22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #19025 na márcsak te hiányoztál lassan teljes lesz a team:D újra pannng a topik;) -
pett3rson #19024 Attól függ menyire kitartó a másik és, hogy menyire szereti a célszemélyt. -
pett3rson #19023 Igen, sokaknak ez indítja meg a szekeret a lejtőn, bár kapcsolatból kapcsolatba esni általában nem jó, de legalább az egyik szarból kimenekült, a másikból - már, ha az is szar lesz - kicsit könnyebben fog kilépni, talán segítség nélkül is már. Ez is egy tanulási folyamat, amikor rájön az ember, hogy a tűz éget, ha beleteszed a kezed, de viszont melegít, ha csak közel van ;) -
IXEMGabeo #19022 igen, jobb, ha az apróbb gondjaid nem teregeted ki senkinek, viszont sosem szégyen segítséget kérni, bár a határtalan büszkeség miatt a legtöbb ember erre sem képes...:( -
IXEMGabeo #19021 tehát másnak nem is érdemes segítenie...lehet itt filózni, salsoul ugyanezeket leírta már régebben:) -
clio1616v #19020 magyar embereknél sajnos "jó" szokássá vált... hogy panaszkodnak
teszik mindezt csak azért, mert a dicsekedés irigységgé alakul és így tudnak irigységmentesen egymás mellett élni, dolgozni stb. -
#19019 Stimm. Attól nem lesz jobb, csak a tehetetlenséget jelzi. -
clio1616v #19018 tehát megállapíthatjuk, hogy a nyafogás felesleges -
#19017 Aki magán nem tud segíteni, azon más se fog -
clio1616v #19016 aki nyafog az azért teszi, mert ő maga nem tud tenni semmit és mástól várja a segítséget
vagy mert nincs önbizalma és/vagy mert fél -
#19015 Emberfüggő igazából, hogy ki mikor érzi szükségét a továbblépéshez.
Sokan akkor sem tesznek semmit, ha elviselhetetlen szar a helyzetük. Csak nyfognak és a másokat vagy a körülményeket okolják.
Kifogás mindig akad, a kényelem fontos szempont... -
clio1616v #19014 az nem elég, ahhoz elviselhetetlenül rossznak kell lennie :)
a kényszer nem elég hogy változtass...
az kell, hogy egy nagyon jó reménye meglegyen... el kell hinni ahhoz, hogy a mostani nem elég, hogy nem jó, de nem is kell már és helyette másra van szükség -
#19013 az, hogy a változ(tat)ás után jobb lesz -
IXEMGabeo #19012 közhely, de igaz...változtatni marha nehéz, én csak abban az esetben vagyok hajlandó, hogyha számomra mondjuk hasznos az adott dolog minden más esetben nem hagyom magam befolyásolni... -
clio1616v #19011 mi lehet motiváció? -
kamilla6666 #19010 Az a baj, hogy a legtöbben csak ülnek/állnak, és jól elvannak abban a langymeleg semmiben, amivé a kapcsolatuk alakult. Ez egyedül arra jó,hogy sajnáltassuk magunkat, kifogásul hozzuk fel a meglevő rosszat minden hülyeségünkre, továbbá nagyon kényelmes. Változtatni nehéz, és tényleg akarnunk kell, különben pár próbálkozás után ugyanúgy visszasüppedünk a mocsárba. -
IXEMGabeo #19009 ha gondolkodsz akkor avval semmi gond sincsen...
alapvetően gondolkodj, cselekedj és kommunikálj ez a sorrrend... -
pett3rson #19008 Ja, a kapcsolatokat pedig meg lehet szakítani, felbontani. Senki sem kötelezhet olyanra amiben Te nem érzed jól magad. Akkor fájni fog, de mindkettőtöknek jobb lesz utána. -
pett3rson #19007 Mindenkinek vannak hullámvölgyei. Legyél olyan emberek között akik szeretnek, csinálj olyat amiben örömöd leled, ne agyalj negatív dolgokon (olyan sokat) és minden rendben lesz. Ne mástól várd a "gyógyulást", saját életedért csak Te vagy a felelős és az érdekelt is, hogy az jól teljen. -
#19006 Néha már csak így érzem magam.. -
#19005 Clionak amúgy igaza van abban, hogy ha egy férfi biztos benne, hogy mit akar, akkor nem fog ódákat zengeni, hanem cselekszik, és mindent megtesz. Világos lenne, és egyszerű, nem agyalna. Én vajon miért nem ilyen vagyok? Miért kételkedek folyamatosan, miért nem érzem magam biztonságban, miért nem vagyok biztos semmiben, miért hezitálok, és miért agyalok? :(
Már régóta nem találok semmi biztos pontot, de nekem már ennek a leplezéshez sincs semmi erőm, illetve kedvem.
