505
Mitológiai akció/rpg
-
Kly9 #265 17 féle anyag van, amiből tárgy készülhet, a 3 újragyárthatatlanon kívül. -
#264 -
Kly9 #263 LOL, idáig fel se tűnt h van manual :) -
#262 Van piros is.. MEgnéztem a manualt és van ott egy kép amin látszik,h egy spear neve piros.. Azon az oldalon a manual-ba ahol az inventoryt mutatják be. 6.5 menüpont... -
#261 Itt mindent megtaláltok, amire kiváncsiak vagytok.
http://www.loki-game.com/forum-eng/
Jó game, csak ne lenne bugos :(
-
Kly9 #260 Ilyen nekem akkor volt, amikor egy erődítmény kellett megtalálnom a hegyek között (norse) -
#259 lehet,h van komolyabb szinten.. ma már nem tolom :( faszom kivan,h visszateleportoltam városba és máshol lett a kveszt.. pff. pedig returnal mentem vissza. -
Kly9 #258 Egyébként a logikám alapján, kéne lennie még egy színnek a tárgyak listáján.
-fehér (alap)
-világoskék (kevés gyenge enchant)
-sötétkék (sok gyenge enchant)
-narancs (kevés erős enchant)
-??? (sok erős enchant :)) -
#257 Elég fura esetem volt. Toltam cave ben egy kvesztet és kilpéptem a gaméból.. Mikor visszaléptem nem is arra volt a kveszt LOL.. ennyire random a game? -
#256 LOLOLOL Nekem is sárga van,de csak 270 defence.. Kéne a cumó :) -
#255 nem szóltam, elnéztem. legandary cucc, ami a top ezen a szinten. -
#254 ez normális lev20-on?
manual szerint mortal-on nincs is ilyen cucc... -
#253 JAja. mostmár én is igy csinálom. fehér elad kék feláldoz vagy mi :) közben rájöttem,h lehet másik skillt használni,de köszi a helpet.. Nekem horus bejön,mást nem is tolok. Lehet a múmián kivűl más summonom? nem találtam... -
#252 Ja valahol írták, hogy lényidézéssel a legkönnyebb és simán végigtolható a gamma -
#251 ohh, ezt még nem vettem észre. köszi -
#250 ahogy már valaki írta, eladni csak fehéret van értelme, sőt az árustól minden nem fehéret fel kell vásárolni és beáldozni. pénz ígyis simán kijön, viszont jóval több skill leveled lesz. -
#249 Feljavitja a fegyverek egyes tulajdonságát. Pl ha egy bronzból készült tárgyat vassal újra kovácsoltatod, vértnél nagyobb védelmet kap. -
#248 A szentélynél válasz ki más istenséget és kezdj el úgy ölni. -
#247 Kovácsnál azért ott lehet hagyni pár 10000 aranyat...de tény, hogy egyenlőre rengeteg pénzt lehet összeszedni. -
#246 Rájöttem wazz :) most megyek king valleybe vagy hova. Bazzz. van több mint 1 millám és soha nem vettem még semmit az árusnál csak eladtam. Csak alap cumókat árul tök gáz. -
HammeRed #245 Akkor a te karid valszínű sokkal erősebb volt mint az enyém mert nekem leszívta a 250 életerőmet secperc alatt valami life leech varázslattal a lényeimet meg lecsapta pár ütéssel.Miután rájöttem a ritmusra meg nem kis szerencsém volt én is lecsaptam 1 perc alatt de mire ez sikerült pár évet öregedtem :-). -
Gabesz026 #244 HI!
Hát nem tom én is végiggyaktam az aszték világot.
