72
Minden videó hofiról
  • Kori
    nagyon thx
  • zitababa
    Na hofi rajongók!

TALÁLTAM EGY CSÚCS OLDALT!

HOFI FAN CLUB

ITT MINDEN FELVÉTEL HANG ÉS VIDEÓANYAG MEGVAN!
    MÉG A CENZÚRÁZOTT IS!!!

JÓ SZÓRAKOZÁST!
  • kemszi2
    Én nem emlékszem ilyen előadására,pedig már hallottam és megnéztem nagyon sokat.sokszor játszott ő is szerepet,de azoknak sokkal inkább politikai jellege volt mint ilyen kabaré.
    Érdemesebb szétnézni Maksánál :) ő sok ilyet csinált.pl a vámos,vagy zenetanár stb.De sokan képviselik még ezt a stílust,akár egy sas kabaréban is el tudnám képzelni
  • sirpalee
    Lehet, hogy igazad van, de még keresgetek gőzerővel, nekem is jobban maksa stílusa ugrik be erről a sorokról.
  • kemszi2
    szerintem ez nem Hofi,legalább is ez inkább valami Maksa stílusú kabaré
  • sirpalee
    Kb ilyesmikre emlékszik :

"szülejét meg megkérem, hogy gyerekére ne adjon magassarkút, mert a padban ülve a térdétől nem látja a táblát!"

"ó ön biztosan a ... apukája!
    a füleiről megismertem! a kis dumbó!"
  • kemszi2
    nekem nem ugrott per pillanat semmiféle szülői értekezletes előadása,pedig nagyon sokat hallgatom.jöhetnek a részletek hátha
  • sirpalee
    Sziasztok!

Egyik kedves ismerősömnek kellene Hofitól egy részlet, csak nem tudjuk, hogy most ez egy külön műsorszám, hangoskönyv, előadás, vagy valamelyiknek csak egy részlete.

Egy szülői értekezlet. Gondolom ez elég specifikus, de ha nem, tudok pár szövegrészletet adni belőle (az ismerős ezt adta még elő fiatal korában).

Előre is köszönöm a segítséget!
  • kemszi2
  • zoliapu
    Köszi szépen a linket nagyon jók ezek a rádió adások.
  • mangoa
    letölthető hofi mp3-k !!!
    hofi mp3
  • kemszi2
    éppen vmelyik nap néztem meg ezt.azt hiszem az egyik Hofi tükre-ben volt benne
  • wantonly
    Hofi Géza - Mi a helyzet a gyalogosokkal?
  • gz8
    Sebaj. Majd megkérünk egy szobrászt, hogy szoborja má' meg :))))))
  • kemszi2
    íggy már meg,én is messze vaygok még a gyerekpesztrálástól...legalább is rmeélem XD
  • gz8
    Akkor engedd meg, hogy kijavítsam azt a mondatot, ami megragadta a fantáziádat!

"hanem a gyerekeit pesztrálja, vagy éppen a haverokkal lóg. :)"

Így már megfelel, felség?
  • kulabácsi
    jah énis 20, és megvan az összes eddig kiadott dvd-je, és nagy arc volt, nagyon bírom, csakhát ebbe a témába sajna nem lehet több mindent írni sztem:(
  • W B
    bocsi én 15 éves vagyok és Hofit nagyon szeretem! nem fura?
  • gz8
    Mit vártál? Aki annyi idős, hogy tudja is értékelni Hofi munkásságát, az ilyenkor nem a gép előtt kockul, hanem a gyerekeit pesztrálja :)
  • stream man
    ennyi volt a topic ? ennyi lenne ?
  • Picizöldfül
    Legnagyobb Magyarnak tartom. Poénjai és a mondanivalója máig él. Hiányzik nagyon!!! A kiöregedett vadászkutyától engem is a sírás kerülget. Kedvencem tőle a Tiszta őrültek háza , Akárhányszor megnézem ugyanolyan vehemensem tudok még szakadni rajta mint amikor elsőnek láttamxD Ő itt van még közöttünk..
  • bigfoot
    nagyon jó:))
  • Kmarha
    Azért óvatosan, ha beindul a politizálás, bezárják a forumot is.

Hofi nem az aktuális helyzetért fog forogni a sirjába, hiszen az, az egész életében szar volt, hanem azért, hogy nem tudja a véleményét szavakba és poénokba ölteni. Isten nyugosztalja!
  • zitababa
    most néztem " NEVESS CSAK CUCINAK " csodát és döbbenet, ma is aktuális. Utálom a poltikát, de ami most a középréteg kinyírásával folyik, az katasztrófa. A szocok birodalma változatlan. Úgy járnak kelnek a mostani szoc képviselők is az utcán, mintha letettek volna vmit az asztalra, közbe meg egy nagy rablóbanda. ők is. Kellene egy harmadik...

Mi magyarok sose változunk. Évtizedek óta ez megy...Hofi ezt látta meg...és annyira sokan szerették, hogy nem merték ( bár próbálkozás volt rá...)lenyomni...hál istennek a kisember szócsöve maradt.

A jelenlegi szélhámos milliárdos banda viszont egy vicc...3 év múlva ne hagyjuk, hogy Hofi forogjon a sírjában!
    Hátha addigra lesz egy épkézláb harmadik.

A túl poiltikus soroktól függetlenül éljen Hofi!!!!!!!!!!

• kemszi2
    vmi jó kis banner kéretik:)én nem tudok csinálni sajnos.pedig ide szivesen csiálnék
  • MrStokes
    Az vinyenyemanyime es a "Mier tetszik megforditani?" kerdesre a "Keresem a tut amivel ki lehet tuzni!" volt a valasz :D
  • ugot2know

"-mi ez?
    -harci kutya...
    -harci kutya a tököm!"
  • ugot2know
    -vannyannyaaamaaaa
    -Brezsnyev elvtárs,ez nem kitűző,hanem hollóházi porcelán!
  • W B
    "30 mázsa komunista, szálítása oda vissza"

• W B
    HELASZTOK!

15 vagyok, és szerintem HOFI... ááá elmondhatatlan, szeretem!
  • gz8
    Meg Brezsnyevet is, aki ugye poszt tőzeg volt.
  • gz8
    Az ilyeneket privátban, jó? Már csak a mélcím miatt is. Köszi. :)
  • ugot2know
    ő volt az egyedüli,aki kifigurázhatta Kádárt
  • Guilty01
    nekem nem nagyon jött be...
  • PrasCo
    Hja, akkoriban aki beszólhatott a rendszernek, az Puskás volt, és Hofi. Nem véletlenül... =)
  • kemszi2
    sok jó poén közül:-na amint látják eső lesz,mert be van borulva hátul a csomagolópapír
  • kemszi2
    ezt keresed Rózsa
  • Vlala #35
    Louis Amstrong paródia

Nemcsak a szövege volt nagy, a zenei tehetsége sem akármi.
  • kemszi2
    oksa ma este megnézem mert délután nem biztos hogy ráfogok érni,és akkor elküldöm
  • kemszi2
    ott Rózsa-t figurázza ki asszem