22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Pretorian
    :) Ez egy játék, kortól függetlenül.
    Ha elhajolnék, azzal csak fokoznám az érdeklődését, meghülyíteném.
  • sz4bolcs
    Konkrétan ezeket, amiket írtam, nem, de volt már pár meredek, csak annyira nem jegyzem őket, mert a szituáció adja őket:

-Miért nézel így??!
    -Sajnálom, elkéstél, képzeletben már megtörtént. :D
  • bigapó
    Ezek jók :D

már használtad is vagy csak mesélték? :)
  • sz4bolcs
    Találtam egy másik kedves szitut, mikor 'randin' megkérdezik, hogy "Ti együtt vagytok?"
    Ugyanúgy helytelen válasz az igen, és a nem is.
    Helyes válaszok:

"- nem már nem vagyunk együtt! Ő az exfeleségem! Imádtam, de túl vad volt az ágyban, ezért otthagyott! Viszont még mindig iszonyú jókat tudunk beszélgetni!

- Nem, nem vagyunk együtt! Bár Dóri nagyon teper, de eddig még mindig el tudtam hajolni előle!"
  • sz4bolcs
    Hasonlít a klasszikus: "Van barátnőd?" shit-tesztre.
    Erre két rossz válasz létezik: 1, van 2, nincs.

Helyes válasz: "Még alig ismerjük egymást, de te máris a nőügyeimről érdeklődsz? Lassíts!"

vagy bármi frappáns, és vicces válasz jó.
  • sz4bolcs
    Alap szabály: Nővel ne akarj tisztázni semmit ilyen korán, mert akkor vége...
    A bizonytalanság növeli a vonzódást. Annyi még belefér, hogy azt elmondja, hogy szeretné megismerni, de nincs értelme a kapcsolat ennyire elején kiteregetni az érzéseket.

Pret: amikor eléred, hogy ő akarjon téged megcsókolni, akkor már nincs értelme elhúzószkodnod.
  • bigapó
    jaja, a régi kapcsolatokról nagyon nem érdemes rögtön az elején beszélni. az nem számít, Te más vagy és kész. ne ezen pörögjön, a múlton, abból tanultunk, lépjünk tovább, kb ennyi :)
  • sz4bolcs
    Hívd olyan randira, ahol közösen tudtok valami aktív dolgot csinálni, abból kijöhet egy kis káosz. :)

"Szerelemről/fellángolásokról beszélgettünk, kérdezte, hogy sok fellángolásom van-e. " -Ezekre a kérdésekre meg nagyon figyelj, mit válaszolsz, mert elég shit-teszt-gyanúsak.

