Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
egyébként ez egy ilyen sakk matt dolog

az ember azért teszi amit tesz, mert 100%-ban meg van gyõzõdve arról, hogy az jó, és ennek fényében arról, hogy minden más rossz

az esetleges szenvedések, fájdalmak, nehézségek oka pedig a világ készülékében van

és kész is van egy brutális önvédelmi rendszer, amin semmi más át nem hatolhat mint amit "jónak" lát

a rosszat jónak lát a jót meg rossznak

Róka fogta csuka, csuka fogta róka ...
jobb lenne, ha ezt befejeznénk, nem jutunk dülõre sosem, mindenki a magáét fújja, mindenki megvédi önmagát és a gondolkodásmódját, mindketten süketelésnek tartjuk a másik mondandóját, falra hány borsó effektus én részemrõl lezártam...nem is oly rég is ezt mondtam, de sosem bírok magammal, úgy látszik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyitottság az nálam addig érvényes, amíg nem érzem, hogy veszélyben vagyok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

persze, nem érzem, hogy neked fáj, ha odacsíped az ujjad...

viszont el tudom képzelni...ha elképzelem, nem csukom be az ajtót, addig amíg ott van az ujjam,tehát tudok elõre készülni, a baj ellen.

ezért írtam le a 17955#-ös hsz második felét...

magam módján óvatosan nyitott...olyat nem szabad a mai világban csinálni, hogy felfedjem a valós énem idegen emberek elõtt...felejtsd el...akit fontosnak tartok még annak se fedem fel, marha ritkán nemhogy másoknak.

salsoul
másik helyzetét sosem lehet átérezni

mindig csak magadat érzed bele az õ a látottakból általad vélt, elképzelt helyzetébe
salsoul
ja, nyitott - lásd #17955 elsõ szakasz
az alapot úgyis eltudod sajátítani, ha nincs róla fogalmad nem élted át...csak annyit kell tenned, hogy átérzed a másik helyzetét, akivel megtörténhetett a dolog...ez is egy érv az alaphoz.

érzelmek nélkül marha nehéz kipróbálni bizonyos dolgokat...valahogy nem vágyom a sablonos dolgokra amúgy sem...

azért kérdezem mit kéne kipróbálni? nyitott vagyok pár dologra, de csak, ami tényleg jó dolog...

ha arra gondolsz, hogy bújjak ki a stabil bõrömbõl, önmagamból az nem fog menni, azért nem, mert az sosem elõnyös, ha hagyjuk, hogy a másik változtasson át minket. Nincs igaza clionak sem, mindig önmagunkat kell adni minden helyzetben. Õ is csak egy átváltozott átlag ember.

egy egyszerû példa, hogy mit kéne kipróbálni.

Tudom, hogy az alkohol káros, de nem ittam sosem. Láttam már embert, akit kikészített, így levontam a konkluziót és az okokat, miért nem jó kipróbálni? miért? nincs értelme, felesleges idõtöltés az, hogy nem tudsz magadról és nem is lazít el, másnap ugyanúgy feszengve ébred fel a legtöbb ember. Ha nem vigyzol alkesz leszel, eleinte mind azt hadoválja, hogy buliból, lazulásként iszik, de ez az, ami a rizsa. Ez nem jó dolog, az emberiség legnagyobb baromsága az ivászat. és ezúttal a történelem tökmind1, ez egy rossz dolog, amit nem érdemes kipróbálni...Meg is kímélem magam szerencsére ettõl, mert így döntöttem, elõrelátó voltam eggyel kevesebb dolog, ami károsíthat engem nemde?

salsoul
azt amit bírálsz

egyébként: valóban nem
ahogy alap nélkül bírálni, véleményezni sem
mit kéne kipróbáljak? pontosan meghatározva...mit? kézzel fogható dolgot? programot? mit? olyan dolgot, pont amit rám akarnál erõszakolni burkoltan? nem szabad ilyet

salsoul
noproblem

belinkelek neki egy statisztikát arról, hogy az ország 60 százaléka vele van, mert egy évben egy könyvet sem olvas el

