Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Olyan gondolatok szoktak felvetõdni bennem, amikor olvasom a hozzászólásaid, mint ha a a természettel, vagy valamiféle magasabb törvényekkel próbálnál szembe menni.
Ezek archaikus törvények, már az õsemberek is ezek alapján mûködtek.
Próbáld megváltoztatni az embereket, de nem fog menni, közelebb van Taigetosz, mint az Olümposz...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

drsenorita
ááá, gumicukor😛

sz4bolcs
sör+gumicukor? 😊

??? konkrétabban kérem

túlságosan bonyolult hsz volt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igazad van ismét a balanszot kell belõni megfelelõen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

drsenorita
így van😊 meg kell találni az aranyközéputat a helyes viselkedésre😛

sz4bolcs
Figy, nem próbálnád ezt elboronálni a felsõbb erõkkel? Én szívesen fölmegyek veled az Olümposzra, csak nehogy véletlenül eltévesszük az irányt...😄

chhaya
Hülyeség. Én speciel frászt kapok az olyanoktól, akik nagyon komolyak és nagyon felnõttek akarnak lenni, és képtelenek játszani vagy örülni az élet apró dolgainak... persze egy abszolút gyerekes és minden komoly gondolkodást nélkülözõ emberre meg nem feltétlen lehet építeni... de ha megvan a kettõ egyensúlya, az egy nyerõ párosítás.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nem csak, ha egy lány gyerekes akkor is vonzó általában, ha hozzá párosul egy jó külsõ...viszont, ha mi vagyunk gyerekesek (viszont jó kedvûek) akkor nem vagyunk izgalmasak érdekes módon...

chhaya
Áhá szval így más megvilágítás alá esek?

drsenorita
haha😄

sz4bolcs
-Olyan szép barna a szemed
-Köszi...
-Megfoghatom?

te lányból vagy😊 most feltaláltam a spanyol viaszt miáúúúú

chhaya
mit tegyen valaki, ha olyan a felfogása, hogy kissé szórakozott, gyerekes, de ugyanakkor jókedvû mégse tudják komolyan venni az illetõt, amikor tele van élettõl és optimista is ez mellett?

Nemtom, én is ilyen vagyok, és így jó. 😄

te... 😄 hát az mekkora primitívség már!?! 😄

szia szép a neved, annál már csak a hajad szebb

miújság van? szépek a szemeid... ugye milyen szép napunk van?

úúristen... 😄😄

mijáv
természetesen igen...

minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belõletek?

tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet...
élettel-***********

oké értem, akkor mondta volna úgy, hogy a bókjaival volt gond😊 azt hittem az egész hsz-ére gondolt...

2. része: nem szeretném kifejteni, de az lenne a normális, hogy, akinek nem egyedi a stílusa, akiben van valami különlegesség azt ugyanúgy el tudja egy lány fogadni és mondjuk megszeretni...rosszul tettem fel a kérdést, akkor úgy kérdezem

mit tegyen valaki, ha olyan a felfogása, hogy kissé szórakozott, gyerekes, de ugyanakkor jókedvû mégse tudják komolyan venni az illetõt, amikor tele van élettõl és optimista is ez mellett? minek legyen az a befásult, taktikázó "felnõtt", ha nem akar olyanná válni?

chhaya
"Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája."
Az ilyesmi bókok a kisgyerekesek... kedves aranyos, de nem nyerõ (így nõi szemmel), szerintem petterson is az ilyenekre gondolt.

"mi köze van a stílusnak a barátnõ szerzésben?"
Amúgy... ezt... komolyan kérdezed?😄

mi köze van a stílusnak a barátnõ szerzésben? pont attól egyedi valaki, ha nem úgy viselkedik, mint az átlag...valahol belül a lelkünk milyen mindannyian gyerekek maradtunk, aki elfelejti az úgy járt, az már nem képes a szépet és a jót meglátni, nem tudom én se, hogy mire utaltál amikor azt mondtad rá, hogy gyerekes...leírta az élményeit, történéseket kicsit viccesre fogta miért lenne ez kisgyerekes?