Közben pedig beleragadtam egy olyan kapcsolatba, amiben időről időre konfrontálódok a saját gyengeségemmel, ezzel a bizonytalansággal, és csak a dermedt tehetetlenséget érzem. Csak saját magam. -
#19004 Ma megkaphatok szinte mindent amit akkoriban nem, de már túl késő...viszont vágyom az örömet, a boldogságot.
"I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry
Happiness I cannot feel and love to me is so unreal
And so as you hear these words telling you now of my state
I tell you to enjoy life I wish I could but it's too late"
Black Sabbath - Paranoid -
#19003 Most döbbenek rá, bár régebben is derengett valami, hogy veled voltak vitáink a szci-ről és a pszichológiáról. :) Ehhez képest mennyire emberi vagy.. -
#19002 Jaja, én jeleztem. Később már késő lesz :)
Később nekem kell majd bedobnom a leszarlak-figurát.
Egyébként a jövőben igyekszem minél kevesebbet találkozni vele. -
clio1616v #19001 így tiszta.. futhattál volna még pár kört, sőt lehet kis időre össze is jöttök, de egy ilyen nővel aki nem tudja mit akar nem szabad komolyan tervezni, ha akart volna téged akkor ő is tesz érte
ha meg később mégis elhatározza magát melletted akkor fog szólni :)
ha jól tudom te jeleztél neki és tudott róla hogy te komolyan kapcsolatot akarsz vele... nem rajtad múlt -
#19000 Na, ma végre kiderült, hogy tényleg árnyékra vetődtem. Mondjuk nem egészen így akartam szembesülni a tényekkel, de legalább túl vagyok rajta.
Ma délután dolgoztam, kicsit ittam is közben. Sikerült kicsit spiccesre/idegesre innom magam. Este 10-re bejött a lány dolgozni, gondoltam megvárom, de próbáltam úgy tenni, mintha éppen most indulnék haza, és csak véletlenül futottunk volna egymásba, pedig már egy órája végeztem. Bejött az ajtón, igazából már puszit sem akartam neki adni. Nem is adtam, ő sem, de láttam rajta, hogy hezitál, hogy akkor most mi is van.
Bedobtam 1-2 semmilyen kérdést, "hogy vagy, hogy sikerültek a vizsgák", stb.
Jöttek a válaszok is rá, de ő is elég zavart volt egész beszélgetés alatt, és távolságtartó, mintha félne tőlem. Aztán mondtam hogy ittam kicsit, és indulok haza. És akkor bedobta a semmiből, hogy nem látja értelmét annak, hogy találkozzunk. Mondtam hogy én sem. Ebben a helyzetben valahogy úgy éreztem, muszáj megadnom magam. Olyan volt, mintha megérezte vagy tudta volna, hogy a közös ismerős továbbadta nekem, amit neki mondott kettőnkről, és arról, hogy nem akar komoly kapcsolatot senkivel. Jah, és öt napja nem is hívtam, ha jobban belegondolok, talán emiatt. Nem megy nekem ez a szaladjunk a nő után dolog. Aztán persze benne volt a levegőben hogy ezt nem egészen így kéne rendezni, hanem egy ennél talán mélyrehatóbb beszélgetés során, de nem igazán firtattam a dolgot, tényleg ennyi volt az egész. És úgy érzem, tényleg így van jól. Nincs több kártyám, úgyhogy ejtem a dolgot.
Ha jobban belegondolok, tényleg nincs értelme az egésznek.
Most lépett ki egy komoly kapcsolatból, nem akar másikat, szeretője meg állítólag van. Legyen így. Én meg idén most már csak találok olyan lányt, aki nincs férjnél, nem most lépett ki egy komoly kapcsolatból, és tök olyan, amilyet keresek. Már éppen ideje lenne.
De rájöttem, hogy én sosem fogok igazán nők után szaladgálni.
Ha megtalálom azt akit keresek, nem kell szaladgálnom.
Idáig jutottam. :)
-
clio1616v #18999 semmi meztelen fotó?
