F1 Challenge 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és végül sztem innen érdemes letölteni
http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=5487&lm=800
aki keres beallitasokat, itt kaptam egyet, az extrak kozt kell letolteni
(Kimster setup pack)! Azok az idok amit megjegyzesbe ir azt F1CT-vel futta, szal aki nem eri el az ne izguljon mert irrealis koroket lehet abba a modban futni.
Egyebkent nekem a beallitasok nem igazan jottek be, ez olyan Hamilton fele vezetesi stilus, nekem inkabb az Alonsos van, agressziven vezetek, s ezzel kanyaronkent megpordulok 😞 kellene nekem is egy jo setup...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
A legjobb a PRT szerintem, igazi V8-as motorok! Csak kellene egy zsir beallitas 😞
Ha futamon osszetorjuk a kocsit, nem jon safety car? nem lehet vhol beallitani?
valahonnan lehet letölteni autóbeállításokat??
kellene néhány ha lehetséges.
thx
Raikönnen kocsiját épp tegnap törtem darabokra. Pont tegnap a szabadedzésen törte össze a kocsiját a finn.
1. tudom h lehet valahol allitani h mennyire "csusszanak" a razokovek... ha ramegyek egyre azon mint tojashejon elcsuszok
2. miert van az h a Seth moddal Monzaba 1:21,964-et meek, s a PRT-vel csak 1:26-os koroket, s Isztambuulban PRT-n 1:25,1-et, s a Seth modban 1:26,869-et? ezt egyaltalan nem ertem... segitseg!!! 😄😄😄
köszi
Valahol olvastam, hogy jövõre elképzelhetõ, hogy lesz vadi új F1 játék, ami nem mód. Errõl mit hallani?
Mi véleményetek a Play Station-ös F1 progikról?
Van egy SETH-féle F12007, egy F1 PRT 2007 nevû és az EA Sports kiadású.
Nekem az EA-féle jön be.
Az utóbbi napokban keresgélni kezdtem valami frankó F1 játékot, mert már nagyon hiányzott valami jó kis játék. Még régebben az EA Sports-os F1-2002- vel nyomultam.
Ahogy böngésztem a neten találtam több írást F1 játékokról és most pár "kezdõ" kérdés merült fel bennem, amit azért remélem megválaszoltok nekem.
Szóval:
Miért van több féle F1 challenge 2007 játék?
Mik a külömbségek egyes F1 2007 között?
Kik csinálják ezeket, már nem úgy van, hogy pl: EA sports kiad egyet és pont?
Melyiket érdemes használni, ha már több van belõle?
Egyenlõre ennyi jut eszembe így az elején. Remélem, segítetek késöbb is és most is!
Mert ha igen én szeretnék játszani!!!!!!!!!!
Segítsetek nekem hogy mejik progival lehet szervert találni!!!!!!!
Én csak a játékon belül tudok belépni!!!!!!!!!
A új japán pálya Fuji Speedway nagyon jó, elsõre azon mentem egy rohadtjó kört, majd Monzában Hamilton McLaren-jével döngettem. Hasonlóan a japán pályához, kegyetlen jó idõt mentem.
A SETH-féle verziót innen lehet leszedni: www.bzola.extra.hu
Az F1 PRT 2007-et pedig innen: www.bettes.extra.hu
1. F1 Challenge KRC 2007 (EA)
vagy
2. F1 PRT 2007
vagy
3. SETH-féle F1 Challenge 2007
válaszokat elöre is THX!
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem tudjátok még hogy ki kapta meg az f1 licenszet?az EA vagy a Sony?
Vki tudja, h ami a 2007es intrójában van a képernyõ jobb lent sarkában lévõ ikon, ami mutatja külsõ nézetbõl az autó adatait (kerék kopás, sérülés) azt hogy lehet bekapcsolni, vagy mi az a kis program, ami ezt lehetõvé teszi?
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!