22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    ejjha :D
  • Pretorian
    "Régebben én is gitároztam, de szétlőtték a kezemet."
    Hát ha most meglenne a jó Dean Soltero-m, vagy az LP Studio-m, akkor szerintem én is gitároztam volna egyet.
  • pett3rson
    tetszik ez a kifejezés :)
  • Pretorian
    :D Szerintem egy olyan kapcsolatban, amibe érdemes is energiát fektetni, nincs virágnyelv.
    Tényleg akarja hogy keressem, annyira ismerem már azért.

*Kata:
    Na az a lány tipikus "gitározom, csaj vagyok". Magyarul teljesen öncélúan csinálja azt, amit csinál, köze nincs az egésznek semmiféle csalódáshoz.
    Ez a "hátbalőtt a palim" faszság rettentően visszás, és kurva unalmas már.
    Csajok felregelnek mindenféle közösségi siteokra, fórumokra, látszólag csupa olyan dolog érdekli őket, ami a palikat. Aztán előadják ezt az "utálok minden férfit, minde pali disznó" -dumát, de azért kiraknak legalább 30 tangás/félmeztelen fotót a profiljukra/galériájukba. Vicc az egész, és rohadt unalmas már.
    Az ilyet az angolban úgy nevezik "attention whore".
  • pett3rson
    Én már nem lepődök meg semmin, valószínű régen volt férfival és ezért "ajánlkozik" ilyen könnyen, de sokszor az ilyenek azért szájhősök is maradnak. értsd úgy, hogy mikor eljönne a téma ideje, akkor combizomgörcsük lesz és egyszerűen lefagynak :)
    Azért kéz és lábtörést hozzá, majd kidumálod a bugyijából :)
  • IXEMGabeo
    azért írtam be, mert itt mindenki szereti megosztani a másikkal a gondolatait, élményeit, amire nem kötelező feltétlenül csak tanácsot adni, ha kérnék tanácsot eleve úgy jövök be, hogy na most akkor segítsetek... sőőt ráadásul még a topikhoz is illő volt a téma, amit feldobtam, de mehetett volna a korkülönbség topikba is:)
  • IXEMGabeo
    ugyan már ez nem burkolt tanács volt, nem gondolod, hogy akkor most nem mentegetőznék, ha ez egy burkolt tanács lett volna?:) hisz te is tudod akkor vágok vissza, ha nincs a másiknak igaza, de ezúttal ez tényleg nem az akart lenni, csak kérdeztem, hogy volt e már valaki ilyen helyzetben, hogy kb egy 9 évvel idősebb nővel kerülhet akár közelebbi viszonyba, úgy, hogy még ilyen ajánlatokat is tesz:) számomra meglepő kijelentés volt, viszont egyelőre erre a témára visszatérek úgy január közepén...
  • pett3rson
    burkoltan kérted a tanácsot, egyébként minek írtad volna be. tudod Te hány ilyen kérdés vetül fel bennem nap mint nap? csajokról is...

a véleményem írtam le amúgy, én azt csinálnám, beszélnék vele és aztán elhívnám randira. én mindig ezt csinálom, nem tudom ki az aki másképp tenné?
  • IXEMGabeo
    nem Kata, félre találtál:)

én csak a véleményekre voltam kíváncsi, nem vártam olyasmi reakciót, hogy most megmondjátok mit csináljak én minden lépésemet előre meghatározom, tehát ismét csak félreértettél. a HSZ-em végére oda kellett volna tegyem, hogy vélemények? és akkor nem lett volna gond

igaz kedves bigapó?
  • sz4bolcs
    sg.hu netdívája? :D
  • pett3rson
    Te a Katáról beszélsz...

ha igen ha nem, tőlem azt csinálsz amit akarsz :)

