Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
jééé az fel se tûnt 😄

Picar77
jaja , meg már amúgy is több játék van ...

()() (^^)

fery02
Nekem nem csak az az É betû hiány szúrja a szemem, hanem miaz már, hogy "PC-S"? 😄 Simán csak "PC"-vel értelmesebb volna, amúgy is, a sorozatnak is így van foaglmazva a címe.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Nekem nyóc, cserélhetünk is, de nekem semmi bajom ezzel..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fido4life
visszaolvastam, látom neked nagyon favoritod a mostani, viszont nekem még mindig irritálja a szemem..😛 és még nem is sértem meg vele Ronihun-t mivel a #254-est is õ csinálta, ami sokkal igényesebben néz ki, és van É betü is.. de ugyebár többség dönt, egység nyal, majd max letiltom hogy ne adja be XD

zeli
mibajod vele?😛

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fido4life
cseréljünk már bannert <#szomoru1>

fákk júú

Fido4life
You Fuckin Rasberry

AntiHero
<#boxer>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szami2

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

tobias88
arra gondoltam<#zavart1>
kas123
plus jobban védekeznek a játékossok, lehet lenni a kapussal, precízebben lehet passzolni, több cselvan, a góllövés már nem olyan könnyû...

Gerbill
Minden évben ugyan azt a szart adják ki, csak a csapattagokat frissítik, meg most beleraktak egy új játékmódot. Kb ennyi az elõrelépés.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

z99999
minden évben ugyanolyan minõségût adnak azokért, akiknek nincs hyperkonfigjuk.
és persze minden évben adnak hozzá egy patch szerû cuccost, azoknak, akiknek van.
ennyi.

Pszt.

Casillas
hát még a 08.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Nem ismerem, úgyhogy nem fogom... <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kas123
mégnézném, hogy ki fikázza madj ezt a hozzászólásodat 😄

tobias88
Fifa 2007 demoját megnézném hogy kifikázza, borzalmas lett<#levele><#nyes>
bigfoot
wazze ez az új videó nagyon jó lett😄

A Gameboy igenis jó dolog! 😄

😄

nekem megvan az az Afrika Sötét Titkai címû game.... 😄 Még a régi nyomorék gépemen XP-n elindult, nem kellett hozzá a kilencszeres windows xD Egyébként nem volt nagy cucc, de egy ideig még szerettem is 😛 Szóval nem az a klasszikus értelembe vett rossz pc játék...
zeli
xD vége tényleg nem rossz..

Picar77
he jó lett 😄

()() (^^)

az intró nagyon nem tetszett,de a videó vége jó volt!😄

LasDen
fasza volt 😄
ez az intró rohadt jó volt sztem 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Czdano
Vége odab@sz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

fery02
Új videó, de a vége kegyetlen XD
Végülis az egész az, ez a csávó nem fogy ki az ötletekbõl 😄

gtfo😄

hen-tes
Loal, az is egy rossz jatek lenne. :C

Ami meg a legkeményebb, hogy gyurika odaszalad nyalogatni õket és atyáskodik felettük. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Privát dolgokat privátba, htx.

light00
Nálam lehet fogadni. <#idiota>
A mérközés 1v1 lesz a Metal cimü játékkal. Még mindig akarjátok? <#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

AntiHero
üssitek agyon egymást😊 Lehetek a bíró?<#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

csönd legyen,tényleg egy kötekedõ kis szánalmas Szabolcs vagy:/

lol?!

Fido4life
hát ez nem lehet igaz... tényleg amikor születtél levágták, vagy ennyire zavaró hogy nem jut pina rá, hogy itt kell kinyílvánítanod legfasszopóbb stílusodat ??? elmondtam hogy én már kurvára nem vagyok kíváncsi rá, téma lezárva, de ti azért is csak kötekedtek, kötekedtek.. aztán még én kapok olyan priviket, hogy "szétlesz baszva a képed, kis porbafingó szarláda".. szánalmas..

honnan töltötted le?😄

te vagy.. -.-

Fido4life
Na basszus, minden elismerésem FreddyD-nek ! Most töltöttem le a Mesterlövészt, és az Világért nem sikerül megcsináli már az elsõ pályát se ! Most vagy én vagyok a totál béna, vagy elképesztpen bénán lett belõve a nehézségi szint..

NeverwinterKING
am én is azt hittem xD
de csak vmi <#lama> probálkozott

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
😄D de az már nem lenne fer

\"You are fucking crazy people!\"

Én is frankón így gondolkozom, de amikor én szpemmelek... Hát sajnálom hogy csalódást kellett okoznom ;(

LasDen
nekem az utaánzatokkal nem lenne semmi bajom (hisz nincs közöm hozzá),de olyan komolyan veszik magukat a próbálkozók......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

fery02
Az ládde biztos 😊

LasDen
de jönni fog 😄D

fery02
Jó, de akkor se jött új videó FreddyD-tõl 😊. Én pedig a hozzászólások számából arra következtettem, hogy jött, mert kb akkor van nyüzsgés a topicban. És is olvastam, amit írtál.

Picar77
<#wow3>egyre bénábbak akarják utánozni 😄D

()() (^^)

LasDen

"Új videó a napokban várható, nem egy megszokott klip fog következni, remélem azért tetszeni fog nektek."

fery02
Bazz, 25 új hozzászólás. Már megint azt hittem, hogy új videó jött. XD
Jött is végülis, csak nem attól, akitõl vártam 😄