22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • sz4bolcs
    Lol, már végig is olvastad??? Én tegnap előtt kezdtem, alig tettem le, de még nem értem végig.
    Soha nem gondoltam, hogy ilyen pocsék irodalmi stílusban meg lehet írni egy ennyire zseniális könyvet. Szinte teljesen átláthatóvá teszi a nők gondolkodását, de olyan, mint egy fejlődésregény egy csomó dilemmával, igencsak elgondolkodtató kérdésekkel, szituációkkal.
  • vegicsek
    Elolvastam. Whaó. Hát ez a könyv egy szinttel feljebb van az eddig általam olvasott könyveknél, köszi :)
  • HöfEE
    Az türelem.. aztán utána meg jön a friend zone. Ismerős szitu.
  • IXEMGabeo
    mesélj:) kív vok mi volt:)
  • bello88
    Ma pl betalált egy anti-rendeslány :O

rég volt már ilyen.
  • pett3rson
    Hirtelen azt hittem a Michael Douglas féle film könyv változata, de ez is tetszik :)
    Valóságosnak tűnik, mert a nőknél sosem lehet tudni, hogy mit és éppen kit akarnak, de a szexet mindenképpen :)
  • sz4bolcs
    Van egy könyv, ami villámgyorsan furakodta be magát nálam az alapművek közé:
    Neil Strauss - A Játszma
    Szeretnék belőle idézni pár bekezdést, talán hasznos lehet.

"Míg Mystery zuhanyozott, Marko félrevont engem.
    - Mit keresel te e mellett a pasi mellett?
    - Ezt hogy érted?
    - Úgy, hogy totálisan felszínes alak. Mi együtt jártunk a Latin School of Chicagóba meg a Vassar College-be. Ez nem olyan pasi, aki beillene ezekre a helyekre. Nem közénk való.
    - Tudom. Tudom. Igazad van. De bízz bennem, ez a fickó meg fogja változtatni az életedet.
    - Hát - mondta Marko -, majd meglátjuk. A múlt hónapban megismerkedtem egy lánnyal, aki nagyon más, mint a többi, és nem akarom elrontani a dolgot. Remélem, Mystery nem teszi tönkre a kapcsolatomat a nőszerzési trükkjeivel, és nem idegesít fel.
    Markónak egyetlen nővel sem volt viszonya, amióta Belgrádba költözött. De néhány hónapja egy barátja révén megismerkedett egy Goca nevű lánnyal, és biztos volt benne, hogy ő az igazi. Randizni vitte, virágot vett neki, vacsorázni hívta, aztán tökéletes úriemberként kitette a lakása előtt.
    - Lefeküdtél már vele? - kérdeztem.
    - Nem. Még meg sem csókoltam.
    - Ember, te úgy viselkedsz, mint egy totális KGP. Egyszer majd jön egy pasi, odalép hozzá a klubban, és azt kérdezi tőle: „Szerinted az átkok, áldások, varázsigék meg ilyesmik hatásosak?", és egyszerűen elviszi magával. A nő kalandot akar. A nő szexet akar. Minden nő.
    - Hát - mondta Marko -, ő teljesen más, mint a többi nő. Az emberek itt nem olyan közönségesek, mint Los Angelesben.
    [...]

Így történt, hogy Mystery és én azon kaptuk magunkat, hogy a szilveszter estét Markó egy-itiszével, Gocával töltjük. Marko szürke öltönyt vett fel, este nyolckor elment a lányért, körbejárta az autót, hogy kinyissa neki az ajtót, és átadott neki egy tucatnyi rózsát. Okos, sikeres, jól nevelt lánynak látszott. Alacsony volt, haja gesztenyebarna, tekintete kellemes, mosolya csak az egyik oldalon húzódott kissé szélesebbre. Markónak igaza volt: tényleg feleségnek valónak tűnt.
    Hagyományos szerb étterembe mentünk, az étel bővében volt pirospaprikának és vöröshúsoknak. A zene igazi anarchia: négy rezesbanda járta a termeket, egymást átfedő indulódallamok kakofóniáját produkálva. Egész este gondosan figyeltem Markót és Gocát, kíváncsi voltam, hogy ez az egész randevú dolog működik-e.
    Furcsán ültek egymás mellett. Párbeszédük csak az este eseményeivel kapcsolatos formalitásokra korlátozódott: a menüre, a kiszolgálásra, a hangulatra.
    - Haha, hát nem volt mulatságos, amikor a pincér eléd tette az én steakemet?
    A feszültség kezdett agyamra menni.
    Nem mintha Marko természetesen viselkedett volna.
    [...]