A gyerekes az azt jelenti, hogy nem Felnõtt Férfis. Persze Neked lehet nem ilyen a stílusod élõben, bár kétlem, hogy másmilyen lennél. Valószínûleg késõn érõ típus vagy, mint amilyen Én is vagyok. Majd kinövöd vagy változtatsz rajta, bár ha a csajoknak így is bejössz, akkor mindegy, de nekem az a véleményem, hogy ez nem bejövõs. Inkább az a barátnak jó lesz eset, de persze lehet tévedek.

The Matrix has you...

Tarajos Sül
Nem értem hogy hogy érted.
Ha jól veszem ki a szavaidból, már az elsõ levélnél meg kellene bízni-a bennem, mint egy tök idegen srácban, mert ha nem, akkor sosem fog megbízni bennem?
vu vu
na végre engedtek írni az RTL-esek?

a magdit küldd haza a francba, a veronika jó lesz neked...
a bizalmat nem kiérdemelni lehet hanem csak elbukni...

ha nincs bizalom, abból nem is lesz hovatovább a bizalomnak nincsenek szintjei, vagy bízol valakinem vagy nem

ha már a lehelején nem tud bízni benned soha nem is fog tudni feltétel nélkül, az meg nem bizalom
szia Alekosz😄😄😄😄

chhaya
wheee!!

salsoul
Mi a szitu tezsvérek'? 😉
chhaya
Valszeg úgy értelmezte, hogy a nyaralás alatt vadászgatni akarsz, azért nem akarsz elõtte semmit... 😊

vegicsek
hát nemtom, azért ilyen horderejû dolgoknál személyes találka, de minimum egy telefonhívás 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

drsenorita
...értem...

Tarajos Sül
miután kilépett msn-rõl 😄.
Írtam neki, majd késõbb ismerkedés, ha hazajöttem, és elköszönt, hogy megy, dolga van. Kilépett, írtam, hogy hogy értettem, leesett, hogy gáz van, de késõ lett, mert kilépett, és nem tudtam neki elmondani, és túl furcsa volt a helyzet, hogy írtam neki, ami szerintem eléggé fontos, és már megy is rögtön el, holott elõtte nem mondta, hogy "kb 10 percig vagyok" vagy valami..
Kiderült, hogy nem kelett volna mondanom, hogy majd ha visszajöttem, akkor folytassuk, addig semmiféleképp, mert megvárt volna a csaj. Nem baj, az ember tanul a hibáiból, azért írtam "de mivan ha a szívére veszi?"
drsenorita
nem kell mindig látni az illetõt😊 én is így kedveltem meg az elõzõ barátomat és õ is engem😊

Tarajos Sül
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem utasítja vissza a közeledésemet.
Szerintem képet nem látott rólam, mert nem vagyunk ismik facebook-on, (fura, szerda óta folyik a beszélgetés xD )
...de amikor kérdeztem a fiú ideáljáról, azt írta, hogy külsõre ok, ha egyben van a srác, és a lényeg, hogy beindítsa a kémiáját. 😄
Néha azt gondolom, túl szép, hogy igaz legyen, de azért pozitívan álok a dolgokhoz.
drsenorita
dehát nem mondtad neki, hogy hogyan értetted?

