505
Mitológiai akció/rpg
-
#185 Nekem eddig bejött az arany ugyse nagyon játszik mert a legjobb cuccokat ugy is az ellenfelek dobják. -
Kicsimix #184 aha akkor minel tobb kek cucc az oltaron annal eselyesebb a dolog? : ) -
#183 Az adott szinted mindig a hitetöl függ én minden szintlépés után feláldozok egy pár cuccot annak az istenek ahol éppen fejlödni akarok és igy folyamatos a fejlödés. -
#182 Ez igaz de a 200-ik szintig böven van idöd. -
Kicsimix #181 ja de most pill megsem stimmel...mert en fejlesztenem tovabb az agat de valahol azt irja hogy required level 6...akkor hogyan fejlesszem tovabb? nekem ez a bajom.. -
Kicsimix #180 ja csak mind a harom agat fejlesztem lehet akkor azert ilyen lassu... -
#179 Te fecske, ha már tolod, megéri felrakni szerinted? Végigtoltam a demót, de nemigazán hozta magát a game :S -
HammeRed #178 Lehetsz te lvl 50 is ha valamelyik skillfán nem fejlesztettél szinte semmit mert akkor annak a szintje értelemszerűen nem fejlődik.Szóval azt a szintet úgy tudod növelni ha azt az ágat fejleszted és akkor majd szépen növekszik annak a szintje függetlenül a te szintedtől. -
AC2 #177 Igen, független. Azokat a faith adja. -
Kicsimix #176 a skillek levelszintje az teljesen fuggetlen a karakterek levelszintjetol? mert majdnem 18-asok vagyunk coopban de a skilleknel meg mindig az van irva hogy required level 6 tehat amihez level 6 kell azok egyszeruen nem elerhetok....Azt a szintet kell valahol novelni vagy jon majd magatol? -
#175 Igen, jól vágod. -
#174 ja most hogy ránéztem, elvileg minden xp 25%-át automatikusan annak az istennek áldozod, aki be van állítva az oltárnál (skill tab-on kékkel vagy mivel jelölve). mikor megfelelő xp szerzéssel a faith bar felül megtelelik, jön a skill pont ennek megfelelő ágon. itemből meg ugyanúgy lehet növelni a faith-et. ugyi? -
#173 srácok a halál jár valami negatív következménnyel azon kívül hogy a stats-ban számolódik? manual-ban egy szó se esik róla.
ez az áldozós rendszer érdekes, de én úgy olvastam, hogy xp-t lehet áldozni skill point-ért, itemekből meg faith lesz. ha a kettő összefügg akkor még nem látom át. megyek megnézem game-ben hogy is van ez. -
AC2 #172 Nincs hamachi vagy vmi cucc amivel tolhatnánk? -
Ravasak #171 csabesz gyüjtsél jo fegyvereket mert különben nem ersz semit -
#170 Megvan pff
Elég érdekes -
#169 Hali
Hogyan lehet a skillpontokat szétosztani? -
csabesz1987 #168 sziasztok kéne 1 kis help norse warrioral vok edig minden küldetést megcsináltam 10-es szintü vok de van 1 oan küldi h megkel küzdenem fenrir-el de h a picsába az a farkas engem pilanatok alatt szétép help pls -
Kicsimix #167 Mar megvan koszi : ) -
Neoka01 #166 Sziasztok!
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy 2-3 pályabetöltés után egy átlós csík jelenik meg a karktertől a monitor jobb alsó sarkáig, és ez szépen elkisér? Baromi idegesítő. minden maxon van 1024x768ban és az élsimítással is játszottam, de mindenhol előjön. -
HammeRed #165 Az oltár bent van a viskóban ahol keződik a game.Az árusok kint vannak a viskó oldalánál. -
#164 Az oltár az amelyikre ha ráteszed a kurzort az átvált koponyává.
