Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
én csak ennyit módosítanék 😊 aztán ki tudja, láttam már kutyán kamiont 😊
The Matrix has you...
Fotogén én sem vagyok, csak beállított képeken tudok normális arcot vágni, egyébként úgy általában sikerül elkapnia a legelõnytelenebb pillanatot a fotósnak.
Elsõre és külsõre ítélni valóban nem jó ötlet. Nem felejtem el azt a napot, amikor megláttam ezt a lányt a fotókon, amit a férje küldött nekem az egyik hirdetésemre jelentkezve a lány nevében. Aranyosnak tûnt, olyan kis mosolygós egyenlánynak, mutattam is a kollégámnak, hogy "nézd már milyen helyes ez a lány, nem hiszem el hogy két gyereke van". Amikor élõben találkoztunk és megláttam (nem egészen úgy nézett ki, mint a fotókon) egybõl az jutott eszembe, hogy elég ribis arca van, van egy vágás az ajkánál, és van piercing a pofiján bõven. Aztán amikor elkezdtünk beszélgetni, és furcsán méregetett, még mindig nem volt szimpatikus. Elõször azt hittem elaludtam az arcomat, vagy egy fél méteres fika lóg ki az orromból, vagy valami hasonló. Az a búgó hangja, és a kimért beszéde, a picit visszahúzódó, illedelmes viselkedése viszont már akkor is bejött. Sosem gondoltam volna, hogy AZÉRT méreget.
Ha akkor valaki azt mondja nekem, hogy ez a lány lesz életem talán legnagyobb szerelme, pofánröhögöm. És lõn. Ennyit az elõítéletrõl 😊
Egyébként természetesen õ sem úgy néz ki az életben, mint a modellfotókon. Szép lány, de nem az az igazi bombázó fajta, akit mindenki megnéz az utcán. A fotósok értik a dolgukat.
Nem mindenki fotogén, Én sem, nem is szeretem ha fotóznak, általában nem jól sikerülnek a képek rólam. lehet az alappal van gond 😄 mindegy, elsõre és külsõre ítélni nem jó ötlet, mégis ebbe a hibába esünk legtöbbször.
The Matrix has you...
Hány olyan csaj van fészbukon, aki feltesz egy bomba arcképet, aztán megnézed a profilját, és hát...ööö...
hol látjátok ti a fotóit?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Látnád a férjét...
Amit mondasz a szexuális ingerenciáról...az természetesen végig megvolt bennem is, de közben azon járt az eszem, hogy mi lesz ennek a vége.
És igen, szar kapcsolatban is sokáig el lehet élni.
De ha szar a kapcsolat és nem változik, akkor már kevésbé érzem úgy, hogy nagyon berontanék, ha elkezdek mondjuk "nyomulni". 😊
Viszont most szeptemberben amikor utoljára találkoztunk...azt hiszem talán kicsit még át is estem a ló túloldalára. Megmutattam hogy ki vagyok, és mit akarok. És ha ennyi idõ elteltével azt látom rajta, hogy ez számít neki, és nem is keveset...akkor mondjon akármit, én nem állok le. Ez a lány nem "megszerezni" akart engem, hanem mellettem akart ébredni reggelente, családfõt akart csinálni belõlem.
A már említett válaszok a kérdéseire...nos, a kérdésekbõl egyértelmûen kiderült, hogy mit is akar tõlem, milyen szerepet szán nekem.
Kapni akart, és tudta, hogy ahhoz hogy kapjon, adnia kell.
Tudod, a szerelem a legönzõbb érzelmek egyike...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The Matrix has you...
te is tovább fogod vinni, mint ahogy én is, de a végén nagy valószínûséggel elbuksz... és nem a te hibádból
Azon gondolkodom, hogy ha vége lenne/lesz a csaj döglõdõ kapcsolatának, és hozzád menekül (nagyon sokáig tudnak maradni emberek ilyen szar kapcsolatokban is), akkor mit éreznél iránta.
Ha hagynám elúszni a dolgot (ha egyáltalán képes lennék rá), lenulláznék mindent amit eddig beletettem, és csak saját magamnak hazudnék. És biztos vagyok benne, hogy a fájdalom sem múlna el teljesen, tehát ezzel nem oldanék meg semmit igazából csak menekülnék az igazság elõl.
A lány ugye megpróbálta mindezt, és valószínûleg ugyanezt az utat járja végig.
egészen addig amíg az a legfõbb célod, hogy kielégítsd a nõt és boldogítsd... mindent megteszel érte
Én (már a kapcsolatban) sosem voltam igazán elutasító vele, de az elsõ hónapban a csóknál több nem történt köztünk. Aztán a második hónapban már elkezdett nyomulni, megadta magát, és hát lényegében õ fektetett le engem, többször is egymás után. Most erre egy külsõ szemlélõ simán mondhatná azt, hogy csak meg akart szerezni. De nem errõl volt szó. Ha szerelmes vagy valakibe, azt nem csak le akarod fektetni. Azt azért éreztem, hogy számára ez egyfajta kihívás, mert többször is hangoztatta, hogy én "félek tõle", meg elhúzódom, stb., de csupán arról volt szó, hogy akkor még nem döntöttem el, hogy mit is akarok pontosan, annak ellenére, hogy addigra már iszonyatosan egymásba voltunk gabalyodva. Én azzal hogy látszólag megadtam magam és elõször feküdtünk le nem "behódoltam", mert megmondom õszintén, az elsõ együttlétünk elég kényelmetlen volt a kapcsolatot belengõ feszültség miatt, úgyhogy csak félárbocon voltam, de a lány így is élvezte, és végül is a végkifejlet azért pozitív irányba mozdult el. Nagyon rámenõs volt, akkor már nem tudtam ellenállni neki.
Aztán még aznap pár órával késõbb még kétszer rám mászott. És az azt követõ rövid idõszakban még jóval többször.
Egyébként errõl a dögrõl van szó, ott jobb oldalt. Ha már ennyit szövegelek róla, valami kevésbé explicit képet bedobok. 😊

Döntéseket meg lehet együtt, vagy külön külön meghozni, erre mindenkinek lehetõsége van.
Amikor egy nõ dominálni akar, az csak egy teszt arra, hogy mennyire vagy hajlandó feladni magad, behódolni neki. Õ valójában nem erre vágyik, amint megkapja, amit 'akar', elveszíted. A nõnek férfi kell, akire tud támaszkodni, minél alacsonyabb a behódolási faktora egy férfinak, annál vonzóbb.
Pret nem tudom, mire gondol, én abszolut nem értek vele egyet.
Persze bizonyos módszerekkel lehet a nõket befolyásolni. Nincs status quo, még akkor sincs, ha úgy tûnik, van.
The Matrix has you...
Meg az is kérdés hogy hol kell ismerkedni normális lányokkal egy kisvárosban(szórakozóhelyekre ribancok járnak csak).
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez ilyen sírdkiamgada vállamon vagy tanácsadó jellegû?😊
Ha jól mögé nézünk, akkor látható, hogy amit mondott ott sem valósult meg, mint ahogy az életben is elõfordulhat ugyanez, ezért mondtam korábban, hogy soha nem mond, hogy soha 😊
de hát ezt lehet olyannak aki nem érti alapból amit beszélek..ünk. nem rólad van szó 😉
The Matrix has you...