Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
senki nem kíváncsi arra, hogy milyen szar körülményeid vannak

pláne ha vonzóvá akarod magad tenni csak a jókat kell mondani, vagy ha rosszat is mondasz azt úgy tedd, hogy annak köszönheted, hogy most jó vagy

a körülményeidrõl nem te tehetsz, de vannak lehetõségeid és azokkal te gazdálkodsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

nem rossz név... te csajok tekintetében hogy állsz? -nekem elegem lett a süketelésekbõl szóval témát váltok.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lemerném fogadni, hogy te nem dolgozol fõnöki pozícióban csak egy nagy szájhõs vagy <#ejnye1><#eplus2> Semmi nehézséget nem adott neked az élet és marha könnyû neked az észt osztani.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és akkor még az a csoda, ha van kedvem poénkodni és nem ironizálok gúnyosan az emberekkel mert lazán megtehetném...de mivel intelligens ember vagyok, nem töltöm ki a másik emberen a dühöm, nem hibáztatok mást meg akármim inkább magamnak megtartom.

nem vagy te vagy az a személy, akit világéletébe az anyja irányított, nem te vagy az, akinak majdhogynem megölték a szülei egymást, nem vagy te vagy az, akinek a testvére halálra idegesítette meglopta többször a családot és leszart a fejed, nem te vagy, az, aki olyan heves vitákat kellett átéljen, hogy csoda, hogy nem ment tönkre a lelkivilága az illetõnek. Nem te vagy az, aki szinte majdhogynem egyedül maradt pedig már 30 körül vagy én meg 20, nem te vagy az, aki 11 éves koráig mindig benne volt a pakliban, hogy meghalt a gyerekkori betegsége miatt, nem te vagy az, akit bezárva tartottak és tanulásra kényszerítettek, de olyan szinten h szinte sehova nem engedtek el, max a faterhoz...Ez megint nem panaszkodás volt csak voltak bizonyos dolgok, amiken lelkileg túlléptem, félretettem, elfojtottam, de mégis legyõztek és most ennek iszom a levit. Megpróbálnám korrigálni, de ezek miatt a dolgok miatt az életem olyan monotonitásba állt be, ami által unalmas lett. Nem tettem hozzá elõbbi hsz-emben sok mindent átéltem már gyerekként ilyen szinten nem szabadidõs szinten és talán ezért nem kerestem korábban izgalmakat. Saját érzelmeim, hogy mit is szeretnék lehetséges, hogy hiányosak, megszoktam már, hogy utasítanak erre-arra úgyhogy szépen maximum 1-2 éve álltam be arra, hogy oké bizonyos dolgokban kell, hogy önálló legyek.

<#wave> ez van...le vagy szarva

salsoul
valóban, hülye kérdésnek tûnik
de ha komolyan leülsz, magadba mélyedsz, és megválaszolod õket

1. egyrészt máris nem fogsz unatkozni
2. megvilágosodsz azt illetõen, hogy hol rontod el az életed, amibõl az unatkozás következik

puszta unalomûzés egyenlõ életelûzés

érdemes mélyen belegondolni ...
ezek irtó hülye kérdések, mindenki utál unatkozni, csak a többség tesz valamit azért, h ne unatkozzon. Õ például ideül, és fórumozik. Ahogy te is. És ez még mindig sokkal jobb, mintha ülne maga elé meredve, és nézne ki a fejébõl anélkül, h bármin is gondolkodna.

Én 18, ahogy a nevemben is benne van. Kreatív név, mi? Már bánom, h ezt választottam, nem elég anonim.

salsoul
na és, mire jutottál, mit lehet lekommunikálni?

