Puskázás zenelejátszóval
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
A fülhalgatóval és a zsinorjával tuti lebukás max a hosszúhajú csajok (fiuk)
tudnának megcsinálni.
Ez is csak 1 ipod reklám volt<#mf2>#mf2>
nem egyszerüb hangatni csak hát igaz hogy ott a cabelel nagyon nagy a riziko faktor !
könyü le bukni !
bár csak lehetne szerezni olyan egészen kicsi fülbe simulo és a fülel azonos szinü fülhagatot ami nem cabeles hanem infras vagy valami hasonlo azal sokal könyeb lenne de gondolom nem lenne olco ugy hogy inkább marad a tanulás !
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
.txt-be gépen megírod 10 per(e)c alatt. Bluetooth vagy infra átküld. Dogánál lábadközé lapot amennyire tudod lecsúsztatod az asztal aljára. Szvsz legegyszerübb. Tudod ki fog ba**akodni a füldugóval... bahh
szerintetek észre venék a fülembe dugot fülest ?
mivel nálunk írásbelin ki lehet dolgozni az anyagot ara van 30 perc kb
végülis igen puskázni egyszerüb mint meg tanulni de Aa következménye is nagyobb !
pl vakvágányra is küldhetnek egy darabig !
milyen referenciái vannak, vagy mit mond magáról, mihez ért, illetve a beszélgetéskor úgyis kiderül van-e hozzá lövése vagy sincs, de ha tegyük fel nem derülne ki, akkor is kiderül a próbaidõ alatt 😊 vagy esetleg az elsõ közös meló alakalmaával
informatikában a fecni nem támpont, persze ezt mások nem tudják
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A4-es lap, ugyanaz a toll, ugyanolyan kézirással, jöjjön rá, hogy nem akkor irtad, félidõben simán ki lehet tenni magad mellé és mazsolázni
másik, amikor a tételeket otthon dolgozod ki, pecsétes lapra másolod, ha meg sima A4, beadod 😊) nem kell se kisfecni, sem egyéb ketyere
Meg még akkor magolgattam,amikor nem volt lehetõség puskát használni. (1-2 képletet nem volt olyan könnyû megérteni.)
szigoruan SZVSZ
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
felvettem az anyagot mikrofonnal kazettára, vizsgán meg hosszu ujuban voltam azon kivezetve a fülhalgató. Támasztottam fejem, köözben fülembe rkatam a fülhallgatot és lejátszottam az anyagot. Sajnos túl becsületes vagyok/voltam igy csak egyszer használtam ezt.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Igen a természetben is az agyad úgy alakult ki, hogy megtanultad hogy milyen pl vadászni, majd elmentél és megnézted, aztán elkezdted megtanulni hogy is megy ez. Szépen kihalt volna az emberiség ilyen gondolkozásmóddal. Az új iskolákban pl elkezdenek kísérletezni fizikaórán, majd megbeszélik mi történt, és utánna kezdik megtanulni csak. Kicsit gyorsabban fejlõdnek mint aki láttatlanban elkezdi csak bemagolni mirõl lehet szó. Így készülnek a szakbarbárok.
+ néhány helyen 1 monitor elõtt 2 diák ül, és ha az egyik nem tudja az anyagot, akkor a másiknak kell elmagyaráznia neki hogy valójában hogy is van, és ezáltal a másiknak is rá kell jönnie hol nem érted, és õ is jobban megtanulja.
Az biológiai testünk is tanul valahogy nem lenne érdemes inkább ezt követni mint diktálni hogyan kellene mûködnie?
Sok teljesen felesleges dolgot kell bemagolnunk, amit valószínüleg soha többé nem fogok használni az életben.. Ha pedig használnám, akkor meg nem lenne elég az az anyag, amit tanulunk gimiben vagy akárhol.. Meg hát ezért van a Google.. 😄 Fél perc, és bármi megvan sokkal részletesebben és pontosabban, mint ahogy tanultuk.. És ez elérhetõ bárhol, bármikor..
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/
Hmmmmmm...
ez már régi találmány.
te kis naiv!
...ez a vonat elment...
más biztos "segített" neki... :o
Sok lúzer aki nem bírja megtanulni az anyagot, akkor k*pja be, én még úgy is jobbat írok nála!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Egy kicsit ki vagyok ábrándulva az itthoni oktatástól. Inkább olcsóbb ha megveszed a papírokat, és megtanulod amit kell, mint kidobni ugyanazt a pénzmennyiséget 4 éven keresztül...
Amúgy szerintetek gáz érettségin puskázni?<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
no comment
Még a 90es évek közepén szöveg megjelenítésére is alkalmas CASIO órába írtam a képleteket. Doga elõtti délután elment a bepötyögésre... De sosem buktam le!😊
de legjobb ha megszerzed a dolgozat / zh kérdéseit / kidolgozását.... amateur
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
2. Az emberi lustaság még hatalmasabb. (Ha lehet könnyebben, miért ne?)
3. A kütyük megkönnyitik az életet. (Elektronikus is puskázhatunk.)
4. Az ostobák még a kütyüket sem tudják jól használni. (Õket az 1. pont elkerülte.)
Mert lenyelhetik vagy beszippanthatják az apró részeket a kisdiákok!™
Egy fenét. Éppen az úgynevezett "kifinomult" puskázás miatt van a legtöbb lebukás. Pár évvel ezelõtt már javában zajlott a headsetes/mobiltelós megoldás, azelõtt meg a menedzserkalkulátoros marhaság is hódított. A legtöbb ember totál hülye volt hozzá, látta/olvasta/hallotta, és gondolta, hogy jó lesz. Aztán többen buktak le vele, mint azok, akik egy fél könyvtárat behoztak magukkal.
Nálunk mi is volt? Átlátszó fólia. Na azt tiltsák be.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
egy vaskosabb könyvvel meg kiválóan lehet verekedni, annak sincs helye az iskolában
a falakra pedig fél méter vastag szivacsréteget, nehogy valaki megsérüljön