Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feltételezés volt..attól, hogy önbizalom hiányos még joga van csajt keresni magának...evés közben jön meg az étvágy...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
epic fail... 😊

The Matrix has you...

clio1616v
a társkeresõt is érdemes kipróbálni

különleges varázsa van, a bizalmadat próbára teszi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

van önbizalomhiányom, de amint látom sokaknak vannak problémái, különben nem pörögne ez a topik
gondoltam leírom egy tapasztalásomat
én csak egy rendes lányra vágyom, akivel egy hullámhosszon tudok lenni, még nem találtam meg 😞 , de nem adom fel
társkeresõ oldalakra is regisztráltam, de ott csak a prostik küldenek "mosolyt", de egy próbát megér az is hogy ott a profilom és ha egy lány úgy érzi, írhat nekem, hátha kisül belõle valami
persze a személyes ismerkedést jobban preferálom, még ha sûrûn falba is ütközök

pont Wolfsnack nyitotta a topikot, egyszer nem láttam itt, tehát ergo nem hinném, hogy önbizalom hiányban szenved pusztán az itt lévõk véleményére volt kíváncsi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
alkalmazott vagyok, IT szervíztechnikus
átállóban saját alkalmazásban lévõnek
salsoul
vagy szimplán csak az volt az elsõ és/vagy egyetlen asszociációja az adott dologra és önkéntelenül, úgy, hogy észre sem vette, és egyáltalán nem akart ezzel megbántani senki, végképp a exhez hasonlítani, méregetni ...

szerintem

helyre kell tenni az önbizalmat és az önértékelést és akkor nem fognak ilyen dolgok gondot okozni
egyetértek clioval, ha a volt pasijáról áradozik akkor még nem mondott le róla, bármennyire szemét módon bánhatott el a csajjal, sajnos a naívka még mindig róla áradozik...

keress másikat azon a szórakozóhelyen!

clio1616v
igen

azonnal ott kell hagyni, mert vissza fog menni a pasijához

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

egy szórakozóhelyen dumálásba kezdtem egy jó nõvel, de bármirõl beszéltünk, hobbi vagy akármi, mindig a volt pasijánál kötöttünk ki, hogy a volt pasijának is hasonló hobbija volt, meg a volt pasija így, a volt pasija úgy...
nem értettem az egész dolgot, engem senki se hasonlítson a bukott pasijához semmilyen formában, egy külön egyéniség vagyok, mint minden ember, én a lányra voltam kíváncsi nem a volt pasijára
nem jött össze az a bizonyos szikra és nem én voltam benne a hibás, hanem õ
lehet arra akart utalni hogy épp szabad, de ez eldõlt volna úgyis amikor elkérem a számát
de éreztem hogy nem vagyunk egy hullámhosszon
így elváltunk azzal hogy még lehet összefutunk azon a szórakozóhelyen
azóta se láttam
lehet elpocsékolt lehetõség volt, lehet most volt túl egy szakításon, nem tudom, csak azt éreztem hogy a beszélgetésünk nem jut sehová és szerintem normális kapcsolat se alakult volna ki, hiába volt külsõleg egy szép lány

éltetek már át ilyen szitut? én sajnos nem elõször

clio1616v
az attólnak való függése hogy jön ide az attólt szerintem hagyhatod nyugodtan

akkor viszont nem régóta vagy hanem... egyéni vállalkozóként vagy alkalmazottként tevékenykedsz?

nemcsak hogy biztosan nem hallottam a hanemrõl hanem akkor igen

salsoul
attól függ

a hanem az egy új foglalkozás, biztosan nem hallottál még róla
???

chhaya
Nem függesz egy kicsit nagyon mások véleményétõl?😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

pont az, hogy mások bonyolítják túl, de más szemében én vagyok túl bonyolult...nem gáz sztem, se ha valaki ellentétesen gondolkodik😊

Bigapó jössz egy seggberúgással tudtam, hogy vita lesz belõle😉😄

chhaya
Pedig az élet elég egyszerû.
Arról nem tehetek, ha valaki körbe-körbe kezd sétálni a koncentrikus körök mentén, és nem egyenesen halad a közepe felé. 😉

