1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
csgj #859 Ez a szokásos off fórumozás, amikor senki nem engedi el a saját véleményét. Ilyenkor addig pofázzuk egymásnak a sok hülyeséget (politikát, világszemléletet és esetleg vallást is belekeverve), amíg végül meg nem unjuk... Szóval ennek nincs sok értelme, mert nem fogjuk tudni meggyőzni a másikat.
Nekem meg továbbra is az a véleményem, hogy túlságosan is a szívedre veszed ezeket a "rossz" hozzászólásokat. Ha ilyen vagy, akkor ne tegyél fel ilyen videókat, és megoldódik a próbléma... -
#858 Ebbe is sikerült belezavarodnod. Pont nem a politika volt a hsz-ben a lényeg :-) -
#857 Úgy tudom, nem is azért, hogy mocskolódjatok.
Vagy rosszul tudom? -
#856 sztem ne politizálj. nem áll jól :) -
jefferson83 #855 [kedvenc szmájlija nekije] -
#854 tudjuk hogy geci okos vagy,de köszi nem kérünk eféle marhaságokból :-c
ez a topik nem ezért van,heló py -
#853 A szándék is elegendő. Tudod, a szocializmus is úgy alakult ki, hogy először csak el akarták törölni a szólásszabadságot. Aztán annyira fellelkesültek, hogy meg is teették.
Te is jó úton haladsz. -
#852 nem akarok büntit. csak ezért :) -
#851 Érdekes, hogy egy szólás- és véleményszabadsággal rendelkező országban, ennyien visszakívánják a cenzúrát, illetve próbálnak kitiltani egy olyan embert a fórumról, akinek uegyanolyan joga van megszólalni, mint bárki másnak.
2007, Magyarország. Már értem, miért tartunk ott, ahol. -
#850 Vállaltam. Miért, szerinted nem vállaltam? -
#849 would you kindly n00b,GTFO!! -.- -
csgj #848 Hé, én csak normális szövegben írva kifejeztem a véleményemet...! Egyébként meg, vállalni kell a felelősséget, ha az ember freddyD-féle videókat rak fel a netre. Főleg ha népszerű játékról van szó :P -
#847 shicc -
#846 Ja, és most elfelejtettél lebuzizni.
Csak gondoltam, szólok. -
#845 Látom, te is visszakívánod a cenzúrát - csakhát azok az idők már elmúltak :-) -
#844 jáááj te hiányoztál ide :S -
#843 Jééé, már itt is van szó rólam? Hűha!
Itt annyi a különbség, hogy a YouTube-on legalább a szemembe buziznak le. Jólvan, gyerekek, csak így tovább :-) -
#842 -
#841 :D nagyon jó:D:D amúgy dick assman a legjobb Józsi óta :D -
#840 Valamint, többen írták a Dark Vampires videó után, hogy terroristának, tüntetőnek nézek ki. -
#839 Hátez taztán jól megfogalmaztad ám jól! -
#838 ja jó régóta volt már szvsz ilyen jó ami nekem ennyire teccet -
Neoncsoves #837 loool tök jó az új rész :D::D gratzz -
#836 dark permetező xDDD -
campy #835 Heat az nagyon szar:D:D -
#834 kúrva nagy az új múvi!
:D_ASD:DSA_AS_D_:DAS_DSA
-
#833 jó szar játék :D
érdekes volt, hogy z elején magát mutatta.....bár így olyan volt mintha hasbeszélő lett volna..... :D -
#832 ezz teccet jo vlt igy hogy az elején és a végén is mutatta őt a kamer és mondott véleményt mindig lehetne ez az elje és a vége:) jó volt -
#831 ...és új AVGN videó is xD
Nagyon durva :D -
#830 Új múvi!!! -
gyuri12 #829 vannak új dolgok az oldalon. -
#828 Lol uj banner rox :DD -
#827 jó lett a banner!!
comment box kéész:D -
Nuki #826 Tetszik az új dizájn, sőt az új videó is jó. Minden elismerésem mindenkinek aki ezeket összehozta! :)
Esetleg Freddy 'arcát' (pl. amikor sálba burkolt arccal néz felénk az utolsó videó végén) el tudnám képzelni egy kis 70-85%-os opacity-vel a bannerban. -
#825 mi a gond pajtás,plz mond el,nem haragszom meg :O -
#824 hát a quake nem tom mióta szar játék, azért multiban lehet vele nyomulni,
de hogy ez a buzi gyerek (hangja alapján tuti az :DD) milyen béna az már szánalmas -
#823 Had utánozzák. Több okból is:
-Hátha véletlenül valaki bele tud vinni valami eredetiséget is
-Ha nagyon rossz, akkoris, vidul, vagy szörnyűlködik egy jó ízűt az ember.
-Addigsem unatkozik, ha esetleg ilyen veszély fenyeget :) -
#822 mind1 teccik a design azért csak hát:\ -
#821 marhajó.....ez jól esett:)
-
#820 nem nagyon értem h mi a baja a kilőlőkkel :S attól h ő és nem tudja használni attól még nem igénytelen és agyhalál :S