Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Másfél hete ma jutottam elõször géphez.😊 De átolvastam.😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bigapó
pedig most 4 napig kussban voltunk 😊 lett volna idõd olvasni 😊

The Matrix has you...

chhaya
245 új hsz, vki foglalja össze pls.😄
Pár napra sem lehet felügyelet nélkül hagyni titeket, bezzeg mikor itt vagyok, alig van termés

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

igazad van <#eljen> vártam már ilyen véleményt😉 megyek is nyugi, ha befejezték, akkor én is😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

89
Pont ez mutatja, hogy még eléggé gyerekcipõben jársz :S
Ahelyett hogy egész nap itt írnál/írnátok inkább mennétek el valamilyen rendezvényre/kiállításra "rendes lányt találni" 😄 mert "aki keres az talál" aki meg nem, az csak tartja a markát

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
hazudnék, ha azt írnám, hogy ezt nem vártam tõled

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
"ezek a dolgok.." 😊 - hova lett a kedvesen mosolygó smiley?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

vagy pedig annyira frappáns választ adtam az okfejtésedre, hogy mást már nem bírsz írni... ismerd el, egy huszon éves GYEREK több intelligenciával rendelkezik, mint õ méltósága

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

te beteg vagy😄 cliokám ezt nagyon benézted, mert kb 14 éves korom óta képes vagyok arra h bevásároljak a nagymamám combnyak törése után segíteni kellett neki így jártam hozzá bevásároltam neki, sõt még a takarításban is segítettem amit tudtam, tehát ezek a dolgok számomra nem újdonságok clio. Francot se tudsz rólam, csak bedobsz ide olyan hsz-eket amiknek még köze sincs a valósághoz...

smith09
Véleményem szerint a rendes lányok is örülnek ha egy normális sráccal találkozik. Azt h ki a normális srác azt mindenki döntse el maga. Véleményem szerint megtalálja a zsák a foltját. Ha találsz egy normális csajt és sokáig "bûnözöl" mellette akkor elõbb utóbb 1 - 2 alkalommal tuti lebuksz és oda a bizalom sõt az egész kapcsolat.
Megszerezni tehát meglehet még a normális lányokat, de utána jön az a rész hogy mit teszel azért h megtartsd, h mennyire fontos neked a másik fél, illetve mit teszel azért h normális mûködjenek a dolgok. Persze kettõn áll a vásár, és egy hibás soha sincs. De ha reggel úgy kelsz fel h megfogsz tenni mindent azért h a másik felet boldoggá tedd - legyen az sex v bármi - és úgy érzed hogy te megteszel mindent és a másik félen látod h õ ezt értékeli és hasonlóan áll a dolgokhoz akkor nagy baj nem lehet. Ha a kapcsolatot elõtérbe helyezed az egyéniség szerepét szemben akkor nagy baj lehet mert annak az ereje összetartja az egészet. Viszont ha bármelyik fél egója érvényesül akkor kiperdül a kapcsolatból egyedül.
Ezt honnan szeded? Mondta?

89
...inkább megtartani

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Hát még milyen ritka a rendes lányt megdugni.

clio1616v
gondolj bele egyedül még bevásárolni sem tudsz

clio1616v
ez olyan mint amikor a vaknak beszélsz a szivárványról

nem gáz...tanuló vagyok miért lenne az? különben sem viszi ágyba a reggelit...

JethroHUN
Ha 18 éves jóval elmúltál és anyuci viszi ágyba a reggelit az már gáz. Ez van felnõtt vagy (legalábbis annak vagy tekintve) lásd el magad.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

én meg azért haragszok, hogy folyton evvel támadsz, és, hogy tapasztalatlan vagyok. Oké beismerem nem volt mit megtapasztalnom, de csak a lányok terén. Beismerem. Viszont, az hazugság lenne, hogy nem éltem át dolgokat. Nekem nem kell ahhoz tapasztalat, hogy felismerjem a dolgokat, mivel számomra az ésszerû döntések ott lebegnek a szemem elõtt, amit látok és fenyegetõ veszély, azt mindig el tudom kerülni. Beszéltünk a fájdalmakról én nem akarom megtapasztalni, mint te, én inkább kikerülöm, mert a rossz dolgok kikerülhetõk amit nem fogsz fel. Vannak olyan dolgok, amik az emberrel megtörténtek önhibáján kívûl, környezetében, környezete körül. Mellesleg elárulom neked rég elmúltam 18, arról pedig nem tehetek, hogy te azért tartasz tapasztalatlannak, mert nem dolgoztam még, nem vagyok képes ellátni magam teljesen, ez abszolút nem fair, hogy ez alapján ítélsz meg... és így van természetes az én koromban, hogy még tanuló vagyok, evvel rengeteg csak tanuló, egyetemistát ugattál le, hogy még "gyerek"...

