22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • tomcsa4
    Igen, csak az ember bejön ide és mit lát? A te szánalmas vergődésed hosszú évek alatt. Ahelyett, hogy valami érdekesebb töténetet olvasna. Mert benned annyi érdekesség van, mint egy pohár vízben.

Gondolom egy hsz-emből levetted, hogy nincs véleményme. Aki mással egyet ért, annak nincs véleménye. Akkor a lenti cimborádnak sincs? Vagy neked nincs? Hülye kocka. Te tényleg az vagy.
  • IXEMGabeo
    megszólalt az önálló véleménnyel nem rendelkező egyén. Azt se tudod miről van szó és bejössz ide, hogy clionak van igaza:D helyes, legközelebb szavazz a FIDESZ-re, ha egyáltalán nem ismered a kampányukat:D
  • tomcsa4
    Szerintem meg gondolkodj el azon, amit ma clio írt. Mivel egyáltalán nem írt ökörségeket.
  • clio1616v
    az senkit nem érdekel, hogy a helyzete azóta mióta ide írogat változatlanul szar :D
  • pett3rson
    szép próbálkozás, csak úgy nehéz, ha nem tudod miben élt vagy él. Azokat a köröket meg már megfutottuk számtalanszor, neki több időbe fog telni, ennyi, még semmiről sem maradt le, de neki az nem jön be, ha állandóan az orra alá van dörgölve a dolog, ezt már észrevehetted volna.
  • chhaya #19180
    Csak segíteni akartam, nem cseszegetni, de akkor abbahagytam. :)
  • clio1616v
    az aláírásom szerint: "...nem engedhetted volna meg, hogy elveszítsd a türelmedet+
  • clio1616v
    igen elmondtad, hogy elégedetlen vagy... ha ez nem panaszkodás akkor tényleg nem panaszkodtál :D
  • IXEMGabeo
    az ilyen tenyérbemászó pondrókat verném pofán, de mivel intelligens úriember vagyok és nem szeretem az erőszakot nem teszem. Röhögj, élvezd az életet. Megint nem úgy indultam, hogy panaszkodom, csak ti állandóan kiforgatjátok a szavaim elmondtam mi a helyzet a tényállást mondtam el a legeslegelején és annyit mondtam vannak teendőim és nem idegeskedem ennyi...csak az a gáz, hogy akkora faszságokat írsz, hogy nem tudok rád nem reagálni, de én vagyok a hülye nem kéne veled foglalkoznom szóval részemről storno...
  • clio1616v
    örülj neki, hogy valakinek örömet okozol te nyomi :D

hát te semminek nem tudsz örülni? hihetetlenül elégedetlen vagy...
  • IXEMGabeo
    mert egy kárörvendő fasz vagy, aki örül a másik bajának. Tipikus mai Magyar vagy...
  • clio1616v
    na itt a másik panaszkodó :D
  • pett3rson
    clio-nak meg többet ne válaszolj, nézd levegőnek...még annak sem, levegőre szükséged van, rá abszolúte nem.
  • clio1616v
    magadat adni nem próbálni kell :D

egy cseppet se csodálkozz ha egy komplexusoktól mentes lány semmibe vesz
  • pett3rson
    szarul, de még élek...
  • clio1616v
    én felelősség nélkül szeretem a rosszkedvű embereket :D kinevetni, szeretek kárörvendeni, kifejezni az irántuk érzett őszinte örömöt azért mert én nem vagyok abban a helyzetben önhibámból mint ők

ennek a szerencsétlen Gabónak is igazából nincs semmilyen fizikai fájdalma hanem saját szerencsétlensége miatt nem tud csajozni... ennek én csak örülni tudok... mást nem tehetek érte :D

