Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, aki Való világot néz és még élvezi is annak csak is igaza lehet😄😄 bemennék veled, salsoullal, clioval, szabolccsal, akár Pretoriannal meg még 4-5 csajjal tutira én nyerném meg😄 (fõ az önbizalom és az ego)

viccet félretéve, akkor mutatkozna meg, hogy az embereknek melyik lényünk lenne a legszimpatikusabb ezt max így lehetne eldönteni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bigapó
itt nincs módszer, nincs alapbeállítás, egyszerûen azért lovagolsz rajta, mert tudod,hogy nincs igazad, de nem érted, hogy most ez nem baj 😊

The Matrix has you...

elég szomorú, hogy a sok nagyarc csak, ha részeg akkor bátor...legtöbb ember, aki gyenge lelkileg, az csak akkor meri kinyitni a pofáját, ha éppen ivott, mert oly nagynak érzi magát. Ezt szemétségnek tartom éppen ezért, tök jól érzem magam így, és, ha nagyon akarom JÓZANUL le merek szólítani egy csajt és jól ellenni vele, nem kell ahhoz "másnak" lennem...Azt is tudom, biológiai folyamatok ide-oda, mindenki másképp reagál az efféle szerekre, valaki nem bírja, valaki dühös lesz, valaki meg csak állandóan röhög mindenen tõle...mivel ismerem testem minden porcikáját és érzékét, ezért lazán el tudom képzelni, hogy én nem bírnám az italt, úgyhogy nem próbálkozom vele...Egyébként, megnézném, hogy hányan lennének oly bátrak és lemernének e szólítani egy csajt anélkül mondjuk buliban, hogy mellette szín józanok...kíváncsi lennék az efféle eredményekre, elvégre így lenne az igazi...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Nem a drog volt a lényeg, a végén direkt odaírtam, hogy következõ alkalommal már mennie kell szer nélkül is.
Egyébként a nem hallucinogén "tudatmódosító" szerek általában annyiban módosítják a tudatot, hogy felerõsítik/tompítják az érzékelést, és tompítják a gondolkodással, és a pillanatnyi elmeállapottal összefüggõ biológiai folyamatokat.
Pl. amikor részegen bátornak érzed magad, akkor kevesebb benned az adrenalin. A fejedben attól függetlenül el van döntve hogy te bátor vagy ha részeg vagy ha nem, de józanul mégis gátolva vagy a cselekvésben.
Ezek a biológiai folyamatok a túlélést segítik.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mit? nem vagyok már kishülye gyerek mindent fel tudok fogni ha akarok...mit tehetek róla, ha nem azt a módszert alkalmazom, mint amit te...egyébként is alapbeállítás nem létezik, csak szted az alap, amit te tartasz annak...

bigapó
tudod, de nem érted...

The Matrix has you...

sz4bolcs
A lényeg pont ez volt benne, amit írtam, hogy droggal, vagy anélkül az csak külsõség.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

rendben, a lényeg nem ez volt a mondandójában, hanem, hogy olyan dolgokra akar rávezetni, ami felesleges, ami engem nem érdekel és ez ellen nem is kell küzdenem mivel nem érzek arra késztetést h csakúgy lazulásból igyak és drogozzak. Sõt, ha rajtam múlna tökre egyetértenék az alkohol és drog tilalommal, volt már a világtörténelemben ilyen, amikor ezt bevezették, csak amiatt nem vált be, hogy akik ezekkel az élvezeti cikkekkel kereskedtek (pl borászok, mezõgazdászok) azoknak marha nagy veszteség volt

az a gáz, hogy már gyerekkoromban is felismertem, h nekem nem tetszik a hagyományos élet, innen-onnan értékrendeket, elveket állítottam fel, amiket nem nagyon akarok elvetni. Mások szerint ez nem normális, szerintem sokkal kevesebb stressz ér így...neked, ami sivár, nekem lehet hogy az a természetes, az a nyugi és béke, ettõl függetlenül a jó dolgokat ugyanúgy tudom értékelni, ha van belõle....

meglesz...😉

Más téma legyen innentõl kezdve...amúgy tudom mirõl beszélek.

sz4bolcs
Pedig Pretnek igaza van. Az elfojtott tudattartamok, a lehasított személyiségrészek ugyanúgy az emberhez tartoznak. Maga elõl pedig senki nem menekülhet, bármennyire is nem tetszik, a tudattalan sokkal erõsebb, elõbb-utóbb halálra baxtatja azt, aki küzd ellene.

sz4bolcs
Az elfojtás szerintem nem azt jelenti, hogy nem agyal az ember, hanem hogy úgy agyal, hogy már észre sem veszi.

clio1616v
teljesen egyetértek

bármi figyelmesség is a szexualitás része lehet, ami érzelmileg hat rád...

