22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    megmondtam h takarékon vagyok hol panaszkodtam? sehol...van jobb dolgom is, mintsem belemenjek a nők mocskos játékaiba...
  • clio1616v
    mindig csak a kesergés :D hogy így volna jó úgy volna jó stb...

melyik csaj kíváncsi erre amikor csak a bókok kellenek nekik a boldogság és az elégedettség? :D tőled max rosszkedvük lesz... a nők érzelmeik érzéseik alapján élnek döntenek, milyen érzés nekik azt a maszlagot hallgatni szerinted?
  • IXEMGabeo
    neked, mint mindenbe ebbe is bele kell ugatnod...se baj
  • clio1616v
    ja mint a mesében és mindezért semmit nem kell tenni csak élni továbbra is a bezárkózott monoton magábaforduló életét és várni a sültgalambot :D hátha vele akar valaki élni ebben a nyomorúságos életvitelében :D

ugyanmár... az tud boldogan élni mással, aki egyedül is boldog elégedett tud lenni tud lenni
  • clio1616v
    a bókért való küzdés és az elismerésért az azért eléggé élet értelme...

nem feltétlenül a megdícsérésen van a hangsúly... elég ha megértik mit akarsz, hogy mit szeretnél... és azt kérés nélkül kifejezik vagy megvalósul a számodra
  • IXEMGabeo
    ki mondott ilyet h minden nő qva? én vagyok az egyik legnagyobb tisztelője a női nemnek, az igaz, hogy a XXI. századi (belső, külső) korcsokért én nem vagyok oda...
  • IXEMGabeo
    nem idegeskedem épp tegnap írtam:)

amúgy tudom mire gondolsz, néha néha felpezsdül a belső működésem, ha egy csomó szép lányt látok a metróra felszállni maximum ennyi, de utána szépen visszafogom magam és a földre szállok a mennyekből...
  • 89
    Ha remekül eltöltöd más dolgokkal az idődet, akkor miért idegeskedsz?
    Nem sírni kell meg bizonygatni, hogy minden nő kurva, hanem igyekezz megtalálni a másik feled, mert ha nem is mutatod hogy hiányzik, legbelül mégiscsak érzed.
  • chhaya #19137
    Nem is kell idegeskedni rajta, attól nem lesz jobb.
    Úgyis majd az utadba sodródik egy neked való nő, akivel nem kell görcsölni és alakul minden, ahogy kell.:)
  • IXEMGabeo
    "takarékon vagyok még mindig"
  • IXEMGabeo
    na de mind1:D mesélek egy picit

február óta kb, nem írtam ide csaj terén jelenleg takarékon vagyok totálisan, remekül eltöltöm mással az időmet és próbálok nem idegeskedni azon, hogy a női nemből számomra nem jut:D
  • IXEMGabeo
    pedig haladunk affelé. Egyre több ilyenről hallok a környezetemben...
  • chhaya #19133
    Igen csak néhány rossza tapasztalat miatt hülyeség mindenkit egy kalap alá venni...
  • IXEMGabeo
    szerencsére te még nem tartozol a XXI. századi "korcsokhoz" sztem a cikk írójának biztosan rossz tapasztalatai voltak ez nyilvánvaló...
  • chhaya #19131
    Életem értelme mint tetszeni másoknak? Köszönöm nem.:))
    Persze egy bók jól esik, de egész nap ezt hallgatni? Hitelét veszti. Asszem elég reálisan tisztában vagyok az adottságaimmal, elvagyok kommentár nélkül is. Ha meg annyira tetszésnyilvánítást akarok, azt el tudom érni nyavalygás nélkül, hidd el..:D

A másik bekezdés... a megcsalás nem az én műfajom, kössz.:)
  • IXEMGabeo
    "A legtöbb no funkciója és élete értelme az, hogy tetszeni akar. "

A no akkor érzi jól magát, ha egész nap folyamatosan bizonygatja a férfi, hogy o a legszebb a világon stb. Sajnos szellemi képességibol kifolyólag nem érti, hogy a férfiaknak más dolgok is járnak az eszükben, minthogy ilyen, tejesen felesleges dolgokat mondogassanak, mivel számukra teljesen magától értetodo és logikus, hogy a számukra megfelelo partnerrel vannak!"

"ha a no már megvan és a férfi tartja tovább a nyáladdzó papucs stílust – hogy a no ne baszogassa állandóan- a no simán félre fog kúrni az elso faszival, mert megunja a papucs férfit. Amennyiben viszont az illeto férfiként viselkedik - nem nyáladdzó pöcsként folyton - egész életében a kibaszott nyavajgást hallgathatja és a no simán félrekúr azzal, aki nyáladdzik neki! Ez elég patthelyzet!."