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
tudod mi a hanem szó jelentése? 😊

elárulom neked, hogy a ha állítasz valamit egy kérdésre és az nemleges választ ad akkor a hanem szóval való visszakérdés arra kíváncsi, hogy akkor mi az igazság

mi a foglalkozásod? kérdésre te adtál egy nem leges választ, hogy nem mi a foglalkozásod hanem... és ezután jönne az a foglalkozás amiben te jelenleg dolgozol, tevékenykedsz, felelõsséget vállalsz és kiteljesedsz és amiért a fizetésedet kapod

salsoul
én elárultam, azt kérdezted, hogy 'mi' a foglalkozásom, és meg mondtam, hogy nem, nem az - már bocs

nem tudom te mirõl beszélsz
talán, ha egyértelmûen kérdeznél
salsoul
igen, ez így van, ha direktbe nézzük, és a felszínen maradunk

Ám talán majd egyszer megvilágosodsz a metaforák, példázatok, parabolák, allegóriák, analógiák, modellek témakörében. Addig is ezek a jelentés tartalmak rejtve maradnak elõtted.
clio1616v
azt vártam tõled, 100% biztos voltam benne, hogy nem fogod elárulni, csak kíváncsi vagyok hogy reagálsz...

clio1616v
Sal a magzatos történeted egy maszlag, alapvetõ reálitással való összeférhetetlenségen alapul

tekintve, hogy egy magzat tapasztalatok nélküli ember, aki ráadásul emiatt kommunikációra képtelen pláne egy nehezített körülmény hogy csak az után tud beszélni és hangot kiadni, hogy megszületik több ok miatt is: - levegõ hiánya, nyelvismeret hiánya... a teljesség igénye nélkül, mert nektek arra eddigi tapasztalataim alapján nincs szükségetek

clio1616v
a matekban igazad is van, de ez nem azonosítható a valósághoz erre utaltam, nem estem neked, ha úgy érzed, akkor rosszul, de nem ez lenne már az elsõ alkalom...

clio1616v
ez egy felesleges hozzászólás...

clio1616v
meg lehet, de nem ugyanaz...

clio1616v
a számok nem hasonlíthatóak reálisan egy rengetegismeretlenes életben zajló folyamathoz

clio1616v
mindig beleszóltam

clio1616v
igen

salsoul
természetes, hogy az ember ilyenkor kitér a hitébõl ... noproblem <#vigyor3>
bigapó
jó, mindegy. ez már sok így egyszerre.

The Matrix has you...

salsoul
vagy csak szimplán nem akar egyetérteni, vagy arra ébredni, hogy egyetért vagy ezekre mindre és hogy valamit át kéne gondolnia

lásd azt a magzatos történetet

számomra elképesztõ, hogy clio mennyire nem tud boldogulni az olyan témákkal melyek elvonatkoztatást, átvitt értelmezést igényelnek - minden csak szó szerint, de olyan szintén mint amit én mûveltem a mi a foglalkozásod kérdésekkel, hogy kicsit érezze a törõdést

és ez nem az elsõ eset
bigapó
tudom, hogy ez nem világmegváltó topik, csak már hányingerem van attól, hogy állandóan egymás torkának ugrunk. most hasonlót tettem Én is, talán, nem tudom, elnézést érte srácok. de ez olyan egyértelmû, nem kell mögé látni semmit, csak az van amit leírtam, nincs példa, nincs semmi, 2+2 az mindig 4 és az 1+3 is, ezek számok (egyezünk meg 10-es számrendszerben, jó?), egy példa arra, hogy kétféle verzióval is ugyanazt kapom eredményül. kétféle megközelítés és mindkettõ sikeres, eredményes és ugyanazt a végeredményt adja. ez minden területen igaz lehet. ennyi.

The Matrix has you...

bigapó
pont ezt akartam még írni, hogy egyébként egyetért vele Õ is...