Marko már egy órája ült hasznavehetetlenül Goca mellett, amikor közbeléptem. Kézbe vettem digitális kamerámat, és Mystery fotómódszerét alkalmaztam a párra. Megkértem őket, hogy csináljunk egy mosolygós képet, aztán egy komoly képet és végül egy szenvedélyes képet, amin például csókolóznak.
    Marko előrenyújtotta a nyakát, mint egy csirke, és puszit nyomott Goca arcára.
    - Nem, nem! Igazi csók legyen - erősködtem, mely unszolás hatására az eljegyzésre szánt ajkak az általam valaha látott legügyetlenebb csókban érintkeztek.
    Vacsora után Mysteryvel terrorizáltuk az étterem mindkét helyiségének közönségét; öregemberekkel táncoltunk, bűvészmutatványokat mutattunk be a pincéreknek, válogatás nélkül flörtöltünk férjes asszonyokkal. Amikor ragyogó arccal visszatértünk az asztalunkhoz, Goca tekintete találkozott az enyémmel; szeme mintha egy pillanatra felcsillant volna, mintha keresett volna valamit a szememben. Megesküdtem volna, hogy ÉJ volt.
    Aznap éjjel arra ébredtem, hogy meleg test kúszik be hozzám a takaró alá. A megállapodás szerint most én aludtam a nagy ágyon Markóval, de ez nem Marko volt. Női test. Éreztem, hogy testmeleg kéz simogatja frissen borotvált fejemet.
    - Goca? !
    - Pssszt - mondta, és beszívta felső ajkamat.
    Kiszabadítottam.
    - És Marko?
    - A zuhany alatt van - közölte.
    - Te és ő...?
    - Nem - mondta olyan lenézéssel, amitől felettébb meglepődtem.
    Goca és én egymásnak estünk aznap éjjel; Goca és Mystery is. Korábban szabad utat jelzett Mysterynek, de ő úgy tett, mintha nem vette volna észre. Nehezebb volt úgy tenni, mintha nem vettem volna észre, amikor mellém bújt az ágyba, amikor az orrlyukamba, a számba is benyomult. Persze, benne volt néhány ital, de az alkohol hatására soha senki nem tett még olyasmit, amit tulajdonképpen ne akart volna megtenni józanon is. Az alkohol csak lehetővé teszi, hogy megtegyék, amit mindig is meg akartak tenni, de elfojtották a szándékot magukban. És ebben a pillanatban úgy tűnt, hogy Goca olyan férfival akart lefeküdni, aki az alfahím öt tulajdonsága közül mind a hattal rendelkezett.

..
    - Ezt nem tudom megtenni.
    - Miért?
    - Marko miatt.
    - Marko? - kérdezte, mintha soha nem hallotta volna még a nevet. - Aranyos srác, de csak barát.
    - Figyelj - mondtam. -Jobb, ha elmész. Marko nemsokára kijön a zuhany alól.
    Ötven perccel később Marko valóban kijött a zuhany alól. Hallottam, hogy Gocával szerbül veszekedtek. Ajtó csapódott.
    Marko letörten jött be a szobába, és lerogyott a saját ágyfelére. - Szóval? - kérdeztem.
    Sosem mutatta ki az érzelmeit túlságosan.
    - Szóval, részt akarok venni Mystery következő kurzusán."
  • VGB
    http://www.facebook.com/pages/Sexi-Csajok/206594236029194
  • vegicsek
    Ne keverjük a türelmet a "nem veszem észre magam, hogy már le vagyok koptatva"-val
  • IXEMGabeo
    ez nagyon tetszett ez a szimbolikus hasonlat
  • sz4bolcs
    Hát pedig ez az egyetlen dolog, amihez több türelem kell, mint a horgászáshoz. :D
  • IXEMGabeo
    csak nem a nőkhöz...

