó új videót egy szemét szemét játékról 😄
Aquir
nemtom, talán "you are the winner" lenne helyesen, vagy You win. vagy mittomén 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
azt én se értettem, de majd vmi okosabb biztos elmagyarázza.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zeli
Jah én is azt néztem, hogy mi baj van vele?

tobias88
amúgy a "You're Winner!" nyelvtanilag helyes egyébként, de más kifogásom nincs<#vigyor2>
LasDen
jah....én azthittem hogy én vagyok a hülye hogy nemtok tovább lépni... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tobias88
az a honlap 1 darab lapból áll, nem lehet máshova lépni tovább<#zavart1>
Aquir
lõl

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
vááá....Mission-Failed készítette az Airborne-t......nem gondoltam, hogy ilyen jó nevûek 😄

Balumann
😄

miilann
ez?! :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

hen-tes
Assman rox volt. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Aquir

ez tényleg jó volt, minden elismerésem neki. 😄
vagy sokat fejlõdött a nyár alatt, vagy megtámadta újra 'az ihlet' és feltöltõdött (a nyár alatt, úgyérrtem) 😊
az ezutániak ennél ne legyenek rosszabak.

Aquir
kérdezd meg

Casillas
nem is az a lényeg, hanem hogy utána vajon kézzel szedte e ki a vécébõl a cédét .-c

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Aquir
hát... elég vastag a sugár ahoz képest😊

SNAKE01
ja,amúgy látszik is,de kb azt imitálja :-c

Aquir
szerintem csak leönti 😛 😊

SNAKE01
meg lehugyozza 😄_ASD_DSA_DSADDAS_ASD

zeli
jaja😄😄. azon a SZAR feliratú cdn, meg mikor üti a billentyûzetet az nagy volt <#idiota>

LasDen
az nagy volt, mikor kinyomja a CD-t és rávan írva, hogy SZAR 😄
meg Assman mennyi kitüntetést kapott 😄

zeli
Jó volt ez az évadnyitó videó 😊

kuci06
Dick Assman xD
Méltó nyitás 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

bigfoot
ááá az új intro nagyon nagy!!
mi a zene alatta?

LasDen
Dick Assman -The untold Story.....😄<#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#zavart1>

LasDen
Új videó - új intro.....váááá 😄

LasDen
érdekes is lenne ha ezeket elemezné ki.....kicsit csökkenne a nézettsége 😄

Rage47
huh kössz mindenkinek!!!!!! 😄DDDD
ki lett oktatva <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zeli
Na jó, most már meg is tanulta 😄

Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom õket.

igen, bár nem szóról-szóra
"Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom õket."

amugy meg ezeknek a játékoknak a fele messze van a rossztól 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zeli
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt 😊

Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom õket.

* Max Payne 2
* Doom 3
* CSI trilógia
* Call of Duty expansion pack (united offensive)
* Fahrenheit
* Rainbow 6 Lockdown

Rage47
ilyet én nem olvastam, lehet h elkerülte a figyelmem?
Nem ezek azok a gamek amiket megvett, és írta is hogy nem szeretne ezekrõl videket csinálni.

Rage47
"Újra itthon"
hm szép a mostani évad felhozatala^^

* Max Payne 2
* Doom 3
* CSI trilógia
* Call of Duty expansion pack (united offensive)
* Fahrenheit
* Rainbow 6 Lockdown