60 százalék nem tévedhet ...
salsoul
lárifári...

egyszerû igen/nem kérdést tettem fel

erre egy terjengõs rizsát kapok, amiben sehol nincs válasz arra, amit kérdeztem

tökmindegy mi volt tegnap, mi van ma az érzéseiddel és érzelmeiddel
ki kell próbálni a dolgot, és ha kell akkor ez ügyben elkövetsz magadon egy kis erõszakot, s aztán ha kipróbáltad a dolgot jöhet a vélemény

mit gondolsz?
úgyis kitalál valamit , csak nehogy ezen megint leálljatok <#rolleyes>

salsoul
irónia
és áldozás méltóságos clio oltárán

Vágod? Érzed? Érzékeled?
most nehogy félreértsd, nem az van, hogy nem teszek semmit, hogy jobb életem legyen ez azért nem igaz, mert még mindig tanulok reménykedve, hogy jobb ember legyek, deee egyszerûen vannak dolgok amibe beletörõdtem, aminél te azt hiszed gáz, de én nem érzem annak és nincs bajom belõle. A feszültség inkább mindig itt kezdõdik, ha éppen meg akarnának változtatni, vagy ráakarnak venni olyan dologra, amit tényleg nem akarok olyankor szépen visszavonulót fújok. Amúgy jobban szeretek másoknak tanácsot adni, mintsem magamon rágódni...

bizonyos dolgokat nem...igazán érezni már régóta nem éreztem semmit, mintha belül meghaltam volna...nincs olyan hozzám közel álló személy, akihez közel lennék érzelmileg csak egy gép vagyok, de nekem így jó valamiért...clio szerint addikt vagyok, mert a félelem táplál, bizonyos szinten igaz, mert sok dologtól félek, viszont gondom nem lett belõle, tehát ismét nem panaszkodtam csak, én efféle ember vok...

Mellesleg sok dologra nyitott vagyok, de nem mindenre. Amit nem érzek jónak, klassznak arra nem vagyok nyitott. Ha nehezen is, de voltak olyan dolgok amivel meg tudtak gyõzni, hogy klassz és próbáljam ki, utána már kapásból élvezetes volt...

salsoul
Hallani nem elég. Ki kell próbálni, gyakorlatba kell ültetni s aztán lehet véleményt formálni.

Nos, te kipróbáltad?
íjj azért a kép a poén xDD

egy szóval se mondtam, hogy gáz...azt clio mondta mindig is. Én csak nem ezt a módszert alkalmazom, viszont sosem fikáztam, mert bizonyos embereknek erre van szükségük, az efféle segítségre önmaguk felkutatásában...

salsoul
No problem.
Olvasni ciki. Olvasni szánalmas. Olvasni gáz.
Különben is csak azok olvasnak, akinek önerõbõl nulla az életük.
Így legalább azért innen-onnan csurran cseppen valami ...

Ezt mindenki vágja, érzi, érzékeli 😊

sosem volt semmilyen könyv rám hatással, akár szépirodalmi, akár fantazy, valahogy én untam õket...engem a sport és a történelem köt le, ha választani kellene olvasás és olvasás között...

tulajdonképpen a Life is simple és a Life is short része nem jön be...Abszolút hidegen hagy, hogy az élet rövid, amit helyesnek tartok azt élvezem, viszont amihez nincs kedvem nem hagyom, hogy rám erõltessék (személet), Life is simple hmm...mintha olyan egyszerû lenne az élet...nem igazán, ezért van az, hogy sokan elvesztik a fonalat és letérnek az ösvényrõl, nincs kedvük élni. Én nem tartozom ezen emberek közé nem tértem le sehova, semmilyen ösvényrõl, pusztán nem követem a "trendet", nem vagyok átlagos ember...Mellesleg az ilyeneken szeretek elgondolkodni, csak, hogy is mondjam számomra unalmas az efféle szöveg már...

