Loki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ha valaki nem er ra sokaig lemerad a szintekkel es az eleg gaz...egy 30as melle meg egy level 15 os-nek szerintem nemsok ertelme van..
ha ketten jatszunk akkor is 4x annyi az elete mindenkinek ha tobben akkor szerintem megtobb..na ide beall egy kissebb szintel valaki annak csak az a vege hogy allandoan meghal...
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Plíz vki Help
http://silkiehun.atw.hu/
amúgy nekem semmi bajom nincs a játékkal, sõt ez az áldozásos/istenes rendszer nagyon is tetszik.
Igy coopban rengeteg penzt ad a feher cuccokert is.. mar egy 200e aranyat osszeszedtem szerintem...
viszont egy dolgot nemertek...En krealom a gamet aztekkal vagyok, csatlakozik haverom is de az oltar neki nem mukodik...ez jonagy hulyeseg...mivel aztekkal vagyok aztek kuldetest jatszunk...nemtom hogylessz ez kesobb...remelem jonnek az o karakterehez is a kuldetesek...
Ezen kivul a faluban majdnem cak aztek cuccokat arulnak.....
hm...vagy megint nemtudok valamit : )
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hát én még 1 kék fegyvert vagy páncélt nem adtam el mindet feláldoztam a fehér semmitérõ cuccokból van már 650 e pénzem.
Szerintem a skilleket úgy kéne fejleszteni hogy az elején egyszerre csak 1 istent imádni mert ha mind a 3-ra rakunk 1 kicsit a kari nagyon gyenge lessz. Na persze nem azt mondom hogy minden pontot 1 istenre áldozzunk hanem úgy 35-40-es szintig utánna mehet a másik. Ezt én tapasztalatból mondom mert én játszottam annó még a német verzióval a görög harcossal és volt olyan pálya ahol lépten nyomon behaltam. Na persze ez csak 1 tipp mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
ez az áldozós rendszer érdekes, de én úgy olvastam, hogy xp-t lehet áldozni skill point-ért, itemekbõl meg faith lesz. ha a kettõ összefügg akkor még nem látom át. megyek megnézem game-ben hogy is van ez.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Elég érdekes<#vigyor3>#vigyor3>
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Hogyan lehet a skillpontokat szétosztani?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy 2-3 pályabetöltés után egy átlós csík jelenik meg a karktertõl a monitor jobb alsó sarkáig, és ez szépen elkisér? Baromi idegesítõ. minden maxon van 1024x768ban és az élsimítással is játszottam, de mindenhol elõjön.
Általában nagy szobrokat keres.
rapokolom a cuccott a kiosk-bol vagy honnan (ledobom ) de offer gomb nincs sehol..
hmmm ...bocsi csak ...
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ez persze a magánvéleményem
amugy nekem kb 1-2 percig tölt 2 giga rammal nem tudom miert 😞
vannak mentesi pontok valahol? mint titan questben a portalok amiket be kell izzitani?
ahh koszi a tippet ...igy akkor haver feltudja venni amit eldobok elvileg...
kulonben tenyleg eleg durva ez a szitu...2x lemeszarolni mindenkit mert valaki atmegy a portalon...
Csak az bosszant hogy valami mentesi pontot meg meg nem talaltunk...igy mindig a palya elejerol kell kezdeni...jo a szinteket elmenti a jatek meg a karakter tulajdonsagait ruhait stb...de csak ennyi..