1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
gyuri12 #1420 korzy,ne legyél már ilyen lekezelő -
#1419 vótmá' :-| -
#1418 ez is lol -
#1417 kikérdezte :-| -
gyuri12 #1416 Már nekem is. -
#1415 nekem jó. :-| -
csgj #1414 Az Explorer sem... -
gyuri12 #1413 Most hogy mondod,nekem sem.:O
Eddig működött pedig... -
Vardar #1412 Nekem nem hozza be az oldalt a Firefox. -
xido #1411 füstöl minden,az nagyon biztos:)) -
bgabor #1410 Ez a tizenéves beszédhibás menőcsávó szerintem sokkal gázosabb a tízéves törpikésnél. -
#1409 Na de ez a kisfiú nem utánozta Freddyt, új stílust teremtett. :D -
bgabor #1408 Szerintem tíz éves sincs... -
#1407 Sztem ha vki csinál,az vigyen bele egyéniséget,poént,ne utánozza,mert az egyből kap kritikát.:) -
#1406 Én nem égetném le magam egy ilyen videóval. És nem utánoznám FreddyD-t. 2 dolog miatt: 1. Nem tudom hogy kell használni a frapsot, 2. FreddyD-t nem lehet utánozni, ő belőle csak egy van, ő a szarjáték videók készítésének mestere -
#1405 lehet ő csinálta :) -
csgj #1404 Ő legalább nem olyan hülye, hogy ilyen videókat készítsen. Legalábbis remélem :P Btw, nem biztos, hogy olyan intelligens dolog kinevetni a gyerekeket.- Ezt most magamnak is írom. -
#1403 -
#1402 nem ez a legnagyobb poén szvsz de röhögcsélj csak hülyegyerek,szerintem kb teis ugyaniylen vagy :-| -
#1401 Aszongya:Most azért lassúúúúúú...mert a fraps(s-el mondja)sssssssssssssssssssssssssssssss... -
#1400 Aszongya: Full Screen.........Ezt se tudom mííííXDDDDDDDDDDDDDDDDD. Amúgy azért ilyen a hangja, mert mutálódik. Nekem is ilyen volt, amikor mutálódtam:D. -
csgj #1399 Bazz, ezt végig se tudom nézni Enyhén szánalomra méltó a gyerek. -
#1398 -
#1397 "egyébként az extrákbanvan még olyan h a te tornyaid... törpee,kupido,super törpee,kupidooo és ez azt tudja h lö...." -
#1396 repülőlééégy :D:DD:D:D:D:D:D:D -
#1395 beteg ez a kissrác komolyan,ésa hangja ahogyan beszél hát beszartam énis,hangossan felnevettem és nembírtam abbahagyni már vertem az asztalt ilyen nincs :D_SADAS:AD:S?SDA::DSA_DAS -
#1394 Egyik: Kisjátékok:Garden Defense
Másik: Kisjátékok:Ricochet Infiniti -
#1393 Tudna valaki linket adni a 2. és 3. videóhoz?Kiváncsi vagyok a kommentekre x) -
#1392 ez horrorisztikus volt...passzek, a hangsúlyozása hihetetlen, ez egyáltalán magyar srác, vagy valami felvidéki huszár? -
#1391 szánalmas ez.ilyen gyökér hogylehet valaki. -
#1390 wttől meg főleg -
#1389 kikészültem ezektől -
#1388 bazmeg ?DAS:SDDSA?ADS:AS?ASDADSM?SA:DASD:SD_ -
#1387 de,de,vagy várjá..... mindgyá mondom, Neeem -
#1386 pffffffffffff ez sem piskóta :D -
#1385 De most miért? Ne mond, hogy nem tetszik. -
#1384 Ez a legnagyobb rész szerintem:
"Vannak azok a törpék, azok ha feldühödnek dobnak követ, amit csak úgy lehet elpusztitani, hogy ha közel van hozzá, és úgy... úgy van... úgy... "mingyá" mondom... úgy sz robbantod szét, ... akkor, a, akkor szétrobban a kő, és akkor viszont újat is dobhat."
-
#1383 írták egyiknél, hogy abba ne hagyja :DDddd -
#1382 a hangsúlyt a szó végére teszi...de hogy minek???:DDdd -
#1381 figyeljétek meg, követelni fogják tőle a videokat:DSADASDAsdas annyira szánalmas hogy már jó