22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #19430 így van ki kíváncsi egy örökös önmagával és mással elégedetlen nyafogós hisztis emberre...
lehet erre alapozni bármit is? Nem! Naugye... -
pett3rson #19429 kezdjük azzal, hogy felesleges számolni, úgysem jön be. reagálni kell és kész. -
Ne bánsd. :)
Én melette állok. :-)
Sajna tudom milyen.
Írtam lentebb hogy megláttam Fb-on egy lányt, és hogy majd írok, neki, ill. az ismerősének.
Szóval a lényeg, hogy a levelet azóta is írom, most pl azért nem, mert ide írok, olvasgatok, holnap is ráér, bár nem, de egy nap ide, vagy oda, az meg a másik, hogy egy lépést tenni nem olyan kőnnyü.
Nézd azt, hogy nyfogunk igen, de legalább megosztjuk a gondolatainkat, választ keresünk a kérdéseinkre, és nem az ágyban bőgünk, hogy nincs barátnőnk. :) -
Az emberek nem logikusan kiszámítható lények, ezt vedd figyelembe és minden sokkal egyszerűbbé válik. :)) -
Ezt szerintem nem olyan bonyolult kideríteni, mert ha a biztonság miatt szeret Téged, akkor lehet, hogy már nem lenne veled, ugyanis szerintem, nyugodtan cáfoljatok :), más fiú melett is megkaphatná.
Te lennél neki a lényeg. -
Ilyen hozzáállással és ennyi nyafogással? Nem mostanában. :) -
bello88 #19424 és honnan veszed hogy majd egyszer egy lány veszi a fáradtságot hogy jobban megismerjen engem? :) -
Tapasztalat. :D -
clio1616v #19422 nagyon igaz... mjáú -
bello88 #19421 egyszer volt, hol nem volt... :)) -
clio1616v #19420 ha soha nem csináltad nem tudhatod :) -
bello88 #19419 de az a lány csak biztonságérzet miatt "szeret" engem, nem önmagam miatt :) -
clio1616v #19418 ...
éppen erről van szó, hogy előre nem lehet tudni biztosan, a meglepetés.. -
Az már nem ugyanaz, mintha eleve tetszel neki.
Tudom én azt, dehát azért mégis elérheted, hogy a lány más szemszögből nézze a dolgokat. :)
És ő is jól járna, nem csak Te, mert Teszem azt, ő talált egy olyan fiút, aki mindig is szeretni fogja, és egy lány után sem fog utána nézni.
Most csak mondtam egy példát. :) -
IXEMGabeo #19416 attól még, h jófiú vagyok miért ne tudnám kielégíteni?:D ez nem ennek a függvénye. Vannak olyanok, akik az ágyban totálisan a személyiségüket meghazudtolva hatalmas nagy lepedőgyűrők. Engem könnyen fel lehetne izgatni, onnantól nem lenne megállás, ha valaki ezt megpróbálná nálam, vagy éppen viszonozná a tüzet... -
Ha egyszer már belédszeretett, utána mindegy, hogy nézel ki, szépnek fog látni. :) -
clio1616v #19414 ja... egy élet nem elég rá -
pl?
prrrr :D -
clio1616v #19412 ez a jófiús verzió volt :D -
IXEMGabeo #19411 az, hogy óvatos vagy és nem bízol meg senkiben az ne hiba, hanem egy okos lépés, csak nagyon nagyon hosszadalmas és türelmes a fejlődés útja... -
clio1616v #19410 a rossz nem azt jelenti, hogy bunkó és macsó :)
hanem, hogy olyan élményekben is részed van mellette, amilyenekben egy normális jófiú mellett soha :)
prrr prrrrr ^^ -
Értelmesebb korosztály, tény.. :D -
bello88 #19408 Az már nem ugyanaz, mintha eleve tetszel neki. Szerintem amilyen nehezen szeret beléd olyan könnyen ábrándul is ki belőled. hiszen eleve nem voltál az esete :) -
pett3rson #19407 én meg úgy, hogy addig jár a korsó a kútra, míg be nem vezetik a vizet... -
Kapjátok be hogy folyton általánosítotok!
Egy macsóbunkó rosszfiúért sem cserélném le azt, amim most van.