mit akarsz lekommunikálni? esetleg másnak az alapján amit itt "leszûrsz"
clio1616v
nem azért írok ide, hogy a tapasztalataimat megosszam veletek

csupán azért írok ebbe a topikba, mert megfigyellek titeket, a reakcióitokat ez nekem mind fontos és hasznos tapasztalat, hogy az interneten keresztül mit lehet lekommunikálni

nagyon látszik számomra, hogy van 1-2 ember aki érdekes és akiket érdemes lenne megismerni, mert úgy tud kommunikálni, ahogy az nekem szimpatikus

ha úgy tetszik szûröm a reakcióitokat, nekem ez kellemes idõtöltés nem több nem kevesebb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
azt nézem meg, hogy mi a válaszod arra amit írtam
ebbõl az egészbõl két sor tekinthetõ annak

a többi valószínûleg a belsõ idiotizmusod szüleménye lesz ...

neked is teszem fel a kérdést:
te magad írtad, hogy baromság mások tapasztalatai olvasni

ennek fényében, minek írod ide le a sajátjaidat?
mert ugye teljesen meddõ és hasztalan mindenki számára, annak fényében amit mondtál
clio1616v
semmit nem kell vele csinálni
ne azért csináljon valaki valamit mert valaki azt mondta, hanem amit a saját tapasztalatai alapján jónak érez

nézd meg ezt a nyomit, itt sír hogy nem jó neki semmi...

és baszdmeg még le is írja hogy mit csinál és az rossz de nem csinálja másképpen...

ez semmi más mint ahogy írtad idiotizmus...

ennek nem kell se mondani se leírni semmit

az ilyen emberekre szüksége van a társadalomnak, õket lehet megvezetni és kihasználni, hogy mások magasabb életszínvonalon tudjanak élni

ez így van rendjén

régen is így volt ma is így van

rabszolgák szolgák parasztok mindig is voltak részei a társadalomnak igénytelen emberek akik félelembõl vagy magabizonytalanságból nem képesek változtatni életükön

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
micsi'náljunk ezzel a leírt tapasztalatoddal/okosságoddal? ami a szellemed fényében számunka úgy baromság ahogy van

hagyj minket békén kitapasztalni!

úgy se ér semmit amit írsz
és magad mondtad ezt
clio1616v
tudod ki lenne a te párod ilyen unalmas szarban... 😄

ezt akarod megosztani másokkal? esetleg egy csajban keresed hogy az szórakoztasson?

nem fog...

én azért akarok társat, hogy megoszthassam vele az élményeimet és közösek legyenek 😊 a komplementerség abban nyilvánul meg, hogy teljesek lesznek az élmények többmint egyedül lenne

salsoul
tudjuk > tudjak
salsoul
az, hogy ne forgassalak ki, hogy tudjuk, mielõtt írók
szóval, most elõbb kérdezek - ahogy kívántad 😊
salsoul
szóval, most azért unatkozol, mert túl sok volt az unalom az életedben?
miért volt túl sok unalom az életedben?
milyen esetben nem lett volna túl sok vagy egyáltalán nem is lett volna unalom?

én is egymagam vagyok szinte minden hétvégén és minden este

de nem unom a banánt, dolgozok, alkotok, kihasználom az idõt és a lehetõséget, hogy most mivel semmivel nem kell foglalkoznom, szabadon azzal foglalkozok amivel akarok - ez pedig nem unalmas, sõt, izgalmas

és fõként az eredménytõl az, amit látok, amit nem csinálok másért, mint magamért, de amit ugyanakkor szívesen megosztok mással
így sokszor a nagy eredményt nem azonnal látom, hanem van úgy, hogy 2-3 év múlva ... de akkor nagyon ott van szeren

szóval, most azért unatkozol, mert túl sok volt az unalom az életedben?
miért volt túl sok unalom az életedben?
milyen esetben nem lett volna túl sok vagy egyáltalán nem is lett volna unalom?
mellesleg mi a célod a kérdezõsködéssel? hogy megint leolts?

azért, mert túl sok volt az unalom az életemben...szeretem a nyugit, de egy idõ után keresek úgyis valami elfoglaltságot. Én sztem ez emberi tulajdonság, valamit csinálnia kell az embernek, bár azt nem tagadom inkább vagyok olykor lusta, mint szorgalmas...régebben ez fordítva volt, mindent beleadtam, csak nem éreztem az eredményét így belazultam úgymond...Nem hajtom szét magam semmiben se, nem érdemes, mert csak szarabbul fogom érezni magam. Ha te egyedül lennél sokszor, egy idõ után te is megunnád a banánt, olyan nincs, hogy csak egy helyben ülsz és vársz, mire? a sültgalambra, hogy belerepüljön a szádba...

