Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nem olvas könyveket, neki elnézzük ha ilyenben (is) téved 😊

The Matrix has you...

clio1616v
igazad van

bennvan a 7 fõbûn között, utánaolvastam 😉

a bujaság nem feltétlen kellene, hogy benn legyen 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
salra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
mi van azzal amikor más boldogságát irigylik? 😊

bigapó
ezt ki mondta vagy irta?

The Matrix has you...

salsoul
az embernek az igazáért nem kiállni kell, hanem állandóan felülvizsgálni, hogy TÉNYLEG igaz van-e - mert egyébként nem az igazáért áll ki, hanem a rögeszméjéért
89
9.parancsolat: "Felebarátod házastársát ne kívánd!"
10. parancsolat: "Mások tulajdonát ne kívánd"

4. fõbûn: Az irigység

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

senki sem irigy rád😄 csak rossz nézni, ahogy szédíted õket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
ne irigykedj

az volt a hülye aki kitalálta a 10 bûnt és az irigységet nem vette bele

mi a francnak bájologsz vele? nem veszed észre, hogy a csajokkal csak azért ért egyet, hogy bájologjon veled?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jajj, bocsi, h leosztottalak, közben leesett, h milyen tévedésrõl beszélsz, legalábbis asszem. Csak kicsit rég volt, ezért nem esett le rögtön... Szóval annyi a tévedés, h IXEM, meg mindenki azt hitte, h pasi vagyok, közbe nem 😊 Te tudtad, vagy te is azt hitted?

Tényleg, észre sem vettem 😊
Hát ez tök jó 😊

clio1616v
bármit csinálsz elõször attól általában az emberek egy része fél, mert fél attól, hogy hibázik és mit szólnak az emberek... másik része nem fél, mert gátlástalan és nem érdekli ha hülyének nézik

ez utóbbiak az idióták

a kettõ között van harmónia én 17 éves koromban az autóvezetõ tanfolyamon az oktatómtol tanultam valamit, amikor az mondta a vizsga elõtt, amikor megkérdezte, hogy izgulok-e, mondtam igen. Erre õ:

- nagyon helyes, azért izgulj, hogy odafigyelj mindenre

clio1616v
ne húzd fel magad, mert igazad van 😊

ráadásul tiéd a 18000. hozzászólás

Ok, talán nem a cukkolás a helyes kifejezés.
De ti egyáltalán nem normálisan beszélgettek, nem vitáztok, mint a hétköznapi emberek, hanem egymást osztjátok le! Akármit mond, beleköttök, és elvontra veszitek a figurát, pláne te.
IXEM olyan, amilyen, de õ legalább konkrét dolgokat mond, te meg ahelyett, h normálisan reagálnál rá, vagy valami kézzelfoghatót mondanál, pl a saját életedbõl példát, vagy párhuzamot, mindig nyomod a magasztos dumát a teknõspáncélról, stb. Totál elvont dolgokat mondasz, õ meg folyton mentegetõzik. Na, erre mondtam, h Deja Vu.
És milyen tévedésrõl dumálsz? Én egy kukkot se szóltam tévedésrõl! Már megint próbálsz terelni!!! És igen is cukkolod, meg fikázod és ezzel folyton arra készteted, h magyarázkodjon. Észre sem veszed?
De végülis nekem 8.
Clio is elég keményen fogalmaz, de õ legalább a földön jár, és mond jó dolgokat. Pl, h a magabiztosság hiánya csak a tapasztalat hiányából fakad. Na, ez elgondolkodtató, és igaz. Te, ha valaki azt mondja, h nem elég magabiztos, mit mondasz? Mindig ugynazt hajtogatod: a magasztos, és teljesen haszontalan, és kézzelfoghatatlan elméleteket!

Hú, asszem befejezem, mert egy kicsit fölhúztam magam 😊
Amúgy senkit nem akartam megbántani, ez csak az én meglátásom a fórumozásotokról...

igen, véremben van, hogy kiállok az igazamért, legyen az a Fórum, legyen az bárhol...mindig adnak okot rá, hogy válaszoljak.