Tarajos Sül
Jártam már így!
Csajismerõs kérdezgetett egyik haverom felõl, végûlis kilyukadtunk kettõnkre, és a végén elb.sztam azzal, hogy azt írtam, (nyaralás elött)"Most semmiféleképp nem akarok új kapcsolatot, majd utána"
Kereszt lett az egésznek!
Jól elvagyunk, beszélgetünk, tetszünk egymásnak, stb stb, én meg lesújtok ezzel, és vége, holott én csak arra gondoltam, hogy ha visszajöttem nyaralásból, akkor ismerkedjünk, mert elmegyek 1-2 hétre, és akkor annak sok értelme nincs, mert nekem is fog hiányozni, és valószínûleg neki is én.
De nem baj, tanultam belõlle. 😊
Narxis
Jeee, akkor tetszel neki?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tarajos Sül
"Örülök, hogy sikerült elég hamar találnod valaki mást a Tescos helyett"
Köszi Szépen, Én is. 😊

"Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak"
Örülök, hogy örülsz, nem sértõdtem meg, de hogy érted, hogy gyerekesek? 😊

Ma egyébként a pasikról, csajokról beszélgettünk, kérdeztem miért van az, hogy nem udvarolnak Neked a fiúk, egy ilyen szép, értékes lánynak mint Te? A válasz, hogy udvarolnak, csak azok furák, és írta, hogy túl gyorsan akarták lerendezni vele a srácok a dolgok(túl hamar ismerkedni, randi, járás stb..)de reméli ez nem ilyen lesz. 😊
Alakulnak a dolgok.. 😊
De mégis azt írta, hogy nagy sebeket okoztak benne páran, amiért nehezen gondol új kapcsolatra, több idõ kell neki, hogy megbízzon valakiben.
A lényeg, hogy várnom kell, amivel nincs baj, utálok várni, most nem, csak az zavar, ha közben jön egy másik hodoló, vagy lealacsonyodik a beszélgetés, ahogy írtam.
De semmiképp nem írta azt, hogy nem akar új kapcsolatot.
Ide most nagyszerûen passzol az a mondás, miszerint "Türelem, rózsát terem!" xD 😄

drsenorita
végre egy olyan komment, amelyik nem a nõi hisztire és hasonlókra hivatkozik, hanem az érzelmekre...😊

sz4bolcs
"Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? 😞"
-Azt jelenti, hogy érzelmeket váltottál ki belõle, és elkezdi tesztelni a kontroll képességed, és a dominanciád.

tigeroo
nekem meg olyan is volt hogy fél év után dobott a lány mert mégsem vonzódott hozzám.

ez van, mindig van sajnos erre is esély hogy ilyeneken megy el.
tigeroo
mondom, nem hiába mondta hogy FONTOS neki a magasság. akkor számítani fog neki. szerintem volt oka hogy ezt mondta, elõzõ pasik stb. nem feltétlen kizáró ok, de jobb tisztázni ezt.
ha ilyen helyzetben célravezetõ az õszinteség, hát rendben, csak valahogy ez nekem olyan felesleges hülyeségnek hangzik ez a magasság dolog és mégis számít:S:S:S

A legjobb barátom azt a tanácsot adta, h próbáljam kerülni a témát, amíg annyira megkedvel, h utána már nem is fog számítani a magasság..
tigeroo
én meg egy olyan lányt jelöltem most be facebookon akit látásból ismerek de köszönõ viszonyban sem vagyunk, valamint a bibi az hogy 3 évvel idõsebb... bízni kell és spílerkedni 😊
tigeroo
ne. szerintem meg mondd el. írta hogy neki fontos a magasság. tesóm is magasabb csaj az átlagnál és netes randi után sokszor volt h alacsonyabb volt a srác, és hát haragudott h amikor a magasság dolog feljött nem szóltak semmit. (õmeg nem kérdezõsködik mer lány)
fúú, egy ügyes kimagyarázással vagy egy apró füllentést el lehet hintetni az élõ találka elõtt. Talán utána, miután összehoztatok egy randit, és megismeritek egymást élõben talán eltekint ettõl a magasság dologtól...