salsoul
de miért unatkozol? és mi azzal a probléma ha unatkozol? miért gond ha unatkozol?
pont azért, hogy ne unatkozzak

salsoul
miért unatkozol? miért akarod elûzni az unalmat? mi vele a gond?
salsoul
az sem tuti

a mai tudomány arról szól, hogy tegnapi tudományról kideríti, hogy baromság; miközben a holnapi tudomány épp most aknázza alá a mait 😉

a nagy tudomány axiómákra épül
olyan feltételezésekre és megállapításokra, amiket nem illik megkérdõjelezni, mert azzal az egész kérdõjelezõdik meg

pont úgy, mint ahogy régen istent/isteneket ...

szóval, mi a tutti?
ja, de te mégjobb fej vagy😄

csak úgy unalomûzésként, meg szeretek beszélgetni, mivel itthon nem nagyon van kivel. Mivel nem látja senki az arcom, miért ne nyílhatna meg lelkem "kis" darabja? Nem kell mindent célhoz kötnöd...

bigapó
nem gyerekesen néz ki, hanem olyanok a megnyilvánulásai néha, de ez csak azokban a dolgokban fordul elõ - általában - amiket még nem élt át, csak elképzeli, hogy milyen, például az önálló, önellátó élet. Mivel még nincs munkája, tanul ezért errõl nincs fogalma, nem is kell, hogy legyen, majd eljön annak is az ideje. Én is szoktam gyerekesen viselkedni, nem olyan nagy baj az, de Õ ezen is be tud sértõdni 😄
Néha tudom szívni a vérét rendesen 😄 de bírom, jófej srác 😊

The Matrix has you...

salsoul
miért osztod meg másokkal? mi a cél? és miért?
jaja, várlak szeretettel😄

ha nem köti az orrunkra, õ dolga. Én sem panaszkodásból írok ide, hanem csak megosztom másokkal az érzéseim. De ezeknek a szavaknak a fikázása, szókiforgatása az nagyon megy nektek. Én sosem forgattam ki egyikõtök szavát sem, hanem megkérdeztem az okát...de ti soha, nem kérdeztetek okokat, hanem már írtátok a sok okoskodást...

apád faszát...

nem is tudod, te mennyi mindenben tévedtél...olvass vissza, méghogy sajnáltatom magam pff...akkor vedd annak. Bigapó pontosan az ilyen igazságtalan HSZ-ekre harapok, mert nem igaz, hogy egy ember ennyire nem tudja felfogni amit írok...

20 és 30 között...van, aki már tudja pontosan, de, jobb, ha nem részletezem xD

és te? veled mi újság?

ja baromságnak tartom😄 mivel realista, racionalista ember vagyok inkább a tudományban hiszek, mint a hitben...mindkét félhez tartozó személyek így is úgyis azt állítják a másik körhöz tartozó csoportról, hogy agymosott...számomra a hit az, ami nincs bizonyítva, mert Isten abszolút nem biztos, h létezik, a tudomány a kísérletekbõl létrejött eredmények, na az, az, ami tuti...

bigapó
Azt csak írtam. Egyik volt csajomnak volt belõle gondja, hogy 11 hónappal volt nálam "öregebb" 😄
nekem ez nem okoz problémát😊 van errõl topik is, ugye Gabeo 😉

The Matrix has you...

kac-kac

salsoul
A tizenöt és fél valóban nem <#nevetes1><#wave>
😊 Hát, azt nem néztem meg. Amúgy miért kéne szégyellned? a 31/2 egyáltalán nem öreg 😊

bigapó
Személy szerint 31 vagyok, lassan 32, de ez látszik az adatlapból is😊 annyi is elég lett volna, de mindegy, nem szégyellem vagy ilyesmi 😊

The Matrix has you...