ezek sem igazak rád?:)
  • chhaya #19129
    Biztosan van, negatív is egy rakás, de speciel nem a 'cikkben' leírtak közül, az tuti. :))
  • IXEMGabeo
    lehetséges van olyan tulajdonságod, amit magadon nem veszel észre, de mégis jellemző rád, és esetlegesen az egy tipikus női tulajdonság:)

mondjuk a hsz-eidből ítélve te egyéniség lehetsz ki tudja;)
  • IXEMGabeo
    +1
  • chhaya #19126
    Persze én is találkoztam már ezekkel.
    Nekem csak az általánosítással van bajom... hogy ha x embernél ez volt, akkor már általános női tulajdonság.
    Magamra meg nem feltétlen érzem igaznak, és néha a szívemre veszem az ilyen negatív irkafirkákat.:)
  • pett3rson
    nagyon sok dologgal találkoztam azok közül amik le vannak írva. ezzel együtt vagytok szerethetőek, csak elviselni néha nehéz, ezért járunk össze a haverokkal, hogy kibeszéljük az aktuális hülyeségeket :)
  • clio1616v
    minden emberben megvan minden tulajdonság... csak a körülményektúl függ mi jön elő
  • chhaya #19123
    A lényeg, hogy hülyeség általánosításokat ténykényt kezelni kb. az emberiség felére nézve. :)
  • clio1616v
    az örökletes tényező ugyanúgy egy fizikai tényező, körülmény amivel együtt kell élni

nyilván 1 kézzel vagy hallás nélkül másképpen reagál...
  • clio1616v
    így van és mindenkivel történhet bármi :) amire másképpen reagál, mint ahogyan mostani élete - körülményei alapján szándékozna
  • chhaya #19120
    Viszont az emberek nem ugyanazzal ez előélettel és tapasztalattal rendelkeznek, nem is ugyanúgy reagálnak a dolgokra.
    De még a megközelítőleg egyforma előélet sem garantál egyforma reakciót, sok múlik az örökletes tényezőkön.
    Elméletileg viszont mindenki kapott agyat, amivel végig tudja gondolni, ha épp hülye és változtathat(na)..
  • clio1616v
    szerintem minden ember ugyanúgy működik, csak a reakciói eltérőek egy egy körülmény közötti ingerre

de ugyanabban az időben ugyanazzal az előélettel és tapasztalattal mindenki ugyanúgy reagálna... nincs különbség nő és nő között csak a körülmények amiben élnek eltérőek és ezért nem tehet senki arról, hogy milyen... mivel a körülményeinket és az minket érő ingerekért nem vagyunk felelősek
  • chhaya #19118
    Azé' nem mindegy, hogy egy tulajdonság pl. 5 vagy 95%-ban van meg az adott nőben (emberben).
  • clio1616v
    minden nő másképp egyforma...
  • IXEMGabeo
    erről van szó
  • IXEMGabeo
    természetes h nem értetek egyet. Az egész cikk szubjektív, vannak részek melyekkel én sem értek egyet. Ez van
  • chhaya #19114
    Biztos van a nőknek egy olyan rétege, akikre ezek igazak, de általánosságban ilyet kijelenteni mindegyikről... erős túlzás.
  • Anaid
    Kivéve, ha szimplán nem csalja meg, de otthagyja. :-)
    Abban viszont van némi igazság, hogy se papucs, se zsarnok ne legyen. Jó a középút. A papucs unalmas, a zsarnok meg nyomasztó:-)
  • Anaid
    Ez kicsit ciki, mert én meg pl. ezekkel a részekkel totál nem értek egyet.
  • IXEMGabeo
    "ha a no már megvan és a férfi tartja tovább a nyáladdzó papucs stílust – hogy a no ne baszogassa állandóan- a no simán félre fog kúrni az elso faszival, mert megunja a papucs férfit. Amennyiben viszont az illeto férfiként viselkedik - nem nyáladdzó pöcsként folyton - egész életében a kibaszott nyavajgást hallgathatja és a no simán félrekúr azzal, aki nyáladdzik neki! Ez elég patthelyzet!."

ez viszont sajnos nagyon igaz a kettő közt kell eltalálni a helyes irányt
  • IXEMGabeo
    "A legtöbb no funkciója és élete értelme az, hogy tetszeni akar. "

"Kompenzációs technikáik között elso helyen a nagy pofa áll. Természetesen egy nonek alapban – megismerkedéskor – még nincs nagy pofája (ez a beetetési idoszak), de eltelik egy bizonyos ido, amikor szaknyelven szólva kinyílik a csipájuk"

"A no egész életében mást sem tesz, mint másokkal hasonlítgatja magát" ez mondjuk a férfiakra is igaz sztem...

"A no akkor érzi jól magát, ha egész nap folyamatosan bizonygatja a férfi, hogy o a legszebb a világon stb. Sajnos szellemi képességibol kifolyólag nem érti, hogy a férfiaknak más dolgok is járnak az eszükben, minthogy ilyen, tejesen felesleges dolgokat mondogassanak, mivel számukra teljesen magától értetodo és logikus, hogy a számukra megfelelo partnerrel vannak!"

ezekkel a részekkel egyetértek, de a legtöbb dolog hülyeség. Egy nőnek is lehet önbizalma szvsz...
  • chhaya #19109
    Mit találtál ebben igaznak?
  • IXEMGabeo
    ritka nagy baromság tömkelege. Figyelmeztetett, hogy általánosítás, vannak részek, amik igazak benne, alapvetően elég gyér tanács, hogy ilyenkor félre KELL kúrni...röhejes
  • razz
    link
    Kiss olvasni való :)
  • kovad007
    dugd seggbe magad:)