így hogyan akarod ismeretlen emberek előtt vonzóvá tenni magad?
sokat kell még tanulnod, hogyan győzz meg embereket... -
Picur0919 #18998 SZiasztok kérlek szavazzatok ezen az oldalon!! http://www.randivonal.hu/sikertortenetek/osszes_sikertortenet/fiatalsag_boldogsag/48218 Csak egy tetszik gomb semm más! Köszönöm u.i. azért ide írom mert facebook-ról és iwiwről lehet szavizni -
clio1616v #18997 mindig önző vagyok és én beszéltem magamról
az önzésem abban nyílvánul meg, hogy mások viselkedését hasonlítom a saját magaméhoz, kiéhez viszonyítsam, hiszen magamat ismerem legjobban -
pett3rson #18996 Ezt szeretem ,mikor ilyen hosszan fejtegeted a gondolkodásod :)
De Niro-val kapcsolatban, anélkül, hogy utána néztem volna, azt tudom, hogy hererákja volt - emiatt lehet egy kis letargiája, attól függ mikori a felvétel - valamint azt hiszem a gyerekével is voltak/vannak problémái. Meg hát Ő is ember és az van amit mondasz, kiégett egy kicsit, mindene megvan és picit unatkozik vagy csak rossz napja volt...ember volt :) -
pett3rson #18995 és most ki a faszom beszélt rólad? már megint önző vagy.. -
clio1616v #18994 ha elveszítem a hitet és megkérdőjelezem, hogy most akkor mi van?! akkor nem érdemes, hiszen ha már én sem hiszek benne akkor ki? :) -
clio1616v #18993 én úgy vagyok vele, ha valakinek tetszik egy lány akkor tegyen meg mindent... szó szerint mindent még akkor is ha úgy tűnik, hogy bármilyen fizikai vagy lelki akadályba ütközik
ha már itt a fórumon megfogalmazza magában a kérdést, hogy mit is csináljak mit éri meg mit érdemes, akkor régen rossz, elveszik a varázsa a szerelemnek és átcsap egy gondolkodásba ami nem őszinte -
clio1616v #18992 érzelmekben soha nem kérem senki véleményét, mikor láttál azt kérdezni szerintetek mit csináljak ha a barátnőm így és úgy viselkedik?!
abban szoktam kérni mások véleményét amiben objektív válaszra számíthatok, de ez egy párkapcsolatra soha nem mondható el -
#18991 Végülis igazad van sok mindenben. Nem azért járok ide, hogy valaki megmondja, mit kell tennem. Azért járok ide, mert az ittlévők közül nyilván többen éltek már meg hasonló helyzetet az életben, és kíváncsi vagyok, ők hogyan cselekedtek.
Vagyok annyira összetett, bonyolult és árnyalt személyiség, hogy képtelen legyek az xy által vázolt rajz mentén elindulni.
Az emberi viselkedésben vannak bizonyos, általános érvényű úgymond "döntések", amelyek 100 épelméjű emberből 99-nél ugyanúgy zajlanak le. De ezek a "döntések" vagy reaktív természetűek, vagy egy-egy olyan élethelyzetben kerülnek csak elő, amely egyszerűségénél fogva nem érhet fel mindahhoz, amiről itt beszélgetünk. A reakció nem tudatos folyamat, nem az analitikus elménkkel történő mérlegelés következménye.
Az emberi elme hihetetlenül összetett, és a nem reaktív természetű döntések annyira személyspecifikusak, összetettek, és olyan sokféle tényező befolyásolhatja őket, hogy szinte lehetetlenség megmondani, hogy egy-egy adott helyzetben, pl. egy párbeszéd során, de akár egy kezdődő párkapcsolatban mi is jár pontosan az ember fejében.
Ha elég erősen megütnek, fáj, és utána rosszul fogod érezni magad fizikailag is, és mentálisan is. Ez egy reakció, 100-ból 100 esetben ugyanígy fog lezajlani, minden egyes embernél. De ez egy olyan egyszerű folyamat, amit nem lehet összemérni a gondolkodó, érző ember analitikus elméjében zajló folyamatokkal.
Szóval még ha úgy is teszem fel a kérdést, hogy "szerintetek mit csináljak?", vagy hogy "szerintetek elrontottam?", akkor is csak tapogatózok, és nyilván senki véleményét sem fogom készpénznek venni, de természetesen minden véleményt megvizsgálok :)
Egyébként nem tudom ki mennyire emlékszik rá, de kb. egy éve írtam le ide, hogy én az a fajta ember vagyok, aki rohadt kevés örömet él meg az életben, és azt is kifejtettem, hogy szerintem mi lehet ennek az oka.
Pont tegnap néztem egy Robert De Niro interjút a jutyúbon, a Letterman show-ban szerepelt, most decemberben. Ez egy olyan amerikai talkshow, amely minden hétköznap megy odakint, és minden alkalommal világsztárok a vendégek, színészek, zenészek, vagy éppen politikusok. Szóval évek óta kerestem kifejezetten Letterman-es De Niro interjút, és nem értettem, hogy lehet az, hogy De Niro, az egyik legnagyobb még élő filmszínész nem szerepelt még a Letterman showban, pedig az összes hasonló kaliberű pályatársa szerepelt már. Van aki többször is. És amikor megláttam az arcát, és figyeltem a reakcióit, megértettem, miért nem szerepelt eddig.
