Hofi Géza

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kori
nagyon thx

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Na hofi rajongók!

TALÁLTAM EGY CSÚCS OLDALT!

HOFI FAN CLUB

ITT MINDEN FELVÉTEL HANG ÉS VIDEÓANYAG MEGVAN!
MÉG A CENZÚRÁZOTT IS!!!

JÓ SZÓRAKOZÁST!<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>
kemszi2
Én nem emlékszem ilyen elõadására,pedig már hallottam és megnéztem nagyon sokat.sokszor játszott õ is szerepet,de azoknak sokkal inkább politikai jellege volt mint ilyen kabaré.
Érdemesebb szétnézni Maksánál :) õ sok ilyet csinált.pl a vámos,vagy zenetanár stb.De sokan képviselik még ezt a stílust,akár egy sas kabaréban is el tudnám képzelni
Lehet, hogy igazad van, de még keresgetek gõzerõvel, nekem is jobban maksa stílusa ugrik be errõl a sorokról.

shaken, not stirred

kemszi2
szerintem ez nem Hofi,legalább is ez inkább valami Maksa stílusú kabaré
Kb ilyesmikre emlékszik :

"szülejét meg megkérem, hogy gyerekére ne adjon magassarkút, mert a padban ülve a térdétõl nem látja a táblát!"

"ó ön biztosan a ... apukája!
a füleirõl megismertem! a kis dumbó!"

shaken, not stirred

kemszi2
nekem nem ugrott per pillanat semmiféle szülõi értekezletes elõadása,pedig nagyon sokat hallgatom.jöhetnek a részletek hátha
Sziasztok!

Egyik kedves ismerõsömnek kellene Hofitól egy részlet, csak nem tudjuk, hogy most ez egy külön mûsorszám, hangoskönyv, elõadás, vagy valamelyiknek csak egy részlete.

Egy szülõi értekezlet. Gondolom ez elég specifikus, de ha nem, tudok pár szövegrészletet adni belõle (az ismerõs ezt adta még elõ fiatal korában).

Elõre is köszönöm a segítséget!

shaken, not stirred

kemszi2
<#hehe>
zoliapu
Köszi szépen a linket nagyon jók ezek a rádió adások.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy

letölthetõ hofi mp3-k !!!
hofi mp3
kemszi2
éppen vmelyik nap néztem meg ezt.azt hiszem az egyik Hofi tükre-ben volt benne<#vigyor>
gz8
Sebaj. Majd megkérünk egy szobrászt, hogy szoborja má' meg :))))))

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

kemszi2
íggy már meg,én is messze vaygok még a gyerekpesztrálástól...legalább is rmeélem XD
gz8
Akkor engedd meg, hogy kijavítsam azt a mondatot, ami megragadta a fantáziádat!

"hanem a gyerekeit pesztrálja, vagy éppen a haverokkal lóg. :)"

Így már megfelel, felség? <#vigyor2>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

kulabácsi
jah énis 20, és megvan az összes eddig kiadott dvd-je, és nagy arc volt, nagyon bírom, csakhát ebbe a témába sajna nem lehet több mindent írni sztem:(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bocsi én 15 éves vagyok és Hofit nagyon szeretem! nem fura?

gz8
Mit vártál? Aki annyi idõs, hogy tudja is értékelni Hofi munkásságát, az ilyenkor nem a gép elõtt kockul, hanem a gyerekeit pesztrálja :)

ennyi volt a topic ? ennyi lenne ?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Picizöldfül
Legnagyobb Magyarnak tartom. Poénjai és a mondanivalója máig él. Hiányzik nagyon!!! A kiöregedett vadászkutyától engem is a sírás kerülget. Kedvencem tõle a Tiszta õrültek háza , Akárhányszor megnézem ugyanolyan vehemensem tudok még szakadni rajta mint amikor elsõnek láttamxD Õ itt van még közöttünk..

bigfoot
nagyon jó:))

Kmarha
Azért óvatosan, ha beindul a politizálás, bezárják a forumot is.

