22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    mi van az exével? vele szexel még?
  • 89
    ha rá vagy kattanva és ő is te rád :D

Ez pedig hogy "megunják" egymást...hát ha nem összeillő a pár akkor bizony megunják egymást így is-úgy is. Ha viszont még a Jóisten is egymásnak teremtette őket akkor soha az életben :D
  • Pretorian
    Azért fagyos nem volt, talán kicsit eltúloztam én is.
    És igen, megvan az oka a távolságtartásnak: a bizonytalanság, és az, hogy még nem ismert meg. Én azt mondom, adok egy hónapot ennek a dolognak. Meglátjuk mi lesz utána, de valamiért úgy érzem, sínen vagyok, és összejönnek a dolgok.
  • clio1616v
    sokkal jobbnak kell lenned, ahhoz, hogy necsak elcsábítsd a párja mellől, hanem melletted is maradjon minden szempontból
  • clio1616v
    a bizonytalan ember buta

mert ha nem lenne bizonytalan, tudná és okos lenne

az okos ember okkal cselekszik, mert biztos benne mi történik a cselekvése hatására

az okos embert tudja minek mi az oka és azt teszi, hogy elérje a célját
  • Pretorian
    Kicsit előreszaladtál, mi még nem vagyunk együtt :)
    Vizsgáld meg közelebbről, melyik a jobb: az a tudat, hogy ha küzdesz érte a tied lehet, vagy az ha rá vagy kattanva, de semmi esélyed sincsen.

18896:

Néha szerintem kell egy kis levegőt hagyni a másiknak.
    Nem jó az, ha folyton együtt vagytok, és mindent együtt csináltok.
    Egy idő után leül az egész dolog, és elveszik az érdeklődés a másik iránt.
    Ezzel a lánnyal most pont ez történt: a palija valami IT-szakember volt,
    nagyon lekötötte a munkája és saját maga.
    A lány pedig otthagyta, 7 év ide vagy oda.
    Saját elmondása szerint az élete eddig unalmas volt, de ez egyébként eléggé át is jött a beszélgetésünk során legutóbb. Nem az a fajta, aki órákon át tud mesélni saját magáról.
    Neki a pezsgés kell, a káosz, az őrület.
    Hát ha valakitől, tőlem mindezt megkaphatja.
  • clio1616v
    így van
  • clio1616v
    volt dolgom egy lánnyal, aki elégedetlen volt mindennel...

mint utólag kiderült amikor elkezdtünk megismerkedni már akkor együtt volt egy sráccal és épp túlvolt egy másikkal szakításon

az elején letisztáztam vele, hogy komolyan szeretném megismerni

távolságtartó volt és több találkozás is volt, de a puszin kívül semmi

2 hónap ilyen kialakulatlan kapcsolat után, elkezdtem sorolni mi az ami nem tetszik benne, hogy ilyen jeges a viszonyunk...

azt mondta tetszek neki, de nem akart megbántani mert az exével újra összejött ezért nem volt csók, addig könyörgött neki az exe amíg visszafogadta, hiába nem volt elégedett a korábbi kapcsolatával

utána még próbálkozott, meg így hiányzok úgy hiányzok... de valahogy nem értettem mi is hiányzik neki, mert az rendben hogy jókat beszélgettünk, de én nem barátot láttam benne... sőt nem is titkoltam előtte mit szeretnék

szóval ha egy nő fagyos akkor annak meg van az oka és nem az, hogy őrülten kíván
  • 89
    Sztem meg a bizonytalanság idegőrlő...én például rühellem.
    Nekem az kell, h érezzem hogy szeret a lány, különben minek az egész?
  • clio1616v
    nem kell külön bulizni
  • Pretorian
    Hát én ha ilyet kapnék egy lánytól egy buliban, kb. annyira lenne rossz a mindset, hogy vagy seggrészegre innám magam ennek ürügyén, vagy azonnal véget vetnék a bulinak, és a végére járnék a dolognak.
    Jutalomfalatot meg csak akkor dobok, ha a lány tiszta lapokkal játszik.

18894-hez még:

Éppen a bizonytalanság az, ami mozgásteret biztosít számomra. Ha tudná mit akar, sokkal jobban le lennék korlátozva. Ha nem akarna, akkor azért. Ha akar, akkor pedig azért. Utóbbi esetben mondjuk nyilván nem is kéne nagyon pattognom, jönne minden magától.
    Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy két olyan lányt is ismerek, akik segíthetnek képet alkotni arról, hogy mi is a helyzet tulajdonképpen. Együtt dolgoznak, és elég jóban vannak.
    Ma este találkozom velük is.
  • Pretorian
    Ha fogalma sincs mit akar, az nem azt jelenti, hogy nem akar.
    Ha elég kitartó vagyok, elérhetem amit akarok.
  • pett3rson
    áááá, ez túl őszinte lenne. ettől még megijedne és nem lenne olyan férfias sem....
  • chhaya #18892
    Csak nekem fordult meg a fejemben az a válasz, hogy "én is téged, de miért a szomorú szmájl"?
  • sz4bolcs
    "" ezt úgy idéztem
  • sz4bolcs
    A válasz egyszerűen ennyi: Köszi !