ja a tökéletes élet mintaképe ugye?😊 igen, hasznos, csak ilyeneket túl sokszor hallottam...feel the wide emotion and your life 'll be better😄

olyan, mintha egy amerikai propaganda szöveget olvastam volna😉 Jó tanácsok, hogy éljed az életed, nem rossz, de nem feltétlen kellene/kötelezõ követni e útat. Ha nekem az esik, jól, hogy nem érzek semmit, akkor úgy van kedvem...Abszolút nem izgatnám legalább a dolgokon magam.

salsoul
a könyvek önmagukban nem segítenek
feldolgozni kell, gondolkodni kell, realizálni kell ....

egy könyvekkel megrakott számár továbbra is csak szamár ...
salsoul
na mesélj!, mi vele gond?

okos dolgok vannak rajta, ha realizálva vannak ...

sok a sablon szöveg, és mégsem gondolkodik el rajtuk senki
pl itt van ez: "mindenki a sajátját fõztjét eszi"
elsõ reakció: ja persze, a sajátomat... és egy bazi nagy lista következik annak bemutatására, hogy miért is nem saját fõzt... persze ez eleve reménytelen vállalkozás, mert akinek van szeme a látásra, az átlát rajta ...

De nem baj. Mindenki a maga életét fõzi 😉

Ki mit tett ma hozzá a fõztjéhez? 😊
mondjuk avval egyetértettem veled, nem nagyon segítenek az önismereti, pszichológiai könyvek...mivel, amit észlelek úgyis megtapasztalom, ami nem kellemes, azt úgyis elõre meglátom, és elkerülöm...

clio1616v
úgy is írhattam volna

If you have fear to live your life...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

pff... és akkor te nem hordasz le senkit, evvel sztem sal-t bántottad meg, de, hogy minek...

clio1616v
még annyit, hogy

If you do not want to live just read books

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

mekkora sablon szöveg te jó ég...

clio1616v
ez így van, de nem mindenki teheti meg

van akit elnyomnak és aki elnyom ez amit bemásoltál az utóbbiak kiváltsága, ha úgy tetszik õk a szerencsések

clio1616v
folyamatosan azt kapom 😄

kb annyi közöd van hozzá, minthogy a farkam a szádhoz érjen...nem kapod meg clio bármit is akarsz tõlem😉

chhaya
csakúgy

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
mesélj miket csináltál a hétvégén

- komolyan érdekel, mi volt ami vonzóbb az sgnél

clio1616v
ha azt akarod, hogy tetszen nekünk amit csinálsz, akkor ne bármit csinálj, hanem gondold át mit csinálsz és úgy csináld hogy az tetszen nekünk

ne legyél önmagad, hanem játszd meg magad, de tényleg csak akkor ha az fontos neked, hogy mi mit gondolunk rólad

clio1616v
csak akkor veszi komolyan, ha érzi, hogy igazunk lehet

<#heureka>

sehol nem volt ilyenrõl szó, most nincs jobb dolgom, hogy az SG-n lógjak😉
elfoglaltak a haverok ez van...

salsoul
persze nekem mindegy, hogy hogy húzod le életed a wc-n
salsoul
Talán elgondolkodással többre mennél mint unással ...

és hát igen, megint csak nem jó amit csinálsz, az unás sem

itt b***od rezet és pocsékolod el életed ahelyett hogy életed jobbításán fáradoznál ...
ha negatív kritikákat kap az ember jogtalanul és állandóan, persze hogy nem maradok csendben és válaszolni próbálok frappánsan😊

unom már, hogy bármit csinálok az nem jó

chhaya
Az életet. Meg amit mások mondanak. 😊

mit is?😊
mire gondolsz?😊

chhaya
Ne vedd annyira a szívedre.😊

jobb, ha nem tudod...no comment, üdv újra a Fórumon.

bigapó
Túl sokat ne várj, mi már csak igy fogunk feküdni a koporsóban is 😊

The Matrix has you...

chhaya
Lényegében csak a szokásos. Semmi új. 😊

bigapó
Na és tetszett? 😊 Nekem már csak halvány képeim vannak arról mirõl beszéltünk 250 hsz-t 😊

The Matrix has you...