482
F1 Challenge 2007
-
#162 egy csapat pilotai uresek, de ha kell azt mondtak inditnak meg csapatot... van 10 tesztpilota hely is uresen! Nagyon kedvesek, jokat lehet dumalni velek! F1CT V4-es verzio kell... a csapatradio magyar!!! En elso futamomon 3. lettem (csak) de elso sorbol indultam szuper!!! Gyertek!!! (idom: 1:22,6 volt ausztraliaba) -
danieldrogba #161 #158 csak 5 csapat van ezen a www.f1ligaaa.gportal.hu bajnokságon?? -
bajusza #160 www.bzola.extra.hu vagy www.bettes.extra.hu -
#159 Heló! Honnan kell letölteni az F1 Challenge 07 et??? :D xd Vagy ez 1 kiegésszítő a 9902 Challenge hez? honnan tom letölteni plz segítsetek :d -
JackSparrow #158 Helló! Midnekit várok szerettettel az F1 Ligába!!! Még van 3 pilóta és 10 tesztpilóta hely! Gyertek nézzetek szét és jelenkezzetek! www.f1ligaaa.gportal.hu -
0Godzi0 #157 Hogyan kell atnyomni a kompabilitast??? -
#156 ha a huto merete meg van novelve... hol kell csokkenteni? ezt meg nem tudtam :| -
#155 azért nem rossz jatek -
nono 26 #154 vagy az hogy a hütő méretét megnöveled,nekem is probléma volt ez és igy jó lett -
#153 van! ez altalaba bizonyos modoknal tortenik, bizonyos autobeallitasokkal! ket megoldas is letezik erre:
1. allitsd at kezi valtora, s ne vardd meg amig a motor maximumon porog (esetleg allitsd a valto-t alacsonyabb fordulatszamra valtaskor)
2. (nekem ez mukodik) hogy beallitok egy teljesen mas beallitast s a motor nem eg le... (ez csak akkor mukodik ha tobb auto beallitasod van, s mindegyik jol mukodik)
Ez nekem se tetszik, hogy ilyen hamar tulhevul a motor... :( -
danieldrogba #152 miért van az, hogy elkezdek egy tesztnapot és még végig sem érek az 1ső gyors körömben, közben meg rámszolnak, h lassítsak, mert túlmelegedett a motor... még a piros jele is megjelenik a képernyő jobb oldalán...
akármelyik autót próbálom, mindenhol ez a baj...:(
ja és hozzátartozik, h az egy dolog, h túlmelegedik, de általában a következő körben el is durran a motor...
mgoldás mi van erre?? -
#151 ez volt a kulcs szó: lcd, innen már tudni fogom. a beállításoknál belehet állítani melyik gombbal hozom be és kapcsolom ki. thx, máris tesztelem! -
bajusza #150 ok, köszike. -
#149 nem kell panikolni... nem tom hogy jatszodtok... ha a-y(z) a gaz fek... akkor nyomsz egy entert... a jobb sarokba elojon egy tablazat ahol lehet allitani hogy mennyit tankoljanak, milyen gumit tegyenek fel, az elso vezetoszarny magassagat s a javitast lehet beallitani! Csak mielott mennel ki a boxba kell nyomni egy s-t! A gombbeallitasoknal LCD nek irja... megkapjatok -
#148 az jó. legalább nem vagyok egyedül :) -
bajusza #147 jó kérdés, halvány fingom nincs. -
#146 Hi!
Ha verseny közben kezd el esni az eső és kiállok a boxba akkor hol lehet beállítani (mit kell nyomni h kiválasszam) hogy eső gumit tegyenek fel?
előre is köszi a választ! -
danieldrogba #145 143: megnéztem ezt a ligát... jó sokan vagytok (3):))), gondolom még csak most indul... ha összegyűlnénk egy páran benne lennék
mikor lennének a futamok? -
Bébá70 #144 Megy Vista alatt, csak át kell nyomni a kompabilitást Win95 v. 98-ra. -
JackSparrow #143 www.f1ligaaa.gportal.hu Mindenki mennyen fel aki szereti! Regelejttek És Gyertek Jáccani! -
#142 Vista lalatt nem megy meg toom erősíteni, játszatik rFactort ... sokkal jobb .. -
#141 szoktam en is jatszani.. de csak multiplayer-en... nem vok semmilyen bajnoksagban!