• bigapó
    igaza van mx18-nak, nem kellenek a felesleges jászmák, körök megfutása, felnőttek vagytok, pontosan tudjátok, hogy mi zajlik vagy kezd kibontakozni köztetek, ezt nyíltan is meg lehet beszélni, nem kell kertelni, már ha elég bátor vagy, hogy ezt a szemébe mond, hogy csíped és szeretnél vele járni, szeretnéd megismerni mint embert, mint Nőt, nem kell több, ennyi is bőven elég lesz, de nem kell elhúzódni vagy ilyesmi, azt majd ha már megvolt az első csók vagy inkább az első szex, akkor lehet játszani, addig nem érdemes, még félreérti. utána már nem :)
  • mx18
    Sztem nem kell túlbonyolítani (mondjuk gondolom könnyű azt mondani),lehet, h ő egyszerűen ilyen, h kell neki 1 kis idő, és nem akar rögtön a közepébe vágni... Attól még lehet, h ő is akarja...
    És sztem fölösleges szitukat kidolgozni, mert úgysem fogod tudni betartani. És ha azt akarod, h +csókoljon, akkor ne hajolj el! Nem kellenek a játszmák. De majd úgyis adja magát a helyzet. (mondom én, aki marhára "tapasztalt" ezekben a dolgokban)
  • Pretorian
    Jah, a káosz-randiról pedig lövésem sincs hogy milyen legyen, de mondjuk furcsa is lenne, ha lenne róla lövésem. Vagy mondjuk neki.
    Az már terv lenne, és nem káosz. :)
  • Pretorian
    Lehet hogy igazad lesz, nem tudom.
    Három dolog jár a fejemben:
    Az egyik az, hogy azért volt elutasító, mert fél, hogy csak le akarom fektetni. A másik az hogy azért, mert fél, hogy nem csak le akarom fektetni.
    A harmadik pedig az, hogy szándékosan húz engem, talán azért, mert kicsit furcsán érzi magát, amiért tök részegen rárepültem a buliban, és ezzel próbálja kompenzálni a dolgot. Magyarul azt akarja, hogy kattogjak, és menjek utána.
    Ez utóbbi esetben viszont kénytelen leszek egy olyan helyzetet kieszközölni, amikor majd Ő akar megcsókolni engem, és én hajlok el.
    Azzal rendesen odakavarnék neki.
    Azt sem tudom egyébként, hogy tényleg randizik más palival is, vagy csak ezzel is engem próbál húzni.
    Bizsergek mint az állat, tök furcsa. Akiknek elmesélem mi van, azok meg irigykednek, hogy bárcsak ők éreznének ilyesmit.
  • bigapó
    ja, zenebohóc :)
  • IXEMGabeo
    ilyen szerkóval még a cirkuszban is elfér ne csodálkozz:D:D
  • bigapó
    ez az úriember azóta már TV-ben is szerepelt és talán elindult egy "normálisabb" zenei pályafutáson, amiből tisztességesen meg is tud élni és nem kényszerül az utcára. infot nem tudok róla, ennyire engem sem érdekelt a dolog.
  • bigapó
    Ha már itt tartunk, Ő mellette biztos nem lehet elmenni szó és szájtátás nélkül :)