clio1616v
a te módszered az egy tapasztalatlan gyerek kapálózása a számára ismeretlen világban, mivel eddig a problémákat csak a szülõi gondviselésen kereszül érzékelted

nekem ezzel semmi problémám nincs sõt ez a természetes... a reagálásaidon viszont néha elmosolyodok

utólag belegondoltam ezt a módszert én sehol máshol nem alkalmaztam amivel megtámadtál...h ilyen olyan rendes vagyok...biztosan kaptam volna bírálatokat, érdekes élõben senki nem állított ilyet amilyeneket te...azt hidd el, hogy ez itt más, ez itt Fórum és az ember nem tudja máshogy reklámozni magát, nekem ezekszerint ez a módszer jutott, hogy jellemezzem magam így meg úgy...mellesleg, amiket bigapó leírt önmagáról, vagy amit õ róla és saját magunkról írtunk le azokban nagyon kicsi eltéréssel tévedtünk...igazak voltak. És én abban a nagyon nagyon hosszú HSZ-ben abszolút nem dicsõítettem magam csak leírtunk minden magunkról...olvasd vissza ott van. bigapó pedig majdnem beletrafált egyes tulajdonságaimba, azért az nem rossz ahhoz képest, hogy Fórum és nem láttuk egymást...ezekszerint akkor reklámozás nélkül is tud valaki rólam jókat írni, na ehhez mit szólsz clio? utólag még nekem lesz igazam és tényleg az én módszerem válik be

elképzeljük milyen lehet a másik embernek, de egy szóval sincs olyan benne, hogy elkezdjük FIKÁZNI és szekálni a módszerei miatt

mellesleg az empátia nálam az, amikor "önzetlenül" együtt tudunk érezni a másikkal és nem sablon tanácsokkal segítjük a lelkivilágát, foglalkozunk az illetõvel, elbeszélgetünk vele mindenféle hátsó és durva szándék nélkül...Ehhez születni kell, ez az egyik olyan dolog, ami nem tanulható mivel egyéntõl függ...

clio1616v
empátia az amikor ugyanazokba a körülményekbe amikbe te vagy most bele tudom képzelni magam és esetlegesen mást érzek mint te az a kettõn közötti hozzáállásbeli és tapasztalatbeli különbségekbõl adódik

ezért van, hogy másképp reagálok

ez van, nekem se jöhetnek be a te módszereid...így is úgyis a végeredmény az, hogy mindkettõnknek megvan a maga módszere, amirõl azt hisszük eredményes. Tudod mit csak ez számít innentõl kezdve...persze, mivel nem tetszik egyikünknek sem a másik stílusa, ezért alkalmazzuk máshogy, és nyílván mivel nem tetszik, ezért kötünk bele a másikba...Mondjuk visszaemlékezve én nem is bíráltam a te módszered, volt amiben nem értettem egyet veled, de itt fõleg te voltál, aki fikáztad a módszereim...az viszont tény, hogy amikor elegem lett nem volt kedvem vitázni be is szóltam egy-2 finomat neked.

pont ez nem az empátia😄 az neked nem nagyon van...nem vettem észre h nagyon együtt tudnál érezni az emberekkel...hisz te magad vallottad be, hogy egy film kell ahhoz, hogy felpörgesd a kapcsolatod, ami nem gáz, de elméletileg az is csak kibúvó...

