Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abban mi az érdekes, ha a "normális" emberek véleménye érdekel?

ti véleményeitek is meghallgatom, de mostmár eljutottam arra a szintre, hogy bármi amit mondotok nem érdekel, mert abszolút nem értünk egyet. Mi 3 nagyon különbözõ emberek vagyunk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

értelmetlen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
nincs jobb amikor megoszthatod az élményeidet és együtt élitek át

összebújni egy filmen... örömet okozhatsz valakinek és olyan dolgokat kapsz amit elvársz, de nem kell kérni és kapod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
érdekes hozzáállásváltás

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
arra emlékszek, hogy a párjával megegyeztek, hogy nem kell nekik feltétlenül együttélni

clio1616v
mindenkit? mivel vert át?

clio1616v
sehol ne keressenek, mert minden lány rendes valakinek, abszolút rendes nincs, relatív rendességhez meg kompromisszum kell

clio1616v
😄

clio1616v
tapasztald meg elõbb a részegséget 😉

clio1616v
“Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megõrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.”

clio1616v
a munkám is változatos, kihívást jelent és a magánéletem is az unalom ismeretlen számomra

clio1616v
a te hibád ha kevés vagy valakinek, nem azé aki igényes

clio1616v
jobb megijedni mint félni elvet követem inkább, mert a blöfföket így elkerülhetem

Hát, csak 2-3 hete fórumozok, szóval nem írtam még túl sok hozzászólást. Ha valami érdekel, vagy úgy érzem, h hasonló cipõben járok, akkor írok, amúgy meg csak olvasgatom néha amiket ti írtok, és vagy jól elszórakozok rajta, vagy próbálom fölfogni, mert néha tényleg nagyon nagyon elvont 😊

Ja, egyedül is el lehet lenni, de néha azért jó lenne ha lenne valaki...

lehetséges...

ja itt már minden volt, csak akasztott halott nem...

az nem rossz, egyedül is el lehet lenni😊 csak kíváncsi voltam, te vagy, az, aki szinte semmit nem mesélt magáról, engem érdekelt a véleményed, sõt örülnék, ha ezentúl "bármin" témázgatunk akkor hozzászólnál, persze természetesen, ha értelmes beszélgetést olvasol😉 mert olykor nagyon elvonttá válnak a dolgok

salsoul
meg másik topik is volt
salsoul
ugyan az
Talán nem ide írta, amúgy meg úgy tudom, h egy idõben más néven írt.

ha mondjuk ennyire bugyuta kérdés a hol, akkor tényleg nincs értelme a topiknak...aki mondjuk nem azt kérdezi, hogy hol, hanem hogy hogyan? avval mi a helyzet?

ja és clio visszaolvastam pár évvel korábbra és nem találtam salsoul nevû embert, aki leírta volna, hogy gondjai lettek volna...

😊 Hát, nem állt szándékomban, és azért írok éppen ide, mert itt érdekes témákról dumáltok, nem kimondottan a csajozásról. Ha folyton arról dumálnátok,én nem lennék itt 😊
Egyébként nem, jóideje nem találtam 😊És ha hiszed, ha nem, egész jól elvagyok 😊

salsoul
igen, csak aki ilyen tanácsért jön, az annál a pontnál, hogy hol keressen, sokkal korábban van elakadva ... és hiába mondunk neki bármi jó tanácsot a "hol?"-ra, úgysem tudja hasznát venni, mert a való elakadás nem itt van, hanem máshol, sokkal korábban

ezt nem tudálékosságból mondom, meg olvasásból, hanem saját tapasztalásból
amit neked mondok, azt is saját tapasztalásból mondom, tanácsolom ...
hmm jól átvertél mindenkit akkor😄
erre nem számítottam, de akkor is, hogy állsz a témával? találtál ritka rendes pasit? <#ravasz1>

mondjuk már hónapok óta másról folyik a téma😄 csak néha néha valaki bejön segítségért, miért ne lássuk el tanácsokkal. Hisz mondjuk vannak olyan személyek, aki tényleg nem tudják, hogy hol keressenek rendes lányokat. Tehát hiba tudsz mindent, de nem mindenki olyan "tökéletes" mint te.

salsoul
na, te is kimondtad, hogy semmi értelme a topiknak <#wave>
Kb 1 perce töltöttem ki 😊

salsoul
a rémképeidért te vagy felelõs, ha valakinek van hatalma felettük, akkor az te magad vagy

szóval, nem az én hozzászólásaim miatt, hanem a te hozzáállásod, beállítottságod miatt ...

ha miattam van, akkor nincs mit tenni, ha viszont belátod, hogy miattad van, akkor nem csak az történik, hogy belátod az igazságot, hanem az is, hogy lehetõséged nyílik egy hibád fülön csípésére és javítására
Csakhogy én nem szoktam untakozni, általában föltalálom magamat, és az életemet sem rontom el 😊 Jó nekem, mi?