• mx18
    Hm, kicsit szomorú, de ilyenek az emberek. Nyilván ha tudták volna, hogy egy világhírű művész zenél, megálltak volna. (és éppen ez benne a szomorú)
    De egyébként én se nagyon szoktam figyelni az utcai zenészekre, pedig szeretem a zenét.... Talán mert abból indulok ki, h azért zenél, mert szegény, szerencsétlen, és az embereket általában megijeszti, elszomorítja és taszítja a szegénység.... Nem tom.
    De az biztos, h rengeteg szépség és érték fölött elsiklunk. Pláne egy városban. De most komolyan. Ott annyi benyomás éri az embert, h nem tud nyugodtan nézelődni, és mindenre odafigyelni.
  • IXEMGabeo
    igazad van, a zenéhez nem értek sosem éreztem át igazán, tehát zárjuk le a témát:)
  • bigapó
    még mindig nem érted, mert Én fizetnék is, sőt voltam is már híres előadó koncertjén, mert azt az élményt még egyszer nem kapom meg, az utcán meg főleg nem. szóval tényleg nem arról van szó, mint azt gondolod :)
  • IXEMGabeo
    :):) sose tudhatod, miféle apró kutatások folynak körülötted az utcákon:)
  • sz4bolcs
    Hát, akár hiszed, akár nem, egy ismerősömmel is megesett hasonló szitu egy koli lépcsőfordulójában, ahol Pege Ali bácsi adott spontán koncertet.
    A srác nézte furán a tovább siető diákokat ilyen tekintettel: "-Ti tényleg nem tudjátok, ki mellett mentek így el?!"
  • IXEMGabeo
    természetes, alapból nem ülnék be zenei előadásra mert nem érdekel különösképpen. És való igaz az igazi zene, az utcán is megtalálható és azért pedig nem biztos, hogy kötelez téged a szegény bácsi, hogy dobjál pár százast a hegedű tokjába, a zenéért a kicsiny megélhetésért teszi, az előadás minősége gyakran a szükség miatt még jobb is, mint mondjuk egy 100$-os előadáson akár...
  • IXEMGabeo
    basszus attól még, hogy hülyéskedtem nem kellett volna regényt írnod:D:D
  • bigapó
    picit félreérted, mert nem a személy és a hegedű értéke volt igazán a lényeg, bár ez is köztük van, ki hogy nézi, ha erről közelítjük meg, akkor valóban az a kontraszt, hogy ingyen hallgathattak volna egy olyan dolgot amiért mások esetleg több száz dollárt adnak ki, hogy egyáltalán beléphessenek ebbe az élménybe. Tovább gondolva maga az élmény az ami mellett elmentek, még azt a kicsi művészetet sem tudták értékelni ami közvetlenül mellettük szólalt meg, egy hétköznapi - bár híres - ember, egyszerű - bár drága - eszközén. Ha ugyanezt egy síppal műveli sem lett volna sok különbség szerintem. Az a lehetőség, hogy szellemileg feltöltődjön a zene által, meg sem érintette őket. Én sem vagyok nagy komolyzene rajongó, de múltkor egy szerencsétlen szaxofonos csávó, aki a vörösmarty téren lébecolt és céltalanul fújogatott mindenféle zenét, is meg tudod valamit érinteni bennem. Elhallgattuk pár percig és megtapsoltuk őt a barátaimmal, talán így karácsony előtt neki ez is jól esett.
  • IXEMGabeo
    szép...akkor ezentúl, ha a Nyugati aluljárójában zenélnek tutira megállok egy picit xDDD ki tudja lehet maga Mága Zoltán az egyikük;)
  • IXEMGabeo
    hmm:) igazából annyira ideges voltál, hogy picit 1-2 dolgot sietettél volna...csak mindent szép sorjában, jó úton haladsz, addig jó, amíg beleegyezik a további randevúkba, az azt jelenti érdekled legalább is az én felfogásom szerint. És igen jól gondoltad ő semmit sem szeretne elkapkodni...Az idegességed természetes dolog valószínűleg én még idegesebb lennék:D
  • sz4bolcs
    Oh köszi! Mennyit kerestem ezt a történetet. Ez ám a karácsonyi ajándék... :D
  • bigapó
    "Hideg januári reggel volt amikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett. Hat Bach darabot játszott összesen negyvenöt percen keresztül. Ezalatt az idő alatt több mint ezer ember fordult meg az állomáson, legtöbben a munkahelyükre igyekeztek a csúcsforgalomban..

Három perc múlva egy középkorú férfi észrevette a zenészt. Lelassított, és egy pillanatra meg is állt, majd továbbsietett. Egy perccel később a hegedűs megkapta az első egydollárosát, egy nő dobta bele a hegedűtokba anélkül, hogy megállt volna. Néhány perccel később valaki a falhoz támaszkodva kezdte el a zenét hallgatni, de kis idő múlva az órájára nézett, és továbbsietett.

Legjobban egy hároméves kisfiú figyelt fel a zenére. Anyukája kézen fogva vezette, de a fiú megállt a hegedűst nézni. Nemsokára az anyuka továbbhúzta, de a kisfiú közben végig hátrafelé kukucskált. Ugyanez más gyerekkel is megtörtént, kivétel nélkül mindegyik szülő továbbvezette őket.

A 45 perces előadás alatt csak 6 ember állt meg zenét hallgatni. Nagyjából 20-an adtak pénzt, de közben le sem lassítottak. Összesen $32 gyűlt össze. Amikor vége lett a zenének, és elcsendesedett az állomás, senki sem vette észre a változást. Senki sem tapsolt, senki sem gratulált.

A járókelők nem tudták, hogy a világ egyik leghíresebb hegedűművésze, Joshua Bell játszotta a zenetörténelem legnehezebb darabjait 3.5 millió dollár értékű Stradivari-ján. Két nappal a metróállomásbeli előadás előtt egy teltházas bostoni színházban lépett fel, ahol a jegyek átlagosan $100-ba kerültek.

