482
F1 Challenge 2007
-
#202 nem tom hol lehet allitani a razokovek erosseget... az uj seth modba van egy config progi
allitolag azzal lehet -
Adler #201 2002 ben jelent meg, ha jól emlékszem, de lehet 2003 ban, egy mai konfigon fullban elfut.
(nekem p4 3ghz, 1gb ram, 7300 gt top konfigom van, ezen fullban megy, még a legujabb modok is)
Olyan költői kérdésem lenne, főleg a fogyasztással kapcsolatban, létezik, hogy van olyan technikai amelyik kevesebbet eszik, mint a másik, ill. ez le van programozva, vagy esetleg az én autóbeállitásaim rosszak?
20% megyek, 5x szorzóval, időarányos meghibásodás, pl. nekem spa ban tankolnom kell - és még sok másik autónak - Mclarenes brigád - Hakkinen, Coulthard - sehol nem volt a versenyen, de mégis ők nyertek, mert nem jöttek ki tankolni, ezek már a gamében is variáltak??:)
(megjegyzem, hogy a győztes nem futotta le szokásos körét, hanem az első kanyar után megállt a pálya szélén)
Nem ez volt az első ilyen eset, igy hiába töröm magam:( -
Haresz80 #200 Mivel nem hivatalos gyártótól van, mint sony, ea games, ezért nem nagy a gépigény, sztem 64-es videokártyával is megy, me 256 ram, de ez kb. -
#199 császtok aztszeretném kérdezni hogy ez a game milyen gépigényes mert megakarom szerezni a játékot és csak érdeklődöd felöle -
Haresz80 #198 Bocs Forumeur, de én nem tudok neked segíteni.
Én viszont újra megkérdezném, hogy hol hol lehet beállítani a rázókövek csúszóságát??? -
Forumeur #197 Help me please! A program az induláskor kiír egy hibaüzenet, hogy kevés a szabad hely, illetve a virtuális memória, miközben egyik sem igaz...
Mi lehet a gondja? Legyetek szívesek, segítsetek! -
bajusza #196 Nagyon szuper tényleg. Az élmény garantált. -
Haresz80 #195 De azé a rázókő ugyanúgy csúszik. De egyébként naon király az egész újítás! -
#194 probaljatok ki... nekem nagyon bejottek!!! -
Haresz80 #193 Na időközben sikerült átírnom ezeket a bigyókat, nagyon kösz a mindent! -
Haresz80 #192 És izé, hol kell megnyitni, és milyen plr fájlt? Mert addig eljutottam, hogy megnyitom a notepadot, aztán megnyitás, C:Documents and Settings/Program Files/EA Sports/F1 Challange 2007, és innen akadtam el.Lehet, hogy kavarom a levegőt a hülyeségemmel, de még nem nagyon értek ehez. -
Haresz80 #191 Köszi, semmi baj a késő válaszért, az a lényeg hogy van válasz! -
bajusza #190 Ki fogom próbálni még ma, köszi a leírást. -
#189 nagyon vagany... futam elott kimehetsz a boxbol
fel kell allj a rajracsra... felvezeto kor... aztan rajt
a vegen pedig levezetokor, be a boxba... nagyon kiraly -
#188 1. Használd a Windows Notepad-et a .PLR fájl megnyitásához!
