Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drsenorita
ebben van valami...

+1

vegicsek
tessék egy kicsit játékosan bunkónak lenni, különben nem fog pasiként nézni rád

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

végre😊 legalább neked sikered van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rage47
na ennek örülök 😄
Tarajos Sül
Köszike! 😊

Ma meglepetés ért, mert írt, ami azt jelenti, hogy kb. kedd helyett ma írt.. 😊 A többit holnap, ha gondoljátok, már késõ van. 😞
drsenorita
helyes, helyes😛

õõõ hamár bókoltál neki sokat akkor már ne tedd, tudj meg róla minél több dolgot, csak vigyázz ne legyél túl megértõ ne érts vele mindenben egyet, mert akkor átcsapsz nála lelki szemetesládának:S jól csinálod eddig, ejts el 1-2 poént találj vele közös témát aztán kérdezd meg tõle egy kis idõ múlva mi lenne, ha mégis élõben találkoznátok. Onnantól bármi lehet, logikusan talán ezt tenném

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tarajos Sül
Helyzetjelentés. :-D
Minden alkalmat megragadtam a "társkereséshez", de nem abban a formában értendõ.
Tesco-s lányt már nem is tudom mióta nem láttam, pedig voltam Tescoban ma is, tegnap is 😄, az elõtt is, nem nem láttam. Mind1 is.

Rage47 segített hozzá a lehetséges jövõbeli boldogsághoz, mert ki tudja mi sül ki ebbõl. 😊
Ezt linkelte a #19547-ben, gondoltam szétnézek, mert számomra is érdekes volt, és máig is érdekes, gondoltam rafkósan 😄 szétnézek az ott lévõ kommentek között, és rákattintgattam az adatlapokra. 😊
És nem esélytelenül. 😄
Már szerda óta levelezgetek egy lánnyal Facebook-on, egész közel lakik, (40km kb.), és nem is az az egyszavas levelezgetés. 😊
Nincs barátja, kép alapján nagyon helyes, de amit kiemelnék, hogy õ nem az a disco-s nem mondom hogy mi, nem akarok másokat megsérteni, hogy engedi, hogy mások összetapizzák, táncolás közben a srácok a lábuk közé nyúljanak stb. Gondolom nem ismeretlen a szituáció.
Elmondása szerint nem nagyon sikerültek neki az eddigi "társkeresések", ha valaki írt is neki, akkor 4-5-nél több levél után "kifulladt" a beszélgetés.
Hétköznapi dolgokról beszélgetünk, nem akarom elsietni a "Mikor érsz rá?" mondatot, mert lehet hogy utál várakozni ezzel, és minnél elöbb találkozna velem, nem tudom, de rosszul is jöhetek ki belõlle, mert azt hinné, hogy már rögtön csak a sex-re hajtok.
Az egyetlen bibi, hogy minden másnap ér csak rá, és tényleg betartja, mert elõzõhét szerda óta nem volt olyan, hogy harmadnap írt, tanul, ami kell is, ha akarja valahova vinni az életbe, és legyen egy jó állása, de a mi ügyünket csak "késlelteti". 😄
A legelsõ levelemre azt írta, hogy "próbáljuk meg, majd kiderül, hogy egy hullámhosszon vagyunk-e", és nagyon nem szeretném, hogy ez "kihûljön" benne, a végén egy sima beszélgetõ viszonyra jutnánk, ezért próbálok belecsempészni egy-két személyes dolgot is, de nem akarom túlzásba vinni, nehogy a sex-re gondoljon ahogy írtam, mert akkor nem sok esély van a továbbiakra.
Abba pedig bele sem merek gondolni, ha közben valami másik sráccal ismerkedne meg..
De ha így is lenne, legalább kiderülne róla ez is, hogy milyen is õ valójában.
Vélemény? 😊
Mivel tarthatom fent benne azt a "lüktetést", hogy míg beszélgetünk, addig is úgy nézzen rám, mint egy fiúra? 😊
Jó ötletek ezek a személyes kérdések?
Utoljára pl. megkérdeztem, hogy "igaz, nem rég óta beszélgetünk, de mégis kíváncsi vagyok rá, szerinted egy hullámhosszon vagyunk?"

