22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #19225 egy fagyizás minimum 1 500 Ft majd kérsz kölcsön ha nincs önálló kereseted -
tomcsa4 #19224 Nagyon fontos, hogy nézz a szemébe. Aztán egyszer megfogod a kezét és kész. Ha nem tetszik neki (elveszi), akkor legközelebb, még 2-3 jól sikerült randi után. De ma már ritka az ilyen szerintem. Második találkán már megy a smárolás. -
#19223 tudni fogod ha eljön a pillanat, csak légy kreatív -
Orionk #19222 Valóban az a legfontosabb, hogy ha jól érzitek magatokat, akkor mindegy.
Az ilyen apróságok nálatok, vagy nálad a randiknál hogyan alakultak ki, mint pl. , hogy:
- mikor és hogyan dölt el, hogy akkor mostmár megfogod a kezét -
pett3rson #19221 igen, sétálós, beülős, ahol lehetett beszélgetni. De volt már mozizás is elsőre, előtte már sokat beszélgettünk neten, így nem volt annyira ismeretlen. Ez lényegtelen, hogy mit csinálsz, ha közben jól érzed majd magad. Ha diák vagy és nincs sok lóvéd akkor meg inkább a sétálgatás marad egy kis fagyizással keverve, szóval nincs nagy választék, nem? :) -
Orionk #19220 Te egyébként milyen randikon voltál?
Sétáltatok, és beültetek valahova meginni valamit?, vagy milyenek voltak nálad az első randik? -
pett3rson #19219 alapvetően Te mondtad jól, hogy Önmagad add, mert az a legőszintébb, utána nem keveredsz ellentmondásba. Ezenfelül ha még nem ismered úgy sem fogod tudni, hogy mi az ami jó és mi az mi nem tetszik neki, szóval felesleges görcsölnöd. Tudom, hogy izgalmas meg minden, de lényegében Ő is csak egy ember :) -
Orionk #19218 jó ötlet.
Egyébként ebben a topic-ban nincsenek lányok?, csak azért kérdezem, mert az ő véleményükre is kiváncsi lennék. -
pett3rson #19217 Ha nagyon nem tudod túltenni az aznapi hülyeségeken és még mindig rosszkedvű vagy és mondjuk ez szóba is kerül, mert látja rajtad, akkor elmondhatod mi nyomja a szívedet, őszinteséget tükröz és azt, hogy megbízol benne már az elején. -
Orionk #19216 Hogyan viselkedjek az első randin találkán akkor?:
azon kívül, hogy magamat adom?
Persze, ha most rossz hangulatom van aznap, akkor is jópofizni kell, mert az első benyomás számít? -
pett3rson #19215 szimmetrikus-e az arcod, arra kíváncsi. Ha igen, akkor csinál veled gyereket is, akár :)
Sokszor jártam már úgy, hogy első benyomás alapján tévesen ítéltem meg az embereket, de később kellemesen csalódtam, mert az első rossz megítélés után jó kapcsolat alakult ki. Fiatalon könnyebb tévesen és hamar ítélkezni, ehhez is tapasztalni kell eleget, de meglepetés mindig érni fog. -
clio1616v #19214 akkor prevenció :D a nők előre gondolkodnak ezt ne felejtsd el soha -
Orionk #19213 Még nem találkoztam a csajjal, csak ezután fogunk találkozni.
Levelezgetés során említette meg, hogy első benyomás az fontos számára. -
clio1616v #19212 az már csak kifogás miért nem kellesz neki :D -
Orionk #19211 Miért mondják a csajok, hogy számukra az első benyomás nagyon fontos?
:) -
IXEMGabeo #19210 és mi van, ha azt mondom, hogy fél éve nem panaszkodom egyiknek se? nem ez a mérvadó -
clio1616v #19209 éli ő is csak más szinten... -
clio1616v #19208 nem keseregni kell... én ezen csak röhögni tudok
ahelyett, hogy azon morfondírozol, hogy mennyire nehéz csajozni számodra... nézd magad kívülről mit lát belőled egy csaj és vajon miért nem vagy vonzó
azért csak lelki szemetesnek vagy jó nekik, a tapasztalataiddal is alátámasztott módon, mert te is erre vagy képes... panaszkodni, panaszkodni és panaszkodni ezt tudsz ebben vagy sikeres éppen ezért ezt kapod viszonzásul a csajoktól
mindenki azt kapja amit ad -
tomcsa4 #19207 Amíg itt siránkozol, addig a normálisabbja éli az életét. Mint pl Clio vagy én vagy akárki más, aki inkább csajozik és próbálkozik, mint filozófál, meg csak a múltban él.