17963-ast fogom ezentúl szem elõtt tartani

salsoul
Fejet a homokba! 😉
nem érted...nem is lehetne neked elmagyarázni...

salsoul
Inkább azt mondd el, hogy hol a cukkolás konkrétan vagy a tévedés ...
Már megint itt tartunk. Hangyányit Deja Vu-m van, mindig ugyanaz a duma.
IXEM, minek állsz le velük vitázni, ha csak fölcseszik az agyadat? Sztem csak cukkolnak. Te meg mindig elkezdesz magyarázkodni, meg mentegetõzni!

salsoul
ja meg érzelgõsködéssel is, meg dühvel, meg elégtétel követeléssel is csak hátrafelé haladnának
salsoul
nekik is ezt a szöveget nyomnám le
miért?

mert én mihamarabb rendbe akarnám hozni az életem, otthonom, a lehetõ leg-pikk-pakk-abb módon

kesergéssel, rágódással, önemésztéssel, rizsázással, hibáztatással csak elhúzódna a helyreállítás

te hogy látod ezt?
salsoul
igen, mert semmi más nem visz elõre
ha elõre akarsz menni, akkor sem az álldogálás, sem a hátramenet nem visz elõre - ugye?

nekem volt faterom, de mintha nem is lett volna
nem nevelt, nem tanított semmire, maga sem tudott semmit
a gyerekkorát tolta csak maga elõtt megoldatlanul

nekem azonban egyszer elegem lett, leesett, hogy csak magamra számíthatok az életemet illetõen, életem csak rajtam múlik és máris munkához láttam

nem engedettem, hogy nem túl rózsás gyerekkorom nem túl rózsás felnõttkorhoz vezessen

az, hogy egykor gyermekkoromban ágyba vizeltem, nem determinálja az egészem életemet ágybavizelésre, de az sem, ha ma is ágyba vizelnék
kíváncsi lennék az iszap károsultaknak is ezt a szöveget nyomnád e be, hogy lépjenek túl a gondokon pikk-pakk és építsék fel újra önmagukat😄😄 egy vicc vagy

csak az a különbség, hogy én nem veszek a gondokról tudomást, csak azt hiszed, hogy nekem önértékelési gondjaim vannak...nem tagadom sosem szállt az egekbe az önbizalmam, csak tudod evvel az a gáz, hogy te egyáltalán nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy nekem nem volt fater, aki megtanítsa, magamtól megtanulni az ilyen dolgokat, ha kamaszként nem sikerült még nehezebb lenne a felnõtt korban. Igyekszem alkalmazkodni, de, mint mondtam vannak helyzetek mikor marhára hiszek magamban, állandóan nem megy, de vannak pillanataim, ami nem reménytelen...rohadtul a hangulatomtól függ. Már vagy ezt is leírtam 1000x, viszont kár tovább ragoznom, mert úgyis kifogás számodra minden. Neked csak a kõkemény eredmények számítanak, a hátráltató tényezõket leszarod, csak elvárod, hogy oldja meg a másik pikk pakk...->ezt mindenkinél elvárod!!!

salsoul
nem vagy más, ugyan olyan vagy, mint az összes többi önértékelési és világhoz való viszonyulási gondokkal rendelkezõ ember

semmi speciális, semmi extra nincs itt
szimpla átlag

semmivel nem tûnsz ki, inkább csak eltûnsz

persze lehetne ez másként is...
de te ilyen nem akarsz lenni ...
inkább csak bemeséled magadnak, hogy az vagy ...
és teknõspáncélt növesztesz magad köré
salsoul
"gyönyörûen körbe írom a dolgokat"

gyönyörûen körbe falazod, köntörfalazod
salsoul
megint csak a mások ... azok a gonosz mások, az a gonosz világ ...
salsoul
támaszd alá
folyamatosan azt tettem, arról nem tehetek, ha szavaim nem iszod, mert neked nem tetszik...jogosan szidsz, meg nem is, sokszor csítottalak, de már nem érdekelsz...

clio1616v
3. lépés rájössz, hogy amit elõször sértõnek gondoltál igaz és inkább hallgattál volna errõl a lépegetõs módszerrõl

clio1616v
2. lépés megpróbálsz valami frappánsat megfogalmazni, de nem megy...

chhaya
Csak így tovább. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

helyes(<#eljen>

1. lépés: nem reagálok clio sértõ szavaira, 17980😊

clio1616v
lefordítom neki értse: sima átlagos Looser, de semmi baj ezzel, mert sokan vagytok hasonló cipõben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Nem áll szándékomban megváltoztatni téged.
Bár különösebben elvont csodabogárnak sem látlak.
Mindenki úgy hülye, ahogy neki jól esik.😊 Nem sértés!

te lányból vagy, alapból a srácok zöme szeret, ha vigyorogsz egy picit is, tökmind1 mennyire zárkózott voltál, meg elvont gép, mint mondjuk én, a pasi részleg, alapból foglalkozik veled, ha külsõre meg volt/van hozzá az adottságod. Nekem nincs meg hozzá, nem érzem jóképûnek magam...