De még akkor se kéne, ha most nem lenne senkim.
nyan-nyan :D -
clio1616v #19405 hogy csak a legfontosabbakat említsem ^^ -
clio1616v #19404 pedig ha egy lánnyal vagy akkor váltpznod kell, ugyanis ki kell elégítened szexuálisan naponta többször és a maszturbálást is elfelejtheted... -
Úgy értem ha nem jössz be a lánynak mire fel vagyok kitartó?
Mert nem mindegy, hogy hogy nem jössz be neki.
Lehet nem tetszel neki, igaz.
De ha kérsz tőle egy kis időt, és megismer, lehet, hogy ráfog jönni "Az előző barátommal, Gézával :D, ezért szakítottam." És ez a dolog, amiért szakítottak, mostcsak mondtam egy példát, Benned látja meg, mert megismert.
Szerintem eggyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció. -
IXEMGabeo #19402 ettől kapok frászt...egy idegen lány miatt nem fogok semmit feladni, amit addig életem során felépítettem magamban...nem is tudnám, mert a neveltetésem sem engedi meg... -
clio1616v #19401 nyan nyan @=^-^= -
"ugyan miért nem kellek senkinek"
Bár nem kérdezett senki, tudom, de ha engemet kérdeztek azért mégis, akkor szerintem azért, mert néha félénk vagyok lépni, nem ismernek meg, kevés barátom van(ismiből rengeteg akad mondjuk)és néha beképzelem magamnak, hogy nem vagyok szép, nem fogok célt érni.
Ez volt régebben, azóta fejlődök.
És tudom.
Erre azt mondanák páran, hogy azért tényleg idióta vagyok, nem 22 évesen kell fejlődni.
Igaz.
Más másban hibázott, én ebben. Ne vegye senki magára, csak próbálom levezetni a gondolatmenetemet. :) -
bello88 #19399 lehet hogy én ilyen éretlen vagyok... elvégre a levelezőtársaim és a legjobb ismerőseim mind 30 felettiek :) -
clio1616v #19398 -
bello88 #19397 Szerintem a kitartásnak meg van a maga helye és ideje, csak nem a csajozásban. Úgy értem ha nem jössz be a lánynak mire fel vagyok kitartó? -
Ezt úgy szokták befejezni, hogy "amíg meg nem dugják a korsóvivő kislányt" :P -
Viszont én nem akartam bárkivel összejönni, csak mert lehetőségem volt rá. :P Szval már 20 voltam akkor, és nekem is ilyesmi gondolatok járkáltam a fejemben, hogy ugyan miért nem kellek senkinek, csak néhány kangörcsös vagy extranyominger egyénnek.
Másik kérdésre a válasz: talán mert a lányok korábban érnek, és a picit idősebb, tapasztaltabb korosztály már bepróbálkozik nálunk? Mittomén igazából.:) -
Ezek szerint én Hihhhhhetetlenül kitartó vagyok.
Engem is visszautasítanak, sőt személyesen is volt már olyan, amikor egy 3. fél miatt nem jöttek össze a dolgok. :(
Én már vagy a 4. társkeresőn vagyok, sőt 5. :D
Most a FB-on láttam egy helyi csajt, akivel szerepel néhány képen, az pont az általános iskola oszttársam és ismerősöm.
Nem egyszerű a dolgom. Még véletlenül sem szeretnék(nagyot) kockáztatni, hogy a lány nem ír vissza. Ezért írok az ismerősének, de nem azt, hogy üzenjen neki, mert én szeretném intézni a dolgokat :), csupán csak azt szeretném, hogy az ismim, és a lány valamiféle beszélgetésbe kezdjenek, mert tuti belekezdenek, és tuti rólam is lesz szó: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengető", ... és így lesz egy olyan emberkém, akire alapozhat a kiszemelt leányzó, mert ugye rám nem fog, én idegen lennék neki. -
bello88 #19393 attól függ mi az unalmas. nekem az, akinek nincs hobbija, semmilyen szabadidős tevékenységet nem csinál (csak tévézik ill. netezik), és nincs saját véleménye semmiről... -
clio1616v #19392 lassan jár a korsó a kútra^, amíg el nem törik ^^ -
clio1616v #19391 ki akar élni egy unalmas emberrel?