Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor az rögtön azt jelentené, hogy fizikus vagyok kvantummechanikai orientációval?
és ha látsz egy fizikust akkor rám asszociálsz pár idézet, mondat alapján, amihez soha nem tettem, hozzá hogy az az én szakterületem, vagy én úgy csinálom, vagy én magam is úgy látom jónak?
1. idézett statisztikai eredmény volt részemrõl
2. egy vallásos jellegû megszólalása volt, de az sem idézet volt végkép nem idézetEK
3. ez meg aztán úgy fals ahogy van
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a vallásos idézetei
a nõkhöz való hozzáállása
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tényleg érdekel. Gyorsan megnéztem kirõl van szó.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
már bocsánat, de ki a fene mondta, hogy a könyvekbõl tapasztalatot lehet szerezni?
csak mert állandóan az ellen lököd a rizsát t.i. hogy könyvekbõl nem lehet tapasztalatot szerezni --- csak azt nem tudom, hogy mindezt miért és minek, mikor ilyet senki sem állított
ha meg mégis akkor egy konkrét, határozott hivatkozási pontot kérnék
2.
honnan veszed, hogy kudarctól, a "nem sikerül"-tõl való félelem áll a háttérben?
egész egyszerûen a folyamatos tökéletesítésre való igény áll a háttérben, hogy minél nagyobb hatásfokkal érjel el magad köré mindenféle csudajót
nem érted?
akkor gondolj a természet tudományokra, hogy miért munkál mindenki a folyamatos fejlõdésen, és miért veszel idõnként jobb számítógépet, autót, internet hozzáférést és egyáltalán miért akarsz újra és újra még és még többet tapasztalni ...
3.
amirõl én beszélek a könyvek alatt az hasonlatos ahhoz, mint mikor áttanulmányozod egy fizika könyv mechanika részét, és mikor késõbb otthonra egy erõs polcot kell megszerkesztened, akkor legalább sejtésed lesz arról, hogy ezt a polcot, hogy kell úgy megszerkesztened, hogy jó legyen, meg arról, hogy miért szakad szét, hajlik be állandóan ugyan az a konstrukció ...
Egyébként Én örülnék neki, ha bekerült volna, így jobban tudnám megfigyelni mit mûvel a környezetével és az mennyire hatásos, sikeres vagy éppenséggel szar.
The Matrix has you...
Én számtalan olyan könyvet olvastam már el ami segített abban, hogy az emberekkel könnyebben kommunikáljak, nyitottabb legyek velük, egyben tudjak is mirõl beszélni, akár Magamról, akár magáról arról a mûrõl amit olvastam. Ez ugyanúgy megvan, mint a filmeknél, zenénél, festészetnél vagy bármilyen mûvészeti ágnál. Egyfajta startkõ, egy kiindulópont. Ez pontosan ugyanolyan, mintha valakitõl hallanám, hogy de jó sport a snowboard és látnék is róla akár képeket, akár videót, de aztán ennyinél megmaradnék. Értem, hogy ezt akarod mondani, na de akinek egy kicsi sütnivalója, azt érdekelni fogja maga a fizikai megvalósulás is és ha nagyon akarja, akkor ki is próbálja. Ez természetes, persze, hogy így mûködik.
De ezen kívül egyszerû kikapcsolódásra is használható, nagyon szórakoztató tud lenni mikor arról olvasol régen milyen szokások voltak és abból mi az ami megmaradt, mint jó érték és mi az ami megváltozott, akár rossz irányba is. Ezt sajnos addig nem fogod tudni átérezni és teljességgel megérteni amíg nem fogsz ugyanott állni ahol most Én - tapasztalásban. Ezt nem tudom Neked átadni, tudom nincs is rá szükséged, de légy szíves, ne kritizáld addig amíg nem tudod mirõl beszélsz.
