Hofi Géza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TALÁLTAM EGY CSÚCS OLDALT!
HOFI FAN CLUB
ITT MINDEN FELVÉTEL HANG ÉS VIDEÓANYAG MEGVAN!
MÉG A CENZÚRÁZOTT IS!!!
JÓ SZÓRAKOZÁST!<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Érdemesebb szétnézni Maksánál :) õ sok ilyet csinált.pl a vámos,vagy zenetanár stb.De sokan képviselik még ezt a stílust,akár egy sas kabaréban is el tudnám képzelni
shaken, not stirred
"szülejét meg megkérem, hogy gyerekére ne adjon magassarkút, mert a padban ülve a térdétõl nem látja a táblát!"
"ó ön biztosan a ... apukája!
a füleirõl megismertem! a kis dumbó!"
shaken, not stirred
Egyik kedves ismerõsömnek kellene Hofitól egy részlet, csak nem tudjuk, hogy most ez egy külön mûsorszám, hangoskönyv, elõadás, vagy valamelyiknek csak egy részlete.
Egy szülõi értekezlet. Gondolom ez elég specifikus, de ha nem, tudok pár szövegrészletet adni belõle (az ismerõs ezt adta még elõ fiatal korában).
Elõre is köszönöm a segítséget!
shaken, not stirred
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
"hanem a gyerekeit pesztrálja, vagy éppen a haverokkal lóg. :)"
Így már megfelel, felség? <#vigyor2>#vigyor2>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Hofi nem az aktuális helyzetért fog forogni a sirjába, hiszen az, az egész életében szar volt, hanem azért, hogy nem tudja a véleményét szavakba és poénokba ölteni. Isten nyugosztalja!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mi magyarok sose változunk. Évtizedek óta ez megy...Hofi ezt látta meg...és annyira sokan szerették, hogy nem merték ( bár próbálkozás volt rá...)lenyomni...hál istennek a kisember szócsöve maradt.
A jelenlegi szélhámos milliárdos banda viszont egy vicc...3 év múlva ne hagyjuk, hogy Hofi forogjon a sírjában!
Hátha addigra lesz egy épkézláb harmadik.
A túl poiltikus soroktól függetlenül éljen Hofi!!!!!!!!!!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"-mi ez?
-harci kutya...
-harci kutya a tököm!"
Ramadamammy rapidrandi
-Brezsnyev elvtárs,ez nem kitûzõ,hanem hollóházi porcelán!
Ramadamammy rapidrandi
15 vagyok, és szerintem HOFI... ááá elmondhatatlan, szeretem!
Ramadamammy rapidrandi
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Én ettõl a daltól mindig majdnem elsirom magam, fõleg ha nézem is, nem csak hallgatom.
Hiányzik Hofi! :(
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"fugázok"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van egy régi, még fekete-fehér szösszenete, amikor talán az egri csillagokat parodizálja. Csak ö-vel beszél. Annak mi a címe?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Életkor: 14 alatt
Te ezt most komolyan mondtad? :) A poénjai is olyanok inkább amit az idõsebb generáció ért meg (lásd a kommunisták kifigurázása stb), nem egy könnyebben emészthetõ Gálvölgyi-stílus.
A halál csupán a kezdet...
- itt.
- nem engednek be?
- nem.
- van bent valami balhé?
- nincs.
- akkor miért nem engednek be?
- mer' akkor lenne.
:D
level 18 playstation gamer.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...