1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
romi9 #899 -
romi9 #898 -
Nuki #897 Petíciót aláírni ám!!4 :) -
romi8 #896 Tök jó az oldal csak sűrübben kéne frissiteni -
romi8 #895 De stella tényleg horrorisztikus! -
romi8 #894 Szerintem a mesterlövész a hibák miatt élvezetes. Nekem megvan az eredeti és annyira nem rossz! A TESCO-ban vettem nemrég 990 Ft
5 nap alatt végigvittem! -
#893 1. Nem én hoztam fel.
2. Majd nyit neki valaki, ha akar. -
#892 a vidi sztem nem olyan rossz. nem lehet minden olyan jó mint a big rigs :D -
csgj #891 inkább habfiú, vagy habférfi xD -
gyuri12 #890 lol a kis hableány:D -
#889 hát lehet hogy bennünk is van a hiba!:)
szal mikor először láttam a mesterlövészest nagyokat borultam rajta,új volt és nagyon poén:D, viszont most már megszoktuk vmilyen szinten,hogy mutat egy játékok és löki a poént,viszont most már nem hat az újdonság erejével, -
Nuki #888 Igaza van uram azt kell hogy mondjam. -
#887 Félre ne értsetek, most nem szidni akarom, ezután is ugyanolyan kiváncsi leszek a müveire, csak kicsit kipanaszkodtam magam :) -
gyuri12 #886 egyetértek -
#885 nekem bevalom őszintén az első két mesterlövész nagyon bejött aztán már kicsit rosszab lett a sdzinvolnal aztán jobb lett de nem az igazi a Drak vampires nagyon bejött mondjuk annyit nem nevettem rajta mint a mesterlövészeknél és már rég votl jó... -
#884 Hát az én személyes véleményem, hogy jobb is lehetett volna :\
Már sztem kezd egy kicsit tul simává, egyszerü fikázássá válni, valahogy kihalt a régi jo gunyolodás, a kifigurázás, sehol egy aqua fitness, vagy két döglött tehén eröd.
(jo persze, nem kell mindenhol ottlennie, de azért jo lene valami hasonlo) -
#883 uj vid -
Szabi1991 #882 -
gyuri12 #881 lol! van egy új videó, gta-s bugról!:)
sztem tök jó:) -
Nuki #880 Ezt tényleg törölték, nem tudom megnyitni én sem. -
#879 de most mit kell ezen olvashatóbbá tenni? ez nem nyelvtan doga, amit elcseszel, valszeg megértjük :D -
#878 Én nem a szöveg színét akarom változtatgatni, hanem, hogy olvashatóbb legyen szerkesztéskor. De nem nagy baj, téma lezárva :) -
#877 jó az......vhogy a szöveg színét is be lehet állítani a boxban...... -
#876 Nincs fent ez a videó máshol? Mert törölték az oldalról, és érdekelne :D
Amúgy szerintem nagy hülyeség volt hátteret tenni annak a doboznak, ami a banner alatt van, amibe írkálunk. Mert így nagyon nehéz a fekete színek miatt visszaellenőrizni a küldeni szánt szöveget, hogy van-e benne hiba . -
#875 :D -
gyuri12 #874 az:D:D -
#873 te szinted -
gyuri12 #872 sztem tök jó -
#871 2007.09.20. 21:25 Nekem ez már régi. :D -
#870 JÉZUS EREJE O_o
-
#869 -.- Már láttuk. -
#868 itt -
#867 Hol látod az új videót ? -
#866 új videó! -
#865 szánalmas -
#864 latod, te is valahol az o (#860 link) szintjen allsz :p amugy a hatalmas szolasszabadsagoddal fogd magad es nyiss egy uj topicot az altalad keszitett video(k)nak, nem ide kene szemetelni ebben a temaban. -
#863 Úristen. -
#862 Igénytelen... -
#861 Nem akartam meggyőzni senkit, és nem veszek a szívemre semmit, csak próbálom rádöbbenteni a problémás egyéneket arra, hogy vegyék már észre magukat. Persze, igazad van: nem fog menni. -
csgj #860 B+ neeee....!
szerencsétlen kölyök... :P