Warez körkép: Exklúzív magyar torrent interjú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszívtátok!! Már nekem is van hozzáférésem ! <#eplus2>#eplus2><#duhos2>#duhos2><#mf1>#mf1>
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Fortuna fortes adiuvat.
Azért van, mert amikor töltesz le, akkor a géped egyben folyamatosan nyomja felfelé is a csomagokat, hogy megkaptam ezt a részét a fájlnak, jöhet a következõ.
Olyan cucc alig van, ami érdekelne, a kiválasztott kategóriákba napi 3-4 új cucc van csak. Máshol legalább napi 30-40.
Másrészt iszonyú lassú a letöltés, seeder az van annyi mint az állat, de a 10megabites netem ellenére 200KB/s fölött még nem sikerült töltenem.
Én azt mondom, hogy 3 jó magyar tracker van, a 3 régi híres.
Az egyik azért jó, mert gyorsan fent van minden, max sebességgel jön minden.
A másik azért jó, mert szintén gyors, és nem csak feltöltõ tölthet fel, így sok ritka, jó dolog is felkerül.
A harmadik meg azért, mert lehet ingyenes cuccot is feltenni, és sok olyan van, amit máshol sehol soha nem találnék meg.
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
Amúgy éppen a fájlcserélés visszaszorítása érdekében kicsi a feltöltési sebesség, ha meg végiggondolod, magad is rájössz, hogy ha nem torrentezel, akkor másra elég ez a feltöltési sebesség is, ami jelenleg van.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
° Û±°±ÛÛ º boardra másoló scene leecher ha nem tartjátok º ÛÛ±°±Û °
þ ÜÛ±±²Û º tiszteletben a scene iratlan szabályait a º Û²±±ÛÜ þ
ÜÛ²²²ÛÛ º kakilukatok meg lesz piszkálva egy kibaszott º ÛÛ²²²ÛÜ
ÛÛÛ²²±ÛÛ º pajszerrel! º ÛÛ±²²ÛÛÛ
Némi helyreigazítás az interjúhoz csak az érthetõség kedvéért: A release-csapatoknak nem az volt anno a gondjuk, hogy túl hamar kerültek ki a releasek (hiszen nekik elsõsorban ez a céljuk), hanem hogy azokat az említett oldalon módosítják (a nyomonkövethetõség kedvéért pl) ami ellenkezik a scene alapvetõ szabályaival. (Fent idézet olvasható egy korabeli nfo-ból.)
Mi öli a torrent-et?
A szolgáltatók.
Szinkronba kellene lenni a le és feltöltési sebességnek.
A web2-re a szolgáltatóknak is fel kellene lassan készülni.
Ennyi.
De még a régebbi anyagok is jól jönnek a trackerrõl. Pl. múlt hónapban eltaláltam hogy megnézem a FireFly-t és Serenityt. A Firefly torrent 2005 novemberben került fel, szóval nem mai darab, mégis jött végig full speeden 6 Mbps-tel. Persze utána pár hétig seedeltem vissza amikor ment a gép és 2-3-as ratioval vissza is ment. És ahogy nézem most is van 3 seeder és 3 leech még ennél a régi torrentnél is, a teszt kedvéért elindítottam és azonnal jött 6 Mbps-en ahogy kell.
Pont ezért jók a privát trackerek ahol ratio van, meghívó és user szám limit. Mert ezek megszûrik a tábort, nem lehet állandó új regekkel trükközni idõvel kiszelektálódnak a leecherek és akik maradnak azok mellett jó mûködõ lesz a tracker. A publikus trackerektõl eltérõen nincs leecher rengeteg és lassúság sem.
Ez a külföldi trackerekre is ugyanúgy igaz, a magyar elsõ elõtt is hasonló külföldi privát trackerek voltak azok amik jók voltak. Mint pl. a TorrentBits, Elite Torrent. Ezeket már lehet említeni mert már úgy sincsenek, csak a szép emlékük.
Azért, mert rossz oldalt választottál, még nem kellene az egész torrent technológiát temetned. Nézzünk csak egy friss példát: egy magyar oldalra 3 órája tettek fel egy elég kapósnak tûnõ anyagot. Az elsõ 10 seeder között a leglassabb 2.2MB/s sebességgel osztja vissza a cuccot. Õk tízen összesen 280GB-ot seedeltek ez idõ alatt. Azt hiszem no comment.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nyilván meg lehet erõszakolni az egész torrentet, és megpróbálni beállítani, mint mindent verõ fájlmegosztó szolgáltatás(van ismerõsöm aki szerint arra való, mert hihetetlen jó dolog leszedni 1 éves torrent-hez tartozó 1seed/0peer cuccot), de ettõl még a friss cuccok gyors elosztása lesz az a terület, amire azok használják, akik felfogták a lényegét.
PS: tracker nélkül is lehet torrentezni...
Ki fog fizetni érte majd még seedelni is.
