Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek archaikus törvények, már az õsemberek is ezek alapján mûködtek.
Próbáld megváltoztatni az embereket, de nem fog menni, közelebb van Taigetosz, mint az Olümposz...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
túlságosan bonyolult hsz volt?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
-Köszi...
-Megfoghatom?
Nemtom, én is ilyen vagyok, és így jó. 😄
szia szép a neved, annál már csak a hajad szebb
miújság van? szépek a szemeid... ugye milyen szép napunk van?
úúristen... 😄😄
mijáv
minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belõletek?
tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet...
2. része: nem szeretném kifejteni, de az lenne a normális, hogy, akinek nem egyedi a stílusa, akiben van valami különlegesség azt ugyanúgy el tudja egy lány fogadni és mondjuk megszeretni...rosszul tettem fel a kérdést, akkor úgy kérdezem
mit tegyen valaki, ha olyan a felfogása, hogy kissé szórakozott, gyerekes, de ugyanakkor jókedvû mégse tudják komolyan venni az illetõt, amikor tele van élettõl és optimista is ez mellett? minek legyen az a befásult, taktikázó "felnõtt", ha nem akar olyanná válni?
Az ilyesmi bókok a kisgyerekesek... kedves aranyos, de nem nyerõ (így nõi szemmel), szerintem petterson is az ilyenekre gondolt.
"mi köze van a stílusnak a barátnõ szerzésben?"
Amúgy... ezt... komolyan kérdezed?😄
The Matrix has you...
Ha jól veszem ki a szavaidból, már az elsõ levélnél meg kellene bízni-a bennem, mint egy tök idegen srácban, mert ha nem, akkor sosem fog megbízni bennem?
a magdit küldd haza a francba, a veronika jó lesz neked...
ha nincs bizalom, abból nem is lesz hovatovább a bizalomnak nincsenek szintjei, vagy bízol valakinem vagy nem
ha már a lehelején nem tud bízni benned soha nem is fog tudni feltétel nélkül, az meg nem bizalom
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Írtam neki, majd késõbb ismerkedés, ha hazajöttem, és elköszönt, hogy megy, dolga van. Kilépett, írtam, hogy hogy értettem, leesett, hogy gáz van, de késõ lett, mert kilépett, és nem tudtam neki elmondani, és túl furcsa volt a helyzet, hogy írtam neki, ami szerintem eléggé fontos, és már megy is rögtön el, holott elõtte nem mondta, hogy "kb 10 percig vagyok" vagy valami..
Kiderült, hogy nem kelett volna mondanom, hogy majd ha visszajöttem, akkor folytassuk, addig semmiféleképp, mert megvárt volna a csaj. Nem baj, az ember tanul a hibáiból, azért írtam "de mivan ha a szívére veszi?"
Szerintem képet nem látott rólam, mert nem vagyunk ismik facebook-on, (fura, szerda óta folyik a beszélgetés xD )
...de amikor kérdeztem a fiú ideáljáról, azt írta, hogy külsõre ok, ha egyben van a srác, és a lényeg, hogy beindítsa a kémiáját. 😄
Néha azt gondolom, túl szép, hogy igaz legyen, de azért pozitívan álok a dolgokhoz.
Csajismerõs kérdezgetett egyik haverom felõl, végûlis kilyukadtunk kettõnkre, és a végén elb.sztam azzal, hogy azt írtam, (nyaralás elött)"Most semmiféleképp nem akarok új kapcsolatot, majd utána"
Kereszt lett az egésznek!
Jól elvagyunk, beszélgetünk, tetszünk egymásnak, stb stb, én meg lesújtok ezzel, és vége, holott én csak arra gondoltam, hogy ha visszajöttem nyaralásból, akkor ismerkedjünk, mert elmegyek 1-2 hétre, és akkor annak sok értelme nincs, mert nekem is fog hiányozni, és valószínûleg neki is én.
