Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is azt hangoztattad csak a saját meglátásaidban, tapasztalataidban hiszel, én is azt teszem...csak kettõnk között az a különbség, hogy te bátran mindenbe belemész, mindent átélsz élvezettel, még ami fájdalom azt is, én itt elválok ezen úton tõled, mivel még a húgyos nadrágot is felveszed, én meg még kétszer átmosom, nehogy véletlenül húgyos nadrágba bújjak bele...nem kezdek el példabeszédeket, de röviden ez a véleményem...😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hit nélkül élek, mind1 mind1 alapon...ami összejön, összejön, ami nem nem, megfogadtam nem idegesítem magam. Ami jó szórakozás azt keresem, ami munka azt megcsinálom, már, ha nincs lusta hangulatom...Nem fogom az életet túl bonyolítani rájöttem nem érdemes,de te tedd azt, ha neked ez jól esik😉

Ja és nem érdekel semmilyen szidalmazásod salsoullal együtt, volt már 1-2 hsz, amiben leírtam már, úgysem lenne egyetértés, mindenki más elvekkel él...neked inkább legyenek a könyvek a rögeszméid😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja leírtad a lényeget már, eléggé fáradok megyek is😊

clio1616v
valamiben kellene, ha már magadban nem hiszel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Kly
Nah, akkor most olvasd el a #18321 számú hozzászólásomat még egyszer és minden érthetõ lesz <#wink>

Scientia potentia est.

tudod mi a röhej, sehol nem említettem Istent...basszus én nem hiszek benne én csak ezt érzem, ez inkább a filozófia ill embertanhoz illene, mint a valláshoz...szeretet az nem egyenlõ Istennel ez az én meglátásom, de ne menjünk bele megint bonyolítasz. Én arra utaltam, hogy, ha megismersz egy embert pár percet beszélsz vele, de nem ismered totálisan máris szidod és ítélkezel felette ez nem a helyes irány, evvel a viselkedéssel szokták uszítani a zárkózott embereket, akiket nem ismernek, mármint emiatt, hogy amit/akit nem ismersz attól félsz, már uszítod a többieket rá, hogy legyen valami örömük a szivatásában...itt most szavakkal szivatásra gondolok, szemétkedésekre, kibeszélésekre gondolok. De, szíve joga kitárulkozni illetve bezárkózni annak az embernek, akinek az esik jól...

clio1616v
igen... ezzel szokták magukat nyugtatni az emberek, meg hogy a jóisten ugyanúgy szeret mindenkit stb stb...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ha komoly akarok lenni, igazad lehet, mert az arckifejezés (mimika) mutathat egy olyan képet, ami alapján sokak azt hiszik már az illetõ olyan típusú ember...lényegében elmagyaráztad, csak egyes emberek mögé nem látnak be, hiába az arckifejezés, ha nem ismered a másikat, mert nem beszéltél vele...

az inkább a szem😄😊

nem tudom, akkor ezt úgy kéne értelmeznem, hogy a csajoknak nem jön be a nagy fejem😉 átlagnál picit magasabb homlokom van, kopaszul olyan vagyok, mint egy alien így inkább a hosszú hajnál maradtam 3 éve😄😄😄 ha olyan a hangulatom akkor a szakállt és bajuszt is meghagyom jó nagyra, ha leborotválkozom, már elégedett is vok az arcommal nem lehet rajta mit finomítani nem vok kozmetikus, meg nem tartom annyira lényegesnek, hogy most maximálisan meghatározó szerepe legyen ismerkedésnél...elvileg az embert önmagáért kéne szeretne nem holmi külsõségekért és csicsáért...

Kly
Igen, szemmel is mondják, de ugyanakkor arccal is. Én utóbbit preferálom, szerintem nagyobb az igazság tartalma.

Scientia potentia est.

ha mások változnak az engem hidegen hagy, ha tudom hogy én, tudok alkalmazkodni és nem izgatnak mások változásai, eltûröm simán...ilyeneken én nem állok le, szeretem a toleranciát...

nem bonyolult...amire nem akarok számítani az úgysem fog meglepetésként érni😊😉 ilyen szempontból elõre tudom, hogy mindent õszintén meg tudnék beszélni a csajommal...nem lenne probléma

clio1616v
a szem, de már hagyd így 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez nem így megy...

ez nem olyan hogy keresel egy piros áttetszõ ékkövet ami 3cm*4cm és 400gramm

tegyük fel, hogy megtalálod... a tiéd... ennyi

viszont a párkapcsolat nem ilyen 😊

nem elég megtalálni, az ékkõnek is akarnia kell téged

sõt ehhez hozzájön, hogy az ékkõ csak akkor értékes amikor még nem a tiéd, csak addig fontos, hogy megtaláld utána már polcra tennéd legszívesebben, hogy ott nézegetsd, utána már nem fontos a megtalálása

a nõnél nem így megy... tegyük fel megtalálod tegyük fel hogy akar téged, igenám, csak 2 hét múlva már zöld lesz 😉 és 200gramm ráadásul 6cm*1cm

és ez a dinamikus változás folyamatosan tart

remélem érted és ehhez kell a tapasztalat, hogy ne érjen ez meglepetésként amikor megtörténik valami hasonló le tudd reagálni

Kly
Én ezt inkább úgy értettem, hogy az emberek arcából meg lehet állapítani a személyiségüket. Biztos hallottad már te is azt a mondást, hogy az arc a lélek tükre. Nos, szerintem ez nagyon is igaz.