Szerintem halott ötlet bár Amerikába lehet megvalositják.<#gunyos1>#gunyos1>
"kíváncsi vagyok hogy mennyi szinkronos filmet találsz egy publik külföldi trackeren. nyilván a magyar usert fõleg ilyesmi érdekli." - téged biztosan az érdekel, mert te sorozatbuzi vagy. De én pl. eredeti hanggal jobban szeretem a filmeket. Nagyon ritka a jó szinkron, bár szerencsére akad arra is példa. Az viszont biztos, hogy ha valaki magyar szinkronnal ellátott filmet akar letölteni, az inkább a hazai trackereken keresgéljen, mert külföldin nem fog sokat találni.
"vagy csak nem tudtál róla😊 de most már ezt is tudjuk." - MEGALOL! Jó, hogy már nem azt állítod, hogy az a zsidó gyerek, aki a torrentet kitalálta, az valójában magyar volt, és itt kezdtek mûködni elõször trackerek. Meg sem fordult a fejedben, hogy kint nagyon sokkal elõbb léteztek ilyesmik, és én azt használtam is?
"ráadásul az irc-t nem is említetted" - azt írtam, hogy stb. Vagy szerinted itt pontos és alapos felsorolást kellett volna adnom? Sugárzik belõled a rosszindulat. Szerintem vegyél vissza, még ha moderátor is vagy.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
És vannak olyan játékok, amelyek inkább a kártyához, vagy a társasjátékokhoz közelítenek, pl. w3multi-wow-pg2-AA. Ezekkel egyszerre sosem játszol sokat, de éveken át játszol vele hetente egy-két alkalommal. (itt szinte semmit nem számít a grafika, a megjelenített világ... Majdnem annyira mindegy, mint hogy az ultit magyarkártyával, vagy kiválogetott franciával játszuk.)
Szerintem õrültség lenne arról beszélni, hogy melyik a jobb... egyszerûen más a céljuk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Btw, 1,5 hónap és megnyilik a meghivás, ha igaz a kiirás 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Elég komoly cégekrõl, szervezetkrõl van szó, ha zavarja õket, oldják meg, hogy ne lehessen. Ha emiatt csõdbemennek, az õ bajuk. Ha az ételt, ruhát, bútort, stb. is úgy lehetne beszerezni, mint ezeket akkor azokért se fizetnék soha. Tõlem senki nem várhatja el, hogy becsületes legyek, teremtsen olyan körülményeket, amivel rákényszerít erre. Amúgy pedig, ha tényleg annyira zavarná õket, akkor régen intézkedtek volna, nem hinném, hogy szerencsétlen, és naiv széplelkek tartják fenn ezt az állapotot. Erre talán legjobb példa a Microsoft, nem hiszem, hogy azért lehet minden programjukat ingyen beszerezni, és 3 perc alatt feltörni, mert annyira ostobák lennének, bizonyára tudják, hogy nekik mi felel még meg, és mi nem. Ha tényleg szorult helyzetbe kerülnének bizonyára nem egy file lefuttatásával lehetne a Vistát átverni... hanem valószínûleg sehogy, akkor pedig meg is venném, mert szükségem lenne rá, máshogy pedig nem tudnám beszerezni, mint ahogy a kenyeret is vásárolom, nem pedig lopom. De ha úgy lehetne beszerezni, mint most a Vistát, 100% hogy nem fizetnék azért se soha.
http://cfos.tx.hu/
Az én tapasztalatom az, hogy én állandóan kevesebbet töltök le, mint amit fel. Kevés olyan tartalom van, ami engem érdekel. A legtöbb letöltésem GB-ban a HD filmek. A feltöltési sebességem kb. 40-50K, amit általában még ki sem tudok használni, mert annyira sokan akarnak feltölteni. Ennek ellenére az arányom folyamatosan javul, mert ha ba van kapcsolva a gép (napi 3-4 órát), akkor töltök is fel, persze ha van kinek.
Persze nem töltök le mindent, ami megjelenik...
Mivel a gép elleni játék tized annyira sem izgalmas, mint egy élõ ellenféllel szembeni, ezért azt a játékot, ami erre érdemes, meg is veszi az ember...
A sz*r meg fennmarad a rostán.
A játékok 70%-át már eleve le sem töltöm, a 30%-nak pedig fele hatalmas csalódás, amire késõbb az arányomat is sajnálom.
A jó filmeket így is, úgy is moziban nézem meg, a rossz filmeket pedig úgysem nézném meg, sokszor a letöltött is megy a kukába az elsõ 10 perc után...
A sorozatokat pedig 1 év múlva megnézem a TV-ben is. (Már amelyiket leadják)
Az igazi csemege a HD-s (720p v. 1080p) film, de azokat nem lehet úgysem sehol sem megvenni Magyarországon, úgyhogy ott szerintem semmiféle kárról nem lehet beszélni...
amit a cikkben irt hogy azert nem szeretik a **-ot (eze en se irom le 😊 ) a release group ok mert hamar kirakja a cuccost az is erdekes. mondjuk meg mindig van varakozasi ido asszem. kb 2 nap tan PRE utann amig atkerul ftpkrol. + a release group ok maguk is varnak neha a releasekkel nehogy botrany legyen. pl egy bizonyos release group egy bizonyos nepszeru bortonos sorozat szinkronjat az elso evad 12. reszeig megtudta volna szerezni kozvetlen az 1 resz leadasa utan 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
insp: igen, valoszinüleg az 56k-s dial up korszakban is volt rengeteg DC hub 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash