Puskázás zenelejátszóval

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már elérhetõ egy új és eddig ismeretlen puskázási módszer. A karórába van beépítve egy LCD kijelzõ amin txt file-ként tudod olvasni a word-ben megírt tételeket. A memóriája 2 GB ez szinte korlátlan mennyiségû adat tárolására képes. Itt találtam rá: www.mp4ora.hu vagy itt: www.cyber-watch.hu Egyébként egy csomó minden mást is tud, de engem ez a funkció érdekel. MP4 videó lejátszó, színes kijelzõ, MP3 lejátszó, Diktafon, FM-rádió, Képnézegetõ stb... Nézzétek meg. Remélem ti is tudjátok majd használni. Ja és az ára is elég baráti: 20.000 Ft-tól már találsz jót. Garantáltan lebukásmentes puskázási tipp. Ez a legjobb puska. Üdv.: Doki
slime001
pulóverbe tökéletesen meglehet csinálni😊 Felvezeted a zsinórt a csuklódik, majd oda szikszalagozod és csak fogod a fejed és közbe hallgatod😊

AVIRA - \"More than security.\"

Szerintem ez szar puskázási módszer.
A fülhalgatóval és a zsinorjával tuti lebukás max a hosszúhajú csajok (fiuk)
tudnának megcsinálni.
Ez is csak 1 ipod reklám volt<#mf2>
Kövesdi A
jó ez igaz de akkor ha nem a fül duoval baszakodunk baszakodhatunk a telefon korzorjával és kereshetjük ki az épen kellõ tételt !
nem egyszerüb hangatni csak hát igaz hogy ott a cabelel nagyon nagy a riziko faktor !
könyü le bukni !
bár csak lehetne szerezni olyan egészen kicsi fülbe simulo és a fülel azonos szinü fülhagatot ami nem cabeles hanem infras vagy valami hasonlo azal sokal könyeb lenne de gondolom nem lenne olco ugy hogy inkább marad a tanulás !

puskázás mindig volt és mindig lesz, csak a mód változik...

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

Chrystopher
Amúgy a mobiltelefonos puskázás a legegyszerübb.
.txt-be gépen megírod 10 per(e)c alatt. Bluetooth vagy infra átküld. Dogánál lábadközé lapot amennyire tudod lecsúsztatod az asztal aljára. Szvsz legegyszerübb. Tudod ki fog ba**akodni a füldugóval... bahh

Chrystopher
tudod amit puskázás közben elolvasol és leírsz annak a 90%-át életed végéig megtanulod. Amilyen stressz alatt vagy.

Kövesdi A
hu hát én nem nagyon mernék igy puskázni a szakmunkás vizsga irásbelijén !
szerintetek észre venék a fülembe dugot fülest ?
mivel nálunk írásbelin ki lehet dolgozni az anyagot ara van 30 perc kb

végülis igen puskázni egyszerüb mint meg tanulni de Aa következménye is nagyobb !
pl vakvágányra is küldhetnek egy darabig !

Mike
ezért nem szokott érdekelni a jelölt fecnije
milyen referenciái vannak, vagy mit mond magáról, mihez ért, illetve a beszélgetéskor úgyis kiderül van-e hozzá lövése vagy sincs, de ha tegyük fel nem derülne ki, akkor is kiderül a próbaidõ alatt 😊 vagy esetleg az elsõ közös meló alakalmaával
informatikában a fecni nem támpont, persze ezt mások nem tudják

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
végre valaki, aki úgy puskázik ahogy én 😊))

A4-es lap, ugyanaz a toll, ugyanolyan kézirással, jöjjön rá, hogy nem akkor irtad, félidõben simán ki lehet tenni magad mellé és mazsolázni

másik, amikor a tételeket otthon dolgozod ki, pecsétes lapra másolod, ha meg sima A4, beadod 😊) nem kell se kisfecni, sem egyéb ketyere

Az esetek többségében,amikor "bemagoltam"(azok már nagyonzöldségek voltak) ,akkor rájöttem h mi miért van ugy,mivel már tudtam,csak nem értettem,de ha érted akkor még nem jelenti hogy tudod is.

Meg még akkor magolgattam,amikor nem volt lehetõség puskát használni. (1-2 képletet nem volt olyan könnyû megérteni.)
szigoruan SZVSZ

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Bexter
már 8 éve használtam hasonló módszert, akkoiban walkmannel csináltam 😊
felvettem az anyagot mikrofonnal kazettára, vizsgán meg hosszu ujuban voltam azon kivezetve a fülhalgató. Támasztottam fejem, köözben fülembe rkatam a fülhallgatot és lejátszottam az anyagot. Sajnos túl becsületes vagyok/voltam igy csak egyszer használtam ezt.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

A barátjával volt nállam(aki mellesleg a haverom volt), és nem elõtte akart felszedni.
Jobb ha valaki bemagolja?

