Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az önértékeléseddel van a gond, nem vagy tisztában azzal hol a helyed a világban, fogalmad nincs hogy kell viselkedni, hogyan kell reagálni
Másrészt: egy csomó mindenrõl le akarjuk építeni az élvezeti faktort, ami mondjunk nekünk nem fér bele, pl nyalókás dolgok, fakanálos dolgok, meleg dolgok és így tovább. Ugye, másik szemlélet.
Megint másrészt pl az eszkimók, ha jól tudom, nem is csókolóznak, hanem az orrukat dörgölik egymásnak. Lehet el se tudják képzelni, hogy egymás szájába egymás szájukkal matassanak, sõt lehet rosszul lennének tõle, már a gondolattól is. Mi meg az orros témától nem jövünk tûzbe.
Satöbbi, satöbbi, satöbbi ...
nem tudom téged mi szól sodort erre😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Ahogyan elképzeljük a sültekrõl és más ételekrõl, hogy ez halhulla, ez madárhulla, ez disznótetem, továbbá, hogy a falernumi bor tulajdonképpen kipréselt szõlõlé, a bíborszegély juhgyapjú csigavérbe áztatva, a szerelmi élvezet belsõ dörzsölõdés, bizonyos inger kíséretében fellépõ nyálkakiválás (mert az ilyen képzetek megközelítik a tárgyakat, valósággal átjárják õket, úgy, hogy látjuk, tulajdonképpen micsodák): akként kell eljárnunk egész életünkön át, s ha a dolgok kívánatos alakban tetszelegnek, le kell õket mezítelenítenünk, szemünk elé kell állítanunk silányságukat, le kell róluk hántanunk a ragyogó köntöst, melyben büszkélkednek. Mert a gõg félelmetes csaló s legtöbbször éppen akkor csal lépre, mikor azt hiszed, hogy a legfigyelemreméltóbb dolgokkal foglalkozol."
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
kevés jobb érzés van az életben ^^
bírom az ilyen szerencsétleneket, akik már olyan szinten egoisták, hogy visszafordíthatatlan a folyamat.
Abba bele se gondol, hogy mi van fordított esetben, amikor egy iszonyatosan csúnya kövér nõ odamegy hozzá és szexuális vonzódásának visszautasítását nem tûrve nyomul rá.
ixe:Ha egy ronda ember vagy és nem kíván meg téged szexuálisan senki, akkor ne erõltetsd magad senkire.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
csak ott van bibi, hogy én nem mertem ilyen helyzetben kezdeményezni még se ölelést, még egy érintést se pedig tudom h fontos...egy esetben alkalmaztam akkor csakis a távolság miatt nem vált be (ez volt a bizonyos ukránlány esete õ fogott meg nagyon, de vele se jössz össze)
gyáva nyuszi vagyok fontos helyzetekben ennyi, pedig azért rendesen ott van egy csomó megválaszolt és általatok felvázolt téma is
"Emberi élet legnagyobb baromságai" innen indult az egész
És ez lehet a világ legrondább csaja is, mert Neked az tetszik és kész. kicsi túlzás van a mondatban,de érted a lényeget.
The Matrix has you...
Halleluja amúgy is taszít a smárolás gondolata is😄
Ahhoz amit írsz viszont az kell, hgoy újra és újra belépj a ringbe, hiszen tudod, nem az számít, hogy hány ütést kapsz, hanem, hogy hányszor állsz fel a földrõl 😊
linkeljem a videót a Rocky filmhez? 😄
The Matrix has you...
lépésrõl lépésre érdemes haladni, csak tudod valahogy ezeknél a dolgoknál, ennél a témánál a lépcsõn nem egyet, hanem már kettõt haladnék, hogy minél gyorsabban felérjek, mert kicsit idegesítõ ezekkel a dolgokkal veszõdni. Nálam nem gond, ha valakit könnyen megszerzek (kicsit csak meglepõdöm, de egyébként a lány tulajdonságaitól függõen természetes h a lehetõséggel élnék és nem unnék rá, ha õ adná magát könnyen mindenféle taktika és félelem nélkül...) nem unnék rá, hisz én vagyok az az ember, aki évtizedeket képes úgy leélni, hogy kitart az elképzelési, gondolatai, elvei és szerettei mellett, amíg helyesnek ítéli...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
amúgy egyszerû, csak meg kell találni azt akinél Neked sem kell csinálni túl sokat. Tudom, nehéz, nekem ne mond 😊
Azért az a kis küzdelem érdekesebbé teszi. Sokszor tapasztaltam már azt, hogy amit hamar megkaptam azt hamar meg is untam. Én ilyen vagyok, más másmilyen, de nekem tetszik, hogy küzdeni kell. Én is leszarom a csajozást, nem görcsölök rá, de ha van egy alkalom amit megragadhatok, akkor jó, ha van mit a tarsolyból kihalászni és nem csak a "Hö...kõ kóla?" szöveget nyomni, ami ugye nem is jön be 😊
Nem Te csinálod így, csak ezt egyszerû volt beírni. Amúgy a csajok sem bonyolultak, csak túlmisztifikáljuk ezt az egészet. Nekik is ugyanolyan félelmeik vannak, meg görcseik, hogy jaj, most tetszem-e majd neki? Már az is jól esik nekik, ha megszólítják õket, nem hervadnak el legalább. Te pedig gyakorolsz tovább, ha nemet mondtak. Szerintem ennyi a lényeg.