Ne vedd rossz néven. -
IXEMGabeo #19206 így van számtalan más program van, amivel el lehet ütni az időt. Nem vagyok emberbarát, (2 méter távolság) de legalább sportolok és, ha tehetem kimegyek a szabad levegőre ennyi...
mindenki azt a tevékenységet szereti végezni, amiben jól érzi magát. Én döntöm el önhatalmúlag éppen mit, mikor, hogyan, milyen programot fogok magamnak találni... -
IXEMGabeo #19205 olyan mértékű ellenszenvet váltott ki belőlem clio, hogy legszívesebben helyben megöltem volna, amiért kiforgatja a szavaim és még kárörvend, aminek még hangot is ad. Az ilyen emberektől hányok... -
#19204 énénén és nem vagyok padödö -
vg #19203 Te egy kicsit el vagy tévedve... szerinted melyik csajszi választja a disco-söröző-kocsma helyett a kirándulni, kiállításokra, múzeumokba járás dolgot? Biztos van ilyen, de nekem nem padödö típusú csaj kell. Mellesleg, mint mondtam, nem járok sörözőbe, utálom a piát és a füstszagot, és ezzel a barátaim is így vannak. -
clio1616v #19202 az sem utolsó szempont, hogy képes-e takarítani... házimunka stb...
ezért vicces ha egy srác mint ez a Gabó itt szenved azon, hogy nem képes beszélni egy nővel :D
mi mindent kell még átélnie... fogalma nincs ^^ -
#19201 Te is el tudsz menni vele hétvégenként kirándulni, kiállításokra, múzeumokba, közös barátokkal sörözőbe, nem lehetsz folyton fáradt.
Az utsó mondatod meg hülyeség, miért ne tudhatná magáról, hogy szép és élvezné? Élvezi, hogy tetszik NEKED és SZERET. Na aki ilyen lányt talál magának, az a boldog ember, pláne ha még főzni is tud az asszony :D
-
vg #19200 Ez így elég hülyeség. Engem már nem is tudom hányszor hagytak ott egyik napról a másikra (most is pár hete) azzal az indokkal, hogy " nyugis vagyok", meg "otthonülős vagyok". Leszarom a bulizást, nem fogok se diszkóba, de kocsmába se sörözőbe járni. Dolgozom, egyedül élek és ha hazaértek hulla fáradtan nem ezen jár az agyam. Viszont be kell látni, hogy csajoknak ez kell. Ha hülye "egyedülálló" barátnői vannak(márpedig azok vannak nekik), akkor neked véged, bármit is csinálsz. A diszkóban-sörözőben-kocsmában ugye ott vannak a "jóképű" meg "izmos", komoly szülői hátteres "pasikák", akinek a új kocsijával, a szolitól barna testével, és a kifinomodott puncimasszásával TE nem tudod felvenni a versenyt, akár mit csinálsz. Szóval ha kijavítod az összes általad felsorolt negatívumot, akkor sem lesz semmi esélyed.
Az meg egy másik dolog, amikor egy olyan csajjal ismerkedsz(vagy szeretnél), aki tudja magáról, hogy jól néz ki, és élvezi, hogy tetszik másoknak. Ha netán belé is szeretsz, akkor véged van, mint a botnak. -
#19199 "Ismétlem 100x-ra nem csak én vagyok ebben a cipőben rengetegen próbálnak párt találni kevés sikerrel, aminek számos oka van."
Na lássuk a leggyakoribb okokat, hogy miért nincs valakinek hosszútávú kapcsolata:
-büdös láb
-büdös száj
-minden büdös
-túl dagadt
-túl sovány
-látványos színészkedés, képtelen az egyén az ellazulásra
-értelmi fogyatékosság
-esetleg testi fogyatékosság is lehet elrettentő erejű
-idegesítő viselkedés (pattogó fajta, szintemárhalott fajta, agresszív fajta, tutyimutyi fajta, kockafajta, hülyepicsa fajta, 9786324 nőt megdugtam nehogymá most álljakmeg fajta, mindenen sírós fajta)
De ha mindkét félben megvannak ezek a tulajdonságok, bármi kisülhet belőle :D
U.I.: Ha nem vagy biztos benne, hogy büdös vagy, kérdezd meg legközelebbi barátodat, mert te nem biztos hogy fogod érezni.
-
#19198 "az ilyen tenyérbemászó pondrókat verném pofán, de mivel intelligens úriember vagyok..."
a második tagmondatod szöges ellentétben áll az elsővel :D -
clio1616v #19197 a jövő az amit meg tehetsz még, a múlt az amit nem mertél megtenni :)
neked a múltról szól az életed... azon keseregsz egy kedvtelen emberhez hogyan legyen kedve bárkinek is? -
pett3rson #19196 most Én is beleköthetnék a dumádba, de miért tegyem? mert egy öntelt fasz vagyok és úgy esik jól? néha gondolkozzunk már mielőtt pötyögünk, köszönöm. -
IXEMGabeo #19195 ha megfigyelted hetek óta nem volt itt semmilyen hsz. Nem tudom mi vagy te topikfelügyelő, hogy ennyire zavar téged ennek a jelentéktelen topiknak éppen mi a témája. Mindig más, évek óta mivel a cím is egykori salsoul szerint baromság...