Általában nagy szobrokat keres. -
Kicsimix #163 az az oltar amelyik a ter kozepen van ugye? de milyen offerful?
rapokolom a cuccott a kiosk-bol vagy honnan (ledobom ) de offer gomb nincs sehol..
hmmm ...bocsi csak ... -
zsotesz #162 odamész az oltárhoz, rányomsz az offer fülre, és az ott lévő cuccokat be tudod áldozni. működik az, figyeld a faith bar-t ott láthatod,hogy ad a cuccokért pontot. -
Kicsimix #161 Ez az oltaros felaldozos dolog valahogy nem mukodik nekem...leraktam par kek dolgot de nem csinal semmit... hogyvanez? -
Ravasak #160 Én egyáltalán nem idegeskedek és mindent tudok amit epp tudni akraok csak szerintem ez a jatek nem üti meg a szinvonalat vannak benne jo és érdekes ötletek de elég gyenge az ujabban kikerült jatekokhoz kepest
ez persze a magánvéleményem -
#159 Nem tudom mennyire vágjátok a nyelvet de érdemes elolvasni a manualt ott mindent leirnak és akkor nincs ez a idegeskedés. -
Ravasak #158 nem tudom en meg csak 10 szintu leszek de mar hajokat gyujtok fel meg leöldököltem kortezt :) (aztekkal vagyok)
amugy nekem kb 1-2 percig tölt 2 giga rammal nem tudom miert :( -
Kicsimix #157 az lessz a vege hogy level 50 leszek es mindezt az elso 3 palyan ertem el ... : D najo ez nemvicces.. : (
vannak mentesi pontok valahol? mint titan questben a portalok amiket be kell izzitani?
-
Kicsimix #156 hmm. nekem kb 15-20 masodperc palyankent a toltes ..nemtom milehet nalatok..haveromnak 1 giga ramjavan neki is gyors...512-vel lassu csak..
ahh koszi a tippet ...igy akkor haver feltudja venni amit eldobok elvileg...
kulonben tenyleg eleg durva ez a szitu...2x lemeszarolni mindenkit mert valaki atmegy a portalon...
Csak az bosszant hogy valami mentesi pontot meg meg nem talaltunk...igy mindig a palya elejerol kell kezdeni...jo a szinteket elmenti a jatek meg a karakter tulajdonsagait ruhait stb...de csak ennyi.. -
Ravasak #155 eldobni is kb ugy kell ahogy venni
sot nem csak eldobni hanem megsemmisiteni is tudod :)
multiplayert nem probaltam abban nem tudok segiteni de ez amit mondol kicsit durvanak tunik
a legdurvabb a töltési idö :( ilyen kis palyat annyi ideig tolt hogy mar nem igazan erdekel amikor betölti mert addig elalszom :) -
Kicsimix #154 vazzee : DD
ez tenyleg hihetetlen....
Hogy tudom eldobni a targyakat?
Nemtudom eldobni mi.. Odadni multiplayerben a masik playernek?
Es az normalis hogy ha valaki atmegy a teleporton akkor viszi magaval a masikat is? Es ha nyitok egy portalt akkor is magammal viszem a masik playert majd ha visszaakarok menni a palyara akkor nem oda rak ahonnan portaltam hanem visszarak a palya elejere es mindeki el akit legyilkotunk?
-
Ravasak #153 nem jol csinalod
jobb klikk az összes cuccodra amit el akarsz adni
utana a legutolso fullon a kiosk vagy mi a neve hirtelen nem emlekszem ott tudod eladni alul lesz majd egy sell opcio
hihetetlen de igy igaz
amugy viccet felretéve eleg rossz ez az inventory és eladási rendszer :) -
Kicsimix #152 Pff bemegyek a faluba a csavohoz ramegyek a sell-re (gondolom igy kell) raklikkelek a targyra jobbgombal ezutan a targy eltunik de az aranyaim száma nem nő..
Igy kell eladni? hihetetlen.. -
ricsa008 #151 lefagyás , kilépés , stb nem hiszem hogy én olyan szerencsés lennék hogy ezek nelegyenek:(
már mind1 -
#150 #123
-
ricsa008 #149 úgy döntöttem hogy 1 gb val a vége előtt megszakítom a letöltést
épp elég rossz lett már írva róla -
#148 Nekem igen de nekem még a régi német verzio van meg. -
Kicsimix #147 Lehet nemkellett volna felpatchelnem...
Nektek akkor működik az eladás meg ilyenek? -
Kicsimix #146 jah de most latom hogy a vitality-s verzio mar alapbol 1.0.5.0 akkor nem is kell szerintem...de thx..