egy érintés, az hogy a takaróval, ami lecsúszott a válladról betakar...

minden ilyennek az a lényege, hogy egy olyan ember csinálja aki szeret, aki nem a rokonod, és akit te is szeretsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
így van

éhesen jobb a szex

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

89
Az alkohol sem azt hozza ki belõled ami vagy, nemhogy a keménydrogok...
Ezért is ez a neve: tudatmódosító szer...aki ilyesmihez nyúl az sztem belül egy gyenge ember...
Mondom ezt úgy hogy kezdõ egyetemista koromban fél évig nem volt olyan hét, hogy ne lettem volna részeg...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
te direkt akarsz magadnak sivár életet?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
az evés és az ivás sem pusztán az

és ha nincs szerelem és ha van is akkor lehet még étvágyad sincs emiatt 😊

Pretorian
😊 Emlékezni fogsz.
Csak hát...ha valamiféle komoly sérelmed, viszzatartásod van, és esetleg a környezetedben van olyan személy, aki valamilyen negatív érzést indukál benned, azt is felerõsíti.

Firerock
tök igazad van amúgy...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bigapó
se egyik se másik nem jó, aranyközépút és annak szûk sávja, ott kéne bandukolni a "tökéletes" boldogsághoz. bõvebben: ha elfojtod sem jó és ha túlértékeled, túlhajtod az élvezeteket, az sem jó. értem ezalatt a szenvedély-betegségeket, alkohol, szerencsejáték, szex, evés stb, van bõven sor.
az apácák és papok, akik cölibátust fogadtak vannak a legnagyobb bajban, mert azt fojtják el magukban ami emberi lényünk egyik alapja, a fajfenntartás része...eleve ellentétet szül, legalábbis szerintem.
Önmagával nem tud megbékélni, akkor az ilyen ember szava mennyire hihetõ? Lényegében a Bibliát mondja vissza Neked, ennél többet nem tud segíteni, csak az alapján élni pedig elég érdekes lenne.

The Matrix has you...

bigapó
ezt a kokain, meg rövid párosítást egyszer kipróbálom, kíváncsi vagyok mit hoz ki. mennyire emlékszek majd? totál filmszakadás lesz?

The Matrix has you...

bigapó
tudod, megint az van, hogy nem tudod mi az amirõl beszélsz 😊 addig csak ilyen félvállról lesimantom, mert annyi oszt jóccakát, de majd akkor beszélgessünk már errõl inkább mikor túl vagy rajta...

The Matrix has you...

Pretorian
😊 A te problémáidra nincs megoldás. így jobb?

ugyanmár mitõl omlanék össze? semmi extra nincs benne...lehet, elsõre tutira izgul mindenki, de miért kell ezt is felfújni? ha megtörténik, hát megtörténik nem fogok ezen lelkizni mi lesz utána😄 ha valaha meg is történik biztos jó lesz...

az már régen rossz, ha olyasvalakivel beszélek, akinek az a megoldás a problémák elkerülésére, hogy kábszert vegyek be😄 megáll az eszem, te meg még burkoltan szépen leírtad miért is kellene igyak és drogozzak😄 gyönyörû, köszönöm nekem megfelel a karalábé, cékla, hús, rizs meg a többi tápanyag😄

"Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegû érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. 😊
Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik elõször látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és elõtte nem így ismertek 😉"

ez meg azért baromság, mert pont akkor nem lennék önmagam, ha ezt megcsinálnám, én nem élek effélékkel nem akarom kínozni magam, a szervezetem efféle dolgokkal és az emberek véleményét is leszarom én, kicsit szándékos, de szeretek az a nyugodt, nem feltûnõ ember lenni. Pont azt szeretem, ha normálisan elismernének, mint mondjuk mindenki mást. Ha valaki felé támogatást nyújtok, segítséget adok lelkileg, nem várom el, hogy engem is pátyolgasson, nem kell nekem tanács, kioktatás, jobb szeretem ezeket én csinálni. (kioktatás erõs szó volt)

elfojtást én csinálom, nem kötelezõ engem követni én csak mondom, hogy sztem jobb, mint rágódni bizonyos "felesleges" érzelmeken, amik csak hátráltatnak...bár annak, amit úgymond én képviselek nyílván azoknak is megvannak a hátrányai, és, hát elég nagy akaraterõ meg önfegyelem kell hozzá, hogy az ember meg tudja csinálni, csakhát egyhangúság, depresszió néha ezek beütköznek a dologba...

Pretorian
Van akinél egyenlõ, attól függ, mennyi megy át a nagyvilág szennyébõl az emberek fejébe azon a végletekig kifacsart és torz kulturális szitán.
De ha már szükségletekrõl és igényekrõl van szó, én pl. szeretnék milliárdos lenni, meztelenül járkálni az utcán, megvásárolni a Bazilikát, beköltözni és a Szent Jobb-al akarom esténként kiverni magamnak.
Jah, és otthon szeretnék enni-inni, kizárólag Krisztus testébõl és vérébõl.

