1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
romi8 #1019 de jó megyek megnézni -
Hellsing47 #1018 van új videó :))
(aki esetleg nem tudná) -
Szabi1991 #1017 jah, mindenhol elkapkodták -
#1016 nem véletlenül... -
argo001 #1015 Csupán nem találom seholsem. -
Vardar #1014 Csupán 300 ft! -
#1013 vedd meg a boltba ha enynire kell de ne ird már be ennyiszer -
argo001 #1012 És a Metalt? :) Valaki nem találta meg? :P -
Vardar #1011 Megtaláltam a Heat-et és a Heat 2-t. Az oldalon Cube és Cube 2 néven szerepelnek de ez senkit se zavarjon.
Az oldal. -
argo001 #1010 Még mindig kéne egy link a Metalhoz! :D Köszi. -
#1009 Én ezt ismerem....bár ez magyar....
De sztem erre gondolt.... -
Vardar #1008 Barbie szupermodellnél írta freddyD, hogy valami olyan oldalról szedte ahol retrojátékokat lehet letölteni mert lejárt a licensz. Melyik ez az oldal? -
argo001 #1007 Valaki tudna adni egy linket a Metal nevű játékhoz? Kipróbálnám... :D Ha valaki feltöltené valahova megköszönöm :P -
Antrax #1006 ráadásul milyen szép :P -
gyuri12 #1005 hinnye:D -
#1004 Hinnye TÉK volt:D -
Code92 #1003 amúgy sztem jójáték az a farenheit csak tudni kell vele játszani hát a srác szegény egy faszláma olyat mutat be amivel nem képes játszani, kijön a klotyóból márnemazért de a hullát el kéne rejteni kezet kéne mostni stb........ nem fogom fel h. hogy lehet v.ki ennyire hülye?! -
#1002 Te biztos, ahogy ismerlek a TDU-s videók alapján :) -
Nuki #1001 A legelső konzolom az egy mostanában vett Gameboy Advance. (megjegyzem itt is vannak nagyon röhögtetős játékok, talán egy videót láttunk is:)
(nagyon pici koromban is volt egy, de az nem volt olyan tudatos dolog mint az utóbbi) -
#1000 Úristen ettől még én is jobbat tudnék csinálni.
Meg pont ezt szúrta ki pffff. -
#999 arról a Fahrenheit ről van szó -
spy803 #998 Nem néztem végig a minősége miatt, de arról a Fahrenheit ről van szó ami PC-n is megjelent, és egyszerre voltunk üldözők és öldözöttek? Ha igen akkor nagyon kis pöcs ez a gyerek. -
Vardar #997 Én soha nem néztem meg egyetlen Nerd és Irate Gamer videót se. Engem ők nem érdekelnek. Engem csak az érdekel, hogy legyen minél több és minél jobb freddyD-s videó. -
gyuri12 #996 egyetértek.
Irate köcvsögnek meg abbakéne hagyni a videózást -
Vardar #995 Szerintem freddyD-nek az Irate Gamer ellenei háború helyett inkább a második Mortyr videón kellene dolgoznia. -
#994 ps: a videót nem bírtam végignézni.. ez valami eszméletlen borzasztó szar fos. -
Csaba #993 Mondom, ez egy pisis még, és nem értem, miért próbálkozik konzolokkal meg számítógépekkel, mikor a legózás való még neki. -
#992 PFFFFFFFFFFFF
jesszus.
A Fahrenheit az 1ik legkretívabb, és legjobb játék amivel eddig dolgom volt. Egyszerűen odaszegezett a gép elé.
Ekkora 1 idióta barmot. -
#991 jóvanna,hát szegény gyerek nem tud egy külföldi nyelvet sem,tehát ha angolul leírják neki,hogy pl keress meg egy embert,akkor lelővi a túszókat,mert fun,na akkor biztos 2 napba telik...(ui:csak példa) -
csgj #990 "2 nap mire egy pályát kijátszol" - sz*r gamer lehet a gyerek xD
Egyébként meg a Fahrenheit a kedvenc játékaim közé tartozik... -
Csaba #989 Hagyjad már szegényt hülyét. Szemmel látható, hogy az értelmi színvonala enyhén a béka segge alatt van. Azon is csodálkozom, hogy be tudja kapcsolni a gépet. A Fahrenheit a világ egyik legjobb játéka, csak nem egy ilyen pisisnek, mint ez a szerencsétlen, ehhez a játékhoz ugyanis egy kicsi agy is kell...Ami neki ugye nemigen van... Abszolút nulla a gyerek, és ráadásul még annyi önkritikája sincs, hogy egy ilyen gyenge videót nem teszek ki a netre. Ezzel röhejessé teszi magát... -
romi8 #988 tényleg az -
gyuri12 #987 háháháháháháháhá
(köcsög faszszopó pisis) -
#986 Atyaúristen pont a Fahrenheit mint szar játék? Mi jön ezután? Hogy a Dungeon Keeper, vagy a Deus Ex is szar? Ezt a köcsögöt édes istenem -
#985 Ezekben a koppintásokban az a legszarabb, hogy szinte mindig valami nagynevű, remek játékot szemelnek ki áldozatul. Ez a videó meg kifejezetten rossz, webcammal alig érthető motyogással felvett szerencsétlenkedés. Ráadásul semmit nem indokolt, csak szőrnyűlködött egyfolytában, csak azt nem nagyon lehet, tudni, hogy min. -
Vardar #984 Nem néztem végig de eléggé plágium. -
#983 omg ezt a köcsögöt -
Vardar #982 Nagyjából ott a magyar, ingyenes, egyszerű Paint. Könnyebb azt használni mint PS-t. -
#981 Nagyjából fél millió Ft-ot adtál ki érte Te is ugye?
Bár ha legális akkor nincs mitől félni -
Nuki #980 Nagyjából akkor én pont nem vagyok a második