Én ugyanúgy kipróbálom azokat a dolgokat amiket olvasok, hallok, látok és még érdekel is. Semmivel sem vagyok másabb nálad ilyen értelemben. Olvasok a parasztgazdaságról is, de nem fogom kipróbálni, mert az nem érdekel. Olvasok, hallok és látok drogokkal kapcsolatos dolgokat és van amit kipróbáltam, átéltem és nem tetszett. Tökmindegy mit mondtak róla, a sok rossz ellenére is megkóstoltam, mert nem ismertem, tapasztalni akartam Én is. Megtörtént és ennyi.
The Matrix has you...
Na mármost a való világ egy szennymûsor csodálkozom, hogy egyáltalán nézed, de honnan veszed azt megint biztosra, hogy salsoul lenne Ale kicsoda... óriásit tévedsz, ha salsoul hamarosan beír ide a topikbe és leoltja a fejed...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a tapasztalásnak az a lényege, hogy ne olvass róla... ne beszélgess róla... ne azon elmélkedj, hogy hogyan kellene úgy tapasztalni, hogy ne érjen kudarc... ne attól félj, hogy nem fog sikerülni
a lényeg, hogy csináld tapasztalj, amit az agyadban le tudsz "játszani" gondolatokkal, amiket álmodsz
!!!az semmivel sem több!!!
mint amit korábban tapasztaltál az életed során a környezeted fizikai ingereibõl
ezért mondom, hogy egy könyvbõl nem tapasztalatot szerzel, hanem az agyadban megváltoztatod a korábbi érzékelt ingerek érzéseit annak pozícionálásánál több nem történik, újat nem fogsz tapasztalni
valahol itt lehet az elbeszélés, ha nincs akkor kérem az egyetértés jelzését
még valami volt egy olyan érzésem, hogy tegnap a való világba Salsoul ment be Alesztosz néven 😊
Te ugyanezt csinálod velünk, néha még akkor is amikor úgy gondolod, hogy átélted azt is amit Én szerintem meg nem, csak sejted, hogy mirõl van szó. Ugyanez Vica Versa, velem is megtörténik, hogy elkap a hév és olyanról is beszélek amirõl csak sejtésem van, de kézzelfogható élményem nem sok vagy egyáltalán semmi sem.
Ezért mondtam korábban azt is, hogy Te valószínûleg elõrébb állsz egy bizonyos szempontból az utunkon, ezért tisztellek, becsüllek. Azt nem szeretem mikor elõjössz a lekezelõ, fellengzõ (vagy legalábbis annak tûnõ) szövegeddel, hogy márpedig az nem úgy van. Honnan tudod? Honnan lehetsz benne biztos? Nagyon sok dologról nem tudjuk még, hogy mi az és hogyan mûködik, akkor Te hogy érzel felhatalmazást arra, hogy ezt megtedd?
The Matrix has you...
egyébként valakinél biztos mûködne az is, ebbe ne menjünk bele, mert már mindenkirõl tudjuk, hogy ki miben hisz, illetve Te ezek szerint rólam nem tudtad.
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Salsoul nem fogod elérni a célodat, már ha a hasonlatok alkalmazásával az a célod, ami eredetileg funkciója a hasonlatoknak, mégpedig, hogy megkönnyítse a megértést
úgy tudod megkönnyíteni, hogy olyan dologhoz hasonlítod az általad nehezen felfogható dolgot, amit már a hallgatóságod tapasztalt a valóságban és tudja mihez társítani
a te hibád ha nem jól használod ezt a kommunikációkönnyítõ módszert
nem az a lényeg, hogy igazad van-e vagy sem, a lényeg, hogy elérd a célod vele, hogy elmondod
rég nem az a kérdés, és megkockáztatom soha nem is volt az a kérdés, hogy mi a történet igazságtartalma
csak az, hogy meddig tudod még tartani a hasmenésed ...
már ha érted a hasonlatot ...
ezáltal utalva arra, hogy egy anya jóságához hasonlatosan szeret bennünket az Úr
így az érzelmeinkre hatva nyugtatja, símogatja lelkünket az a tudat, hogy az élet utáni menyországban nem szabad kételkednünk bármi is történjen
- Te hiszel a születés utáni halálban?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell nem élhetünk örökké márcsak az entrópia növekedésének megmaradás miatt sem. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik és ne haljunk meg azonnal.
