482
F1 Challenge 2007
-
#122 Nah nekem lenne pontosabban ket kerdesem, regota jatszok f1-et (kedvenc: 2002) de nem nagyon erdekeltek ugy a reszletek:
1. tudom h lehet valahol allitani h mennyire "csusszanak" a razokovek... ha ramegyek egyre azon mint tojashejon elcsuszok
2. miert van az h a Seth moddal Monzaba 1:21,964-et meek, s a PRT-vel csak 1:26-os koroket, s Isztambuulban PRT-n 1:25,1-et, s a Seth modban 1:26,869-et? ezt egyaltalan nem ertem... segitseg!!! :D:D:D -
JackSparrow #121 Kéne nekem egy kis seggitség! Windows Vistám van! 64 bites!! És mikor elindulk a játék tok benne mindent csinálni! De mikor elinditanák versenyt vagy valamit lefagy a jáccó! Miért van ez?? A Gépen teljesitménye: 2 gb ram, Asus 8600GTS, P5k- e wifi alaplap, 120 gb szabad hely! -
ilonakrisz #120 HELLO VALAKI TUDNA SEGITENI NEKEK.......A FORMA 1 2007 -BEN NEM TUDOM HOGY KELL BE ÁLITANI A KÖRÖKET HOGY NE 56 KÖRT KELJEN MENI. SEGITSETEK HOGYAN KELL??A KÖRÖKET BE ÁLITANI
-
bajusza #119 www.bettes.extra.hu -
nono 26 #118 PRT verziót azt honnan lehet letölteni? -
bajusza #117 Az jó kérdés, én még nem próbáltam. -
ilonakrisz #116 FORMA 1 2007 BEN HOGYAN KELL A KÖRÖKET BE ÁLITANI HOGY CSAK ANYI LEGYEN AMENYIT ÉN AKKAROK. NE KELJEN 56-58 AT KÖRÖZNI SEGITSETEK............... -
bajusza #115 Én már a SETH-féle F1 2007-tel játszok. A PRT 2007-ről olyat olvastam, hogy magyarul szól benne a csapatrádió, de még nem tapasztaltam. Nekem angol nyelvű. -
bajusza #114 Hát azt nem tudom. -
benkoszabi #113 sziasztok. a téma engem is érdekel, ugyanis szeretem játszani az f1-et, és nekem is van egy f1 challange 2007-em. de látom hogy itt rögtön 3at is felsoroltatok, az EA-st, Seth-est, és a PRT-t. csak nem tudom eldönteni hogy melyik az enyém:) - szakértő mondja meg hogyan tudopm megállapitani hogy nekem melyik van meg a 3 közül!
köszi -
Pashu #112 ...és mitől jobb az EA-s ezektől? -
bajusza #111 A SETH-féle és a PRT-féle F1 2007 teljesen magyar nyelvű játék. Nagyon jól van megcsinálva, az új japán pálya nagyon szuper. Grafikája klassz. -
Pashu #110 Kipróbálom az EA-st, csak meg kéne szereznem. Ezt hol tehetem meg? Látom lentebb írtad Bajusza, hogy már mindegyiket kipróbáltad. Mik voltak a kölömbségek? Mivel nyerte el a tetszésed az EA-s a másik kettővel szemben?
Valahol olvastam, hogy jövőre elképzelhető, hogy lesz vadi új F1 játék, ami nem mód. Erről mit hallani?
Mi véleményetek a Play Station-ös F1 progikról? -
bajusza #109 Nekem is az F1 2002 volt eddig a kedvenc, de mostmár az F1 Challenge 2007 az igazi F1-es szimulátor.
Van egy SETH-féle F12007, egy F1 PRT 2007 nevű és az EA Sports kiadású.
Nekem az EA-féle jön be. -
Pashu #108 Sziasztok!
Az utóbbi napokban keresgélni kezdtem valami frankó F1 játékot, mert már nagyon hiányzott valami jó kis játék. Még régebben az EA Sports-os F1-2002- vel nyomultam.
Ahogy böngésztem a neten találtam több írást F1 játékokról és most pár "kezdő" kérdés merült fel bennem, amit azért remélem megválaszoltok nekem.
Szóval:
Miért van több féle F1 challenge 2007 játék?
Mik a külömbségek egyes F1 2007 között?
Kik csinálják ezeket, már nem úgy van, hogy pl: EA sports kiad egyet és pont?
Melyiket érdemes használni, ha már több van belőle?