Igen a természetben is az agyad úgy alakult ki, hogy megtanultad hogy milyen pl vadászni, majd elmentél és megnézted, aztán elkezdted megtanulni hogy is megy ez. Szépen kihalt volna az emberiség ilyen gondolkozásmóddal. Az új iskolákban pl elkezdenek kísérletezni fizikaórán, majd megbeszélik mi történt, és utánna kezdik megtanulni csak. Kicsit gyorsabban fejlõdnek mint aki láttatlanban elkezdi csak bemagolni mirõl lehet szó. Így készülnek a szakbarbárok.
+ néhány helyen 1 monitor elõtt 2 diák ül, és ha az egyik nem tudja az anyagot, akkor a másiknak kell elmagyaráznia neki hogy valójában hogy is van, és ezáltal a másiknak is rá kell jönnie hol nem érted, és õ is jobban megtanulja.

Az biológiai testünk is tanul valahogy nem lenne érdemes inkább ezt követni mint diktálni hogyan kellene mûködnie?
Én angol próbaérettségin mobilon néztem Wiktionary-ben pár szót.. 😊 De ezt a holnapi emelt angol érettségin azért nem merném megtenni.. 😊

Egyetértek..
Sok teljesen felesleges dolgot kell bemagolnunk, amit valószínüleg soha többé nem fogok használni az életben.. Ha pedig használnám, akkor meg nem lenne elég az az anyag, amit tanulunk gimiben vagy akárhol.. Meg hát ezért van a Google.. 😄 Fél perc, és bármi megvan sokkal részletesebben és pontosabban, mint ahogy tanultuk.. És ez elérhetõ bárhol, bármikor..

Van ahol jo az amit te mondasz,de felelõsségteljesebb munkáknál,ahol tudni kell azonnal,nem lehet keresgetni .Jobb az ha vki bemagolja,mert utána még megértheti.1etemen ZH-nál lehet puskázni,de utána szóbelin minden kiderül(egyes helyeken).4es irásbelivel is lehet 1es szóbeli,és 2es írásbelivel is lehet 3as-esetleg 4es szóbeli...

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

gyerekek...ez mégcsak most került az internetre??örülök is +nem is...mp3 lejátszó,amikór bejött má akkór alkalmaztam:-) én vagyok a szülõ attya!!!sok szerencsét mindenkinek!!!!!!!
Ha mondjuk történetesen nem a lexikális tudás visszaböfögését várnák akkor egy részrõl nem lenne puskázás más részrõl lehet, hogy jobb lenne némileg az oktatás. De szép is lenne, ha lenne olyan dolgozat amin bármit használhatsz szomszédot kivéve... sokkal értelmesebb, mert így azt tanulod meg, mit hol kell megkeresni és esetleg összefüggéseiben feldolgozni, nem pedig azt, amit úgyis elfelejtesz.

http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/

"Az észak-karolinai Duke Egyetem viszont más utat választott. A hallgatók 3 éve rendszeresen iPodot kapnak."

Hmmmmmm...
A másik kedvenc, amikor gépen kell megírni a dolgozatot (eCollege nevû *@¬&™£$‹› internetes csoda...). Saját laptop, több asztal (Linux, illetve van progi macOS-hez is), és mehet a dogaírás.
befáslizom a kezem meg a csuklóm, alá bevágom a füleseket, aztán rádõlök nagy unalmas pofával és berakom azt a 'számot' ami a kérdés.
ez már régi találmány.

A legbiztosabb módszer, ha az ember megtanulja eleitõl a végéig a tananyagot 😊

szerinted tényleg arra kért, hogy menjél fel hozzá töredezettségmentesíteni?
te kis naiv!

...ez a vonat elment...
más biztos "segített" neki... :o
itt van egy kis süti amivel jobban megy a tanulás😄
Szerintem a legbiztosabb módszer, ha az ember programozható számológépét kicsit felturbozza különbözõ módszerekkel 😛
Szerintem meg csak magát minõsíti, aki puskázik.
Sok lúzer aki nem bírja megtanulni az anyagot, akkor k*pja be, én még úgy is jobbat írok nála!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Amit eddig láttam legprofibb az volt, mikor kis a fülbe dugható adóvevõvel(ami bõr színû, és ha jól bedugtad a füledbe, akkor nem látszott még közelrõl sem) amin keresztül néhány haver felolvassa neked amit tudnod kell. Az a baj hogy manapság magyarországon a tanárok meg vannak gyõzõdve, hogy az a jó ha a diák mindent bemagol, és szóról szóra betanulja. Ezek után látok akkora marhákat, akik 4.5-ös linformatikus diplomával egy windowst nem tud feltelepíteni, de õ sokkal többet tud mint aki már 2-3 éve programozó cégnél dolgozik, csak a diplomát nem tudja lerakni már egy ideje. Akkora barmokat nevelnek ki hogy az már fáj. Amikor a diplomával az informatikus csajnak(ez most nem a lányok ellen, csak pont nõ volt.) megmutatod hol van a töredezettségmentesítõ a win-ben, akkor megkér hogy egyszer rendberaknád-e a gépét otthon mert valami gond van vele, és neki ezt bonyolult megjegyezni hogy kell elérni...........