Ez egy igaz történet! Joshua Bell álruhás metróbeli fellépését szociológiai kísérletként a Washington Post szervezte. Azt vizsgálták, hogy egy hétköznapi környezetben egy alkalmatlan időpontban vajon felismerjük-e a szépséget, megállunk-e hogy befogadjuk, és értékeljük-e a tehetséget egy váratlan helyzetben.

A kísérlet eredményének egyik lehetséges következtetése: ha nincs időnk arra, hogy megálljunk és hallgassuk a világ egyik legjobb zenészét a zenetörténelem legvirtuózabb darabjait játszani, vajon mi minden más mellett megyünk el észrevétlenül ugyanígy nap mint nap?"
  • bigapó
    szerintem mindent jól csináltál, az a kis elutasítás Önmagának is szólt, nem akarta "elrontani", inkább kicsi romantika, nehezen adom magam, nem vagyok az a könnyű nőcske, mint akikkel eddig találkoztál, kb ilyenre gondolok. Jó olvasni ezeket a sorokat, tele van élettel :)
    Ha továbbra is ilyen úton haladsz nem lesz semmi gond, ugyanúgy fog ragaszkodni Ő is hozzád. A beszélgetés közbeni testbeszédjét kellett volna megfigyelned, amikor az előző életéről, főként a pasiról beszél. Ha dühös arckifejezéssel mondta, hogy nem érti mit akar tőle, akkor nagy valószínűséggel tényleg elege van belőle és nem akar tőle semmit, nem csak pótlék vagy neki. Teljesen nem lehet kizárni sajnos, de hát ez most benne van a pakliban, szerintem Te is megmozdítottál benne valamit, a végén pedig amit mondtál csak felkeltette benne az érdeklődést még jobban, hogy majd milyen lesz a következő, a káosz-randi :)
    ahhoz képest, hogy első randi, egész jól sikerült, Én úgy érzem ebből :)
    Kéz és lábtörést a következőnél, 1-2 napon belül hívhatod is.
  • Pretorian
    Nah, itt vagyok.
    Túl vagyok életem első igazi randiján.
    Mivel nem voltam még ilyen helyzetben, nehezen tudnám kiértékelni a történteket, úgyhogy egyszerűen leírom, mi történt.
    Elmentem a találkozóra, igazából nem tudtam, mire számítsak.
    Kedvesen aranyosan mosolyogva jött a lány a találkozóra, át is ölelt, de nem csókolt meg. Én eléggé ideges voltam, úgyhogy ezt én sem akartam erőltetni. A film előtt ittunk egy forró csokit a büfében, közben beszélgettünk, kérdezgetett az életemről, a családomról, meg akart ismerni. Film elején én már átkaroltam a székben, de egy idő után kibújt az ölelésből. A kezét is megfogtam, de olyan fél óra elteltével azt is kihúzta az enyémből.
    Film alatt már mondogatta hogy fáradt, de én be akartam ülni valahová mindenképpen beszélgetni. Be is ültünk, nem kellett túl sokat fűzni.
    Alkoholt nem ittunk, és kb. hajnal fél háromig beszélgettünk. Többször megsimogattam, megfogtam a kezét. Volt pár ilyen csók előtti zavart egymásrabambulás is, de csók nem volt. Sokat kérdezett ő is, én is.
    Amiket ő kérdezett, az talán fontosabb a kapcsolatunk szempontjából, mint azok, amiket én.
    Párkapcsolatokról beszélgettünk, az ő életéről/családjáról, és az enyémről is.
    Elmondta, hogy igazából nem akarja hogy az exe keresse, de mégis keresi, pedig egy fasz, és leszarja őt, szóval ő sem érti, miért keresi állandóan. De napi kapcsolatban vannak, mert valami kis állat (nyúl) ami az övé, ott maradt az exénél, és még cuccai is vannak nála.
