22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    "De legalább nem kerülőúton jut el hozzá az infó.:P"

Jah nem úgy gondoltam.
    Mind a kettőnek írnék, csak nem ugyanazt, nyilvánvalóan. xD
    Hogy mi értelme, miért nem csak a lánynak? :)
    Nem tudom. Talán, hogy felkészítsem az ismimet, meg ha akar ő is segíthet, és tényleg, ismerősőm biztos megbeszélné a lánnyal a dolgokat, és na mivolt?!?!?, és akkor szóba jönnék én is stb stb :).

Ez már kicsit bonyolult, illetve össze-visszaság van :D.
    Mindenesetre Köszi. :)
  • pett3rson
    Ezt nem csinálnám fészbúkon, inkább szerveznétek házibulit vagy csak közös görbe estét az meg elhívná a csajt és akkor személyesen néznél a szép szemébe...lehet Én vagyok öreg, de ez a fészbúkos ismerkedés nagyon tré....
  • chhaya #19468
    De legalább nem kerülőúton jut el hozzá az infó.:P
    Mindegy, a te dolgod, sok sikert hozzá.:)
  • Tarajos Sül
    "A kiszemelt csajhoz úgyis csak az az infó fog eljutni, hogy bejössz neki és meg akarod ismerni. :)"

Van benne valami. :)

"Neki kéne rögtön írnod vmi hétköznapi témával, amiből nem jön le rögtön, hogy szeretnél tőle valamit."

Nah de ez a nem egyszerű.
    Nem lehetetlen, hogy ne fogjon gyanút, de nem egyszerű.
    Rád ír egy idegen pasi tök mindeggy hogy mit, egyből az lesz, hogy ezt mástól is megtudná kérdezni, és a lényeg, hogy idegen, akkor pedig mit akarhat? Csak megismerni... :)
    És ha ránézel a képére, esetleg nem jön be, akkor ajjajjj.
    Feltételezzük a legroszabbat.
    Ezért fogom minimálisan beavatni az ismimet. :)

# 19461:

Nem voltam az osztálytársa, az ismerősének voltam az osztálytársa.
  • pett3rson
    Írjál normális levelet, de neki, ne a haverodnak. most vagy Én értettem korábban totál félre, de nem vágom mi van.
  • Tarajos Sül
    Jajjjjmááááá :D
    Egy bankrablásra is fel kell készülni elég rendesen, hogy megszerezd a pénzt, és még meg is tudjál szabadulni.
    Ez számomra pont ugyanolyan. :)
    Jó, mondjuk még a festék kazettákat fel kell nyitni, különben hiába valóak voltak a bankban széthullajtott izzadságcseppek :D.

Tegyük fel.Most írok, úgyis visszaír. Pl. "Tetszel nekem, ismerkedjünk meg." Ez amugyis olyan egyszerű. De miértne írna vissza a lány, hát biztos, hogy visszír. :)
    De ha nem? Akkor meg rághatom a saját fülemet(valahogy :D), hogy miért nem fordítottam kicsivel több időt egy normális levél írására. :)
  • chhaya #19464
    Szebben van megfogalmazva, de a legtöbb ember nem értékeli az ilyen finom különbségtételeket.
    A kiszemelt csajhoz úgyis csak az az infó fog eljutni, hogy bejössz neki és meg akarod ismerni. :)
    Neki kéne rögtön írnod vmi hétköznapi témával, amiből nem jön le rögtön, hogy szeretnél tőle valamit.
  • clio1616v
    én most nem leszek izgalmas akkor...

mert egy dolgot fogok szeretni a következő 7 órában... aludni ^^

jét

prrr prrr chhaya
  • CattiBrie
    "Összehoznál a barátnőddel?"

Hehe, erről az jut eszembe, hogy egyik barátnőm mindig azzal szívat, amikor meglátok egy helyes pasit, hogy 'Tetszik? Bemutassam neked?' :D
  • pett3rson
    amúgy azt Én sem értem, hogy ha Te is ismered a csajt, régen oszt.társak vagy mik voltatok, akkor miért is nem írhatsz rá személyesen TE?
  • clio1616v
    erre a legjobb esetben az a válasz, hogy te kretén :D

egy csajhoz odamész ilyen szöveggel, aki a bókodra ácsingózik :D gondold át...
  • CattiBrie
    mondjuk nekem nem..

nekem inkább azok a fiúk, akik a ritka, rendes és ritka rendes lányokat szeretik :))
  • Tarajos Sül
    A-a.

