1863
Rossz PC Játékok Sorozat
  • Vardar
    Vettük béta vezér. Értettük. Vége.
  • ChuckyHUN
    FOLYTATJA!!!!!
  • romi8 #1338
    :)
  • Csuhai G
    Folytatja!
  • Atisz #1336
    Én eddig is a youtube-on néztem, sztem töltse ezután is oda.
  • sweech
    link
  • LasDen #1334
    osztán honnan tudják, hogy ő az?? :D
  • tihs
  • W B
    biztos?
  • mama2
    Ez egy cigány gyerek:SSS. Gondolhattam volna:SS
  • gyonax
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Figyelem:D felfedték HATRED igazi kilétét: akit érdekel: http://www.kepfeltolto.hu/i/?69463
  • ChuckyHUN
    Egyetértek!
    Freddy szerintem bármilyen támogatást megkap a rajongóktól!
    Szánalmaas ez a felfedős dolog...:ASD:AS:DAS:D:ASD:AS:D:AD:AS:DAS:DA:SD:ASD:ASD:SDASDAS
  • Nitramk
    Én csak azt bánomn hogy egy ilyen köcsög miatt most lehet hogy abbahagyja az egész sorozatot. A Big Rigs óta minden nap felmentem, és megnéztem hogy frissített-e, van-e új videó. Szinte az életem része lett, és most jön egy ilyen f*sz és elcsesz mindent. Remélem folytatja. Nem értem miért gondolgodik ezen. :-/
  • kemszi2
    jaja
  • homeless
    A www.rosszpcjatekok.blog.hu-t 100% hogy nem törték fel. Amit feltörtek az freddyD otherworld.hu oldala, és onnan szerezték meg a jelszavát. Onnan tudom, hogy ránéztem erre az oldalra és egy förmedvény. Nem tudom, hogy ki csinálta, de egyszerűen rossz ránézni(nem a design miatt). Minden egyes változó sebezhető szinte mindenfélével. A másik meg a szerver amin az oldal van. Na az is egy "szép munka". Ha már ilyen gány oldalt hostolnak rajta, akkor legalább lenne normálisan konfigurálva, ugyanis az otherworld.hu-n keresztül valószínüleg fel lehet törni az egész szervert, bár ez kicsit több idő, ezt nem néztem. De magát az oldalt 10 perc feltörni. Egyszerűen felelőtlenség ilyen szervert meg oldalt kirakni netre. Hatred 100%, hogy nem csak freddyD jelszavát nyúlta le hanem az otherworld összes regisztrált felhasználójának a jelszavát, email címét meg ki tudja még mit. Ha letagadja akkor vagy hazudik vagy egy másik sebezhető oldalon(amin freddyD regisztrálva volt) keresztül szerezte meg a jelszavát. Az szinte biztos, hogy nem a blog.hu-n keresztül. Azért ide írom, mert www.rosszpcjatekok.blog.hu-n lezárták a commenteket.
  • ChuckyHUN
    Remélem ez a HATRED még meg fogja ezt bánni. Kezdetek óta nézem a blogot, hetente legalább 5x... és multkor erre megyek fel, hát fasza----
  • zeli
    hát, reménykedjünk..
  • kemszi2
    máég nem biztos "A hogyan továbbról kérek gondolkodási időt. "
  • zeli
    Azért örülök, hogy helyre állt a rend, s Freddy folytatja a munkát!
  • kemszi2
    na ez érdekes kis akció volt...
  • mama2
    ...A víz a csapból
  • W B
    és még folyhat...
  • Nuki
    Tényleg szánalmas ez az egész ami itt folyt :|
  • Vardar
    Hogy lehet valaki ennyire szemét. Bárcsak tudnék tenni valamit.
  • romi8 #1316
    :)))
  • mama2
    YEEEEEEEEEEEEE ez az:D.
  • Yoda001
    freddyD · http://rosszpcjatekok.blog.hu 2008.04.07. 13:18:29
    ma még jön bejegyzés, újra enyém minden.
    Blog.hu-val beszélgetek éppen.

Kérlek benneteket, ne akarjatok vérbosszút meg ilyeneket, és ne közöljetek emberek adatait, akiknek lehet hogy semmi közül az egészhez.

banner is a helyére állt, HATRED sz@rja eltűnt :)
  • Yoda001
    kimondta hogy abbahagyja ember? nézd már meg miket, és ki ír, egyébként meg hagyja egyébként egyáltalán azt elolvastad amit én bemásoltam?..
  • mama2
    yAzon nem gondolkoztatok, hogy ugye FreddyD írt egy bejegyzélst, hogy abbahadja a blogot, és mi van ha ezt a bejegyzést, Hatred írta és nem FreddyD? Mert Freddyt nem így ismertem meg a videóiból hogy meghátrálna ilyen könnyen.
  • romi8 #1311
    nem történik semmi :S
  • kakaoskalacs
    HaHaHHA OWneD
  • mama2
    Szedjétek össze a hekker haverjaitokat, és basszuk meg ezt a Hatred gecit a kurva édes annyába abba.
  • Yoda001
    nemtudom Ti olvassátok-e a másik blogjukat, de:
    "A tegnapi incidens után Hatred visszaadta a jelszavakat freddyD-nek. Freddynek át kell gondolnia hogy ,s mint a továbbiakban, mert egy estére túl sok volt...FreddyD adminjogosultsága mind Rossz Pc Játékokra, mind Juniorra megszűnt a hack jelentése után.FreddyD blogján egyenlőre a blog.hu vette át az irányítást."
  • Yoda001
    nem freddynek, hanem a blog.hu-nak kellene írni szvsz.. :\
  • romi8 #1306
    :(
  • mama2
    Bőgök....
  • mama2
    Neee. Nem hadhatja abba. ÁÁÁ... Szar lett a reggelem.:'(. Most azonnal írok Freddynek.
  • gyuri12
    80 új üzenet,kezdek örülni, oszt látom,hogy mi történt:(
    szar a reggelem
  • Facek
    Hát ilyenre kell felkelni ? Mijeez ?!
    Mekkora szánalom már jáj.
  • Wreck86
    Amúgy röhej,régen mi volt,vki ilyesmi szemétséget csinált,hopp egy este egy autó,4 gépfegyveres ürge,holnapi hírekben több haláleset,esetleg 8 napon bőven túl gyógyuló sérülés.Persze ez túlzás,de igen idegesító emberkék az ilyenek.