Scientia potentia est.

ez nem igaz, ha neten találsz valakit, beszélgetsz vele, találkozol is vele, sõt a randik után összejössz vele, levonva a konkluzióz keresés után véletlenül ez nem találatnak számít? dehogynem...keresni kell, nem azt mondom, hogy görcsösen mer rájöttem az télleg nem jó, de a sikerért eredményesnek kell lenni...

poén volt csak😊

Kly
Azért, mert potenciális csaj vagy nekünk és nem sok másik olvassa ezt a topikot.

Scientia potentia est.

clio1616v
erre az a jó válasz, hogy azért akarlak megismerni, hogy kiderüljön alkalmas vagy-e arra jogy az élményeinket megosszuk egymással

clio1616v
csinálni kell ami jólesik és adódik minden

clio1616v
soha nem akkor találsz meg valamit amikor keresed 😊

mert még keresem az igazit...

Szeretnéd ha ilyen képességeid lenne.
Miért akarsz annyira ismerni?
akkor csak adatokat, magasság, súly, stb. majd elképzelünk és lerajzolunk 😊

Várhatod, de nem fogsz kapni képet rólam soha!!!
a nagy szõrös csöcsök és hónaljak még vonzóbbak!!!

mikor jön rólad az a kép amúgy? xD

Csak hasonlatot adtam!
áá az általában bunda szokott lenni😉

Láthatod, hogy még a Miss Worldon is mennyien vannak benne a zsûribe, mindegyik másképp látja a szépséget. Így van itt is.
clio1616v
😄

a jókedv vonzó ennyi

beöltöznék pl rockernek tuti nem jönnék be egy diszkót szeretõ csajjal akármilyen is legyen az xD ez ilyen manapság...

ez mondjuk igaz...jókedvûen kell mutatkozni. Mi van avval szted, aki jókedvû, de nem vonzó bármit csinál nem vonz egyetlen csajt se...aki egy picit más stílusu, nem azt mondom, hogy hülye, de mondjuk nem az átlag séma szerint dumálgat velük, hanem jókedvûen 1-2 poént elejt, aztán ennek ellenére mégsem tud összejönni senkivel...ez megint csak feltevés, van ilyen, ilyenkor kell mindig azt mondani, hogy akkor másnál kell próbálkozni, dehát, ha a lehetõségek kimerülnek esetleg akkor van nehéz helyzetben akárki😉

clio1616v
bármi ami tetszhet másnak, egy igényes ruha óra.. stb külcsínek...

clio1616v
ha elégedett vagy vonzó is vagy, mert lehet nem tudják miért vagy elégedett, de vonzó a boldog ember

milyen tárgyak?...konkrétan?

most én kérdezek, mert kíváncsi vagyok😉

nem magamról beszélek hanem általánosságba véve...engem a lányok nem tartottak sosem vonzónak nem dícsértek meg érte sose...legalább is korombeliek sosem max a 4 40 feletti nõ volt (megszámoltam), akik jó pasinak tartottak és mindig avval a dumával jöttek, hogyha 20 évvel fiatalabbak lennének...hát bazz, ott van a HA. Nem tartom magam jóképûnek pont ezért nehéz elhinni, tudni akartad megkaptad😉

Ha általánosságba beszélünk szted, ha vkinek nincs meg egy alapvonzalma, egyszerûen valljuk be nem egy mágnes mégis mi mással legyen sikeres? mert olykor azt veszem észre ha dumálsz velük lehengerlõen, néha viccesen, az se jó...

clio1616v
ha te magad nem vagy vonzó akkor körbeveheted magad tárgyakkal amik vonzanak helyetted 😊

és szted mindenkiben van vonzalom? ha nincs akkor mégis miképp kell, hogy kisugárzásod legyen? itt most nem arra gondolok, hogy mennyire dumásnak kell lennie én most külsõségekrõl beszélek. Ez az adottság nem mindenkinél van meg, erre születni kell sztem...

89
a szépség relatív

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
nem elég szépnek lenni vonzónak kell lenni

általában, avagy szinte mindenki mindig a külsõ alapján dönti el, hogy most hajlandó e megismerni a másik személyiségét vagy nem...ez a szomorú igazság, a nem szép és sikertelen embereknek éppen ezért nehezebb, nem lehetetlen, mert olyan nincsen, de nehezebb...

clio1616v
ha küldesz képet csak az derül ki szép vagy-e

a reakcióidból pedig a többi

Kly
Abban igazad van, hogy egy fénykép alapján nehéz megítélni valakit, megismerni a személyiségét, de ha több lehetõség áll a rendelkezésünkre, ez egyáltalán nem lehetetlen (pl.: több képrõl, sokkal többet lehet leszûrni, de nyilván nem mindent.) Sok esetben csupán valakinek a kinézete alapján kialakul bennem egy olyan kép, ami nagyon közel áll a késõbb megismert, tényleges személyiségéhez, valamint, ha még meg is szólal az illetõ (pár szó már elég), az sokkal könnyebbé teszi a jellemének a megismerését. Természetesen ez nem mindig mûködik, egyesekrõl teljesen más képet kap az ember az idõ mûlásával.

Scientia potentia est.

bigapó
Te nem is vagy leány...

The Matrix has you...

Úgy értettem, hogy Itt a fórumban lehet találni rendes és szép lányt.
Szóval küldjek képet magamról és akkor ti eldõntitek, hogy milyen lány vagyok? Azt hiszed olyan egyszerûen megy?
Szuper, az nagyon okos lehet, ha egy lánynak a képe alapján megállapítja személyiségét, tulajdonságait.
clio1616v
küldjél képet magadról, a többi meg kiderül majd

Itt!<#nevetes2>
hol lehet találni rendes és szép lányt?

clio1616v
speciálisan arra nem vagyok kíváncsi 😊