505
Mitológiai akció/rpg
-
AC2 #225 Nem tom, nekem 10esen nem sok volt :D -
hentesferi #224 Nekem meg csak annyi lenne a kérdésem , hogy ti mekkora lvl-en próbáljátok /tok megölni Fenrirt ? Hanyas lvlen lenne esélyem ? :S -
AC2 #223 De attól h megy nélküle, nem feltétlenül kell nélküle. :) Sokkal hosszabb procedura az a regisztrálásos mint ez. Nekem pl máig nem jött meg a levél :P -
#222 Ez a multis rész érdeklne engem is :) -
Kicsimix #221 mondom hogy megy hamchi nelkul is lol... hamachi felejtos.. : ) -
#220 Hamachin. -
hentesferi #219 Próbálkozz új driverrel :) Mást nem tok :S -
Neoka01 #218 Sziasztok!
Látom senki. :(
Akkor úgy kérdezem, hogy volt valakinek ilyen gondja? Ha igen, mi lett rá a megoldás?
-
luicosta #217 hogyan lehet neten jáccani ???még nem értek hozzá -
hentesferi #216 Hi all
Ti hanyas lvl-en próbáltátok be Fenrirt ? mert az én karim 10-es Norse, tele kékkel , de nem hogy sebezni alig tudom , de még a hp-ját is tölti :S
Ty a válaszokat előre ;) -
#215 lev11 sorcerer, seth ágon. itt zömmel spellek vannak igen, meg 5 passzív skill. azért van itt is pet "varázsló ágon", sőt ahogy láttam még be is lehet áldozni a pet-et temp bónuszokért meg ilyesmi. harcos típusoknál nem tudom mik vannak.
egyelőre seth tomb-ban kolbászolok, hát sajnos eddig elég monoton. dungeon-ok és lények is, iszonyú sokat kell gyakni és eddig kb egy skillt használtam végig. de ez az item áldozás skillpontokért rendszer nagyon tetszik.
nézz rá sztem, pár óra alatt kiderül a lényeg. üdv -
Kicsimix #214 kozben lealltunk mert haverom lelepett...aztan te se jottel ugyhogy kioffoltam : ) 16:44 :) -
pockanywi #213 Valaki tudna feltölteni egy exe fájlt? Mert volt egy virusom, ami letörölte az összes exét, és nem akarom újra rakni ez miatt a játékot [#szomoru1 -
Kicsimix #212 na irok privit man -
HammeRed #211 Én csak kiváncsiságból mennék egy kört multiban.De délután nekem is jó.Ha összejön akkor priviben megbeszélhetjük. -
AC2 #210 Csináltam hamachit
név: SG - LOKI
pass: norse -
Kicsimix #209 Megkerdezem haverom mit gondol errol a kerdesrol....bar en krealom a szervert mert nalam van a mentett allas..de nemtudom neki mikor jo...pl tegnap egesz nap jatszottunk...Ma aztmondta delutan...
Neked mikor jo man ugy altalaban? -
#208 Kösz, asszem még várok vele, majd ha beljebb leszel rákérdezek megen, a skillfa érdekelne, mert nagyon egyszerűnek tűnik, önálló spellek tömkelege... -
HammeRed #207 25-ös szintű karim van -
HammeRed #206 Fenrir-t asszem úgy kell lecsapni hogy leviszed az életét minimumra és akkor odacsalod a csapdához ami elkapja. -
Kicsimix #205 En mondanam ,hogy jatszatok velunk csak nagyon nehez osszehozni ,hogy mindenkinek pont jolegyen ugyanakkor...meg olvastatok miket csinal multiba...nemlehet csak ugy idoeoda rohangalni ,portalni stb.....kulonben 6an lehetne...