    Azért hagyta ott a palit, mert ahogy ő fogalmazott "nincs benne élet", neki pedig pont a pörgés kell, a "káosz". A pali valószínűleg túlságosan sokat tervez, és nem kockáztat, egy igaz "schemer". :)
    Azt is elmondta, hogy van egy lieblingje, valami szeretőféleség 5 hete, aki szintén leszarja, és sosem hívja el sehova, nem foglalkozik vele, és hogy mekkora faszkalap, és hogy tökre örült, hogy elhívtam moziba.
    Aztán én elmondtam, hogy nekem ez az első randim életemben, és kb. úgy izgulok tegnap óta, mint valami rossz 15 éves, ezen nevetett, aranyosan.
    Szerelemről/fellángolásokról beszélgettünk, kérdezte, hogy sok fellángolásom van-e.
    Az ilyen egymásrabambulós intermezzoknál többször eszembe jutott, hogy megcsókolom, de nem igazán éreztem a pillanatot.
    Aztán arra gondoltam, hogy mindent feldobok egy lapra, és majd akkor jön a csók, ha hazakísértem, és ott állunk a házuk előtt.
    Úgy is lett, megérkeztünk, elkezdtünk búcsúzkodni, megköszönte az estét, erre nem reagáltam semmit.
    Viszont dondoltam hogy beiktatok egy kis káoszt, és búcsúzóul megcsókolom. Nem akarta, mosolygott aranyosan, meg néztünk egymás szemébe mélyen, egymásnak vetett homlokkal.
    Azt mondta, hogy nem akarja hogy következőleg....- na ez nem tudom mi volt, de csak mosolygott, és utána hozzátette, hogy ez "majd úgyis jön magától". Úgyhogy nem erőltettem tovább a dolgot, adtam neki puszit, megöleltem.
    Aztán bedobtam, hogy legközelebb elhjvom egy "igazi randira".
    Erre ő: "Miért, ez nem az volt? Milyen az igazi randi?"
    "Csupa káosz." És eljöttem.
    Na most elbasztam vagy nem basztam el? Szerintetek mit tegyek?
    Egyre jobban tetszik ez a lány, most valami olyasmit mozdított meg bennem, amit még senkinek sem sikerült.
    Ezzel az elutasítással egyre inkább magához láncol...
    Keressem/ne keressem, ha keressem mikor, és mivel?
    lol kész vagyok, mint egy tizenöt éves...
  • sz4bolcs
    Jólvan master. Okoskodj. :D
  • clio1616v
    ha nincs kapcsolat és már nem is akarod vele a kapcsolatot akkor az nem volt az igazi
  • sz4bolcs
    Nem, mert majd te megmondod mi igazi, meg mi nem: Levegőbeokoskodó-mesterem.
  • clio1616v
    akkor az nem is volt az igazi...
  • sz4bolcs
    Lol, én sem töröltem, ehhez képest soha többet nem volt köztünk férfi-nő kapcsolat szakítás után..
  • clio1616v
    nagyobb az esély rá, mint arra hogy boldogan élnek ezután
  • IXEMGabeo
    van benne igazság, én is hallottam már ilyen példákat, van aki nem véletlen nem törli le az exét sehonnan se...elteszi magának "biztosítékként"...ellenben nem hiszem, nem biztos, hogy Pretoriannal is ez fog történni...
  • sz4bolcs
    duplikált:
    Igen, ezért van minden nő az exével... :D
  • clio1616v
    nem tud még 100%osan az új lányra koncentrálni, mert még érez szerelmet a korábbi barátnője iránt... ezt a partner megérzi... és nem veszi komolyan, de emellett tartja ő is a kapcsolatot az exével és előbb utóbb visszaszeret bele, mindegy miért szakítottak :)
  • sz4bolcs
    Igen, ezért van minden nő az exével... :D