Gabeo, ezt ne mi döntsük már el helyetted, ez is egy lépés a férfivá válás útján. Ha izgatja a fantáziád, akkor beszélgess vele továbbra is és ha még jobban fogja, akkor hívd el randira, mert a személyes találkozó mindiiiig, minden körülmények között más. :)
  • chhaya #18854
    "Hiába magyaráznám, úgysem értenéd meg." kb. legalábbis nálam.
  • DaemoonHunter
    túl egyszerű de az:)
  • sz4bolcs
    neem. Ez azt jelenti, hogy "zaaaaklaaaasss" :DD
  • DaemoonHunter
    "ez neeem zaklatás, ez nagyon messze van a zaklatástól, zaklaaaassss"

mindez az imént bemásolt 'szótár' gondolatmenetével:
    "kopjál már le...nem érdekelsz!"
  • IXEMGabeo
    ez van, majd újra próbálkozunk:D:D

kár érte, h nem jött össze...

Van egy érdekes mondanivalóm: mit szóltok egy olyan nőhöz, aki tegyük fel egy fórumon nagyon jó egy bizonyos témában, de bármiről el tudsz vele beszélgetni, ha hagyja és vevő rá, ám beszólogat mindenkinek mocskos a szája, mert senkiben nem bízik meg a csalódások után, kőkeményen megmondja a véleményét, a lehetetlen igaz szerelmet keresi, ami a filmekben van és akkor még ilyet is kijelent egy hosszabb beszélgetés után, hogy "én szívesen elvenném a szüzességed, ha úgy adódna a helyzeted"...vélemény? mellesleg 29 éves nőről beszélgetünk xD
    Volt e már hasonló helyzet valakinél?
  • Rundstedt17
    "Mit vártál, Szilveszterkor ki nem részeg rajtad és rajtam kívül? :D"

az sgs kockák többsége :D
  • sz4bolcs
    "Mit vártál, Szilveszterkor ki nem részeg rajtad és rajtam kívül? :D" -

Én, de én még csak nem is pezsgőztem... épp gitároztam egyedűl a szobámban, mikor átcsúsztunk az új évbe.
  • Pretorian
    BÚÉK!
    Mit vártál, Szilveszterkor ki nem részeg rajtad és rajtam kívül? :D
    Én annyira rápörögtem a Szilveszterre, hogy a végén nem mentem sehova lol.
    Kibontottam egy pezsgőt, és filmeket néztem.
    Közben a lány megfázott kicsit, úgyhogy lemondta a 30.-i randit.
    Azóta nem találkoztunk.
    Én meg tapogatóztam kicsit, olyanokat mondtam neki, hogy "idén már biztos nem zaklatlak", meg hogy hagyom készülni a vizsgáira, erre ő "ez neeem zaklatás, ez nagyon messze van a zaklatástól, zaklaaaassss"
    Szóval bejön neki hogy zaklatom. Most egy kis pihi van, három napja nem kommunikáltunk, de holnap újra zaklatom.
  • sz4bolcs
    Ja, hasonló: facebookos szótár