bármi másban szíves örömest, alaposan átgondolok mindent 66x és türelmesen lépek...
  • chhaya #19493
    Pedig azzal egyszerűbb az élet..
  • chhaya #19492
    Remélem összejön, ha van kérdésed akkor nyugodtan.:)
  • IXEMGabeo
    úristen ki ne ejtsd ezt a türelem szót...
  • Tarajos Sül
    Köszi Szépen. :)
    Én is valahogy úgy gondolkozom, mint valószinűleg Te, hogyha én lennék a lány helyében, akkor én mit csinálnék?
    De mivel én nem vagyok lány, azért nehéz.. :D
  • sz4bolcs
    Az a jó, ha olyanra alakítod az életed, hogy az idő múlása a te malmodra hajtsa a vizet. :) Ez most kicsit ilyen túl általános, de ez jutott az eszembe arról, amit chhaya is ír.
  • Tarajos Sül
    ...és még mindig nem felejtettem el azt, amit üzent nekem, arra, hogy szívesen megismerkednék vele(amikor még nem is látott), szóval azt, hogy van barátja, de nem ígér semmit, és erre 100%-os "bővebb kifejtést" kaptam itt Cliótol, hogy hogy is van ez:Szóval itt. :)
  • chhaya #19487
    Igen, csak türelem. A lányok szeretik ha meghódítják őket. Szép lassan, fokozatosan, nem rögtön lerohanni... aztán előbb-utóbb piszkálni fogod a fantáziáját, akkor már lehet elhívni fagyizni vagy sétálni.:) Rögtön ezzel kezdeni sztem nem túl esélyes. Az ilyen rövid, pár perces dumcsit vagy bókolást biztos nem barátilag fogná fel, ettől ne félj.:)
  • Tarajos Sül
    Aranyos ez a levél. :D
    Köszi.
    Helyesen gondolkodsz, nekem legalábbis tetszik a gondolat meneted. :)

Teszkos lányra azt mondod, hogy türelem, rózsát terem?
    Ez így igaz, lehet, hogy gyorsan akarom lezavarni a dolgot, de minnél elöbb, annál jobb :).
    Persze a kis pozitív dolgok jó benyomást tesznek nála, és ha lát engemet közelíteni, lehet elétörnek benne rólam kialakított pozitív gondolatai, remélem. :)
    Csak nehogy az legyen, amitől félek, hogy ezeket barátilag fogja fel. :(
    Persze, szívesen barátkoznék vele, hiszek a lány-fiú barátságban, van is egy ilyen, de vele nem ilyen céljaim vannak :$ :).
  • sz4bolcs
    Nehogy levelet írj egy pultoslánynak, akivel élőben találkozol, mert agyfaszt kapok.
  • chhaya #19484
    Aranyos ez a levél. :D
    Bár valszeg az ijesztette meg, hogy ilyen lényegre törő... mert gyakorlatilag ezzel a végére odabiggyesztett "vélemény?" kérdéssel rögtön állásfoglalást is kérsz tőle, hogy ennyi alapján érdekled-e vagy sem. :)) Ezt nem csak a lányok, de szerintem a hímneműek sem nagyon díjazzák. Nem is tudom... egyértelmű pozitív válaszhoz elég kevés, elutasításhoz szintén, erre egyszerűbb nem válaszolni. Aztán lehet rosszul okoskodom.