Ki van égve a pali, mindent elért amit el lehetett, és még többet.
Nem kell neki Letterman show, se pénz, de még az sem, hogy megtapsolják, vagy díjakkal halmozzák el. Szarik mindenre, szinte képtelen örülni. Nagyon kevésszer látni mosolyogni vagy nevetni.
Hát én nem értem el sok mindent eddig, de hasonlóképpen érzek.
Annyi a különbség, hogy az én esetemben ez abban gyökerezik, hogy régen, amikor még igazán számított volna mindez, akkor nem kaphattam meg, amit akartam, elsősorban saját magam miatt.
Ma megkaphatok szinte mindent amit akkoriban nem, de már túl késő...viszont vágyom az örömet, a boldogságot.
Éppen azért ha van rá lehetőségem, és valaki tényleg felkelti az érdeklődésemet, nem szalasztom el az alkalmat, és cselekszem.
Mert tudom, hogy ebből az állapotból csak úgy kerülhetek ki, ha azt a szikrányi kis valamit, ami még számít az életben, képes vagyok megfogni.
Vagy ha megfogni látszólag nem is tudom, legalább megyek utána.
Én vagyok az, aki nem nevet, amikor a többiek igen. A többiek nem nevetnek (az a néhány kivétel akik viszont igen, na ők azok, akik számítanak), amikor én a saját szarkazmusomban tobzódva kurvajól érzem magam pár pillanat erejéig.
Szóval én innen indulok :)
Az ember integritása minden mást megkontráz. Ez akkor is így van, ha valamilyen belső kényszer hatására akaratod ellenére cselekszel.
Szóval olvasgatom a véleményeket, és kiértékelem őket.
Nagyon ritkán történt olyan, hogy pont úgy cselekedtem, ahogy azt valaki tanácsolta. -
pett3rson #18990 mindkettőt...és egyiket sem....
van ami egyikben tetszik és van ami a másikban :) tökéletes Nő nincs, Neked meg ezt kellene megérteni, ilyen sémákat nem lehet ráhúzni senkire, ez nem fog működni. Tudom, hogy csak pár szót soroltál fel, de ez beskatulyázás, van olyan akiben ez vegyítve van és még létrehozhatnám a millió másik variációt is.
A lényeg ebben az, hogy neki tetszik ez a lány és próbál tanácsot, ötletet kérni/találni bizonyos szituációkra. Mindenki másképp látja és Ő is másképp látja és a csajok is másképp látják és ez itt a lényeg. Óriási tipphalamz lesz és a végén úgyis úgy dönt ahogy neki jó és ezt viszont már érezni fogja, csak kell egy-két bátorító szó és nem az,hogy neked ez úgysem fog menni, hagyd a fenébe, nem neked, nem hozzád való lány... hát milyen emberek vagytok ti?
Igen, lehet tényleg nem neki való, de erre hagy jöjjön már rá Önmaga és tapasztalja meg azt, hogy neki mi a jó és a nem jó. Most valami vonzza efelé a csaj felé, akkor hajrá, lelje benne örömét és csináljon vele sok mindent, aztán ha észreveszi, hogy mégsem úgy van ahogy látta, akkor majd szakít vele és építi a következőt, amíg meg nem találja azt aki neki rendeltetett. De ha éppen ez az A csaj és Ti meg lebeszélitek, akkor az milyen hozzáállás egy embertársatok, egy férfitársatok felé?
Nekem tetszik az, ahogy beszél róla és amiket ír, szimpatikus a hozzáállása. Bocs, de Én inkább maradok mellette és támogatom. -
Merces #18989 lol pofon egyszerű ez , hazudunk akár saját magunknak is, ha valamiről bizonyosságot akarsz az időbe tellik ,és száz százalék nincs..
-
#18988 egyébként így jobban belegondolva...tökmindegy hogy melyiket ha szeretem és viszontszeret :D:D -
#18987 Az elsőt, ha viszontszeretem :D
a másodiknál az évek során rengeteg feszültség keletkezhet -
#18986 2., mert az elsőnél kiskutya vagy, a másodiknál ellenfél, és a férfiak ellenfelet keresnek, nem gazdit. talán az ellenfél nem jó szó erre, de a lényeg, hogy úgymond egyensúly van.