505
Mitológiai akció/rpg
  • wedge31
    Nekem eddig bejött az arany ugyse nagyon játszik mert a legjobb cuccokat ugy is az ellenfelek dobják.
  • Kicsimix
    aha akkor minel tobb kek cucc az oltaron annal eselyesebb a dolog? : )
  • wedge31
    Az adott szinted mindig a hitetöl függ én minden szintlépés után feláldozok egy pár cuccot annak az istenek ahol éppen fejlödni akarok és igy folyamatos a fejlödés.
  • wedge31
    Ez igaz de a 200-ik szintig böven van idöd.
  • Kicsimix
    ja de most pill megsem stimmel...mert en fejlesztenem tovabb az agat de valahol azt irja hogy required level 6...akkor hogyan fejlesszem tovabb? nekem ez a bajom..
  • Kicsimix
    ja csak mind a harom agat fejlesztem lehet akkor azert ilyen lassu...
  • ROMOTO
    Te fecske, ha már tolod, megéri felrakni szerinted? Végigtoltam a demót, de nemigazán hozta magát a game :S
  • HammeRed
    Lehetsz te lvl 50 is ha valamelyik skillfán nem fejlesztettél szinte semmit mert akkor annak a szintje értelemszerűen nem fejlődik.Szóval azt a szintet úgy tudod növelni ha azt az ágat fejleszted és akkor majd szépen növekszik annak a szintje függetlenül a te szintedtől.
  • AC2
    Igen, független. Azokat a faith adja.
  • Kicsimix
    a skillek levelszintje az teljesen fuggetlen a karakterek levelszintjetol? mert majdnem 18-asok vagyunk coopban de a skilleknel meg mindig az van irva hogy required level 6 tehat amihez level 6 kell azok egyszeruen nem elerhetok....Azt a szintet kell valahol novelni vagy jon majd magatol?
  • wedge31
    Igen, jól vágod.
  • zsirfecske
    ja most hogy ránéztem, elvileg minden xp 25%-át automatikusan annak az istennek áldozod, aki be van állítva az oltárnál (skill tab-on kékkel vagy mivel jelölve). mikor megfelelő xp szerzéssel a faith bar felül megtelelik, jön a skill pont ennek megfelelő ágon. itemből meg ugyanúgy lehet növelni a faith-et. ugyi?
  • zsirfecske
    srácok a halál jár valami negatív következménnyel azon kívül hogy a stats-ban számolódik? manual-ban egy szó se esik róla.

ez az áldozós rendszer érdekes, de én úgy olvastam, hogy xp-t lehet áldozni skill point-ért, itemekből meg faith lesz. ha a kettő összefügg akkor még nem látom át. megyek megnézem game-ben hogy is van ez.
  • AC2
    Nincs hamachi vagy vmi cucc amivel tolhatnánk?
  • Ravasak
    csabesz gyüjtsél jo fegyvereket mert különben nem ersz semit
  • BlastR
    Megvan pff
    Elég érdekes
  • BlastR
    Hali
    Hogyan lehet a skillpontokat szétosztani?
  • csabesz1987
    sziasztok kéne 1 kis help norse warrioral vok edig minden küldetést megcsináltam 10-es szintü vok de van 1 oan küldi h megkel küzdenem fenrir-el de h a picsába az a farkas engem pilanatok alatt szétép help pls
  • Kicsimix
    Mar megvan koszi : )
  • Neoka01
    Sziasztok!

Szerintetek mi okozhatja azt, hogy 2-3 pályabetöltés után egy átlós csík jelenik meg a karktertől a monitor jobb alsó sarkáig, és ez szépen elkisér? Baromi idegesítő. minden maxon van 1024x768ban és az élsimítással is játszottam, de mindenhol előjön.
  • HammeRed
    Az oltár bent van a viskóban ahol keződik a game.Az árusok kint vannak a viskó oldalánál.
  • wedge31
    Az oltár az amelyikre ha ráteszed a kurzort az átvált koponyává.
    Általában nagy szobrokat keres.
  • Kicsimix
    az az oltar amelyik a ter kozepen van ugye? de milyen offerful?

rapokolom a cuccott a kiosk-bol vagy honnan (ledobom ) de offer gomb nincs sehol..