2. Ha az alábbiakban írtak közül valamit nem találsz a fájlban, keress rá az Edit/Find (Control+F) segítségével!
jobb fizika:
Half Rate="0" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal
jobb gumi fizika:
Tire Sampling="1" // 0 = normal, 1 = extra HAT samples (*slightly* more accurate over sharp curbs, otherwise a waste of CPU)
hátsó terelőszárny és forgó hátsó kerék a tükörben:
Self In Rearview="1" // Show rear wing and rear wheels in rearview
LCD kijelzőn mutassa a motor és első/hátső fékhőmérsékleteket:
LCD Display Modes="7" // Add the modes to allow them: 1=status 2=aids 4=engine/brake temps
*azért "7", mert 1+2+4=7
szikrázó kaszni (ütközéskor):
Vehicle Sparks="1" // Whether sparks occur from vehicle-to-vehicle collisions
előfelvezető kör (Recon Lap):
CURNT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
PRACT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
QUICK Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
GPRIX Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
CHAMP Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
MULTI Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
RPLAY Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
*legyen: 1, ne legyen: 0
felvezető kör (Formation Lap):
CURNT Formation Lap="1"
PRACT Formation Lap="1"
QUICK Formation Lap="1"
GPRIX Formation Lap="1"
CHAMP Formation Lap="1"
MULTI Formation Lap="1"
RPLAY Formation Lap="1"
*legyen: 1, ne legyen: 0
AI Follow Grid="0" // AI follows center of grid locations during recon/formation
Bocs a késő válaszért! -
#187 az F1 Challenge-be van felvezeto kor!!! -
underclass hero #186 ja meg lehet belerakni különböző tv styleokat -
underclass hero #185 csókolom
sztem az rFactorra gondolsz de ha nem akkoris abban van felvezető kör meg SC is -
Haresz80 #184 Oké kösz, jó is lenne SC autó és felvezetőkör, de mind1. És a többi kérdésre nem tudsz vmi gyógyírt? Egyébként egy honlapon láttam olyan képeket egy f1-es játékból, ahol kint volt az SC autó. Csak nem tom melyik játék volt az. Na de mind1. -
bajusza #183 Nincs felvezetőkör, se Safety Car. Ez dobna nagyot a játékon. -
Haresz80 #182 Összegyűlnek a gondolatok a fejemben így utólag, szóval azt szeretném tudni, hogy van-e felvezetőkör, és ha van, akkor hollehetbeállítani, hogy legyen. Kösz még1szer -
Haresz80 #181 Bocs, hogy regényt írtam! Ja, és sztem nem ps-ről van a videó, mert itt nincs csík az úton. -
Haresz80 #180 Sziasztok!
Nekem a Seth féle F1 Challange 2007 van (nem tudom jól írtam-e) és egyszerűen nem lehet vele normálisan menni. A rázókő úgy csúszik, mintha mezitláb táncolnék a jégen, a hullámvasútkanyarban (Belgiumban) nem tudok átmenni padlógázzal, meg a Nürbürgringen is van egy baljobb kanyar, ami szintén padlógázas, és azon se tudok átmenni padlógázzal, hanem kipördülök a fenébe. Még egy kérdés. A játék elején van egy videó, ami olyan tv-s. Az melyik játékban van? Ha ebben a játékban van hogy lehet beállítani úgy a nézetet? Szerintem nem ebben a játéban van, mert a motorok hangja, és a törés hangja is nagyon másabb. Válaszotok előre is köszönöm. -
#179 Nekem 64 bitesvan ! És lefagy mikor rámmek vaélamire a játékon belül! -
#178 Azért mert a mássik gépen jáccok! -
0Godzi0 #177 Nekem is Vista van és a CT V4-et is úgy tudom állítani mint a simát!! -
#176 jha szili... minek neked vista? eddig a ligaba hogy jatszodtal? -
#175 Nem jó mikor rákattintok nincs ott a kompatibilitás vagymi! Más játéknál ott van enél nincs! -
bajusza #174 szerintem igen. -
#173 És a vistán ugyan ugy lehet beállitani a CT V4-et is?? Mint a simát??? -
#172 nem ugy nezne ki... Alonso menne a Ferrarihoz, Raikkonen maradna... Massa a Toyotahoz... a McLarenbe pedig... talan Sutil? (www.f1hirek.hu s a www.f1vilag.hu errol szamol be) -
bajusza #171 az szép lenne. Akkor Raikönnen vissza a McLaren-hez, és Hamilton agyabugya. -
#170 Nah mit szoltok... ha Alonso szerzodik a Ferrarihoz? En orulnek! Alonso4ever :D:D:D -
0Godzi0 #169 Koszi szepen, igy most mar elindul -
bajusza #168 A kompatibilitási menüben kell átállítani. Jobb gombbal kattintasz az programikonon, és ott lesz a menüben a Kompatibilitás menü. -
0Godzi0 #167 Hogyan inditsam el Vista-n?? -
#166 Hat ha kapsz egy kulon programot valahol ugy hogy feltelepitsd, akkor esetleg, mert en egy olyan F1be atmasoltam a Fuji palya elemeit ahol meg a Suzuka volt benne, meg is jelent, de nem tudta betolteni -
#165 Hat en nem tudom hogy vane palyajavitas Spahoz, se az F1 Mania 2007-ben se az F1 Challenge 2007 Seth modban, se az F1 PRT 2007 ben, se az F1CT-ben nincs javitas -
Miklosfer #164 Hello mindenkinek! Meg van nekem a 2007-es szezon de a fuji pálya nincs rajta hanem még a régi suzuka. Ehhez szeretném letőlteni de csak a fuji pályát ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
Ronnie17 #163 Hali. nem tudja vki, h le lehet már töltei azt a spa-i pályaverzsönt amin ma mentek? mert az f1ct v4-ben a buszmegáló kanyar van a célegyenes előtt... tudna segíteni vki?