Miért?

Mert, ha jó a mindset, akkor azt feltételezzük, hogy a lány azért írta az smst, mert buliban van és nem érzi jól magát, mert csak rajtam kattog, velem akar lenni, hiányzom neki és nem bírja ki, hogy ne írja meg, hogy szerelmes belém. Ezt meg kell jutalmazni, hiszen kedves tőle. Ha ő is így értette, akkor örülni fog, de megmarad a bizonytalanság. Pont az, ami nekünk kell.

Persze, ha nem jó a mindset és azon kattogunk, hogy akkor most mi is az a szomorú smile, biztos megcsalt vagy szakítani akar, akkor is jó a köszi. Ha ő így értette az smst, akkor a köszit szemrehányásnak fogja tekinteni és belemegy egy magyarázkodásba és akkor minden kiderül.

Szóval a köszi ! A legjobb, mert egyértelműen kiderül, hogy a csaj hogyan szánta az smst.
  • pett3rson
    ezt a választ nem értem. kitárgyalhatjuk?
  • pett3rson
    azt rábízom valami jócsajra inkább :D
  • sz4bolcs
    mindig az arrogáns pöcsök trafálják telibe... :)
  • IXEMGabeo
    te direkt hozol ki a sodromból állandóan és még röhögsz:D:D szopjál le:D
  • clio1616v
    jobb is...
  • clio1616v
    mert csak akkor szomorú a szerelem, ha nem lehetsz vele...
  • sz4bolcs
    És miért?
  • pett3rson
    :DDDDD
  • IXEMGabeo
    pff. azt se tudom ki az, nem megmondtam, hogy 29 éves emberről beszélek? ne akarjál már bogarat ültetni a fülembe...most nem viccelve melyik a Kata itt? alig 1-2 csajt ismerek az SG-ről, tehát a válaszom az, hogy nem erről a fórumról ismerem az illetőt, fórum, de nem ESGÉÉÉ
  • pett3rson
    Hát Ő a leendő kedvesed vagy nem?
  • IXEMGabeo
    ki az a Kata, hol beszéltetek ti olyan sokat vele?:)
  • pett3rson
    jaj, akkor Én csak ezt az oldalát ismerem...ne vess rám követ kérlek ezért.
  • clio1616v
    pont te nem ismered Katát ha neked erről jut eszedbe
  • pett3rson
    Nekem elég az a pár dolog amiből rá következtettem, nem érdekel különösebben a kora, az egy adat, nem tükröz számomra sokat a személyiségéről. Akit ott leírt Gabeo nekem Ő jutott eszembe, ennyi. Írhattam volna 24 másik nevet akik szintén nem 29 évesek, mégis így írnám le őket pár szóban, de azokat meg Te nem ismered, szóval... :)
  • clio1616v
    igen, fontos volt

ha már nem ismered vagy félreismerted, akkor az életkorából következtethettél volna, hogy nem róla van szó...
  • pett3rson
    és ezt most nagyon fontos volt megjegyezned :)
  • clio1616v
    Kata nem 29...
  • clio1616v
    "nekem is hiányzol..." ezt
  • clio1616v
    A Mi a gond? kérdés nem arra vonatkozik, hogy nem tudjuk mit kellene csinálni, hanem ha a nő tudja hogy lusták vagyunk megcsinálni akkor miért bízza ránk...

nekem eszem ágamba se lenne, olyat kérni a páromtól amire nincs kedve
  • clio1616v
    valaki vagy tudja mit akar vagy fogalma sincs :)

ha tudja hogy nem akar semmit akkor nem húzza szerencsétlent... ha húzza akkor fogalma nincs, különben hagyta volna magát megcsókolni...

ez nekem mindent elárul... sok vasat tart a csaj a tűzben és nem akar hülyeséget, mert az elég nagy bíztatást adott volna Pretoriannak, ha fogadja a csókot
  • pett3rson
    üdvözlünk ismét, úgy látom még mindig a kék pirulát szeded...
  • clio1616v
    a lány nem akar téged, nem vonzódik hozzád, az ugyan tetszik neki, hogy neked tetszik ő, de nem érzi ugyanezt irántad bármennyire is akarja...

ha az elején nem megy később se fog, se csók se semmi...
  • IXEMGabeo
    nagyon találó, és valóban vannak ilyenek:) exhibicionista sérült árvalányok:)
  • IXEMGabeo
    igen erre voltam kíváncsi:) igazad van, mert tényleg régen volt férfival...kérdeztem is tőle, hogy most mitől tüzelsz ennyire?:D ilyeneket is mondott, hogy ő úgy elvenné egy szűz srácnak xD szakadtam, bámultam jéé mondom ilyet