Szerintem a teszkós lánnyal beszélgess néhányszor a pénztárnál, ilyen aprócseprő dolgokról, pl. amikor veszel egy csokit kérdezd meg hogy szereti-e, ha nem akkor miket szeret, vagy dicsérd meg a haját vagy a mosolyát vagy akármit... és közben mosolyogj sokat. Ha levelet akarsz neki adni, akkor előtte mindenképp javaslom, hogy 2-3 ilyen ártatlan kört tegyél a pénztáránál.:)
  • Tarajos Sül
    Persze hibáztam, hogy egyből lényegre törően.. :S :)
    ..dehát nem is ismerjük egymást, mit kérdeztem volna, amiről nem az az első gondolata, hogy hajtok rá? :)

Egyébként a csajszinak: (Az ismimnek címzett levél szerintem nem lényeg)

Szia.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, kinek neve: .. Tamás :-)
    Egyszer ez a fiú hazaért a munkából, volt egy piciny ideje.
    Fellépett Facebook-ra, és megnézte a kezdőlapot, ahogy azt mindig is szokta.
    Egyszer csak észreveszi .. Anna oldalát,(a volt ált. sulis oszttársáét) belép oda, és elkezd nézelődni.
    Lám-lám, csodás pillanatnak örvend a fiú.
    Egy-két képen szemet szúr neki az egyik barátnője, .. Petra.
    Gondolja magában a fiú, nagyon aranyos, helyes ez a lány, és egy kihagyhatatlan alkalom jár a fiú fejében, hogy írjon a lánynak egy levélkét, miben a lány tudtára adhatja, hogy szívesen megismerkedne vele. :)
    Szóval remélem érted. :) :D
    Vélemény? :)

Szia, Szép napot, Üdv.Tomi :)

Kicsit furcsa, biztos nem minden napi levél, és jó kedvre derítheti az embert, márcsak azért is, hogy mekkora szerencsétlen vagyok xD xD, de az egyediségre, és a humorra hajtottam, nameg a fő lényegre, Rá! xD

Tesco-s lánynál kiderítettem, hogy mikor végez, és igaz is volt az információ, írtam lentebb, hogy kimentem elé, és elément a barátja.
    A pénztárnál meg nem tudom, hogy jó ötlet-e olyat megkérdezni, hogy "mikor érsz rá?".
    Elfogadom a segítséged, és 1000x köszönöm =), csak gondolkodom én is, mert hirtelen kell dönteni-e, még csipogtat a vonalkódleolvasóval, és fizetek, és lehet hirtelen rávágja, hogy nem, de mentőöv, hogy máskor is megkérdezhetem, ahogy mondtad. :)
    Igen, a papír!! alapú levél valóban kissé személytelen, de gondoltam, hogy átadná azt az érzést, hogy én írtam a saját kezemmel(mert enyhén szólva szerintem hülyeség lenne nyomtatni, az úgy nem olyan :) ), és jelenleg nem látok alkalmat arra, hogy személyesen beszéljek vele. :(
  • chhaya #19482
    Ha nem titok akkor megkérdezhetem, mit írtál a fészbukos lányoknak?:)
    Sajna bevált 'módszer', hogy ha érdekli a csajt a srác, akkor egyszerűen nem válaszol az ismerkedős levelekre.
    Viszont egy sima beszélgetős üzenetre, vmi egyszerű ürügyre vagy általános témára válaszolnak szerintem, legalábbis én szoktam.:) A nyilvánvalóan ismerkedős levelekre én se nagyon szoktam, nem is szeretem őket.