- Butaság, semmiféle halál nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több sötétség lesz ott, mint itt. Talán a saját sírunkban fogunk feküdni, és majd emlékeznek ránk a még élõ ismerõseink.
- Hát ez ostobaság! Sírba feküdni nem lehet. És a rokonaink miért ne halnának meg, ez végképp nevetséges! Hiszen mi ugyanúgy fogunk élni mint õk. De mondok én neked valamit: a születés utáni halált kizárhatjuk, mert ha a születése után meghalt volna az anya akkor most vele együtt halnánk meg mi is.
- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínûleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A halállal az élet egyszerûen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha meghalunk, de mindenesetre nem látjuk a mamát, és õ majd emlékezik ránk.
- A mamát? Te elhiszed, hogy a mama akkor még élni fog?! És szerinted õ mégis miért nem halt meg még?
- Hát mivel õ fog felnevelni! Neki köszönhetõen élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, aki ne halt volna még meg a szülés után, tehát nyilvánvaló, hogy nem is fog élni akkorra már.
- No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy doktorokkal beszélget a szülés kockázatairól, és azt is érezzük, ahogy fájdalmai átjárják az egész testét. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy a halál még csak ezután vár ránk és rá is. ...
Nem kell valósághû dologgal szemléltetnie, egy hasonlatnak ez a lényege, ennek majd olvass vagy nézz utána. Az van amit mondtam, hogy fáj, ha jót is mond néha 😊
The Matrix has you...
el is mondtam mi az érvem, mondd meg mi a hiba abban amit én állítottam az érvelésemnél
és igen tudom mit akar mondani, de azt ne egy rohadtul valóságtalan példával szemléltesse, hanem reálisan
ha nem megy akkor meg minek higgyem el a mondanivalóját, csak azért mert csak?
tudom, hogy nagyon jól érted mirõl beszél és mit értett az alatt amit a baba példával(!) leírt, csak húzod itt a fejünket, hogy márpedig ilyen nincsen...ez az egyetlen érved az ellen ami abban a történetben igazságként rejlik, csak Én meg azt nem értem,hogy akkor minek kell egyáltalán hozzászólnod? Neked fáj, ha Õ jót és igazat mond?
The Matrix has you...
feltételezem, hogy jót akar vele és nem átverni minket
ha nekem jó az, hogy csípõs egy étel és azt mondom, hogy a csípõs étel jó az igaz
de ha másnak nem jó a csípõs étel hanem rossz akkor neki nem igaz
ha úgy döntetek találkoztok, akkor találkoztok, és közben lehet változnak a dolgok
ennyi - döntesz ahogy neked tetszik 😉
csak amikor a honlapon azt írja kalandra vágyik, akkor szerintem nem arra gondol hogy a sétálóutcában kézen fogva sétáljunk (amire én vágyom pár találkozás után), hanem egybõl az ágyába cipelne, abból meg köszi nem kérek, mert tuti nem én voltam az elsõ és nem az utolsó
szóval az ilyen túlságosan "nyitott" lányokat kerülöm, rendes lányra vágyom
arra meg nem vállalkoznék hogy majd én megtérítek egy laza erkölcsû nõt, kutyából nem lesz szalonna, ha neki úgy a jó akkor találjon egy hasonló gondolkodású párt, persze ha megbánja egyszer még változtathat, mindenki a saját életének kovácsa
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ez jutott eszembe.
bár én nem ismerek kurvákat, de amiket leírtál a magzatokról olyant sem tapasztaltam még eddigi életem során és lám mégis létezik
szóval bármi lehetséges... már csak egy kérdésem van, ami nem hagy nyugodni
miért pont azt a verziót írtad le, hogy a prostiból érzõ nõ lesz a hatására? miért nem az, hogy valójában egy rendes nõvel találkozott csak aztán a találkozás hatására pont egy ordas kurvává vált a hölgy
na mindegy nem is ez a fontos, hanem hogy bármi lehetséges... ami csak jólesik 😉