úgy látszik ez csak nálam gáz, hogy elvont gondolatokkal élek, egyszerûen, mintha nem is lenne senki elvont vagy csodabogár. Mellesleg ez öröktörvény, hogy, aki más, mint az átlag attól félnek, azt kikezdik, elkezdik csesztetni a nézetei miatt...Nem pedig azért csesztetik, hogy "neveljék", csak azért, hogy öncélra átváltoztassák és megfosszák a személyiségétõl az illetõt, pont azt, amitõl különleges és eltérõ volt, mint a többiek. Nem jó más elveit követni, mindig kell lennie sajátnak. Persze az nem jelenti azt, hogy a tanácsokat semmibe kell venni, meg kell hallgatni, aztán vagy megfogadod, vagy nem. Dehogy valakit átformálni olyanná, amilyen nem akar lenni, azt nem szabadna erõltetni...

példa, amit leírtam abszolút rossz és 100%-ig megvagyok rólad gyõzõdve, hogy felesleges...

chhaya
Egész biztos nem voltam a te helyzetedben, de félreérteni sem szoktam, amiket írsz,
csak amit pl. a #17947-ben leírtál, azok tök igazak voltak rám anno.
Szval értem, hogy mirõl beszélsz...

"Ha kiiktatod az érzelmeidet, akkor lehet nem tudnak majd bántani és fájdalom sem ér"

Sokkal jobban bejön, mint nyáladzani, sírni, érzelgõsködni...nekem ezek felesleges dolgok, és nem vagyok egyedül evvel a dologgal...cserébe viszont marha nehezen jön elõ figyelmesség érzet...elõ tudnám hozni, de ahhoz kellene egy fontos személy...

nem bántottál meg, elfogadom a véleményed, mert legalább te nem okoskodsz nem úgy, mint egyesek😉 igazából senki nem bántott meg, csak bosszantanak az alaptalan oltások felém, meghogy ez kifogás, az kifogás, amikor gyönyörûen körbe írom a dolgokat. Valakinek nem tetszik ez van.

mellesleg a szöveg hasznos, csak sok ilyet olvastam már, de nem az én esetem, ezért mondtam fõleg, hogy sablon. Vannak részek, amikkel egyetértek, pl ha nem jó az állásod lépj ki...ezt nem tartom egyenlõnek avval, hogyha nem tartod szarnak az életed, akkor is kikéne lépni, ezt csak mások állítják itt a Fórumon, mert azt hiszik, azt látják, hogy meg kellene bizonyos dolgokat változtatni. Azt viszont kétlem, hogy te az én helyzetembe lettél volna, nem hinném, hogy hasonló ideákkal éltél, vagy totál félreértetted amiket írtam...

nem tudom miért baj az, ha nem hagyom, hogy mások kihasználjanak...mindenkivel közvetlen vagyok, aki megérdemli és normális velem...semmi extrát nem nyújtok. Mellesleg a világról kialakult képem, az meg azért van, mert sosem tudták a jót értékelni bennem. Legalább is marha kevesen. Nem a dobozzal van a baj, hanem a támogatottsággal. Támogatás nélkül hiába vagy jó versenyzõ, ha nem kapsz ülést...

clio1616v
de

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
öcsisajt, nem szórakozásról volt szó
89
jobb egy dobozban élni az életed?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

chhaya
#17933 Lehet sablon, de attól még igaz.
Rengeteg dolgot vetnek el az emberek csak azért, mert sablonos, közhelyes, elcsépelt, stb... csak abba nem szokás belegondolni, hogy miért is lettek azok? Mert valami olyan dolgot próbálnak megfogalmazni, ami igaz, ami mûködik. A jó dolgok könnyen népszerûek lesznek, ahogy az olyan szövegek vagy idézetek is, amikkel egyetértenek az emberek. Ebbõl persze következik az is, hogy 'fúúúúj, sablon, kommersz, tömegcikk, nem egyedi, nem kell' 😊 Aztán így vesznek el az értékes gondolatok is.

#17947 Erre megint egy sablonszöveget kapsz, bocs. 😄 Ha kiiktatod az érzelmeidet, akkor lehet nem tudnak majd bántani és fájdalom sem ér... de boldoggá sem tehet senki, semmi. Nyitottnak kell lenni. Te is írtad, hogy voltak dolgok, amiket élveztél, miután meggyõztek arról h jó. 😊 Hmmm mindegy nem folytatom, nem megváltoztatni akarlak vagy ilyesmi... azért írom csak, mert pár éve ugyanígy gondolkoztam én is. Így utólag belegondolva kifejezetten szar döntéseket hoztam, és még most is ennek iszom a levét. Nem kell rögtön védekezõpozícióba állnod és bezárkóznod, tényleg nem bántani akarunk.😊

clio1616v
akit a könyv szórakoztat csinálja, nem ciki szórakozni soha nem mondtam

clio1616v
neked nem egyszerû

salsoul
akkor most mondom, hogy ezzel a hozzáállással nagy veszélyben vagy
persze nyilván nem érzed ...

érzet veszély vs valós veszély
salsoul
mai világ ...
inkább az agyadba beégett világ(kép) ...