Loki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En mondanam ,hogy jatszatok velunk csak nagyon nehez osszehozni ,hogy mindenkinek pont jolegyen ugyanakkor...meg olvastatok miket csinal multiba...nemlehet csak ugy idoeoda rohangalni ,portalni stb.....kulonben 6an lehetne...

Csak ha valaki nem er ra sokaig lemerad a szintekkel es az eleg gaz...egy 30as melle meg egy level 15 os-nek szerintem nemsok ertelme van..

ha ketten jatszunk akkor is 4x annyi az elete mindenkinek ha tobben akkor szerintem megtobb..na ide beall egy kissebb szintel valaki annak csak az a vege hogy allandoan meghal...

Nemlehet valahogy egyszerre több healtot venni a csavonal?egyenkent kell berakni?Ez eleg gaz igy...

thx😊

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Pont ott járok, majd akkor megírom h mi a recept 😊

Loki fanok plíz help!!!!

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Én is említettem már, hogy szívesen nyomnám hamachin

Hy ALL! Vki tudna segíteni h kell lenyomni a játékban a Norse Warirorral a Fenrir nevû jég farkast? Mert szétütöm 1 hp-ja van és hiába ütöm mer a war cry nem jön le róla....
Plíz vki Help

Akkor beszálnék egy hamachi nélküli játékba is :-).Nekem singleben egy idõ után kicsit monotonná válik,többen szórakoztatóbb.

http://silkiehun.atw.hu/

zsirfecske
én csak egyelõre belenéztem. asszem elpötyögök vele egy kicsit.
amúgy nekem semmi bajom nincs a játékkal, sõt ez az áldozásos/istenes rendszer nagyon is tetszik.

hamachi nelkul is megy...

Tolja valaki hamachi-n?Mert ha igen beszálnék.

És mivel a pénzbõl nem lehet venni semmi értelmeset ezért szoktam az összes kék cuccot megvenni az árustól aztán azt is felajánlom az adott istennek.
Igen érdemes ijászkodni csak az elején raksz mondjuk lvl 40-ig artemisre utánna meg mondjuk a csapdákat fejleszted csak én ott szurtam el hogy lvl 25 szinten nem volt 1 használható skillem sem mert mind a kettõt fejlesztettem egyszerre.
Ja kicsit egybeolvastam mar amit irt : ) van elet ejjel egykor vazz : )

Igy coopban rengeteg penzt ad a feher cuccokert is.. mar egy 200e aranyat osszeszedtem szerintem...

viszont egy dolgot nemertek...En krealom a gamet aztekkal vagyok, csatlakozik haverom is de az oltar neki nem mukodik...ez jonagy hulyeseg...mivel aztekkal vagyok aztek kuldetest jatszunk...nemtom hogylessz ez kesobb...remelem jonnek az o karakterehez is a kuldetesek...
Ezen kivul a faluban majdnem cak aztek cuccokat arulnak.....

Világos kék is mehet, csak alap (fehér) nem

feher cuccokat nem is lehet felaldozni az oltarnal csak kekeket nem?

hm...vagy megint nemtudok valamit : )

wedge31
Most én is a görög csajal tolom mit mondasz érdemes artemiszre gyurni ? mert inkább ijász karinak szeretném.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hi!

Hát én még 1 kék fegyvert vagy páncélt nem adtam el mindet feláldoztam a fehér semmitérõ cuccokból van már 650 e pénzem.
Szerintem a skilleket úgy kéne fejleszteni hogy az elején egyszerre csak 1 istent imádni mert ha mind a 3-ra rakunk 1 kicsit a kari nagyon gyenge lessz. Na persze nem azt mondom hogy minden pontot 1 istenre áldozzunk hanem úgy 35-40-es szintig utánna mehet a másik. Ezt én tapasztalatból mondom mert én játszottam annó még a német verzióval a görög harcossal és volt olyan pálya ahol lépten nyomon behaltam. Na persze ez csak 1 tipp mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
aham ertem...megprobalom szerintem...kosziman...

brutalis gyorsan fejlodunk szintenkent... mindennek 4x tobb az elete level 20nal cooperativban mint simajatekban... es nemmondhatnam ,hogy a milliomodik palyan vagyunk.. : )azer kell kuzdeni ezerrel..

wedge31
Nekem eddig bejött az arany ugyse nagyon játszik mert a legjobb cuccokat ugy is az ellenfelek dobják.

aha akkor minel tobb kek cucc az oltaron annal eselyesebb a dolog? : )

wedge31
Az adott szinted mindig a hitetöl függ én minden szintlépés után feláldozok egy pár cuccot annak az istenek ahol éppen fejlödni akarok és igy folyamatos a fejlödés.

wedge31
Ez igaz de a 200-ik szintig böven van idöd.

ja de most pill megsem stimmel...mert en fejlesztenem tovabb az agat de valahol azt irja hogy required level 6...akkor hogyan fejlesszem tovabb? nekem ez a bajom..

ja csak mind a harom agat fejlesztem lehet akkor azert ilyen lassu...