Pedig az mx18-ban benne van a nevem, és a korom is, ezért írtam egyszer, h nem elég anonim 😊

clio1616v
nem jön be nekem a módszered, arcpirítónak tartom és én szégyenlem magam helyetted amikor olvasom néhány hozzászólásod, amikor elragadtatod magad

de ez az én hibám, hogy túl empatikus vagyok

rendes lennék esetleg...egyébként utólag belegondolva én semmit nem reklámozok, de õszintén miféle jellemzést írjak magamról? írjam le, hogy milyen szar vagyok? nem az lenne a lényeg, hogy a jót keressük magunkban?

mi a francot általánosítasz te? azt hiszed, aki tudja, hogy milyenek az alaptulajdonságai és kimeri mondani az már szar ember? te is azt hiszed, hogy beképzelt vagyok? rohadt nagyot tévedsz... én kérek elnézést, ha nem jön be neked a módszerem. Máshoz nem nagyon tudok folyamodni, ha az emberek semmit nem látnak rajtam, miért ne lehetne jogom reklámozni magam, hogy én milyen rendes vagy? nincs mitõl félniük, hisz én senkit nem baszok át, nem úgy, mint te. Persze azt hiszel, amit akarsz, monitor mögül nem tudod megállapítani ki vagyok ennyibõl megértelek.😉

clio1616v
ne haragudj.. én azt érzem, hogy te rendesnek tartod magad és problémád, hogy más nem tart annak

ezért ne rám haragudj, nem az én problémám és te vagy a hibás ezért nem én és nem más csak és kizárólag te, mivel te magad okozod a problémát magadnak

pofád lapos

clio1616v
ez így van minnél inkább rendesnek mutatja valaki magát annál inkább kételkedni kell benne

nem mondogatni kell, hogy de rendes vagyok idefigyeljetek, mint ahogy IXEM teszi... ráadásul csodálkoznia sem kellene, hogy más nem tartja rendesnek ennek ellenére sem

a rendes lányok csúnyák, vagy nem is rendesek
bigapó
ja, amúgy jó volt olvasgatni ezt a kb 1 oldalnyi hsz-t, vicces volt, komolyan 😊
mx engem is "átvert", nem tudom miért, de Én is fiúként kezeltem elõször 😊
akkor viszont Neked duplán ajánlom azokat amikrõl már beszéltünk, mert Ti sokkal nyitottabbak vagytok az ilyen témára. Neked pedig idõszerû is lenne, éppen a felnõtté válás küszöbén.

The Matrix has you...

bigapó
az milyen tulajdonság mikor átléped a személyeskedés határát?

egyszer régen megbeszéltük, hogy nem beszélünk vele ha nem értelmes hozzászólást intéz az emberhez, emlékszel még?

The Matrix has you...

clio1616v
nem nézek meg kétszer egy filmet sem

bár volt olyan hogy a film 3szor indult el filmézés címszóval

sztem meg a páros filmnézésnek az a vége mindig, hogy nemtudom a végét...aztán meg ha vége a kapcsolatnak van mit bepótolni -.-
clio1616v
büszke lehetsz rá, hogy megtanultál olvasni

további kellemes olvasást kívánok

JethroHUN
na végig olvastam kb a lap aljától, gyertek már ki a tündér mesébõl <#unalmas>

JethroHUN
<#eljen>

salsoul
no problem felség

ide tessék hamuzni ...
clio1616v
hovatovább kell hozzá ágy egy csendes szoba kellemes hõmérséklet...

sajnálom, hogy igényes vagyok remélem megbocsátható

salsoul
jól van Prótagorasz, jól van ....
clio1616v
a tévénézõs bújáshoz kell a párom is és a tv is 😊

salsoul
én nem önkielégítésrõl szóltam
hanem arról, hogy tv kell hozzá, mert a barátnõ kevés ...
clio1616v
kinõttem már az önkielégítésbõl, hogy önerõbõl oldjak meg dolgokat

próbáld ki sokkal jobb társaságban

salsoul
különben nem >>> különben
salsoul
mondom én kell neked mint katalizátor, különben nem már fel sem áll ...

önerõbõl nem megy még a jó hangulat sem
clio1616v
nagyon kevés film köt le, inkább csak a hangulatfény miatt...

ezért szeretem a focit is(ti. zöld háttérfény)

salsoul
úristen, nektek filmek kellenek az összebújáshoz?, mint érzelmi, motivációs koktél, más érzelmein élõsködni, mert a saját kevés ....

pfujjj....