Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
különleges varázsa van, a bizalmadat próbára teszi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
gondoltam leírom egy tapasztalásomat
én csak egy rendes lányra vágyom, akivel egy hullámhosszon tudok lenni, még nem találtam meg 😞 , de nem adom fel
társkeresõ oldalakra is regisztráltam, de ott csak a prostik küldenek "mosolyt", de egy próbát megér az is hogy ott a profilom és ha egy lány úgy érzi, írhat nekem, hátha kisül belõle valami
persze a személyes ismerkedést jobban preferálom, még ha sûrûn falba is ütközök
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
szerintem
helyre kell tenni az önbizalmat és az önértékelést és akkor nem fognak ilyen dolgok gondot okozni
keress másikat azon a szórakozóhelyen!
azonnal ott kell hagyni, mert vissza fog menni a pasijához
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem értettem az egész dolgot, engem senki se hasonlítson a bukott pasijához semmilyen formában, egy külön egyéniség vagyok, mint minden ember, én a lányra voltam kíváncsi nem a volt pasijára
nem jött össze az a bizonyos szikra és nem én voltam benne a hibás, hanem õ
lehet arra akart utalni hogy épp szabad, de ez eldõlt volna úgyis amikor elkérem a számát
de éreztem hogy nem vagyunk egy hullámhosszon
így elváltunk azzal hogy még lehet összefutunk azon a szórakozóhelyen
azóta se láttam
lehet elpocsékolt lehetõség volt, lehet most volt túl egy szakításon, nem tudom, csak azt éreztem hogy a beszélgetésünk nem jut sehová és szerintem normális kapcsolat se alakult volna ki, hiába volt külsõleg egy szép lány
éltetek már át ilyen szitut? én sajnos nem elõször
akkor viszont nem régóta vagy hanem... egyéni vállalkozóként vagy alkalmazottként tevékenykedsz?
nemcsak hogy biztosan nem hallottam a hanemrõl hanem akkor igen
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Bigapó jössz egy seggberúgással tudtam, hogy vita lesz belõle😉😄
Arról nem tehetek, ha valaki körbe-körbe kezd sétálni a koncentrikus körök mentén, és nem egyenesen halad a közepe felé. 😉
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
elárulom neked, hogy a ha állítasz valamit egy kérdésre és az nemleges választ ad akkor a hanem szóval való visszakérdés arra kíváncsi, hogy akkor mi az igazság
mi a foglalkozásod? kérdésre te adtál egy nem leges választ, hogy nem mi a foglalkozásod hanem... és ezután jönne az a foglalkozás amiben te jelenleg dolgozol, tevékenykedsz, felelõsséget vállalsz és kiteljesedsz és amiért a fizetésedet kapod
Ám talán majd egyszer megvilágosodsz a metaforák, példázatok, parabolák, allegóriák, analógiák, modellek témakörében. Addig is ezek a jelentés tartalmak rejtve maradnak elõtted.
tekintve, hogy egy magzat tapasztalatok nélküli ember, aki ráadásul emiatt kommunikációra képtelen pláne egy nehezített körülmény hogy csak az után tud beszélni és hangot kiadni, hogy megszületik több ok miatt is: - levegõ hiánya, nyelvismeret hiánya... a teljesség igénye nélkül, mert nektek arra eddigi tapasztalataim alapján nincs szükségetek
lásd azt a magzatos történetet
számomra elképesztõ, hogy clio mennyire nem tud boldogulni az olyan témákkal melyek elvonatkoztatást, átvitt értelmezést igényelnek - minden csak szó szerint, de olyan szintén mint amit én mûveltem a mi a foglalkozásod kérdésekkel, hogy kicsit érezze a törõdést
és ez nem az elsõ eset
The Matrix has you...
ilyen egyszerû
másrészt már nem is az a lényeg, hogy ki mit tud - lásd elvonatkoztatás - hanem ki mit akar
rég nem az értekezés a lényeg
egyébként igazad van
The Matrix has you...
miért ne lenne ehetõ a kukacos vagy penészes alma?
simán meg lehet enni ...
The Matrix has you...
Anno fizikán is beszóltál a gázmodell résznél, hogy a "polisztirol golyócskák"-nak mi köze a gázhoz?
de amikor van 2 almád meg még kettõ és az egyikben kukac van akkor igazából csak 3 almád van ami ehetõ és nem négy
sõt ha van 3 almád és még egy ami rohad mert leesett és elszaporodtak rajtda a penésztelepek akkor ha összerakod õket akkor a végén lehet scak 1 almát tudsz megenni mert a másik kettõ egészségesre átterjed a penész és ehetetlen lesz...
kicsit láss reálisabban és úgy vonatkoztass el, hogy a rendszert látod át nem durva elhanyagolásokkal hozol téves következtetést
The Matrix has you...
jóhogynem a gólya csõrében lógva vagy egy kocsmában sörözve
ennyire azért ne vonatkoztass már el a valóságtól
ennyi erõvel miért nem azt írtad, hogy egy majom és egy hangya golfozik:
Majom: - Te golfütõ szerinted a hangya fel tudja emelni a golflabdát és...?
Golflabda: - Bocs hogy a szavadba vágok kedves majom, de szerintem nem fog tudni felemelni mert most ebédeltem tele magam és 3000 tonna lett így a tömegem és a hangyák köztudottan csak 2998,17 grammot tudnak felemelni.
lényeg az, hogy mindenki számára más az igazság
éppen ezért más igazsága lehet hogy nekünk már nem igaz, sokszorosan igaz ez egy teljesen más korban élõ ember igazságát visszaolvasgatva
hasonló körülmények között és azonos korban játszódó események is két embernél teljesen eltérõ igazságot okoznak a tapasztalóban
- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most is túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában?! És szerinted õ mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk. ...