Vannak jó gondolatai clionak csak éppen nem olyan helyzetben, amiben nincs éppen igaza. Ráadásul boldogan nézed, ahogy folyamatosan röhög a nagy semmin, amit éppen ő forgatott ki.
Ismétlem 100x-ra nem csak én vagyok ebben a cipőben rengetegen próbálnak párt találni kevés sikerrel, aminek számos oka van. Ezért mondtam, hogy egyáltalán nem panaszkodni jöttem ide, nem tehetek róla, ha neked és másnak is ez jött le. Próbálok haladni a magam módján, de aztán érdekes módon itt pl csak a bírálatot kapom akármennyire írhatom a tényállásokat...
családok hullanak szétben ugyanezt éreztem át, nem foglalkoztam vele soha, most jön ki rajtam elég csúnyán h gyakorlatilag nincs családképem és ez az, amit képtelenek vagytok átérezni, mert nem ebben a helyzetben vagytok. Akármit írok clionak csak kifogás. Pedig az okokból (múltból) lesz a (jövő) azaz a következmény.
És annak tudatában frusztráló az, hogy figyelembe se veszed, amit én írok (nem kell egyetérteni vele) és annyit bepötyögsz ide, hogy na akkor clio okos ő a király, ő vele értek egyet. Ez bosszantott fel, de nem lepődöm meg, ha a kacifántos gondolkodásom senki nem érti. Egyedül kell megküzdenem az akadályokkal se baj...
azért, hogy anyámat a számra vetted ok nélkül azt nem felejtem el...Ráadásul azt se tudod ki vagyok és lekockázol, lepancserezel burkoltan és még az anyámat is a szádra veszed ez minősít téged... -
tomcsa4 #19194 Jó oké, csak az ember más történeteket is ovlasgatna itt. Esetleg történetek helyett véleményeket, ki hogy látja, mivel ma Magyaroroszágon a kapcsolatok tartósságán van mit javítani. Családok hullanak szét. Jó igaz itt csajokról van szó, de mindennek van alapja. Könnyű ismerkedni, nehéz komolyan előretervezni. Kicsit zavaros a mai világ, munkahelyi problémák, ami kihat az ember lelkiállapotára.
Én például pont emiatt vagyok ez a link srác, hogy csapódom egyik csajról a másikra. De boldog vagyok. Amúgy clio tényleg írt jókat, csak át kéne gondolni. -
clio1616v #19193 én nem szánakozok... nekem ez természetes, hogy vannak ilyen emberek mint te :)
miattatok vannak a magabiztos emberek... titeket látva merítenek önmagukba bizalmat, szükség van rátok :D
ha másnak nem is tudsz örülni legalább más örömének örülj -
pett3rson #19192 Te mi a faszt trollkodsz itt? -
IXEMGabeo #19191 jól el vagyok azt is jelentheti, hogy mindenen képes vagyok túltenni magam. A monotonitás totálisan az én dolgom. Magadat minősíted, ha még röhögsz és ennyire szánakozol a gondolkodás módom miatt... -
clio1616v #19190 átlátom egy panaszkodó ember tehetetlenségét hidd el :)
ez a jól vagyok hidd el annyira volt meggyőző mintha egy halálraítélt utolsó szó jogán mondta volna -
IXEMGabeo #19189 egyébként pont te pofázol nekem amikor Veres fasz-al jössz a topikba? és hogy mersz te engem, milyen alapon veszed az anyámat a szádra? ki vagy te, hogy ilyen csúnyán ítélkezz felettem? na látod itt a gond szépen beálltál az ellentáborba és összefogtok ellenem úgyis az a legkönnyebb megoldás. Legalább chaya és Petterson tudomásul veszik a véleményem és nem kezdenek el ócsárolni... -
IXEMGabeo #19188 tudod az a gáz, hogy nem akartam panaszkodni csak clioék a sok marhasággal kihozták belőlem, kiforgatták ismét a szavaim a történéseket, tapasztalatokat azokról meséltem az elején. Milyen érdekes, hogy én nekem sosem lehet igazam akármilyen oldalakat írhatok le. Nem is várom el, hogy egyetérts velem, tényleg próbálok tenni hiszen tapasztalok dolgokat, ami nem a kockaságra utal hülyegyerek...és hidd el jól elvagyok, de az miért baj, ha én legalább keresem az indokaim? más még ennyit se tesz meg...
Én kérek elnézést, ha nem szimpatikusak a hsz-eim, akkor higyj az önelégült, kárörvendő cliokának, aki még a mondandóim se képes átlátni... -
clio1616v #19187 nana...
a cég, ahol dolgozom elég érdekes dolgokat tud művelni egy pohár csapvízzel ;) -
tomcsa4 #19186 Gondolom anyád vette el a szüzességed, hogy ne legyen már ekkora lúzer fia.