Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viccet félretéve, akkor mutatkozna meg, hogy az embereknek melyik lényünk lenne a legszimpatikusabb ezt max így lehetne eldönteni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként a nem hallucinogén "tudatmódosító" szerek általában annyiban módosítják a tudatot, hogy felerõsítik/tompítják az érzékelést, és tompítják a gondolkodással, és a pillanatnyi elmeállapottal összefüggõ biológiai folyamatokat.
Pl. amikor részegen bátornak érzed magad, akkor kevesebb benned az adrenalin. A fejedben attól függetlenül el van döntve hogy te bátor vagy ha részeg vagy ha nem, de józanul mégis gátolva vagy a cselekvésben.
Ezek a biológiai folyamatok a túlélést segítik.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Más téma legyen innentõl kezdve...amúgy tudom mirõl beszélek.
bármi figyelmesség is a szexualitás része lehet, ami érzelmileg hat rád...
egy érintés, az hogy a takaróval, ami lecsúszott a válladról betakar...
minden ilyennek az a lényege, hogy egy olyan ember csinálja aki szeret, aki nem a rokonod, és akit te is szeretsz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
éhesen jobb a szex
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ezért is ez a neve: tudatmódosító szer...aki ilyesmihez nyúl az sztem belül egy gyenge ember...
Mondom ezt úgy hogy kezdõ egyetemista koromban fél évig nem volt olyan hét, hogy ne lettem volna részeg...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
és ha nincs szerelem és ha van is akkor lehet még étvágyad sincs emiatt 😊
Csak hát...ha valamiféle komoly sérelmed, viszzatartásod van, és esetleg a környezetedben van olyan személy, aki valamilyen negatív érzést indukál benned, azt is felerõsíti.
az apácák és papok, akik cölibátust fogadtak vannak a legnagyobb bajban, mert azt fojtják el magukban ami emberi lényünk egyik alapja, a fajfenntartás része...eleve ellentétet szül, legalábbis szerintem.
Önmagával nem tud megbékélni, akkor az ilyen ember szava mennyire hihetõ? Lényegében a Bibliát mondja vissza Neked, ennél többet nem tud segíteni, csak az alapján élni pedig elég érdekes lenne.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik elõször látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és elõtte nem így ismertek 😉"
ez meg azért baromság, mert pont akkor nem lennék önmagam, ha ezt megcsinálnám, én nem élek effélékkel nem akarom kínozni magam, a szervezetem efféle dolgokkal és az emberek véleményét is leszarom én, kicsit szándékos, de szeretek az a nyugodt, nem feltûnõ ember lenni. Pont azt szeretem, ha normálisan elismernének, mint mondjuk mindenki mást. Ha valaki felé támogatást nyújtok, segítséget adok lelkileg, nem várom el, hogy engem is pátyolgasson, nem kell nekem tanács, kioktatás, jobb szeretem ezeket én csinálni. (kioktatás erõs szó volt)
De ha már szükségletekrõl és igényekrõl van szó, én pl. szeretnék milliárdos lenni, meztelenül járkálni az utcán, megvásárolni a Bazilikát, beköltözni és a Szent Jobb-al akarom esténként kiverni magamnak.
Jah, és otthon szeretnék enni-inni, kizárólag Krisztus testébõl és vérébõl.
Rendben, nem lesz többet linkelve.
Hamár az evéssel hasonlítottátok össze adolgot, az étkezésnek is megvan a kultúrája.
De azért a kreativitás nem egyenlõ azzal:
"Drágám ma nem megyunk el étterembe, legyünk kreatívak: van kolbász meg vaj a hûtõben"
Na persze, kobászos-vajas kenyér is finom néhanapján.
Nem is értem miért vannak éttermek , mikor otthon is lehet enni 😊
A dugás meg a szeretkezés közötti különbséget boncolgatod. Egy egészséges párkapcsolatnak ami a szerelemre épül, igenis része kell hogy legyen a szexuális együttlét. Viszont a szexuális vágy nem mindig jár együtt szerelemmel, sõt. Egy olyan párkapcsolatban, ahol az érintett felek nem szerelmesek egymásba, ugyanúgy szexelnek, de teljesen más az, amikor úgy nyúlsz valakihez, hogy szereted is.
Nehéz ezt elmagyarázni olyasvalakinek, aki nem élt még át ilyesmit. De szerintem te csak azért fojtod el az érzelmeidet, mert rengeteg elutasítással találkoztál életedben, és nem akarsz több erõfeszítést tenni az ügy érdekében, amit valahol meg is értek, ugyanis én is voltam ilyen, egészen sokáig.
Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegû érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. 😊
Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik elõször látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és elõtte nem így ismertek 😉
És amikor rájössz, hogy rohadtul nem vesztettél semmit azzal, hogy megtetted amit meg kellett tenned, jobban fogod érzeni magad. Következõ alkalommal már menni fog szer nélkül is. 😊
Ha problémás az életed mondjuk egyszerre több területen is, sokkal könnyebben átvészeled, ha mondjuk van egy jól mûködõ kapcsolatod, és szerelmes vagy. akkor leszarsz minden mást, és sokkal könnyebben veszed az akadályokat.
Az a baj, hogy mindig az lesz a vége, valamilyen úton módon. Ez persze a magam fajta "igényteleneknek" és érzéketleneknek nem lényeges és csak furcsálja, hogy mindenki ott lyukad ki. Nem térek ki, az evvel kapcsolatos eszmefuttatásokra, mert holnap reggelig lehetne ezt ragozni, magyarázni.
csak röviden, alvás, evés, ivás, WC után a szex a legfontosabb clio szerint a szex az elsõ, a többi tök mellékes dolog...
A szerelem maga egyébként az evés és a pihenés után a harmadik legnyilvánvalóbb emberi szükséglet. Csak hát...az elsõ kettõvel ellentétben nem pusztán biológiai természetû.
Mondjuk szerelmi együttlétem nekem is inkább a munkahelyen volt több, mint otthon 😄
De továbbgondolva, én "hagyományos" párkapcsolatra is gondoltam.
Teszem azt , háztartásban ahol gyerekek is vannak nincs mindig "always room for romance". Hasonló a helyzet a fiatalokkal , akik még a szüleikkel élnek.
Összefoglalva, modern világunkban otthonunk egyre kevésbé megfelelõ hely a szerelmi együttlétekre.
Szeretném ha minnél többen kifelytenétek a véleményetek : ITT
Köszönöm !
Volt hogy hívott magához Halásztelekre, amikor a férje elment éjszakára, de azért addig, amíg nem szakít vele és külön nem költözik, pofátlanságnak éreztem volna, hogy amíg õ melózik addig én meg a lánnyal hetyegek az otthonukban, szóval nem mehettem el.