1863
Rossz PC Játékok Sorozat
  • romi8 #1019
    de jó megyek megnézni
  • Hellsing47
    van új videó :))
    (aki esetleg nem tudná)
  • Szabi1991
    jah, mindenhol elkapkodták
  • Wreck86
    nem véletlenül...
  • argo001
    Csupán nem találom seholsem.
  • Vardar
    Csupán 300 ft!
  • ronihun
    vedd meg a boltba ha enynire kell de ne ird már be ennyiszer
  • argo001
    És a Metalt? :) Valaki nem találta meg? :P
  • Vardar
    Megtaláltam a Heat-et és a Heat 2-t. Az oldalon Cube és Cube 2 néven szerepelnek de ez senkit se zavarjon.
    Az oldal.
  • argo001
    Még mindig kéne egy link a Metalhoz! :D Köszi.
  • LasDen #1009
    Én ezt ismerem....bár ez magyar....
    De sztem erre gondolt....
  • Vardar
    Barbie szupermodellnél írta freddyD, hogy valami olyan oldalról szedte ahol retrojátékokat lehet letölteni mert lejárt a licensz. Melyik ez az oldal?
  • argo001
    Valaki tudna adni egy linket a Metal nevű játékhoz? Kipróbálnám... :D Ha valaki feltöltené valahova megköszönöm :P
  • Antrax #1006
    ráadásul milyen szép :P
  • gyuri12
    hinnye:D
  • AntiHero
    Hinnye TÉK volt:D
  • Code92
    amúgy sztem jójáték az a farenheit csak tudni kell vele játszani hát a srác szegény egy faszláma olyat mutat be amivel nem képes játszani, kijön a klotyóból márnemazért de a hullát el kéne rejteni kezet kéne mostni stb........ nem fogom fel h. hogy lehet v.ki ennyire hülye?!
  • fery02
    Te biztos, ahogy ismerlek a TDU-s videók alapján :)
  • Nuki
    A legelső konzolom az egy mostanában vett Gameboy Advance. (megjegyzem itt is vannak nagyon röhögtetős játékok, talán egy videót láttunk is:)
    (nagyon pici koromban is volt egy, de az nem volt olyan tudatos dolog mint az utóbbi)
  • AntiHero
    Úristen ettől még én is jobbat tudnék csinálni.

Meg pont ezt szúrta ki pffff.
  • Fókameister
    arról a Fahrenheit ről van szó
  • spy803
    Nem néztem végig a minősége miatt, de arról a Fahrenheit ről van szó ami PC-n is megjelent, és egyszerre voltunk üldözők és öldözöttek? Ha igen akkor nagyon kis pöcs ez a gyerek.
  • Vardar
    Én soha nem néztem meg egyetlen Nerd és Irate Gamer videót se. Engem ők nem érdekelnek. Engem csak az érdekel, hogy legyen minél több és minél jobb freddyD-s videó.
  • gyuri12
    egyetértek.
    Irate köcvsögnek meg abbakéne hagyni a videózást
  • Vardar
    Szerintem freddyD-nek az Irate Gamer ellenei háború helyett inkább a második Mortyr videón kellene dolgoznia.
  • Maxtreme
    ps: a videót nem bírtam végignézni.. ez valami eszméletlen borzasztó szar fos.
  • Csaba
    Mondom, ez egy pisis még, és nem értem, miért próbálkozik konzolokkal meg számítógépekkel, mikor a legózás való még neki.
  • Maxtreme
    PFFFFFFFFFFFF
    jesszus.
    A Fahrenheit az 1ik legkretívabb, és legjobb játék amivel eddig dolgom volt. Egyszerűen odaszegezett a gép elé.
    Ekkora 1 idióta barmot.
  • Wreck86
    jóvanna,hát szegény gyerek nem tud egy külföldi nyelvet sem,tehát ha angolul leírják neki,hogy pl keress meg egy embert,akkor lelővi a túszókat,mert fun,na akkor biztos 2 napba telik...(ui:csak példa)
  • csgj
    "2 nap mire egy pályát kijátszol" - sz*r gamer lehet a gyerek xD

Egyébként meg a Fahrenheit a kedvenc játékaim közé tartozik...
  • Csaba
    Hagyjad már szegényt hülyét. Szemmel látható, hogy az értelmi színvonala enyhén a béka segge alatt van. Azon is csodálkozom, hogy be tudja kapcsolni a gépet. A Fahrenheit a világ egyik legjobb játéka, csak nem egy ilyen pisisnek, mint ez a szerencsétlen, ehhez a játékhoz ugyanis egy kicsi agy is kell...Ami neki ugye nemigen van... Abszolút nulla a gyerek, és ráadásul még annyi önkritikája sincs, hogy egy ilyen gyenge videót nem teszek ki a netre. Ezzel röhejessé teszi magát...
  • romi8 #988
    tényleg az
  • gyuri12
    háháháháháháháhá

(köcsög faszszopó pisis)
  • Apus
    Atyaúristen pont a Fahrenheit mint szar játék? Mi jön ezután? Hogy a Dungeon Keeper, vagy a Deus Ex is szar? Ezt a köcsögöt édes istenem
  • Gerbill
    Ezekben a koppintásokban az a legszarabb, hogy szinte mindig valami nagynevű, remek játékot szemelnek ki áldozatul. Ez a videó meg kifejezetten rossz, webcammal alig érthető motyogással felvett szerencsétlenkedés. Ráadásul semmit nem indokolt, csak szőrnyűlködött egyfolytában, csak azt nem nagyon lehet, tudni, hogy min.
  • Vardar
    Nem néztem végig de eléggé plágium.
  • sweech
    omg ezt a köcsögöt
  • Vardar
    Nagyjából ott a magyar, ingyenes, egyszerű Paint. Könnyebb azt használni mint PS-t.
  • SigS
    Nagyjából fél millió Ft-ot adtál ki érte Te is ugye?
    Bár ha legális akkor nincs mitől félni
  • Nuki
    Nagyjából akkor én pont nem vagyok a második