89
Fika Generations
-
#9 Inkább KOCZKA GENERÉJSÖN! -
#8 Ez igaz...pl. ott van a 3D Driving School. Grafikája nem valami jó, viszont nagyon jó közlekedés-szimulátor. Én eljátszogattam vele.. -
timantes #7 van még SZÁMTALAN példa , több TÍZEZRET lehetne kiemelni CSAK innét az SG fórumaiból , csak keresgélni kell. -
#6 STALKER grafikája szép, de csak dx9-en...
Spider-Man 3-nak szép a grafikája de oylankurvaoptimalizáltlan, hogy csak na
Serious Sam pedig tökjófely:D -
Vagtazo #5 Hát szerintem aki stalker grafikáját fikázza nem teljesen épelméjü. Miért mit vár egy játéktol? hogy real foto grafikája lesz? ugyan dehogy. manapság azt vettem észre hogy nem nagyon veszik figyelembe a játék élményt pedig az lenne a legfontosabb mivel csak egy JÁTÉK. Azért játszunk, hogy egy valahogy eltöltsük a felesleges és unalmas perceinket.
Nekem ez a véleményem Ha valaki Hardcore saját probélmájsa hogy belebolondul egy game-be. Én inkább rally-zom a valoságban az sokkal jobbb. és tök jo csajok vesznek körül. mi a jobb a gém vagy a csajok? :D -
timantes #4 bannolhatjuk őket napestig , másnap már új névvel fognak újjászületni! Ha bannolunk eggyet holnapra már kettő lesz belőle. -
#3 Háát, nem vagyok biztos benne, hogy ezt meg kellett volna nyitni:S
Alapból a neve, "Fika Generations". Meg elképzelhető, hogy itt viták lesznek:S
Bocs hogy belepofázok, de nekem csak ennyi a véleményem... -
gyuri12 #2 valaha én is közéük tartoztam,de mostmár nem,hála az sg-nek! kösz sg! amúgy sztem bannoljuk őket,oszt ennyi:) -
timantes #1 Welcome to the GENERATION F
Az úgynevezett hardcore gamerek többsége két nagy hibát követ el. Az egyik az, hogy elhiszik: mindenki hardcore gamer rajtuk kívül, ás ilyen alapon lehet velük vitatkozni. A másik: elhiszik magukról, hogy VALÓBAN hardcore gamerek. Pedig dehogy! A többség lelkes műkedvelő, valós tudás és valós érvek nélkül. Ez itt a baj.
Szerintem úgy 4-5 éve kezdődhetett. Ezredfordulós betegség, ha úgy tetszik. Először csak páran voltak, aztán elkezdtek szaporodni. Olyanok, mint valami átkozott VÍRUS.
Leszarozzák a STALKER grafikáját, az elvakultabbak még a kőkorszaki jelzőt is odaszúrják mellé. Hülyegyereknek való ostobaságnak tartják a Spider Man 3-at, mert túl szép a grafikája. Buzinak nevezik Serious Samet.
(forrás segítség: 576k.)
Ti mit gondoltok erről?