Látom Szabolcs Úr szemét nagyon szúrja a nyúlfarknyi kommentbe elrejtett hatalmas SPAM 😊
Rendben, nem lesz többet linkelve.

Hamár az evéssel hasonlítottátok össze adolgot, az étkezésnek is megvan a kultúrája.
De azért a kreativitás nem egyenlõ azzal:
"Drágám ma nem megyunk el étterembe, legyünk kreatívak: van kolbász meg vaj a hûtõben"

Na persze, kobászos-vajas kenyér is finom néhanapján.
Nem is értem miért vannak éttermek , mikor otthon is lehet enni 😊

Pretorian
*Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha így gondolkodsz, inkább várd meg amíg szerelmes leszel valakibe, és azzal a lánnyal feküdj le.

Pretorian
Figyeld meg, hogy ha neked ez ekkora problémát jelent, és egy ilyen eszmefuttatás után fekszel majd le egy lánnyal, az teljesen tönkre fog tenni lelkileg, mert bele fogsz esni, mint ló a gödörbe. Illetve inkább ne tapasztald ezt meg. A dugás jó dolog, fontos is lehet, de nagyon túlértékelt, és közel nem akkora durranás, mint ahogyan azt az ember elképzeli, még az elsõ elõtt. Ha csak ez kell, jobban jársz ha kirántod magadnak.

Pretorian
Látod, itt a probléma. "Elfojtani". Miért kéne az érzelmeket elfojtani?
A dugás meg a szeretkezés közötti különbséget boncolgatod. Egy egészséges párkapcsolatnak ami a szerelemre épül, igenis része kell hogy legyen a szexuális együttlét. Viszont a szexuális vágy nem mindig jár együtt szerelemmel, sõt. Egy olyan párkapcsolatban, ahol az érintett felek nem szerelmesek egymásba, ugyanúgy szexelnek, de teljesen más az, amikor úgy nyúlsz valakihez, hogy szereted is.
Nehéz ezt elmagyarázni olyasvalakinek, aki nem élt még át ilyesmit. De szerintem te csak azért fojtod el az érzelmeidet, mert rengeteg elutasítással találkoztál életedben, és nem akarsz több erõfeszítést tenni az ügy érdekében, amit valahol meg is értek, ugyanis én is voltam ilyen, egészen sokáig.
Az egyik alkalommal, amikor éppen elfojtasz magadban egy ilyen jellegû érzelmet, vagy frusztráltnak, lúzernek érzed magad, szívj fel 1 gramm kokaint, és igyál meg rá 3-4 pohár rövidet. Utána csupa olyan dolgot fogsz tenni, amit mindig is megszerettél volna tenni az életben, csak nem merted. 😊
Két napra rá amikor magadhoz térsz, szarul fogod érezni magad, mert azon fogsz agyalni, hogy mit gondolhatnak rólad azok az emberek, akik elõször látták, hogy milyen is vagy belül valójában, és elõtte nem így ismertek 😉
És amikor rájössz, hogy rohadtul nem vesztettél semmit azzal, hogy megtetted amit meg kellett tenned, jobban fogod érzeni magad. Következõ alkalommal már menni fog szer nélkül is. 😊

de csak azért, mert mondjuk vannak szükségleteid, és marha szenvedõs, ha mondjuk szex nélkül élsz, ilyen alapon, akik az egyéjszakás kalandokat nem lehet elítélni, hisz csak vágyakat elégítettek ki, de nincs szükségük szerelemre. Ezen régóta agyalok, semmi rosszat nem tennék avval, ha több lánnyal lennék légyottban csakúgy. Bár pl nekem fura lenne ismeretlen lánnyal leheveredni, nem is tudnám megtenni, nekem picit ahhoz meg kell ismerjem ahhoz, h belemenjek ilyesmibe. DE, ha megismertem, elvagyunk meg minden, nem biztos, hogy még belevagyunk egymásba zúgva, ezt pedig onnan lehet bizonyítani, csak max jól elvagyunk, vonzódunk a másikhoz biológiailag, beszélgetünk is meg minden. Tulajdonképpen az efféle gondolataimra mondta clio h igénytelen vagyok, ami lehet, de nekem nincsenek és sosem voltak túl nagy szsükségleteim semmilyen formában😄 mindenki más ilyen szempontból is...