Egyenlőre ennyi jut eszembe így az elején. Remélem, segítetek késöbb is és most is! -
luicosta #107 hello valaki csinál neten bajnokságot????????????
Mert ha igen én szeretnék játszani!!!!!!!!!!
Segítsetek nekem hogy mejik progival lehet szervert találni!!!!!!!
Én csak a játékon belül tudok belépni!!!!!!!!!
-
bajusza #106 Leszedtem a SETH-féle F1 Challenge 2007-et és a F1 PRT 2007 verziót. Mindkettő nagyon jó.
A új japán pálya Fuji Speedway nagyon jó, elsőre azon mentem egy rohadtjó kört, majd Monzában Hamilton McLaren-jével döngettem. Hasonlóan a japán pályához, kegyetlen jó időt mentem.
A SETH-féle verziót innen lehet leszedni: www.bzola.extra.hu
Az F1 PRT 2007-et pedig innen: www.bettes.extra.hu -
bajusza #105 Rátaláltam erre a game-re, több oldalon is utánanéztem. Most melyik játék a jobb:
1. F1 Challenge KRC 2007 (EA)
vagy
2. F1 PRT 2007
vagy
3. SETH-féle F1 Challenge 2007 -
Tom Tom #104 nekem a krc 07 volt fenn 2 hete belépni szinte sehova nem tudtam mp-ezni rájöttem magamtól hogy nem azonos verzió de mikor én csináltam szervert akkor jöttek páran és jó volt a game.de most le lett formatálva az egész és szeretnék egy olyat leszedni ami 07es és tudok vele neten nyomulni normálisan hogy ne észlekljen hibát a windóz.meik lenne az ideális? -
BoharJoe #103 Hy mindenki! Azt szeretném megkérdezni, h nem tudja valaki hogyan lehetne megoldani, h multiban a gép botokkal kiegészítse a versenyzök létszámát? (mondjuk a reális 22-re) LAN-on nyomjuk, de cs 4-en vagyunk és igy azért elég uncsi, ha vki lemarad...
válaszokat elöre is THX! -
#102 elment -
tom110 #101 akkor dobj egy emailt [email protected] -
#100 szerez másikat.torrentek azok rosszak.ha minden áron le akarod tölteni akkor ne torrentet használj.nem mondom meg hol lehet mert az már tiltja a szabályzat -
tom110 #99 letöltöttem az f1 chalange 2007 iso fájlt de nem tudom telepiteni .tudom hogy alkoholal vagy deamonal de a telepités nem indul lehet roszat torrentet töltöttem le mert egy 1.5 óra alatt letölttöte csodálkoztam is de akkor mi lehet a baj segitségeteket kérném! -
hodar #98 Hi Van ehez a játékhoz valami program amivel pályákat tudok csinálni? kösz! -
#97 jah, értem!
ok köszi -
#96 már leírtam régebben HOGY AZ A VIDEÓ PS2-s -
#95 ez engem is érdekelne!!! -
lampre #94 hy nem tudjátok honnan lehet leszedni a f1 challenge patch-et? -
SF2007 #93 Hy!
Nem tudjátok még hogy ki kapta meg az f1 licenszet?az EA vagy a Sony? -
#92 Sziasztok!
Vki tudja, h ami a 2007es intrójában van a képernyő jobb lent sarkában lévő ikon, ami mutatja külső nézetből az autó adatait (kerék kopás, sérülés) azt hogy lehet bekapcsolni, vagy mi az a kis program, ami ezt lehetővé teszi? -
nagykovi #91 Valakinek sikerült már megoldani h bajnokságban legyen felvezetőkör? Én ha bekapcsolom akkor is visszaugrik "off"-ra mikor belépek a bajnokságba, szóval nincs felv. kör. :( -
nagykovi #90 Az options-ben kikapcsolni a sérthetetlenséget :) -
lampard99 #89 f1-f9 csomkod és olvas -
#88 hy,mit kell csinálni hogy törjön az autó?? -
Gyureszka #87 engem az érdekelne h ehez honnan tudok szerezni autó beálltásokat? :) -
lampard99 #86 nnnnnnatol még ki dobb álandoan a játékból -
#85 ugy tudod futatni hogy jobb klikk a parancsikonra majd inditás rendszergazdaként -
#84 sehogy.Mert talán nem Vistához készült.Maradtá volna XP-n!Vistára még a szar sincs!De ti értelmetlen emberek nehezen fogjátok fel! -
lampard99 #83 Hello VALAKI mondja meg, hogy tudom rendesen futatni a f1 2007 chalenget a vistán?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!