Csak ha valaki nem er ra sokaig lemerad a szintekkel es az eleg gaz...egy 30as melle meg egy level 15 os-nek szerintem nemsok ertelme van..
ha ketten jatszunk akkor is 4x annyi az elete mindenkinek ha tobben akkor szerintem megtobb..na ide beall egy kissebb szintel valaki annak csak az a vege hogy allandoan meghal... -
Kicsimix #204 Nemlehet valahogy egyszerre több healtot venni a csavonal?egyenkent kell berakni?Ez eleg gaz igy... -
Slipy #203 thx:) -
AC2 #202 Pont ott járok, majd akkor megírom h mi a recept :) -
Slipy #201 Loki fanok plíz help!!!! -
AC2 #200 Én is említettem már, hogy szívesen nyomnám hamachin -
Slipy #199 Hy ALL! Vki tudna segíteni h kell lenyomni a játékban a Norse Warirorral a Fenrir nevű jég farkast? Mert szétütöm 1 hp-ja van és hiába ütöm mer a war cry nem jön le róla....
Plíz vki Help -
HammeRed #198 Akkor beszálnék egy hamachi nélküli játékba is :-).Nekem singleben egy idő után kicsit monotonná válik,többen szórakoztatóbb. -
#197 én csak egyelőre belenéztem. asszem elpötyögök vele egy kicsit.
amúgy nekem semmi bajom nincs a játékkal, sőt ez az áldozásos/istenes rendszer nagyon is tetszik.
-
Kicsimix #196 hamachi nelkul is megy... -
HammeRed #195 Tolja valaki hamachi-n?Mert ha igen beszálnék. -
Gabesz026 #194 És mivel a pénzből nem lehet venni semmi értelmeset ezért szoktam az összes kék cuccot megvenni az árustól aztán azt is felajánlom az adott istennek. -
Gabesz026 #193 Igen érdemes ijászkodni csak az elején raksz mondjuk lvl 40-ig artemisre utánna meg mondjuk a csapdákat fejleszted csak én ott szurtam el hogy lvl 25 szinten nem volt 1 használható skillem sem mert mind a kettőt fejlesztettem egyszerre. -
Kicsimix #192 Ja kicsit egybeolvastam mar amit irt : ) van elet ejjel egykor vazz : )
Igy coopban rengeteg penzt ad a feher cuccokert is.. mar egy 200e aranyat osszeszedtem szerintem...
viszont egy dolgot nemertek...En krealom a gamet aztekkal vagyok, csatlakozik haverom is de az oltar neki nem mukodik...ez jonagy hulyeseg...mivel aztekkal vagyok aztek kuldetest jatszunk...nemtom hogylessz ez kesobb...remelem jonnek az o karakterehez is a kuldetesek...
Ezen kivul a faluban majdnem cak aztek cuccokat arulnak..... -
AC2 #191 Világos kék is mehet, csak alap (fehér) nem -
Kicsimix #190 feher cuccokat nem is lehet felaldozni az oltarnal csak kekeket nem?
hm...vagy megint nemtudok valamit : ) -
#189 Most én is a görög csajal tolom mit mondasz érdemes artemiszre gyurni ? mert inkább ijász karinak szeretném. -
Gabesz026 #188 Hi!
Hát én még 1 kék fegyvert vagy páncélt nem adtam el mindet feláldoztam a fehér semmitérő cuccokból van már 650 e pénzem.
Szerintem a skilleket úgy kéne fejleszteni hogy az elején egyszerre csak 1 istent imádni mert ha mind a 3-ra rakunk 1 kicsit a kari nagyon gyenge lessz. Na persze nem azt mondom hogy minden pontot 1 istenre áldozzunk hanem úgy 35-40-es szintig utánna mehet a másik. Ezt én tapasztalatból mondom mert én játszottam annó még a német verzióval a görög harcossal és volt olyan pálya ahol lépten nyomon behaltam. Na persze ez csak 1 tipp mindenki úgy csinálja ahogy akarja. -
Kicsimix #187 aham ertem...megprobalom szerintem...kosziman... -
Kicsimix #186 brutalis gyorsan fejlodunk szintenkent... mindennek 4x tobb az elete level 20nal cooperativban mint simajatekban... es nemmondhatnam ,hogy a milliomodik palyan vagyunk.. : )azer kell kuzdeni ezerrel..