Hofi nem az aktuális helyzetért fog forogni a sirjába, hiszen az, az egész életében szar volt, hanem azért, hogy nem tudja a véleményét szavakba és poénokba ölteni. Isten nyugosztalja!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

most néztem " NEVESS CSAK CUCINAK " csodát és döbbenet, ma is aktuális. Utálom a poltikát, de ami most a középréteg kinyírásával folyik, az katasztrófa. A szocok birodalma változatlan. Úgy járnak kelnek a mostani szoc képviselõk is az utcán, mintha letettek volna vmit az asztalra, közbe meg egy nagy rablóbanda. õk is. Kellene egy harmadik...

Mi magyarok sose változunk. Évtizedek óta ez megy...Hofi ezt látta meg...és annyira sokan szerették, hogy nem merték ( bár próbálkozás volt rá...)lenyomni...hál istennek a kisember szócsöve maradt.

A jelenlegi szélhámos milliárdos banda viszont egy vicc...3 év múlva ne hagyjuk, hogy Hofi forogjon a sírjában!
Hátha addigra lesz egy épkézláb harmadik.

A túl poiltikus soroktól függetlenül éljen Hofi!!!!!!!!!!

kemszi2
vmi jó kis banner kéretik:)én nem tudok csinálni sajnos.pedig ide szivesen csiálnék
MrStokes
Az vinyenyemanyime es a "Mier tetszik megforditani?" kerdesre a "Keresem a tut amivel ki lehet tuzni!" volt a valasz :D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"-mi ez?
-harci kutya...
-harci kutya a tököm!"

Ramadamammy rapidrandi

-vannyannyaaamaaaa
-Brezsnyev elvtárs,ez nem kitûzõ,hanem hollóházi porcelán!

Ramadamammy rapidrandi

"30 mázsa komunista, szálítása oda vissza"

HELASZTOK!

15 vagyok, és szerintem HOFI... ááá elmondhatatlan, szeretem!

gz8
Meg Brezsnyevet is, aki ugye poszt tõzeg volt. <#taps>

gz8
Az ilyeneket privátban, jó? Már csak a mélcím miatt is. Köszi. :)

õ volt az egyedüli,aki kifigurázhatta Kádárt

Ramadamammy rapidrandi

Guilty01
nekem nem nagyon jött be...

You\'ll never walk alone!

PrasCo
Hja, akkoriban aki beszólhatott a rendszernek, az Puskás volt, és Hofi. Nem véletlenül... =)
kemszi2
sok jó poén közül:-na amint látják esõ lesz,mert be van borulva hátul a csomagolópapír<#hehe>
kemszi2
ezt keresed Rózsa
Louis Amstrong paródia

Nemcsak a szövege volt nagy, a zenei tehetsége sem akármi.

kemszi2
oksa ma este megnézem mert délután nem biztos hogy ráfogok érni,és akkor elküldöm
kemszi2
ott Rózsa-t figurázza ki asszem

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Kmarha
Hofi Géza - Egy kiöregedett vadászkutya

Én ettõl a daltól mindig majdnem elsirom magam, fõleg ha nézem is, nem csak hallgatom.

Hiányzik Hofi! :(

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

A legnagyobb. Neki még a szívébõl jött a humor, nem a nyálmirigyeibõl vagy a pénztárcájából.

"fugázok"

Sephi
Nekem ma is osszeszorul a szivem ha ra gondolok. Nagy ember volt <3<3

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

JAG1
Hatalmas a Pali.

Van egy régi, még fekete-fehér szösszenete, amikor talán az egri csillagokat parodizálja. Csak ö-vel beszél. Annak mi a címe?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Fenrir
Amúgy itt van pár dvd-je.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
"hejj én még a m,ai napon is nevetek rajta:9 nagyon jó ember volt! kár hogy én nem vagyok ennyire vicces,cak fele annyire mint õ...:)"

Életkor: 14 alatt

Te ezt most komolyan mondtad? :) A poénjai is olyanok inkább amit az idõsebb generáció ért meg (lásd a kommunisták kifigurázása stb), nem egy könnyebben emészthetõ Gálvölgyi-stílus.

A halál csupán a kezdet...

- itt állsz kint?
- itt.
- nem engednek be?
- nem.
- van bent valami balhé?
- nincs.
- akkor miért nem engednek be?
- mer' akkor lenne.

:D

level 18 playstation gamer.

Beast Machine
"Te, figyelj, haver" rox!!!

...vágod?

soma22
egyébként akinek 1-1 rész kell az msnen vagy talán mailben is megoldható mert 10 megánál nem sok nagyobb van

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Oldal 1 / 2Következő →