De nem baj, tanultam belõlle. 😊
Köszi Szépen, Én is. 😊
"Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak"
Örülök, hogy örülsz, nem sértõdtem meg, de hogy érted, hogy gyerekesek? 😊
Ma egyébként a pasikról, csajokról beszélgettünk, kérdeztem miért van az, hogy nem udvarolnak Neked a fiúk, egy ilyen szép, értékes lánynak mint Te? A válasz, hogy udvarolnak, csak azok furák, és írta, hogy túl gyorsan akarták lerendezni vele a srácok a dolgok(túl hamar ismerkedni, randi, járás stb..)de reméli ez nem ilyen lesz. 😊
Alakulnak a dolgok.. 😊
De mégis azt írta, hogy nagy sebeket okoztak benne páran, amiért nehezen gondol új kapcsolatra, több idõ kell neki, hogy megbízzon valakiben.
A lényeg, hogy várnom kell, amivel nincs baj, utálok várni, most nem, csak az zavar, ha közben jön egy másik hodoló, vagy lealacsonyodik a beszélgetés, ahogy írtam.
De semmiképp nem írta azt, hogy nem akar új kapcsolatot.
Ide most nagyszerûen passzol az a mondás, miszerint "Türelem, rózsát terem!" xD 😄
-Azt jelenti, hogy érzelmeket váltottál ki belõle, és elkezdi tesztelni a kontroll képességed, és a dominanciád.
ez van, mindig van sajnos erre is esély hogy ilyeneken megy el.
Örülök, hogy sikerült elég hamar találnod valaki mást a Tescos helyett, eddig úgy néz ki jól alakulnak a dolgaid. ezt a csipkelõdõs dolgot ne csináld, ha nem a Te asztalod, csak Önmagad add, abból baj nem lehet. A csajok szeretik a titokzatosságot, az elérhetetlenséget, amit nem lehet könnyen megkapni, meg satöbbi. efelé próbálj még terelõdni, de ötleteket ne várj, azt Neked kellene kitalálni, fõleg abból, hogy mi érdekli a leányzót. Persze ez sem mûködik mindenkinél, de majd meglátod. Ha szimpi vagy neki, akkor meg elég tág körben próbálkozhatsz, mármint nehezebb lesz rossz pontot gyûjtened nála, de túl sokat ne bénázz azért. Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak, de ez a koroddal még megmagyarázható, ha a csaj veled egyidõs, akkor nem tûnik majd fel neki 😊
Alapvetõen érdeklõdõ légy, az hogy mi van vele és mit csinál és ezt jól tudod hallgatni az már fél siker.
The Matrix has you...
De elég sokat írunk egymásnak. 😊
Ha nem érdekelném, annyit írna, "aha, igen, halottam róla, Te?, semmi kül, veled? " sorolhatnám, szóval csak érdeklem, megtisztel, hogy nem a fenti típusú szavakat használja, ezzel pár sort írva, és nem is úgy van vele, hogy pazarolja az idõ.. 😊 , és arra is gondoltam, hogy uncsizik, de tanul, azért ér csak rá 2 naponta.. 😊 (habár én már annyiszor csalódtam, hogy már nem veszek biztosra semmit, csak is a kizárásos alapon alapuló dolgokat keresem, szóval, hogy nem lehet más lehetõség, hogy miért van ez, vagy az.
Vegicsek: Nem is tudom, ha nem muszáj, akkor nem vagyok az, max. ha jobban ismerném akkor gonoszkodnék vele kicsit >😊 , mint azokkal akiket ismerek, hogy direkt felcukkolom õket, és próbálom visszatartani a nevetést 😄, a végén meg megnyugatom õket, hogy nem úgy van az.
De itt kockázatos, és az is, ha bunkó vagyok vele.
Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? 😞
Egyébként megemlítenék egy sort abból a levélbõl, amit legelsõnek írtam neki, nagyon fa.a 😄:
"Igaz, hogy nincs kardom, és fém rohamsisakom, de én annélkül is tudok harcolni ám.. 😄😄."