The Matrix has you...

salsoul
azért, hogy legyen min kötözködni
ilyen egyszerû

másrészt már nem is az a lényeg, hogy ki mit tud - lásd elvonatkoztatás - hanem ki mit akar

rég nem az értekezés a lényeg

egyébként igazad van
bigapó
vagyis éppenséggel nem érteni?

The Matrix has you...

bigapó
nem tudom, nektek már ennyire késõ van? mit nem lehet ezen most érteni?

The Matrix has you...

bigapó
de ha egyszer nem errõl szól a szöveg, akkor minek ezt belekeverni? leragadunk az A betûnél, holott ezenkívül még van 15 másik amit használtam...

The Matrix has you...

salsoul
te láss reálisabban!

miért ne lenne ehetõ a kukacos vagy penészes alma?
simán meg lehet enni ...
bigapó
nem matek példaként hoztam fel, hanem olyan értelemben amit leirtam. nem kukac és nem jó és rossz. olvasd el mégegyszer, nem kell bonyolitani, csak annyi amit leirtam. valóság alapja van, minden reális benne.

The Matrix has you...

salsoul
mond clio te hogy tudsz megbirkózni olyan dolgokkal, mint metaforák, példázatok, parabolák, allegóriák, analógiák, modellek? Tudod mik ezek?

Anno fizikán is beszóltál a gázmodell résznél, hogy a "polisztirol golyócskák"-nak mi köze a gázhoz?
clio1616v
értem... egy kitalált nemlétezõ szituációról

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a matekot nem kell komolyan venni az nem más mint a valóság egyszerûsítésére vett modell ami jó közelítéssel mûködik

de amikor van 2 almád meg még kettõ és az egyikben kukac van akkor igazából csak 3 almád van ami ehetõ és nem négy

sõt ha van 3 almád és még egy ami rohad mert leesett és elszaporodtak rajtda a penésztelepek akkor ha összerakod õket akkor a végén lehet scak 1 almát tudsz megenni mert a másik kettõ egészségesre átterjed a penész és ehetetlen lesz...

kicsit láss reálisabban és úgy vonatkoztass el, hogy a rendszert látod át nem durva elhanyagolásokkal hozol téves következtetést

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bigapó
persze, hogy kusza, sima brainstorming volt egymagamban, persze olvasás közben jött meg az ihlet 😊

The Matrix has you...

bigapó
Te nem tudsz elvonatkoztatni? érted egyáltalán mirõl van szó?

The Matrix has you...

clio1616v
beszélgetnek mi? nagyszerû

jóhogynem a gólya csõrében lógva vagy egy kocsmában sörözve

ennyire azért ne vonatkoztass már el a valóságtól

ennyi erõvel miért nem azt írtad, hogy egy majom és egy hangya golfozik:

Majom: - Te golfütõ szerinted a hangya fel tudja emelni a golflabdát és...?
Golflabda: - Bocs hogy a szavadba vágok kedves majom, de szerintem nem fog tudni felemelni mert most ebédeltem tele magam és 3000 tonna lett így a tömegem és a hangyák köztudottan csak 2998,17 grammot tudnak felemelni.

clio1616v
kicsit kusza lett

lényeg az, hogy mindenki számára más az igazság
éppen ezért más igazsága lehet hogy nekünk már nem igaz, sokszorosan igaz ez egy teljesen más korban élõ ember igazságát visszaolvasgatva

hasonló körülmények között és azonos korban játszódó események is két embernél teljesen eltérõ igazságot okoznak a tapasztalóban

salsoul
Két magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most is túlságosan rövid.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és õ majd gondoskodik rólunk.
- A mamát? Te hiszel a mamában?! És szerinted õ mégis hol van?
- Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk. ...
bigapó
amúgy miért lényeg a foglalkozása?

The Matrix has you...

salsoul
nem, az sem
clio1616v
hanem?

bigapó
pontosan errõl beszélek, semmivel sem rosszabb vagy jobb az a propaganda, mint egy másik. egyszerûen más, de az is mûködik, mert van rá példa. az lehet, hogy nem szimpatikus, de van és az elfogadás egyszerûbb, mint a tagadás... vagy inkább pozitívabb energia.

The Matrix has you...