Egy kicsit ki vagyok ábrándulva az itthoni oktatástól. Inkább olcsóbb ha megveszed a papírokat, és megtanulod amit kell, mint kidobni ugyanazt a pénzmennyiséget 4 éven keresztül...
mikloss
A legjobb és legbiztonságosabb szerintem: egy átlátszó színezett mûanyag tollba tenni a (jobb esetben)3*6cm-es 4-es betûmérettel írt puska.
Amúgy szerintetek gáz érettségin puskázni?<#nyes><#nevetes1>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

azért idióták a tanárok, mert még mindig papíron íratják kézzel ezeket a dolgozatokat. így a legõsibb és legcészerûbb puskázási módzsert nem bírják kiszûrni, megoldások a4-es lapra, ezt be a dolgozat alá. ha felemeltetik, össze lehet fogni a kettõt úgy, hogy nem lehet észrevenni (ponotsabban vizsga közben nincs ideje a felügyelõ tanárnak ezzel foglalkozni), és bebukni is csak akkor lehet, ha az ember n00b, és úgy olvassa a puskát, hogy nem látja a tanárt is közben 😊

Puskázáshoz a legjobb (volt?) a PDA. Kicsi palm Zire, rá egy tudományos számológép, gyorsgombra pedig a jegyzetek, a tanárok meg mivel anno (3 éve) nem nagyon tudták mi az, hagyták (csak fizika, ahol lehetett számológépet használni). Amúgy puskázásról a töritanárom mondta a legjobbat: "Bármilyen profi módszerrel puskázhat a diák, egyen mindegyik megbukik: puskázás közben nem a dolgozatára figyel."
ezt sztem a többség olvasta..

pilsner
"Az észak-karolinai Duke Egyetem viszont más utat választott. A hallgatók 3 éve rendszeresen iPodot kapnak. A tanárok azt vizsgálják, hogy az ajándék készüléktõl javul-e a tanulási teljesítményük."
no comment

sok esetben elég egy kis papírfecni, amelyen egy Szent István vagy Deák Ferenc portré van, és máris ott az ötös :-D

ejnye kricsi :-)

Hmm elõjöttek az emlékek 😄
Még a 90es évek közepén szöveg megjelenítésére is alkalmas CASIO órába írtam a képleteket. Doga elõtti délután elment a bepötyögésre... De sosem buktam le!😊

Jah, kérdéseket/témákat megszerezni, az a kis anyagot, ami kell hozzá, megtanulni, aztán minimális munkával van egy 4-es, 5-ös zh-d.
ennyire... áhhh stílusosan füzetbõl vagy 3-4 betûmérettel nyomtatott puska .....
de legjobb ha megszerzed a dolgozat / zh kérdéseit / kidolgozását.... amateur

AZ Mp3 lejátszós dolgot már én is próbáltam😊...és bejött...de csak fizikából meg kémiából.A többit szeretem.

Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...

mikloss
jah fõleg hogyha ki kell pakolni a padból mindent...<#idiota>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

hiftu
1. Az emberi leleményesség hatalmas. (Egy termék több célra.)
2. Az emberi lustaság még hatalmasabb. (Ha lehet könnyebben, miért ne?)
3. A kütyük megkönnyitik az életet. (Elektronikus is puskázhatunk.)
4. Az ostobák még a kütyüket sem tudják jól használni. (Õket az 1. pont elkerülte.)

R0sc0
könyv a padba aztán kész... nem kellenek ilyen kütyük.

Dark Angel 666
Megvan a friss iPod reklám <#banplz>

Csirke4
Másrészt a tanárokat is betilthatnák mert lehet hogy odajönnek és a fülünkbe súgják a megoldást. Sõt tanórákon kifejezetten feltûnõ helyekre bírják odafirkálni a helyes megoldásokat.
Csirke4
Nemjó a szivacsráteg!<#wilting>
Mert lenyelhetik vagy beszippanthatják az apró részeket a kisdiákok!™
"Egyre több iskolában okoz problémát a kifinomult puskázás."

Egy fenét. Éppen az úgynevezett "kifinomult" puskázás miatt van a legtöbb lebukás. Pár évvel ezelõtt már javában zajlott a headsetes/mobiltelós megoldás, azelõtt meg a menedzserkalkulátoros marhaság is hódított. A legtöbb ember totál hülye volt hozzá, látta/olvasta/hallotta, és gondolta, hogy jó lesz. Aztán többen buktak le vele, mint azok, akik egy fél könyvtárat behoztak magukkal.

Nálunk mi is volt? Átlátszó fólia. Na azt tiltsák be.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Mike
a papírt is kell tíltani, mert arra is lehet puskát irni
egy vaskosabb könyvvel meg kiválóan lehet verekedni, annak sincs helye az iskolában
a falakra pedig fél méter vastag szivacsréteget, nehogy valaki megsérüljön

Tilthatnak bármit, a tanulók akkor is puskázni fognak.