Most mérges vok. Vagyis rossz kedvû. Barátoknak elmeséltem, de minél több helyen el kell mondanom, h kicsit kiöntsem magamból. Megismerkedtem neten egy játékban egy lánnyal. Tökre jól elvagyunk. Barátkoztunk, kiderült, h nagyon egy húron pendülünk, msn-ezés, Facebook-on bejelöltük egymást (szal láttam képen és jól is néz ki) és szinte minden nap beszélgetünk neten 3-4 órát. Flörtölgetünk is sokat és vannak mindkettõnk felõl utalások, h ebbõl még lehetne is vmi. Élõben még nem éreztem jól magam így lánnyal. Mondtam is egy barátomnak, h ebbõl lesz valami, egyedüli félelmem, h esetleg égi meszelõ, mivel én csak 176-177 cm vok. Ma szóba kerültek kapcsolatok, pasik, csajok. Szóba került, h neki fontos a magasság, mert õ 187 cm -.-. Mondjuk az én magasságom nem került szóba, mert megyek lassan aludni, holnap meló szal elbúcsúztunk. Most tökre ki vok akadva. Bazz minden klappol, erre kiderül, h 10 cm-vel magasabb, mint én. Ilyen az én formám :S
csáó.

Örülök, hogy sikerült elég hamar találnod valaki mást a Tescos helyett, eddig úgy néz ki jól alakulnak a dolgaid. ezt a csipkelõdõs dolgot ne csináld, ha nem a Te asztalod, csak Önmagad add, abból baj nem lehet. A csajok szeretik a titokzatosságot, az elérhetetlenséget, amit nem lehet könnyen megkapni, meg satöbbi. efelé próbálj még terelõdni, de ötleteket ne várj, azt Neked kellene kitalálni, fõleg abból, hogy mi érdekli a leányzót. Persze ez sem mûködik mindenkinél, de majd meglátod. Ha szimpi vagy neki, akkor meg elég tág körben próbálkozhatsz, mármint nehezebb lesz rossz pontot gyûjtened nála, de túl sokat ne bénázz azért. Nekem a gyerekes hozzászólásaid megmosolyogtatóak, de ez a koroddal még megmagyarázható, ha a csaj veled egyidõs, akkor nem tûnik majd fel neki 😊
Alapvetõen érdeklõdõ légy, az hogy mi van vele és mit csinál és ezt jól tudod hallgatni az már fél siker.

The Matrix has you...

Tarajos Sül
Nem biztos az, még semmi sem biztos, nagyon örülök ennek az "alapnak", de ez sajnos még nem garantál semmit, pl a két ok miatt, amit írtam, hogy nehogy baráti beszélgetés legyen belõlle, és nehogy találkozzon egy másik "jelölttel" 😞.
De elég sokat írunk egymásnak. 😊
Ha nem érdekelném, annyit írna, "aha, igen, halottam róla, Te?, semmi kül, veled? " sorolhatnám, szóval csak érdeklem, megtisztel, hogy nem a fenti típusú szavakat használja, ezzel pár sort írva, és nem is úgy van vele, hogy pazarolja az idõ.. 😊 , és arra is gondoltam, hogy uncsizik, de tanul, azért ér csak rá 2 naponta.. 😊 (habár én már annyiszor csalódtam, hogy már nem veszek biztosra semmit, csak is a kizárásos alapon alapuló dolgokat keresem, szóval, hogy nem lehet más lehetõség, hogy miért van ez, vagy az.

Vegicsek: Nem is tudom, ha nem muszáj, akkor nem vagyok az, max. ha jobban ismerném akkor gonoszkodnék vele kicsit >😊 , mint azokkal akiket ismerek, hogy direkt felcukkolom õket, és próbálom visszatartani a nevetést 😄, a végén meg megnyugatom õket, hogy nem úgy van az.
De itt kockázatos, és az is, ha bunkó vagyok vele.
Mivan, ha komolyan veszi, vagy a szívére? 😞
Egyébként megemlítenék egy sort abból a levélbõl, amit legelsõnek írtam neki, nagyon fa.a 😄:

"Igaz, hogy nincs kardom, és fém rohamsisakom, de én annélkül is tudok harcolni ám.. 😄😄."