salsoul
nyilván nem hallottál még az átvitelrõl, annak technikájáról ...

de majd talán felfedezed magadnak valahogy valahonnan, vagy nem
le nem írom, mert te csak ne olvasgasd más tapasztalatait <#nevetes1>

mellesleg köszönöm a triviálisan triviális és éppen ezért nem említett dolgokkal való kiegészítést ...
"az önbizalomhiányos ember tapasztalatlan és/vagy rossz talapsztalatokkal gazdag"
Asszem ez nagyon igaz, és jó megfogalmazás. És egyszrû, mégsem jutott soha eszembe ilyen szempontból megközelíteni 😊

clio1616v
nem biztos... vannak olyan emberek akiknek meg kell mondani mit csináljanak... így kényelmes nekik így érzik magukat biztonságban...

õk a hívõk

clio1616v
kérdezd meg tõle van-e párkapcsolata és boldog-e benne?

vagy csak egyszerûen le se szarja a lányokat, hanem várja a madonnát, aki tökéletes és már meg is találta, a képzeletében már létezik

clio1616v
mert nem a panaszkodás elégíti ki, hanem a fölényeskedés és úgy van vele onkább irigykedj rá mintsem sajnáld

clio1616v
de azt nem érted, hogy õ önbizalomhiányosan érzi jól magát, már tett volna ha nem így lenne...

jól esik magát sajnáltatni, mert igénytelen és ez is tökéletesen kielégíti a kis igényeit, ezért nem hajlandó egy nagyobb kielégülésért tenni...

majd ha lesz motivációja tesz... de te édes kevés vagy ehhez

clio1616v
itt arról beszél, hogy te egy idióta barom vagy 😉

clio1616v
a lényeg, hogy egoistának kell lenni, az egozimus egy olyan vallás, ami az én központúságot hirdeti úgy, hogy nem szednek misepénzt és/vagy nem kell hozzá próféta

ez egy olyan vallás, amit mindenkinek a saját tapasztalatai alapján magaköré kell építeni és csak magára számíthat

clio1616v
az önbizalomhiányos ember tapasztalatlan és/vagy rossz talapsztalatokkal gazdag

ezért írta a salsól, hogy nem rendes problémás és odafigyelést és rengeteg idõbe telik amíg egy rendes lány tud vele valamit kezdeni

azok a lányok akik mindent azonnal akarnak, azok nyilván nem kezdenek veled, mert nem akarják az idejüket rád pazarolni, nekik tapasztalt férfi kell egzisztenciával és nem társuk akarnak lenni ennek az egzisztenciának és önbizalmonak a kiépítésében, hanem egy eltartót keresnek

clio1616v
pont a nõktõl tud önbizalomra szert tenni már ami a nõkkel való viselkedést illeti... lehet önbizalmad van a kémialaborba, de ha bejön egy hosszúcombú példány belekortyolsz a tömény kénsavba is... pláne nem tudod mit kezdj vele, ha kettesben maradsz

ezt a fajta önbizalmat csak és kizárólag úgy kaphatod meg ha tapasztalod a lányok pozitív visszajelzését, "Igen jól csókolsz... jól kényeztetsz stb..."

clio1616v
mindenki ott ismerkedik ahol kellemesen érzi magát, teljesen felesleges volt leírnod, hogy te hol ismerkedsz szívesen... a hasonló gondolkodású emberek hasonló helyekre járnak, de ez pont ellentmond a te komplementerkeresési módszerednek, amit korábban ismertettél..

pont az a lényeg, hogy a párod ellentéted legyen szinte mindenben a lehetõ legtöbb mindenben úgy lesz szenvedélyes a kapcsolatod

clio1616v
pont az az izgalmas magad rájönni az útra, nem a cél a lényeg sohasem, hanem az hogyan éred el... a célodnak csak akkor van értelme, akkor értékes, ha amíg eléred jólérzed magad, vagy ahogyan eléred az kielégít közben..

a cél egy pillanatig tart és rövidtávú örömöt okoz, de az elérése hosszú és ez a légyege a célnak