The Matrix has you...
milyen egyszerû lenne az ember odamegy egy lányhoz, te én most megkívántalak jössz? válasz rá menjünk...ennyi kéne nem kellene itt veszõdni az olykor drága randikkal és nem kellene ennyire félni a csajoknak, hogy húú vajon mit gondolhat, vajon most bejövök e neki slussz passz...kicsit jó lenne ilyen szempontból állatiasan viselkedni...
Egyébként is építõ jellegû kritikának szántam, nem kell mindig mindent támadásnak venni. Azt meg rég megtanulhattad volna, hogy a jó csajokat taktikázással (is) kell becserkészni. Utána már jöhet az intellektualizmus, amivel fenntartod az érdeklõdést, de azt az elsõ szikrát valahogy be kell gyújtani és ezt csak úgy lehet ha jó a szöveged és nem ilyen, mint amit felsorolt. Ez az Én véleményem, lehet like-olni, de nem muszáj, ismerhetsz már eléggé, hogy mennyire érdekel más véleménye 😊 meghallgatom és ami jó azt megtartom és alkalmazom. Ebben a könyvben vannak jó tippek, tanácsok, nekem ez jön le és emellett nagyon szórakoztató olvasmány is.
The Matrix has you...
Vagy ha miután õ egybõl bekategorizált gyógyegérnek, és épp nyúlna a kicsi buksid felé, hogy megsimogassa, te a szemébe nézel, megfogod a kezét, és kedvesen elhúzód magadtól, miközben azt mondod, hogy "Ezt nem szabad." 😊
A nõk agya csodálatosan ért ahhoz, hogy társalgás alapján kiszûrje azokat a hímeket, akik képesek õket irányítani.
A gyógyegér pedig: akinek legalább 10 olyan szerelme volt, akikkel soha nem beszélt, és jó úton van afelé, hogy legyen még 5 ilyen...
...mielõtt végleg felfogná, hogy valószínû, van egy problémája. (az, hogy még nem találkozott az "igazival".)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Csak kíváncsi voltam rá, h. tényleg mûködik-e.
-Próbáltam. Mûködik. 😄D
Ettõl lennék gyerekes? 😄
Akkor lefordítom!
Olyan szép a neved, mint amilyen szép Te vagy! 😊
Lehet, hogy gyerekesen van szerintetek megfogalmazva, és ez miatt gyerekes vagyok 😄 (ez van.. 😄 ), de abban a mondatban a lényeg a lényeg.
Kitalálhattam volna olyat is, hogy szép vagy, mondjuk ez nem sokat mondana egy csajnak úgy gondolom, és ez nagyon egyszerû, azzal meg nem tudom milyen gond lenne, ha egy lánynak azt mondom, hogy szép vagy 😊.
És még mindig nem értem, de oké, elfogadom, ha azt mondjátok "nem mondjátok, úgysem értem meg"
Én így vagyok jól, és nem is azt mondom, hogy férfias vagyok, de nem is gyerekes, hanem ilyen! Jól mondtátok páran, ha így is bejövök a csajoknak, vagyis most csak 1-nek, akkor minden oké. 😊
Lexusis350:
"minek áll neki levelezni vagy megismerni téged, ha nem bízik benned, hogy bármi is lehet belõletek?
tehát a bizalmát valakinek csak elbukni lehet..."
Utolsó mondat ok, egyetértek vele, viszont az elsõvel nem, tudom nem fõ cél, hogy egyetértsünk egymással, de nem értem, hogy miért bízna meg bennem egy vadidegen srácban, (egy számomra is vadidegen) lány?
Kialakul!
Azt pedig inkább úgy mondanám, hogy úgy áll hozzá, hogy lehet köztünk valami.
Azt írta, hogy ismerkedjünk, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e, és összeillünk-e!
És nem azt írta, hogy nem bízik bennem, hanem senkiben sem 100%-osan, mert annyi srác volt már, aki átverte, hogy kell neki egy kis idõ, még magához tér abból a "szürke ködbõl", és várni-a kell, hogy az a köd eloszoljon, kilásson bellõlle, hogy én vagyok a "ködmentes" oldalon.
Tehát kell neki kis idõ az eddigi csalódások után, hogy észrevegye, beleélje magát, hogy most másmilyen pozitív srác áll elötte(én), mint az eddigi negatívak..