72
Minden videó hofiról
-
stream man #32 hofi géza , koós jános macska duett -
#31 Hofi Géza - Egy kiöregedett vadászkutya
Én ettől a daltól mindig majdnem elsirom magam, főleg ha nézem is, nem csak hallgatom.
Hiányzik Hofi! :( -
Vlala #30 A legnagyobb. Neki még a szívéből jött a humor, nem a nyálmirigyeiből vagy a pénztárcájából.
"fugázok" -
#29 Nekem ma is osszeszorul a szivem ha ra gondolok. Nagy ember volt <3<3 -
#28 Hatalmas a Pali.
Van egy régi, még fekete-fehér szösszenete, amikor talán az egri csillagokat parodizálja. Csak ö-vel beszél. Annak mi a címe?
-
#27 Amúgy itt van pár dvd-je. -
#26 "hejj én még a m,ai napon is nevetek rajta:9 nagyon jó ember volt! kár hogy én nem vagyok ennyire vicces,cak fele annyire mint ő...:)"
Életkor: 14 alatt
Te ezt most komolyan mondtad? :) A poénjai is olyanok inkább amit az idősebb generáció ért meg (lásd a kommunisták kifigurázása stb), nem egy könnyebben emészthető Gálvölgyi-stílus. -
buggyant #25 - itt állsz kint?
- itt.
- nem engednek be?
- nem.
- van bent valami balhé?
- nincs.
- akkor miért nem engednek be?
- mer' akkor lenne.
:D -
#24 "Te, figyelj, haver" rox!!! -
#23 egyébként akinek 1-1 rész kell az msnen vagy talán mailben is megoldható mert 10 megánál nem sok nagyobb van -
zitababa #22 A videók nagyon érdekelnének!!!
Ha megnézed mi van meg összeírnád
a
[email protected] címre?
köszi előre is!
zita -
#21 semmi gond
már az is jó,hogy a címeket leírtad... -
#20 nagyon nagy forma volt, nekem megvan az összes dvd-je, sajna korán itthagyott minket:( -
#19 nincsmit, a feltöltését nem tudom hogyan lehetne megoldani, nincs kedvem napokig feltölteni a dolgot. -
#18 köszi -
#17 na összeirtam mi van meg:
A pofádat befogod
Akácos út
Első menet
Második menet
Próbálj meg lazitani
Tizedes
Behívó
Díszmagyar
Odüsszeusz 1-2
Szabhatjuk
Te, figyelj haver
Húsmentes áru 1-2
Hegedűs a háztetőn
Piál a föld
Hofélia 1-2
Hordót a bornak 1-2
Szíveslátás
Pusszantás mindenkinek
És kb 20 kabaréfelvétel
-
zsotthy #16 Kőkémény volt az öreg odavágta azokna akik most az országunkat oly széppé és gazdaggá teszik!!! -
meg is van -
#14 Egy kiörgedett vadászkutya erről nem kell semmit mondani.
a műsörnak a címe Szíveslátás vagy vmi ilyesmi de az tuti,hoghy meg van a hangfelvétel is és a videó is... -
#13 is-is.majd megnézem mit rejtenek a cd-im,no meg a videótis beüzemelem,és akkor felteszem gépre ami videón van meg... -
#12 Hazánk legnagyobb humoristája volt -
zitababa #11 Hello!
Milyen videófelvételed van? Teljes v. részletek?
zita -
zitababa #10 Ha vmi listát a lemezekről küldesz a [email protected] címemre, akkor lehet érdekel.
zita -
#9 nekem is elég sok megvan.+van pár videófelvételem is.de még mindenképpen bővíteni akaram.
-
#8 töltsd fel akkor:)
(nekem csak 370 mega) -
#7 megvan kb 800 megányi hangfelvétele mp3ban, amjdnem minden lemeze. -
mod #6 Youtube-os videók. -
#5 -
gyuri12 #4 hejj én még a m,ai napon is nevetek rajta:9 nagyon jó ember volt! kár hogy én nem vagyok ennyire vicces,cak fele annyire mint ő...:) -
#3 ...kedvencem....a legnagyobb.felejthetetlen -
Shadow_THH #2 most lenne 70 éves?
mellesleg humor rádió, általában hofi megy rajta ctrl+l winampban és beillesztés -
zitababa #1 Hello
Hofi 70 éves lenne, ennek apropójából keresgélek és szerintem hofi videó gyűjtők eszmecseréjére is jó lesz ez a fórum.
A Hofi tükre DVD sorozat és a Gondolj Apádra MTV emlékműsor sorozat van meg egyedül.
Keresek olyan gyűjtőket, akiknek megvannak az alábbi
videók DVD vagy VHS formátumban( audio nem kell):
Bármilyen korai hofi szilveszter videó!
Hofélia
Élelem Bére
Hofi-show
Gondolj bele
ATV Hofi szilveszter stb.
Az ár nem számít, ha van vmid írj!
Köszönöm előre is!
zita