A tescos lánynál nem javaslom az üzengetést, kérdezd meg inkább személyesen. Pl. vegyél vmi apróságot, csokit vagy akármit, és amikor nála fizetsz, pl. hívd el a műszakja utánra fagyizni. Ha nemet mond vagy bizonytalankodik, akkor mondd neki hogy majd máskor, és amikor legközelebb veszel vmit, akkor kérdezd meg megint.:) Hidd el értékelni fogja. Egy levélke olyan személytelen, és nemet is könnyebb mondani rá.
  • Tarajos Sül
    Sehogy! :D
    Írtam, nincs válasz.
    A levelet pedig előzőhét csütörtökön küldtem el.
    Nem is nagyon reménykedtem benne, az az igazság, és tudom, nem ez a helyes hozzáállás, de ez az én negatív tapasztalatom.
    Külsőre ítélt a lány(szerintem), és az is egy ok, hogy szerintem spontán ismerkedik.
    Pl. vonaton utazik, leül mellé valaki, akad valami közös témájuk, és van is egy ismerőse, de nem így, hogy "Szia, szeretnélek megismerni".
    Nem így írtam, egészen egyedi szöveget írtam, amiért lehet hülyének nézett :D(szerintem nem), de ezt már sosem tudom meg, legalábbis szerintem a lényegen nem változtat, azon, hogy nem írt(bármiféle véleménye is legyen).
    A barátnőjének is írtam, avagy az én ismerősömnek, akit azóta már láttam is chat-en, de ő sem írt vissza, amit nagyon nem értek, és nem erre számítottam. Valószínűleg, nem is barátnők, csak 1-2 kép alkalmával "pózoltak" :) egymás melett.
    De azért mutathatta volna a pozitív oldalát, hogy visszaír legalább valami olyasmit, hogy "Szia, Bocsi, rég beszéltem vele, nem tudom mi van vele, de ha akarod segíthetek stb stb."
    Viszont a Tesco-s lány nem hagyja békén a fantáziámat, és olyan aranyos. :)
    Ma is voltam Tescoban, már az automata tolóajtóban járok, még be sem értem a Tesco belső légterébe, máris lesem a pénztárakat, hogy ő-e a pénztáros. :)
    Szóval ma is voltam, ő volt ott, és olyan aranyosan mosolygott, sajnos nem én váltottam ki belőlle, hanem épp munkatársával "kommunikált", de a lényeg, hogy nem vágott semmilyen grimaszt, mert előzőhét szombatján is kint voltam este a Tesconál, mert máshova mentem, de útba esett, és szóval láttam, ő is rám nézett, és nem tudom, lehet, hogy gondolja, hogy ő után császkálok Stb, de lehet, hogy nem.
    Minden esetre megvan az új, de még csak elméleti tervem.
    Egyszerű, egy levél, mivel nem találok rá alkalmat, hogy beszélgessek vele, közösségi oldalon nem találtam meg, és a számát sem tudom.
    Pénztárnál átadnám neki, hazafelé, vagy kajaszünetben vagy elolvassa, vagy nem. Csak a kudarctól félek. Tudom, nincs mit veszíteni, de ha visszautasítja, vagy azt mondja, hogy "nem fogadhatom el", esetleg ott nyújtom neki 1 percig, ő meg direkt észre sem veszi xD, a vásárlók pedig ott bámulnak engem, mint egy hülyét, a másik, hogy legközelebb hogy fogok a szemébe nézni?
    Főleg ha elolvassa a levelet, és az esik le neki, hogy nekem csak az a fontos, hogy ő az enyém legyen, az ő véleménye pedig nem számít, ami természetesen nem így van! :)
    Szerintetek? Tudom, nincs mit veszíteni, de még a levelet sem írtam meg. :)
    Bocsi a hosszú szövegért, legalább nem uncsizol, ha uncsiznál. :)
  • chhaya #19480
    És... hogy haladsz?:)
  • Tarajos Sül
    Mindjárt írok, most értem haza, és az első kontatust neten keresztül teszem meg..
    Személyesen 3-4 hónap múlva tudok alakítani valamit is, az meg már késő :( :D.

"Amit te tervezel abból tudod mi lesz szerintem?
    "-Valami srác üzenget, hogy bejövök neki, tuti valami gyökér.""
    Van benne valami, természetesen nem mindenféle hülyeséget írnék, azért kellenek jól kitalált, lényegre törő, kulturált, és hibátlan mondatok. :)
  • clio1616v
    igen csak a pénznek nincs szabad akarata és mozogni se tud ;)
  • bello88
    ne légy naiv, mert azt kihasználják ;)
  • chhaya #19476
    Naivitásom határtalan, sry. :D
  • bello88
    Nem bántott. Legalábbis én nem annak vettem :)

Nem is értem hogyan gondolták, hogy irl is ilyen vagyok :P
  • bello88
    :)))
    először is, csak anonim szoktam nyafogni (vagy hozzám közel álló embereknek). lényegében ezért is fórumozok két helyen is, és ezért vezetek blogot is.
    a valós életben idegenekkel vagy ismerősökkel másokról szoktam beszélni. tudom hogy hihetetlen, de így van ;)

úgyhogy mondtál ismét egy közhelyet :D
  • vegicsek
    Fölösleges túlbonyolítás.