///amit a csaj mond = a mondandó jelentése///

Csináld ahogy akarod! = Ezt még nagyon megbánod!
    klassz= nem érdekel
    A szüleim nem engednek el sehova = Nincs kedvem menni
    csak gondoltam felhívlak = egész nap vártam h mikor hívsz, végre hajlandó vagy megkérdezni h mikor talizunk???
    hááát, majd később = felejtsd el
    ó most nincs kedvem = még egy kicsit kérd és OK (:
    jó, neked van igazad= a végén úgyis rájössz h tévedtél
    ne haragudj, de nem kérek, köszi = azaz :húzz innen, Te madár!
    Fáj a fejem. = Ma nincsen szex
    Én vagyok a mindened? = Meg ne merj csalni engem!
    majd megbeszéljük máskor h mikor talizzunk=soha nem fogunk találkozni
    Nekem mindegy, döntsd el te. = Légy végre férfi, és azt válaszd aminek jobban örülnék.
    Ő,mi lenne,ha máskor találkoznánk..? = Hagyj már békén..nem vagy az esetem...
    Figyelsz rám egyáltalán? = Véged van.
    nem zavar, ha az ex barátnőddel tartod a kapcsolatot = ha megtudom, Neked annyi !
    Szívem, segíthetnél a házimunkában... = Lusta dög vagy!
    Szervusz Drágám, végre haza értem! = és azt hittem lesz egy nyugodt délutánom de Te is itthon vagy..
    Persze ... folytasd csak nyugodtan = Szeretném ha abbahagynád
    Engem nem érdekel a Valentin nap!!!!!! = hogy tudsz ilyen süket lenni, hogy elfelejtsd a SZERELMESEK napját?????
    Nem puffogok=utállak te szemét
    Nem bántottál meg csak nem vártam tőled,hogy ezt mondod= Utállak azért amit mondtál
    Aha, kafa = egyáltalán nem tetszik és nem is érdekel
    Kellene egy új szönyeg = Adjuk el a régi lakást és vegyünk egy újat.
    hát, te nagyon helyes. aranyos srác vagy=jajj ne, még egy balfék
    Olyan figyelmes vagy ma = Állandóan csak a szex jár a fejedben?
    Hmm.. ezt nagyon jól csinálod... = Mikor lesz már vége?
    Olyan ...férfias vagy ma = Büdös vagy és borotválkoznod kéne
    Áh mindegy, úgy is hülyeség lenne.... = Baromira nem mindegy, és értékelném ha aszerint cselekednél amit mondok
    fogalmam sincs hogy mi lesz kettőnkkel = húzz a picsába
    tényleg?? = nagyon nem érdekel...
    Talán = Nem
    IMÁDLAK! = szeretlek de nem szerelemből !
    Komoly kapcsolatom volt, nem vagyok kész egy újra = Esélyed sincs nálam!
    Vennünk kéne új függönyöket = ...,meg új szőnyeget, bútorokat és tapétát
    Utállak= nagyon szeretlek!
    bocs barátom van=nem tetszel húzz el innen
    Legyünk romantikusak? Oltsd le a villanyt! = Tele lettem pattanással
    Nincs egy rongyom se!= Vegyél valami göncöt!
    Tetszem ma? = Igazán megdicsérhetnéd az új felsőmet/nacimat...
    Ahogy gondolod = Teljesen egyértelmű, hogy mit kellene csinálni. nem ezt.
    Nem vagyok ideges! = Szerinted ha lila fejjel üvöltök, akkor milyen vagyok?
  • sz4bolcs
    A hangos sóhaj valódi jelentése nagyon érdekelne.
  • chhaya #18844
    Bujék :)

Nem teljesen komoly, de azért... :D

A nők által használt 9 halálos kifejezés:

1) Rendben.
    Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.

2) Öt perc.
    Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.

3) Semmi.
    A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Semmi'-vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.

4) Csak nyugodtan.
    Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

5) Hangos sóhaj.
    Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)

6) Semmi gond.
    Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

7) Köszönöm.
    Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)

8) Tökmindegy.
    Ez a női változata annak hogy b-- meg!

9) Ne aggódj, megoldom.
    Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz.
  • pett3rson
    Annyit fűznék hozzá a mondandódhoz, hogy szerintem nincs túlértékelve az a zenész, nem véletlenül került oda ahol van, nem bevásárolta magát vagy ilyenek, hanem kemény munka van mögötte, gyakorlás és persze sok tehetség, netán zsenialitás.
    A zene sincs túlértékelve, mert közel sincs annyi eladott komolyzenei lemez, mint ahány rap vagy hip-hop vagy egyéb "ismertebb", mostanában felkapottabb zenei stílusé.
    A második fele igaz, sokan képmutatásból, a társadalmi rétegben meglévő pozíciójukból adódóan járnak ilyen helyekre, az egy másik kérdés, hogy ebből kifolyólag sokan megszeretik ezt a stílusú zenét (így könnyebb elviselni az ott töltött órákat:) )

Rengeteg ilyen és ehhez hasonló példát lehetne felhozni, de nemcsak a zenéből, hanem az élet bármely részéből, a lényeg azon van, hogy ami Neked ott abban a pillanatban megvan, de nem értékeled megfelelően vagy észre sem veszed, az egy másik embernek akár magát az egész Életet jelentheti...
  • gombabácsi
    Egy túlértékelt zenész túlértékelt zenét játszott az utcán. Pár embert érdekelt.
    Aztán elment a koncertterembe, ahol jó drága jegyeket vett egy csomó ember, akik nagy része képmutatásból jár ilyen helyekre, és nem is nagyon érdekli a zene. Valószínűleg ott is csak pár zeneértő ember volt.