Ez egy kezdőlépés.
    A beszélgetés az egyértelmű, hogy gördülékenyen megy, nyilván nem jó, ha 5 percig gondolkozom azon, hogy mit mondjak :D.
    Egy példa.
    Például nem írnám azt, hogy "Szia. Összehoznál a barátnőddel?"
    Mégpedig azért, mert nem tudom, hogy a hátam "mögött" milyen események zajlanának, és az úgy nem izgi, egyébként is a másik fél azt gondolná, hogy ennyire lusta vagyok, de azt írnám, hogy "Szia. Megismerkednék a barátnőddel. Mennyi esélyt látsz rá, hogy összejön?" Szerintem itt lényegesen IS kevesebb feladata van a kérdezett félnek. :)
  • clio1616v
    a ritka rendes lányok mindig izgalmasak :)
  • clio1616v
    nagyon meg van simizve a cic :D
  • CattiBrie
    hűű, valami izgalmas lehet a téma, hogy feltornásztátok a topikot a toplistára :D

vagy a többi topik hanyatlik? :D
  • clio1616v
    hát ezzel is egyet kell értenem... :)

mondjuk aztmondja a csajnak, hogy

"Dugni akarok veled! öö ja bocs akarom mondani, tetszel kell kóla... de hülyeségeket beszélek Látom hasonló az ízlésünk, lenne kedved hozzá hogy megismerkedjünk?"

egyszerűen nincs lehetőség hibázni, és ez csak úgy megy ha be van gyakorolva persze hogy zéró tapasztalattal, nem fog menni... de nem úgy kell hozzáállni, ja és nem mellékesen senki nem szereti ha rajta gyakorlatoznak "csak"...
  • pett3rson
    elfelejtettem, hogy neked meg nem válaszolok. mea culpa, mea culpa maxima.
  • chhaya #19452
    prrr prrr prrr
  • Tarajos Sül
    "logikát nem nélkülöző"

Rólam van szó? :D
  • clio1616v
    téves és hiányos a tudásod :)
  • chhaya #19449
    Ezt a tervezgetős hozzáállást sosem értettem igazán. Ha nem megy egy beszélgetés gördülékenyen, hanem minden egyes szót tervezni kell, akkor minek erőlködni? Személyesen sem fogalmazhatod újra 6x a mondanivalód. Közhely, bocs, de add önmagad, ilyennek kell hogy megismerjen és megkedveljen.:)
  • Tarajos Sül
    Már 3 helyet lefaragtatok. xD xD

A TOP 10-ből :).

• clio1616v
    naponta többször szükségem van a kielégülésre és vannak emberek, akik hozzászólásaikkal is hozzájárulnak a finnyás igényeim kielégítéséhez - gondolok itt elsősorban az igényesen megfogalmazott, logikát nem nélkülöző, érdekes hozzászólásokra
  • pett3rson
    mi? igen ti :D
  • pett3rson
    tudom, hogy meg..hekkelted chaya regjét, ennyit már elárulhatnál :)
  • chhaya #19444
    Ennyire asszem egyikünk sem skizofrén.:D
  • IXEMGabeo
    vagy clio rég elégült ki...ez a másik gondolatom...
  • clio1616v
    bóknak veszem, de azthiszem mondhatom ezt chhaya nevében is, ha nem akarok álszerény lenni ;)
  • Tarajos Sül
    Mindenki ezt mondja, hogy majd eljön az ideje, és Te is, nem hargaszok rátok, Rád, de egy a kérdés.
    Mikor?, Hol?, Ki tudom-e várni?

Egyébként igaz, volt már benne részem, és jól is kell kapcsolni, ez szerintem egy lényeges momentum, ugyanis ///ha nem/// kapcsolok, vagy nem esik le, hogy itt az alkalom, pl. sokat mosolyog rám a lány, és ez egy jel, hogy viccesnek tart, talán szimpinek is, ezt nem veszem észre, akkor lőttek az egésznek. :(

Amúgy nyafogok igen, mert félek én is a kudarctól, és sajna lehet most hibázok de próbálok logikusan gondolkozni, valahogy így: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengető" hogy egy ilyen beszélgetés kialakulhat az ismerősőm, és a kiszemelt lány között.
    Amiért nem cselekszem az az, hogy kell nekem egy kis gondolkodási idő, hogy a lépés ne legyen matt, hanem egy jó lépés legyen, mert úgy érzem, hogy bár ha csak első látásra is, de megint egy olyan lányt találtam, ami számomra nagyon ritka, és nem akarom elbaltázni, hogy elküldöm a neki szánt üzit Fb-on, és eszembe jut.."hát ezt nem kellett volna neki megírni."
  • pett3rson
    gyanúsan alregek kezdtek lenni egymásnak...
  • clio1616v
    doromb doromb ^^
  • chhaya #19438
    óén egyetértek vele :D
  • clio1616v
    vállalom a felelősséget, ha már egyszer leírod a gondolataimat
  • clio1616v
    ugye jóvolt a n4levelű lóheres történetem?

nyivák ^^
  • chhaya #19435
    gyanúsan sokat helyeselsz nekem ma este :D
  • vegicsek
    wááá rinya banda :)
    kibaszott önbizalom kell, semmi más
  • chhaya #19433
    Nem bántásból, de tényleg túl sokat agyaltok.
    Próbálkozni kell, néhány passzív vagy konkrét visszautasítás után meg nem nyafizni és feladni. :) Az emberek sokfélék, sok idő mire mindenki megtalálja a hozzá való embert... pláne ha igényesebb az illető és megválogatja, kivel hajlandó kezdeni. Csak türelem. Közhely vagy sem, de tényleg akkor fogjátok megtalálni, amikor nem keresitek vagy nem is gondolnátok. Nem valószínű, hogy társkeresőn.
  • Tarajos Sül
    Próbálom leegyszerűsíteni a dolgokat, és egy kizárásos alapot találni. :)
  • pett3rson
    naja, csak az elméletet majd próbáljuk ki gyakorlatban is, hogy működik-e egyáltalán...