ROMOTO
Te fecske, ha már tolod, megéri felrakni szerinted? Végigtoltam a demót, de nemigazán hozta magát a game :S
Lehetsz te lvl 50 is ha valamelyik skillfán nem fejlesztettél szinte semmit mert akkor annak a szintje értelemszerûen nem fejlõdik.Szóval azt a szintet úgy tudod növelni ha azt az ágat fejleszted és akkor majd szépen növekszik annak a szintje függetlenül a te szintedtõl.

Igen, független. Azokat a faith adja.

a skillek levelszintje az teljesen fuggetlen a karakterek levelszintjetol? mert majdnem 18-asok vagyunk coopban de a skilleknel meg mindig az van irva hogy required level 6 tehat amihez level 6 kell azok egyszeruen nem elerhetok....Azt a szintet kell valahol novelni vagy jon majd magatol?

wedge31
Igen, jól vágod.

zsirfecske
ja most hogy ránéztem, elvileg minden xp 25%-át automatikusan annak az istennek áldozod, aki be van állítva az oltárnál (skill tab-on kékkel vagy mivel jelölve). mikor megfelelõ xp szerzéssel a faith bar felül megtelelik, jön a skill pont ennek megfelelõ ágon. itembõl meg ugyanúgy lehet növelni a faith-et. ugyi?

zsirfecske
srácok a halál jár valami negatív következménnyel azon kívül hogy a stats-ban számolódik? manual-ban egy szó se esik róla.

ez az áldozós rendszer érdekes, de én úgy olvastam, hogy xp-t lehet áldozni skill point-ért, itemekbõl meg faith lesz. ha a kettõ összefügg akkor még nem látom át. megyek megnézem game-ben hogy is van ez.

Nincs hamachi vagy vmi cucc amivel tolhatnánk?

csabesz gyüjtsél jo fegyvereket mert különben nem ersz semit

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

BlastR
Megvan pff
Elég érdekes<#vigyor3>

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

BlastR
Hali
Hogyan lehet a skillpontokat szétosztani?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

sziasztok kéne 1 kis help norse warrioral vok edig minden küldetést megcsináltam 10-es szintü vok de van 1 oan küldi h megkel küzdenem fenrir-el de h a picsába az a farkas engem pilanatok alatt szétép help pls
Mar megvan koszi : )

Sziasztok!

Szerintetek mi okozhatja azt, hogy 2-3 pályabetöltés után egy átlós csík jelenik meg a karktertõl a monitor jobb alsó sarkáig, és ez szépen elkisér? Baromi idegesítõ. minden maxon van 1024x768ban és az élsimítással is játszottam, de mindenhol elõjön.

Az oltár bent van a viskóban ahol kezõdik a game.Az árusok kint vannak a viskó oldalánál.

wedge31
Az oltár az amelyikre ha ráteszed a kurzort az átvált koponyává.
Általában nagy szobrokat keres.

az az oltar amelyik a ter kozepen van ugye? de milyen offerful?

rapokolom a cuccott a kiosk-bol vagy honnan (ledobom ) de offer gomb nincs sehol..

hmmm ...bocsi csak ...

odamész az oltárhoz, rányomsz az offer fülre, és az ott lévõ cuccokat be tudod áldozni. mûködik az, figyeld a faith bar-t ott láthatod,hogy ad a cuccokért pontot.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Ez az oltaros felaldozos dolog valahogy nem mukodik nekem...leraktam par kek dolgot de nem csinal semmit... hogyvanez?

Én egyáltalán nem idegeskedek és mindent tudok amit epp tudni akraok csak szerintem ez a jatek nem üti meg a szinvonalat vannak benne jo és érdekes ötletek de elég gyenge az ujabban kikerült jatekokhoz kepest

ez persze a magánvéleményem

wedge31
Nem tudom mennyire vágjátok a nyelvet de érdemes elolvasni a manualt ott mindent leirnak és akkor nincs ez a idegeskedés.

nem tudom en meg csak 10 szintu leszek de mar hajokat gyujtok fel meg leöldököltem kortezt 😊 (aztekkal vagyok)

amugy nekem kb 1-2 percig tölt 2 giga rammal nem tudom miert 😞

az lessz a vege hogy level 50 leszek es mindezt az elso 3 palyan ertem el ... : D najo ez nemvicces.. : (

vannak mentesi pontok valahol? mint titan questben a portalok amiket be kell izzitani?

hmm. nekem kb 15-20 masodperc palyankent a toltes ..nemtom milehet nalatok..haveromnak 1 giga ramjavan neki is gyors...512-vel lassu csak..

ahh koszi a tippet ...igy akkor haver feltudja venni amit eldobok elvileg...

kulonben tenyleg eleg durva ez a szitu...2x lemeszarolni mindenkit mert valaki atmegy a portalon...

Csak az bosszant hogy valami mentesi pontot meg meg nem talaltunk...igy mindig a palya elejerol kell kezdeni...jo a szinteket elmenti a jatek meg a karakter tulajdonsagait ruhait stb...de csak ennyi..