Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi. Olvastam a blogon, hogy feltörték az oldalt és emiatt freddy befejezi az oldalt. Én arra gondoltam a feltört bejegyzéseket olvasva, hogy mi van akor ha nem is törték fel az oldalt. Lehet, hogy ezt találta ki, hogy senki ne haragudjon rá. Mármint beírt egypár olyan bejegyzést, hogy feltörték meg minden, de közben a feltört bejegyzéseket és õ írta. Így könnyen azt mondhatja, hogy neki elege van az egészbõl és nincs tovább. Így senki nem fog rá haragudni. Nem vagy freddy ellenes idáig az összes videoját láttam és megkell, hogy mondjam remek munka.
LasDen
írta, hogy a 2 elõre beírt bejegyzést most kirakja, de utána ennyi.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sweech
"Freddyd írta nemrég, hogy még van két bejegyzés, ezeket meg aktiválta, hogy ne vesszenek kárba."

most mivan? mik ezekak a képek, és videó???

FZoleee
nabazmeg, ugye ez csak valami rossz vicc? <#rinya>
sweech
azért ez jó 😄

😞

Rage47
pff na szép😞
zeli
hát ja, de most egy ilyen hülye gyermek miatt abba hagyja?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

LasDen
nah szép......és igaza van freddynek......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rage47
honnan veszed
Csuhai G
Befejezte FreddyD!!! 😞

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Nem tudjátok visszafeltörni a blogot?
LasDen
kezd egyre szánalmasabb lenni a srác.....

Rage47
lehet hogy õ kickR? 😄
Rage47
én nem tennék meg neki semmit.
maszk nélküli videót akar a rohadéka...

zeli
bazz...olvassátok a kommenteket 😄D
"dögöljön meg hatred ijá ijá ó"
"Vinne el az ÁVÓ!"
"TE OLYAN HÜLYE VAGY HOGY CSAVARKULCSAL KELL KEZELNI!!!"
"Amúgy azért mert feltörsz egy blogot még nem lesz nagyobb a faszod XD"
"kapaná be a ropidat az usb port"
najó..ennyi 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
tökpoén...elképzelem, ahogy a 10 éves gyermek visszakapja a válaszímélt, hogy nem kellenek a videói. Sírva fakad, s szól egy idõsebb haverjának hogy hackelje meg az oldalt 😄
Gondolkozott volna elõre...elõször megkérdezi e-mailban...

Rage47
visszaírt freddyD is a cikk alján😊
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zeli
jaja, most olvastam....
de mennyire szídják a kommentelõk 😄

Rage47
lol azért törte fel, mert freddyD nem fogadta el a haverja videoit😄😄 mint az óvoda...😄
Bazz. Nekem nem kellenek jobb felbontásban a videók.
zeli
jah ok.

LasDen
törölték a videót 😄

Te ez komolyan elcseszi örökre az oldalt, ha nem lesz meg az 1500?
Rage47
ha tényleg ez a gyerek az, akkor könnyen meg lehet találni mert steamen is fenn van:p
postal
Rage47
hacker csapat neve
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Mi történt?
zeli
Nekem a neve letöltött játékokból ismerõs...
Vmi feltörõ gyermek lehet...

Rage47
egyébként vki írta hogy ez az a gyerek, aki a junioros oldalra felrakta a postal 2 vidit.
Rage47
sehogy, most élvezkedik a kommenteken, majd beír még vmit sztem
zeli
"Ennél a bejegyzésnél 1500 hozzászólást ha megdontitek, visszaadom a blogot <...>"
s ez mire jó neki?:S másrészt, ha a blognál nincs floodvédelem, elindítasz suli elõtt egy progit, aztán telebassza üzikkel és kész 😄

kuci06
ööö... hogyan érjék el az 1500-as kommentszámot, ha lezárja a hsz-eket? :S

Rage47
és még a hatred nevet is adja magának 😄😄 kicsit szánalmas
LasDen
ezt ismerem......még láttam is vmikor 😄 de jó régen 😄

Rage47
vannak ilyen beteges rajongók.
volt egy hasonló film is ilyen témában 😄
LasDen
ekkora fasságot.......de ha õ is szereti akkor minek csinálja??

Rage47
feltörték az oldalt😞
LasDen
sztem meg tök fless ez a ninjázás 😄

Casillas
miért?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Egy maszk nélküli videónak örültem volna...
PJack
áá mondomnén hogy kamu 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ez a GTA-s videó nagyon tetszik 😊)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

zeli
naazért 😊

április 1 van,nehogy bevegyétek butusok

PJack
remélem csak poén 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.