Nah figyelj ide, te nem vagy lassabb semmivel! En beszeltem a PRT keszitojevel, es o mondta, h aki F1CT-vel jatszik az irrealis koroket tud futni, legalabb 8-10 mp-el gyorsabbakat mint egy Seth moddal, vagy akar a PRT-vel jatszok! A PRT-ben igazi V8-as motrok vannak belove! Nekem az nagyon bejott! Lassu vok de nem szamit! -
danieldrogba #140 itt valaki közületek nyomja valaki online-ban??
nézegettem pár online bajnokság eredményeit, nem mondom, h nagyon szarul megyek, de ezek hihetettlenül nyomják... :D:D
volt olyan pálya ahol nem akartam hinni a szememnek 10 mpvel gyorsabb köröket tudtak, nem tudom elképzelni hol szedtem össze ekkora hátrányt... de gondolom itt akármilyen autóbeállítás sem segít...
de azért mégis :))
kicsit összeszedem magam még, és valahova sztem én is benevezek sereghajtónak :D -
#139 egy biztos... hogy nem a geped teljesitmenye miatt nem megy a jatek!! -
bajusza #138 Nekem szerencsére még XP-m van, és klasszul fut a játék a Core2Duo procival szerelt gépemen. -
JackSparrow #137 Lehet a vista de régebebn az Uncsimnak is Vista volt de ment ha jól emlékszem! Nekem elég jó a gép csak a proci a gyenge: Inttep Pentium 4 3.4GHz, Asus 8600GTS, 2gb ram) MEg a vista! -
#136 lehet h profi geped van... nekem nem nagy szam (Celeron 2600 Mhz, GeForce 5500 256 mb, 512 ram) s XP... s meg sem akad full grafikan! Szerintem meg korai volt a Vista beszerzese, meg nincs minden program Vistara irva... szal sajnalom! Sztem a Vista melle tegy fel egy XP-t! Megeri -
#135 kosssz a linket! a ket beallitas teljesen megegyezik! akkor mindenki aki akar beallitasokat az a http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=5487&lm=800
oldalon keresse! nekem nem nagyon jottek be... csak nehany palyahoz -
#134 hatigen... a tegnap meg az extrak kozt volt... ma mar nincs...
letoltottem en ezeket a beallitasokat, de hova tudnam feltoteni ha valakit erdekel?
de megnezem amit talaltal, hatha ugyanazok -
JackSparrow #133 Kéne nekem egy kis segítség! Windows Vistám van! 64 bites!! És mikor elindulk a játék tok benne mindent csinálni! De mikor elinditanák versenyt vagy valamit lefagy a jáccó! Miért van ez?? A Gépen teljesitménye: 2 gb ram, Asus 8600GTS, P5k- e wifi alaplap, 120 gb szabad hely! Irjatok!!! -
danieldrogba #132 hmmm ....ott nem találtam a beállításokat, de viszont google-ban rákerestem a kimster-re
és végül sztem innen érdemes letölteni
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=5487&lm=800
-
danieldrogba #131 130: kössz szépen, meg is nézem!! :) -
#130 http://www.gportal.hu/portal/forma1liga/
aki keres beallitasokat, itt kaptam egyet, az extrak kozt kell letolteni
(Kimster setup pack)! Azok az idok amit megjegyzesbe ir azt F1CT-vel futta, szal aki nem eri el az ne izguljon mert irrealis koroket lehet abba a modban futni.
Egyebkent nekem a beallitasok nem igazan jottek be, ez olyan Hamilton fele vezetesi stilus, nekem inkabb az Alonsos van, agressziven vezetek, s ezzel kanyaronkent megpordulok :( kellene nekem is egy jo setup... -
bajusza #129 Nekem is hiányzik a Safety Car. Lenne egy jó feelingje a játéknak. -
#128 Tudom mar biztosra hogy nincs safety car!
A legjobb a PRT szerintem, igazi V8-as motorok! Csak kellene egy zsir beallitas :( -
nono 26 #127 Ha jól tudom sajnos Safety cart nem lehet beállitani a játékban.Pedig nagyot dobbna a hangulaton. -
#126 nem tudom honnan lehet letolteni... de engem is erdekelne valmilyen jo beallitasok...
Ha futamon osszetorjuk a kocsit, nem jon safety car? nem lehet vhol beallitani? -
danieldrogba #125 hali
valahonnan lehet letölteni autóbeállításokat??
kellene néhány ha lehetséges.
thx -
bajusza #124 Igen, sajnos angol nyelvű.
Raikönnen kocsiját épp tegnap törtem darabokra. Pont tegnap a szabadedzésen törte össze a kocsiját a finn. -
nono 26 #123 Köszi bajusza.Nem volna rossz ha magyar volna a csapat rádió.Én még nem játszottam vele de gondolom angol lesz