én a kedves emberekre tudok igazán nagy tisztelettel felnézni és az ő társaságukat keresem... egy kedvetlen ember közömbös vagy kárörvenést tud kiváltani
  • IXEMGabeo
    köszönöm, amúgy rég láttalak mi újság?
  • pett3rson
    akinek nincs "családi alapképzése", annak több időbe telik a tanulás, erről beszél, csak nem veszitek Ti sem észre az erdőtől a fát, mert nem éltetek ilyenben...
  • IXEMGabeo
    az se jó, ha pl túl jó kedvű vagyok, akkor vagy bolodnak hisznek vagy pedig, azért nem szólnak hozzám, mert irigykednek belül. Én vagy nagyon szomorú vagyok és magammal vagyok el, vagy, ha jó hangulatot varázsolok akkor nagyon sziporkázom, ami zavaró lehet. Képtelen vagyok eltalálni a kettő közti egyensúlyt...
  • IXEMGabeo
    az az érdekes, hogy ez a megjátszós dolog sem igazi. Próbálom minél jobban őszintén adni magamat pókerarccal én inkább így fogalmaznék...
  • chhaya #19165
    Persze, az okokat a múltban kell keresni, de a jelenben tudsz korrigálni.:)
    Ha egy hozzáállás nem célravezető, akkor meg kell próbálni egy másikat.
    Ha úgy sikerül és megerősítést kapsz, akkor egy idő után nem lesz próbléma kicsit másképp látni a világot, és nem tűnik úgy, mintha maszkot viselnél és megjátszanád magad.:)
    Nem megy minden elsőre és zökkenőmentesen, de próbálkozni érdemes, ha a jelenlegi helyzettel nem vagy elégedett.
    Persze nem kötelező, de a sült galamb tényleg nem fog a szádba repülni.
    Az emberek nem szokták szeretni a rossz kedvű, mogorva embereket, ez tény.:)
  • clio1616v
    nem is baj... nem kell mindenkinek sikeresnek lennie, a boldogság olyan mint egy torta, van akinek morzsa jut van akinek egy szelet, de azért meg kell küzdeni...
  • IXEMGabeo
    az a baj, hogy folyton a jelennel jöttök, holott a múltban kell keresni az okokat és a hibákat. A hibákat ki kell javítani ezzel egyetértek csak én nem értem nálam hol a hiba. Az az igazság, hogy megváltozni nem tudok ezt ne is kérd tőlem, én ilyen vagyok, ha unalmas, ha nem nem szeretek álarcot viselni, ilyen helyzetekben az egyszerűségre próbálok törekedni bonyolult és alapos gondolkodás móddal és mégse jó semmi se. És tudod egy idő után betelik a pohár az embernél és akkor van az, hogy inkább mással kötöm le a figyelmem és nem idegeskedem...
  • IXEMGabeo
    ez nem magyarázkodás, ha nem tanulni kell a csajozást akkor mégis miféle módszerrel lehet valaki stabil? összegzem a helyzetet...

tapasztalatok szerint:

ha jókedvem van és bókolok nekik (nem a bokorba csábítós poénommal), nem jó és nem veszik komolyan.

ha rossz kedvem van bukta, pedig elvileg az az igazi énem, mert alapvetően szomorú ember vagyok, de itt totálisan őszinte

ha megerőltetem magam elsütök 1-2 jó poént, amin van, hogy nevetnek, hosszútávon ezt nem tudom csinálni, de rövidtávon se vált be

ha megértem őket és elbeszélgetek velük, magyarán foglalkozom az érzéseikkel az se jó. (erre mondtad, hogy lelki szemetes láda az én szótáramban ez a barátságos jellem)

nem tudom a külső az első benyomás okán számít, de végeredményben nem perdöntő. Külsőleg valahol kisebbségi komplexusom van a semmire, de valahol nem érzem gáznak magam olyan középkategória vagyok. Lehetséges nem jó a kisugárzás mindenesetre más indokot nem tudok miért nem vagyok vonzó.