<#vomit><#vomit>

én nem is tudom, mintha legutóbb mikor ránéztem az adatlapodra akkor nem lett volna ott a nemed <#fejvakaras>

😄 Nézd meg az adatlapomat, ha érdekel 😄

akkor nem a "diliházban kell keresni" mindenki ott keres csajt ahol akar, ahol jól esik...ha te mondjuk könyvesboltban akkor oké, te ott, ha én neten, akkor ott...evvel nincs is gond

salsoul
a másik eset pedig, mikor a dilis tag megy rendes lányok közé akik állandó jelleggel lepattintják ... vajjon miért?
és véletlenül sem veszi a lapot ... ugye ...
igen, mert már a bírálásaid és a hsz-ed miatt rémképeim vannak, mindent támadásnak veszek...egyébként nem vagyok beképzelt, csak megsúgom...

salsoul
beképzeld >>> beképzelt
salsoul
nem vagy kicsit beképzeld, hogy azt hiszed minden E/2 rólad szól?

senki nem mondta, hogy kocsmába, meg bulikba érdemes ismerkedni, csak mindig kiderül, hogy még is ott ismerkedik / ismerkedne az illetõ

leegyszerûsítve, kontrasztosítva: bemegy a tag a diliházba rendes lányt keresni, aztán megállapítja, hogy minden lány dilis és milyen már a mai világ ... holott egy diliháztól mégis mit vár?
és ki mondta neked, hogy én kocsmába járok?😄 pont én, aki még életébe nem itta le magát...engem te ne merj azonosítani azokkal a lecsúszott alakokkal, akik ott próbálkoznak...nagyon el vagy te is tévedve ráadásul még általánosítasz is az oly típusú emberekhez...

különben is, ha ezt nem nekem címezted véve mondtad, hanem általánosságba mondtad, egyáltalán mondta itt valaki egy szóval is, hogy kocsmába érdemes csajozni? meg bulikba?

salsoul
nincs is értelme
abszolút semmi értelme

esetleg rinyálni lehet arról, hogy kocsmában nem találsz józan lányt ...
talán nem ott kéne keresni ... ugye

meg hogy mekkora nagy ribanc mind, de talán nem a sarkon és a rúdon kéne nézelõdni ... stb ...
mellesleg ilyenkor van az, hogy megunom a vitát, megunom azt, hogy egy dolgot 100x elmondjak, hogy az nem úgy van és azt is unom már, hogy egy rabszolgával és egy paraszttal mér össze ez a szerencsétlen, természetes, hogy többet nem állok le vele vitázni inkább rövidre zárva beszólok egy finomat, mellesleg nem szokásom, csak már fogom a fejem ilyenkor...tudod ezek azok a dolgok amit clio nem lát át, õ csak lenézni tudja az embert, minden hsz-ben a tudálékonyság, a lenézés ott van, egészségére...

akkor nem lenne a topiknak értelme...

salsoul
azt megszámlálhatatlanul sokszor mondtad

legutóbb clionak az #17809-ban
aztán mégis, mi minden jött utána ...

aki idejön rendes lányt keresni, annak elõbb a rendes önmagát kell megtalálni

és ismét az 5 fázisnál vagyunk 😊))
nem inkább az értelmetlen kombinálásaitok ellen...elemezgessetek csak😄, ha beszóltok visszaszólok, de a tudat megnevettet, hogy ismeretlenül próbáltok kiismerni, elég sikertelen, mert mindig tudnék meglepetést okozni.

Kíváncsi lennék->#17758

én mostantól leszállok a témáról, inkább azokra kell koncentálni akik a topikba beírnak avval a céllal, hogy ritka rendes lányt keresnek...ehhez fogom tartani magam, nem fogok beleszólni az esetleges vitádba Clioddal, mert arra sem kíváncsi senki ilyen alapon...én se várom el, hogy aki, beír ide kíváncsi legyen rá...semmi sem kötelezõ

salsoul
ja, magaddal
ha egyébként az panaszkodásnak számít, hogy a kérdéseiddel rákényszerítesz arra, hogy beszéljek én, csak azokat az érzéseket írom le, amik értek engem, válaszoltam neked a miért unatkozok kérdésre...elõtte is, csak azt hangoztattam nem áll szándékomban panaszkodni, de ha kíváncsi vagy rá, természetes én csak válaszolok a kérdésedre, a válasz ami úgy látszik nem tetszik és bírálod, ez van. Legalább a Fórumon van miért megküzdeni...

és akkor ez mi, ha egy átlag? hmmm...cliokám akkor te egy baromi unalmas ember vagy, mert semmi extra nincs az életedben hazamész adsz egy puszit az asszonynak, megeszed amit fõz, másnap elmész a clioddal a melódba, vagy elmész valahova motorozni, én ezt se nevezném ilyen alapon túl izgalmas életnek...nézõpont kérdése az egész

amiatt ne fáljon a fejed, senkinek nem fogom a rosszakat elõhozni, az megint nem az én hibám lesz, ha valaki számára feltárom a jó tulajdonságaim és semmibe veszik. Ilyenek az emberek, itt nem én vagyok a rossz, aki képes a szívét, lelkét kitenni, hanem, akik nem értékelik a jót. Én képes vagyok a jót értékelni, csak, te nem ismeritek azt az énem...

salsoul
tényleg eszed volt, vagy csak a kurázsi hiányzik a szavak mögül?
nem mindegy ...
és még annyit hozzátennék, örülhetsz, hogy baromi erõs a lelkivilágom van, mert a legtöbben a helyembe lazán megtehették volna, hogy most odamenjen és fegyverrel megfenyegessen téged, lophatnék, csalhatnék, bûnözhetnék, rossz társaságba keveredhettem volna, de nem tettem, mert volt eszem és félretettem a fájdalmakat. Egyes embereknek nincs önkontrollja és tévútra térnek, én nem tettem. Tudom neked ez is csak kicsi dolog ujjrázás az egész számodra, nálam nagy dolog volt, hogy nem omlottam össze és normális ember maradtam.

clio1616v
meg vagyok elégedve a munkahelyemmel, jelenlegi körülményeimmel szintén elégedett vagyok és magabiztosan felelõsséget tudok vállalni magamért mint a magánéletbe mint a munkahelyen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
lesz mit kihúzni az identitás listádról ...