Egyszerűen gondold ki a nyitómondatot, szólítsd meg, utána meg beszélgess vele. Legyen határozott fellépésed, mosoly, jófejség, közvetlenség. Igazság szerint teljesen mindegy mit mondasz neki, mert azon fog járni az agya, hogy úristen, engem megszólított most egy srác. Ha nem egoista, akkor picit zavarban lesz, és nem fogja tudni kendőzni, hogy mit gondol rólad, az arcára lesz írva a véleménye.

Amit te tervezel abból tudod mi lesz szerintem?
    "-Valami srác üzenget, hogy bejövök neki, tuti valami gyökér."
    Vissza lehet hozni innen is a helyzetet, csak miért indulnál hátrányból, amikor nálad is lehet a lépéselőny? :)
  • Tarajos Sül
    Persze, buliban valóban nagyobb sikert aratnék, dehát az nem 2 fillér. :)
  • Tarajos Sül
    Igen, főleg, hogy az is gáz, hogy mivan ha a lány nem menne bele ebbe a fajta megbeszélt randira?
    Ajjj legyen már holnap.
    Ha így belegondolok, ismerősőm nagy segítség lenne, mert akkor biztos mondaná a lánynak, hogy jófej vagyok stb stb, ha Facebook-ha nem, ha nincs a lánynak barátja, és magányos stb stb, akkor miértne ismerkedne meg velem, ha ismerősünk egész pozitívan ír le engem? Félreértés ne essék, senkit nem hülyítenénk. :)
  • Tarajos Sül
    "De legalább nem kerülőúton jut el hozzá az infó.:P"

Jah nem úgy gondoltam.
    Mind a kettőnek írnék, csak nem ugyanazt, nyilvánvalóan. xD
    Hogy mi értelme, miért nem csak a lánynak? :)
    Nem tudom. Talán, hogy felkészítsem az ismimet, meg ha akar ő is segíthet, és tényleg, ismerősőm biztos megbeszélné a lánnyal a dolgokat, és na mivolt?!?!?, és akkor szóba jönnék én is stb stb :).

Ez már kicsit bonyolult, illetve össze-visszaság van :D.
    Mindenesetre Köszi. :)
  • pett3rson
    Ezt nem csinálnám fészbúkon, inkább szerveznétek házibulit vagy csak közös görbe estét az meg elhívná a csajt és akkor személyesen néznél a szép szemébe...lehet Én vagyok öreg, de ez a fészbúkos ismerkedés nagyon tré....
  • chhaya #19468
    De legalább nem kerülőúton jut el hozzá az infó.:P
    Mindegy, a te dolgod, sok sikert hozzá.:)
  • Tarajos Sül
    "A kiszemelt csajhoz úgyis csak az az infó fog eljutni, hogy bejössz neki és meg akarod ismerni. :)"

Van benne valami. :)

"Neki kéne rögtön írnod vmi hétköznapi témával, amiből nem jön le rögtön, hogy szeretnél tőle valamit."

Nah de ez a nem egyszerű.
    Nem lehetetlen, hogy ne fogjon gyanút, de nem egyszerű.
    Rád ír egy idegen pasi tök mindeggy hogy mit, egyből az lesz, hogy ezt mástól is megtudná kérdezni, és a lényeg, hogy idegen, akkor pedig mit akarhat? Csak megismerni... :)
    És ha ránézel a képére, esetleg nem jön be, akkor ajjajjj.
    Feltételezzük a legroszabbat.
    Ezért fogom minimálisan beavatni az ismimet. :)

# 19461:

Nem voltam az osztálytársa, az ismerősének voltam az osztálytársa.
  • pett3rson
    Írjál normális levelet, de neki, ne a haverodnak. most vagy Én értettem korábban totál félre, de nem vágom mi van.