ja igaz, de vannak, akadnak olyan emberek, akik tegyük fel tökre elégedettek az életükkel, nekik mi szükségük lenne bonyodalmakra, vagy "szerelemre"??? ja tudom már maximum a szex miatt csinálnák ezt...érzelmeket sztem el lehet fojtani, nekem sikerült, sõt rajtam kívûl rengeteg érzéketlenféle ember létezik, aki max a mindennapokban él és mondjuk nem megy bele semmibe se... de a szexuális vágyakat lehetetlen elfojtani, azt még én sem tudom, néha rámjön az 5-10 perc, magányos óráimban...Aki tagadja, az vagy hazudik, vagy pap, apáca, egyebek😄

Pretorian
A szexualitás tényleg fontos, sõt. Ha valakinek megfogod a kezét, ha valakit megsimogatsz, ha valakit megcsókolsz, ha valakivel flörtölsz, meghívsz egy csajt egy italra valami szórakozóhelyen...ez mind a szexualitás része, nem csak a "dugás". Az embernek erre igenis szüksége van. Az ember társas lény. A legközvetlenebb társas kapcsolat a szerelem.
Ha problémás az életed mondjuk egyszerre több területen is, sokkal könnyebben átvészeled, ha mondjuk van egy jól mûködõ kapcsolatod, és szerelmes vagy. akkor leszarsz minden mást, és sokkal könnyebben veszed az akadályokat.

sz4bolcs
Volt valami nagy arc, aki azt állította, hogy ahogy öregedett, egyre inkább rájött arra, hogy csak két dologról érdemes beszélgetni Istenrõl, és a szexrõl. 😊

sz4bolcs
Hát, én azt vitatnám, hogy az evés és a pihenés pusztán biológiai természetû. 😄

volt már itt mindenfélérõl témázgatás, szükségletekrõl, könyvekrõl, csajokról, gyereknevelésrõl is...

Az a baj, hogy mindig az lesz a vége, valamilyen úton módon. Ez persze a magam fajta "igényteleneknek" és érzéketleneknek nem lényeges és csak furcsálja, hogy mindenki ott lyukad ki. Nem térek ki, az evvel kapcsolatos eszmefuttatásokra, mert holnap reggelig lehetne ezt ragozni, magyarázni.

csak röviden, alvás, evés, ivás, WC után a szex a legfontosabb clio szerint a szex az elsõ, a többi tök mellékes dolog...

Pretorian
A szerelmi együttlét nem azt jelenti, hogy valaki folyton gyereket csinál.
A szerelem maga egyébként az evés és a pihenés után a harmadik legnyilvánvalóbb emberi szükséglet. Csak hát...az elsõ kettõvel ellentétben nem pusztán biológiai természetû.

sz4bolcs
Remélem, befejezte a spamet.

gyereket*** javítva

egyszerûbb lenne, ha nem csinálnának folyton folyvást gyerekek...sokkal szabadabbak lennének...

clio1616v
zuhanyzó, iskolaidõ alatt... csak a kreativitás szab határt

Pretorian
Le kell fektetni a gyerekeket aludni, és megvan oldva a dolog.
Mondjuk szerelmi együttlétem nekem is inkább a munkahelyen volt több, mint otthon 😄

Megértem a helyzeted.
De továbbgondolva, én "hagyományos" párkapcsolatra is gondoltam.
Teszem azt , háztartásban ahol gyerekek is vannak nincs mindig "always room for romance". Hasonló a helyzet a fiatalokkal , akik még a szüleikkel élnek.
Összefoglalva, modern világunkban otthonunk egyre kevésbé megfelelõ hely a szerelmi együttlétekre.
Szeretném ha minnél többen kifelytenétek a véleményetek : ITT

Köszönöm !
Pretorian
Weh...ismerõs a szitu. Mivel a munkahelyemen laktam, azért ott jöttek-mentek az emberek, és minden vágyam az volt, hogy végre eltölthessek pár órát kettesben a barátnõmmel.
Volt hogy hívott magához Halásztelekre, amikor a férje elment éjszakára, de azért addig, amíg nem szakít vele és külön nem költözik, pofátlanságnak éreztem volna, hogy amíg õ melózik addig én meg a lánnyal hetyegek az otthonukban, szóval nem mehettem el.

drsenorita
ja igen... jut eszembe... ha én az õ érzelmeibõl kell, hogy táplálkozzam, neki meg az enyémbõl. de õ már nem akar az enyémbõl enni, s egy oldalú a dolog, s nem tudok az õ szeretetébõl táplálkozni, mert nincs. s itt vége is a dolognak. van abban valami, amit írtál, de mégsem áll össze a kép. akkor hogy is van ez? szerintem ez nem tartható fenn sokáig. bár az is igaz, hogy ha õ nem kezd el irántam érdeklõdni, én nem szeretek belé (de õ meg nem azért kezdett el érezni valamit felém, mert szerettem...). szóval viszonyítás kérdése az, amit állítasz...

drsenorita
nem magamból táplálkoztam, hanem belõle...

drsenorita
mi a probléma???