Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg ha lenne Sharingan-ja simán tudna olyan jót készíteni...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

NeverwinterKING
mekkora szar.. pfff <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
ennyi <#lama>t...
freddy a legjobb azt kész....

\"You are fucking crazy people!\"

😄

Kizárt, a retardált hangját megismerném, de a kistesójukat nem ismerem....<#idiota>

lehet,hogy valamelyik haverod ez is😄😄

Adony cityben véletlenül jártam, nem is keveset... laknak ott rokonaim és jóbarátaim 😄

szerencsétlen... szinte már szánalmas, ahogy megpróbálja utánozni freddyD-t. 50 Ft-ért vette... ez felettébb különös, ugyanis még a shareware játékok is legalább 300 Ft-ba kerülnek (legalábbis amit én láttam az annyi volt...) 😛 31 éves pedig tuti, hogy nincsen (a hangjából ítélve), és amúgy is annyi idõsnek írja magát, amennyinek akarja...
LasDen
sima HTML-be jobbat csinálok 😄 pedig nem vagyok nagy ász.. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zeli
Jah én is néztem, kalap fos 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

LasDen
az igen......angol tudás megvan.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

áz

LasDen
M.I.? 😄

aéj az A.I. akar lenni? xDDDD

mi

LasDen
mi?

mi😄

loálé

LasDen
de mi azaz aéj? 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zeli
jájj<#szomoru1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Czdano
pajricsi
Style: Biography
Last Login: 2 hours ago
Videos Watched: 79
Subscribers: 2
Channel Views: 109

Name: Páj
I like video games... 😄
A lot of information 'bout me huh?
City: Adony
Hometown: Adony
Country: Hungary
Website: http://rickysoft.extra.hu

Age 31..szuperszánalooom

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

"az áéj az egyszerûen nulla, semmi...abszolút"

bazz 😄DD de amilyen hangsúllyal mondta..azt hittem kiesek a székbõl 😄D

remélem csinál még ilyeneket..ez annyira ritkafos hogy már jó 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ez akkora egy fosch!!!! a crysis még megsem jelent, ez a játék meg már vagy 5 éves,oszt összehasonlítja😄
sztem ez egy kis 12 éves szaros...:/

Czdano
<#wow3><#szomoru1> Ez annyira szanalom el is ment az életkedvem 😄A:S😄

visszavonva, ez másik szar😄

vótmá

LasDen
Gagyi PC játékok xDD

újabb szar próbálkozás... 😄

AleXXXXX
Ezek a videók nagyonnagyok!
A legújabb legvége a legjobb =na szép meghatározás
Extreme Nose Picking Harcore Street Xing xD

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

zeli
Azt hittem ezt a Freddy csinálta. Amúgy nem nehéz, csak fogta a videókat és csinált neki egy menüt 😛

LasDen

LasDen
nem csodálom....szegény hülyét szarrá oltották.....még jó hogy levette 😄

ja már nekem se jön be <#idiota>

Maxtreme
LOL már meg is szûnt az oldal 😄 😄 (mmint a gyengepcjátékok gyenge oldala)

a Trackmaniát én se tettem volna oda...az elsõ rész annak idején a pályaszerkesztõje miatt mondhatni örökéletûvé varázsolta...aztán kicsit "sablon" lett az aranyos kisautók lecserélése miatt,de még mindig benne van a leghangulatosabb játékok soraiban..számomra..
zeli
Ez tényleg szánalmas😄

Picar77
azta k 😄
azért probálta a szöveget utánozni de nem igazán jött össze neki ...

()() (^^)

LasDen
én most is játszok vele....úgyhogy....a graf is kellemes......nincs vele semmi baj...a kommenteknél is írtam, hogy olyan hibákat emelt ki ami tök lényegtelen.......

úristen de szar

szar

Maxtreme
Úr isten...

kuci06
nah igen ...
Ahhoz képest, hogy ingyenes, nekem nagyon tetszett, jól le tudott kötni 😊
Online volt a legnagyobb móka 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
és az még szánalmasabb hogy egy Trackmania Nationst tart gyengének.....sztem egy korrekt játék lett.... 😄

Rage47
szánalmas
kuci06
WTF??
http://gyengepcjatekok.blog.hu/

nagggyon gáz xP

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

mindegy AZ! 😄

nem hardcore nose picking? 😄

Nose picking hardcore-ra befizetnék! 😄

light00
Jo lett a video, csak most nem poénkodott, hanem inkább szidalmazott :\

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

LasDen
ez egy kalap szar csak esetünkben a kalap egy cilinder...... LOL xDDD

NeverwinterKING
egész jó 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Picar77
he hatalmas 😄DD

()() (^^)