Amúgy ilyen sztorit én is tudok. Egy kis koncerten voltam, ahol egy ismeretlen együttes progmetált játszott. Ketten voltunk a nézőtéren. Aztán váltotta őket egy bulizós rockot játszó csapat. A nézőtér totál teli lett és ment a csápolás.
  • IXEMGabeo
    szarul, rájöttem, hogy nem próbálkozom olyan helyen, ami nem az én közegem...írtózom a részeg emberektől valószínűleg pszichológiai okai lehetnek ennek. Igen igazad lehet, csak most hívtak...önszántamból nem mennék el, sőt ha ezek után hívnak nem megyek efféle buliba nem az én világom...
  • Lyukasbogrács
    "utállak :)"
  • sz4bolcs
    A kérdés, hogy ebben a szituációban mit írnátok vissza a csajnak sms-ben.
  • mx18
    Sztem csak simán részeg volt.
    De ha jártok, akkor miért nem együtt buliztatok?
  • pett3rson
    mi a sztori? összevesztetek?
  • Borg18754
    szerintem azért mert lesmárolt 1 másik fiút mert részeg volt de már megbánta
  • Rundstedt17
    Bár semmi jót,hiszen kislány.
  • Rundstedt17
    Személyfüggő.
  • sz4bolcs
    Ha a egy buliból éjjel azt írja a csaj a 16 éves barátjának, hogy "szeretlek" egy szomorú smile kíséretében, az mit jelent, és mit írnátok rá vissza?
  • mx18
    Na, hogy sikerült a szilveszteri csajozó hadművelet?
    Amúgy sztem hülyeség, h csak azért reméltél ilyen sokat ettől a naptól mert szilveszter... Ugyanolyan nap, mint a többi, máskor is elmehetsz csajozni.
  • Pretorian
    Hát az égbe valahova tudod, sky-high. The white candy gives you the hard candy.
    Lehet fokozni az ilyesmit, egészen sokáig. Mondjuk nekem nem hiszem hogy menne, legalábbis ezzel a lánnyal nem. Szal ha eljutunk oda, hogy ő akar megcsócsolni, a rajz alapján valószínűleg azonnal megpapucsosodom.
  • sz4bolcs
    Alapjáraton nem értem, hogy a történeted ismeretében (ő hajolt el) hova akarod még tornászni a vonzalmi szintjét, mikor ő akar majd téged megcsókolni. :D
  • Pretorian
    Jól van, akkor majd megint belenyalok a szájába alaposan lol.
    Egyébként lehet hogy most nagy a szám, de olyan aurája van a lánynak (és nem mellékesen olyan jól csókol), hogy nem lenne egyszerű félrehajolnom egy ilyen helyzetben.
  • sz4bolcs
    Másik amire emlékszem még ugyanebből a szituból: "-Ez még nem is a megdugnálak nézésem." :D
  • sz4bolcs
    Ha ilyen szitu után, amit lenyomtatok, ő akar majd megcsókolni, akkor nem fogod tudni hova fokozni az érdeklődését.

"Ha IOI-t kapsz, te is nyiss a nő felé!
    Jutalmazd meg, egy laza bókkal simogasd meg a szőke kis fejét, hogy a jó kiskutya legközelebb is tudja, mit kell tennie! Nagy mamlaszság IOI-okra keménykedni! A kiskutya leül, pacsit ad, te meg belerúgsz?"
  • IXEMGabeo
    xDDD