A főellenség kb 1 percig bírta az idézett lényeim elintézték esélye sem volt. -
#243 Sziasztok. lvl 22 vagyok egyiptomival. nekem csak egy varázslathoz ad pontot amit felhasználhatok. az miért van? Hogy lehet a többit is? -
Kly9 #242 Minden karakter előbb vagy utóbb Egyiptomba jut. Most erre mondhatnátok hogy az egyiptomi ezután hová kerül, nos nem tom :D -
HammeRed #241 Én egy azték sámánt indítottam és szépen végiggyaktam az egész azték világot mire eljutottam egy bazi nagy erös monsterhez.Alig tudtam lecsapni vagy 30x megpróbáltam mire sikerült (előtte egyik ellenfél se volt ilyen nehéz)utána jöttem rá hogy ő volt az azték világ főszörnye.Miután megfeküdt megnyílt egy tp a városba majd mehettem egyiptomba és elkezdtem az ottani questeket.Mindezt 30.szinten. Csak a kezdés más karakterenként majd minden világot végig kell gyakni és majd meglátjuk mi lesz a vége:-). -
Kly9 #240 Nah ügyes voltam és megtaláltam magamtól :P Ez amugy télleg tök jó dolog, de én idáig azt hittem a kovács csak szimpla kovácsolásra jó :D Bár azt továbbra se értem, hogy mi az a kovácsolás, amikor nem kopnak fegyók. -
Kly9 #239 És ilyen hol van? Mer nekem még nem tűnt fel:D -
#238 aham, gyanús volt.
amúgy ez az assemble/disassemble is elég jó. pl. van egy staff-om +5 int-es bottal meg egy másik +3% spell critical-os véggel, erre szétszedem, megcserélem, összerakom, és a legjobb tulajdonságok a 2 staff-ból 1-be kerülnek. voá -
Kly9 #237 Tényleg sokfelé lehet menni, de idővel szinte mindenhova be is kell menni. És igen, kasztonként más a sztori ( már csak ezért is jobb mint a TQ) -
Sargavar #236 Köszi a segítséget, nem tudom hogy miért nem láttam meg eddig, így valóban nem volt túl nehéz legyőzni :) -
#235 hülye kérdés de az a színes kör a kijáratoknál elvileg az aktuális quest-nek megfelelő irányt jelzi nem? csak mert elég sok felé lehet menni az elején, én pl. lev 14-nél még seth tomb-ban vagyok és még nemtom milyen farkasról beszéltek. vagy "fajonként" más a sztori? -
AC2 #234 a bejárattól balra ( egy qva nagy medvecsapda :D) -
Sargavar #233 De hol a csapda?
Én már levertem 1 életerőre volt piros is alatta de csapdát nem láttam. Hogy néz ki, merre van? -
AC2 #232 Basszus de qva egyszerű volt lenyomni a farkast. Levertem belőle olyan 3 száz Hp-t aztán belecsaltam a csapdába. Ennyi. Nem kell megijedni :D
Csak előtte velem az volt a baj, hogy láttam mennyire sebeztem meg, mennyi élete van és még regenerálódik is, akkor adtam fel, még csak meg se ölt :) -
#231 Sziasztok!
A Fenrirt olyan lv10-12 -es szinten zúztam le, nem okozott gondot. Nem voltam tele kékkel. Viszont a skilleket (warcry, meg ami a düh növekedését gyorsítja) magamranyomtam, és ütöttem. Felszerelésem, egy villámos gauntelt volt, pajzzsal.
Lentebb volt kérdés a több potion: shift + bal egér gombbal lehet növelni, jobbal meg csökkenteni a darabszámat.
További jó játékot. -
castorr #230 Én kb 200hp-t ütöttem le Fenrir ből.
Egyszercsak megjelenik egy kis piros karika rajta/alatta.
Akkor legyengül és bekell csalni a farkas/medve csapdába.
És ennyi! -
AC2 #229 Jah értem -
#228 Ok, köszi :) -
Kicsimix #227 Milyen regisztracio? krealsz egy szervert odadod az ip-det es ok meg mar joinolnak is hozzad ... ennyike :)
En nem regisztraltam semmit..
De ez csak egy tanacs annak aki nem akarja meg hamachival farasztani magat :) -
#226 Nemtom én se, de már halott. Most valami csontvázak okoznak fejfájást.