Az unalmas és monoton szövegre annyit mondok, hogy nem egy olyan unalmasnak mondható alakot ismerek, aki tökre boldog a csajával ez nem ezen múlik. Valaki alig szólal meg, de mégis imádja őt a nő...
  • chhaya #19161
    Amúgy clionak igaza van, senkit nem érdekel igazán, hogy miért lettél ilyen vagy mi hiányzott, az a fontos, ami most van. És ha bizonyos dolgok kimaradtak, azokat utólag máshogy pótolni kell, különben soha nem leszel 'egész'. Nem mindig arra hivatkozni, hogy hát ezért meg azért ez van és slussz... ha már felismered a problémát, az első lépés ahhoz, hogy változtatni tudj. Már ha komolyan akarsz. Ha nem, akkor tényleg ne várd, hogy jobb legyen.:P
  • clio1616v
    peersze már megin' a magyarázkodás
  • IXEMGabeo
    nem tudod, hogy az empátiát és az önbizalomhoz vezető útat az ember édesapja adja át gyermekének ez bizonyított tény. Mivel én hellyel közzel találkoztam vele botrányos keretek közt, ezért én még egy alapvető átvett "tudással" se rendelkezem e téren úgyhogy saját magam "gyengének tűnő" módszereimmel erőlködöm már ha van kedvem...
  • clio1616v
    sőt :)
  • chhaya #19157
    Ha már szó nélkül megérti a másik, hogy mit szeretnék, és ez ráadásul kölcsönös, akkor bőven jó... :P
  • clio1616v
    azt nem tanulni kell :D

ki az aki a faterjától tanul?

ennyit rólad még véletlenül se te vagy a hibás... hanem a faterod

nem érdekli egyik lányt se hogy volt-e faterod... azt látják mi van most
    sajnálatból nem fog veled lenni senki
  • IXEMGabeo
    ez van, nekem nem volt faterom, aki megtanított volna csajozni...igazából nem is érdekel. Korábban említettem, a belső vágyakat (szexuális) ki lehet elégíteni, de elfojtani nem lehet. Igazságszerint az érzelmek számomra totál lényegtelenek azt viszont vajnyi könnyedséggel el tudom fojtani.
  • tomcsa4
    A nőknek nem vers kell, hanem verEs f*sz. Érted az árnyalatnyi különbséget? :)
  • clio1616v
    hallod ez aztán kurva romantikus hogy dugni hívod egy "bókba" burkolva
  • IXEMGabeo
    költőien fogalmazok nem mindig, csak, ha olyan a hangulatom mondok ilyenekt, hogy bokorba csábítóan szép szemeid vannak és egyebek, ami jön, de verset sosem írtam lánynak...Természetesen, ha nincs értékelve úgymond a "dumám" akkor felhagyok vele. Ilyen vagyok...

mellesleg van Vers topik írtam oda...írtam minden féléről, írtam a születésnapról, a kondizásról, a világgal való elégedetlenségről, a reménytelenségről, ami eszembe jut téma azt nyomatom...
  • clio1616v
    nem mindenkinek jönnek be a versek...

mutass egy példát amit odaadtál valakinek
  • IXEMGabeo
    nem feltétlen párkapcsolatban élő lányokról beszélek. Sima mezei szinglikről, akik nem képesek figyelembe venni, ha valaki dícséri őket. Mivel én verseket írok, lehetséges kicsit túllövök a célon és túlságosan költőies vagyok bizonyos helyzetekben...
  • clio1616v
    aki a bókot nem veszi jónéven az elégedett a jelenlegi párjával :D de ez is ritka :D
  • IXEMGabeo
    azt nem mondtam, hogy bókot én is el tudok ereszteni, csak az a helyzet a mai lányok ezt nem tudják értékelni...
  • IXEMGabeo
    ez nem panaszkodás, a visszafogás nálad hol számít panaszkodásnak?:D

én csak annyit mondtam néha elgyengülök aztán szépen visszatérek az egyéb teendőim közé...
  • clio1616v
    "néha néha felpezsdül a belső működésem, ha egy csomó szép lányt látok a metróra felszállni maximum ennyi, de utána szépen visszafogom magam és a földre szállok a mennyekből..."