hmmm ...bocsi csak ...
  • zsotesz
    odamész az oltárhoz, rányomsz az offer fülre, és az ott lévő cuccokat be tudod áldozni. működik az, figyeld a faith bar-t ott láthatod,hogy ad a cuccokért pontot.
  • Kicsimix
    Ez az oltaros felaldozos dolog valahogy nem mukodik nekem...leraktam par kek dolgot de nem csinal semmit... hogyvanez?
  • Ravasak
    Én egyáltalán nem idegeskedek és mindent tudok amit epp tudni akraok csak szerintem ez a jatek nem üti meg a szinvonalat vannak benne jo és érdekes ötletek de elég gyenge az ujabban kikerült jatekokhoz kepest

ez persze a magánvéleményem
  • wedge31
    Nem tudom mennyire vágjátok a nyelvet de érdemes elolvasni a manualt ott mindent leirnak és akkor nincs ez a idegeskedés.
  • Ravasak
    nem tudom en meg csak 10 szintu leszek de mar hajokat gyujtok fel meg leöldököltem kortezt :) (aztekkal vagyok)

amugy nekem kb 1-2 percig tölt 2 giga rammal nem tudom miert :(
  • Kicsimix
    az lessz a vege hogy level 50 leszek es mindezt az elso 3 palyan ertem el ... : D najo ez nemvicces.. : (

vannak mentesi pontok valahol? mint titan questben a portalok amiket be kell izzitani?

• Kicsimix
    hmm. nekem kb 15-20 masodperc palyankent a toltes ..nemtom milehet nalatok..haveromnak 1 giga ramjavan neki is gyors...512-vel lassu csak..

ahh koszi a tippet ...igy akkor haver feltudja venni amit eldobok elvileg...

kulonben tenyleg eleg durva ez a szitu...2x lemeszarolni mindenkit mert valaki atmegy a portalon...

Csak az bosszant hogy valami mentesi pontot meg meg nem talaltunk...igy mindig a palya elejerol kell kezdeni...jo a szinteket elmenti a jatek meg a karakter tulajdonsagait ruhait stb...de csak ennyi..
  • Ravasak
    eldobni is kb ugy kell ahogy venni
    sot nem csak eldobni hanem megsemmisiteni is tudod :)

multiplayert nem probaltam abban nem tudok segiteni de ez amit mondol kicsit durvanak tunik

a legdurvabb a töltési idö :( ilyen kis palyat annyi ideig tolt hogy mar nem igazan erdekel amikor betölti mert addig elalszom :)
  • Kicsimix
    vazzee : DD

ez tenyleg hihetetlen....

Hogy tudom eldobni a targyakat?

Nemtudom eldobni mi.. Odadni multiplayerben a masik playernek?

Es az normalis hogy ha valaki atmegy a teleporton akkor viszi magaval a masikat is? Es ha nyitok egy portalt akkor is magammal viszem a masik playert majd ha visszaakarok menni a palyara akkor nem oda rak ahonnan portaltam hanem visszarak a palya elejere es mindeki el akit legyilkotunk?
  • Ravasak
    nem jol csinalod

jobb klikk az összes cuccodra amit el akarsz adni
    utana a legutolso fullon a kiosk vagy mi a neve hirtelen nem emlekszem ott tudod eladni alul lesz majd egy sell opcio

hihetetlen de igy igaz

amugy viccet felretéve eleg rossz ez az inventory és eladási rendszer :)
  • Kicsimix
    Pff bemegyek a faluba a csavohoz ramegyek a sell-re (gondolom igy kell) raklikkelek a targyra jobbgombal ezutan a targy eltunik de az aranyaim száma nem nő..

Igy kell eladni? hihetetlen..
  • ricsa008
    lefagyás , kilépés , stb nem hiszem hogy én olyan szerencsés lennék hogy ezek nelegyenek:(
    már mind1
  • wedge31

• ricsa008
    úgy döntöttem hogy 1 gb val a vége előtt megszakítom a letöltést
    épp elég rossz lett már írva róla
  • wedge31
    Nekem igen de nekem még a régi német verzio van meg.
  • Kicsimix
    Lehet nemkellett volna felpatchelnem...

Nektek akkor működik az eladás meg ilyenek?
  • Kicsimix
    jah de most latom hogy a vitality-s verzio mar alapbol 1.0.5.0 akkor nem is kell szerintem...de thx..