UI: Õ is az a bõbeszédû, szólt, hogy szóljak, ha túl sokat ír, írtam rá, hogy nem baj, mert érdekelsz, és kíváncsi vagyok reád, ezért mindenféleképp elolvasom. 😊
Amire nem válaszolt., hogy édes, vagyok, aranyos, és nem is kell fényezni, csak tudjam, hogy mit gondol a dologról 😊, de azt hiszem, hogy amit elmondott, hogy nem ment jól neki a "párkeresés", ezért most túl hirtelen jönnek neki ezek a "dicsérgetések" felõlem, és számára szokatlanok lennének, de ezt nem tudom biztosan.
drsenorita
egyetértek...^^

89
Csak értelmesebb körökben kell mozogni és máris találsz magadnak rendes lányt/srácot...nem kéne ez az általánosítás...mindig is voltak f@szkalapok és kurv@k is. Zsák a foltját...ahogy mondani szokták.

Azt bírom mikor azok sírnak akik amúgy egy szót nem tudnának váltani egy lánnyal, ha beszélgetésre kerülne sor. Esetleg a valóvilág (mert ugye mûvelõdni azt kell) aktuális epizódját megbeszélik aztán csönd.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Tarajos Sül
Mit látsz? :-)
sz4bolcs
Én is rendszeresen ebbe a hibába esek, de már pontosan látom, hogy hova vezet ez, amit Tarajos Sül olvtársunk (is) csinál. :/ Néha úgy érzem, hogy annyira kiszámíthatóak, elõre láthatóak az emberi sorsok a viselkedésbõl...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

vegicsek
egy jótanács: elõször cselekedj, és után gondolkozz.

Mert most túlbonyolítod, és nem hogy siker, de még tapasztalat se lesz belõle a végén.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

+1

facebook népség Szabó úr kivételével -1

Tarajos Sül
Ez nem csakhogy érdekes, hanem |igaz|ságos is.
miávú ^^

Az az igazság, amit elhiszel.

Rage47
chhaya
nyávu?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ja... akkor vu vu vuvu 😄

chhaya
szia clio 😄 nyáv

Próbáld ki!

Várd meg, amíg egy fiú közeledik feléd 😄

Tarajos Sül
Sokat segítettem gondolom --> Igen. 😊

Én sem írnék vissza egy olyan lánynak, aki nekem nem jön be, szóval a fordítottja is érthetõ, csak megragadtam az utolsó reményt, hogy hátha nincs igazam, és tényleg tudok még próbálkozni, de ennek ellenkezõjét Te is megerõsítetted. 😞 😊

Köszi. 😊
miáv ^^

chhaya
Ha rögtön a legelsõ ismerkedõs leveledre nem válaszol, az egy elég egyértelmû NEM. 😊
A nyomulás csak onnantól szimpatikus, ha a csaj bármi jelét adja, hogy bejön neki a srác. Viszont ha érezhetõen untatja és nem képes rövid válaszoknál összetettebb kommunikációra, akkor kár erõltetni, mert az nagyon idegesítõ... Nemtom igazán, hogy mikor mit és mennyire kell jelnek venni, erre rá kell érezni a beszélgetés során. Pl az sem jó, ha folyton te pofázol, mert olyan, mintha csak a saját véleményeddel lennél elfoglalva... de az sem, ha folyton kérdezgeted, hogy mi a véleménye errõl-arról, mit szeret stb. mert annak meg olyan kivallatás-fílingje van.
Sokat segítettem gondolom. 😄

Tarajos Sül
Like! 😊
Néha szeretnék csaj lenni, hogy kipróbáljam mégis milyen a másik oldal, mennyire vagyunk nyomulósak és tényleg megunható-e ez a strapa 😊

The Matrix has you...

Tarajos Sül
Mi a helyzet akkor, pl. sokat halottam már azt, hogy valaki szereti, ha valaki nyomulós, és harcolnak a lányokért, nem adják fel.
Ez akkor is érvényes, ha pl. én azt veszem észre, újabb példa 😊
Facebook-on is újra írhatnék annak a lánynak valami ürüggyel, de ilyenkor hogy derítsem én azt ki, hogy arra kíváncsi, hogy vajon harcolok-e érte?, nem adom-e fel? és ezért nem ír vissza, vagy csak le vagyok koppintva, és nem kíván semmi egyebet hozzáfûzni.

Vagy lehet tényleg nem keltettem fel az érdeklõdését?
... mert különben visszaírt volna, és ettõl fogva figyelte volna az "eseményeket", hogy mennyire harcolok érte?

Azt sem nagyon tudom eldönteni, vagy nem akarok/szeretnék abba a hibába esni, hogy persze-persze, nem hagyom abba a beszélgetést, nem adom fel annyival, hogy "szia. - Szija. - Mizujs? - Semmi." és kész is, de ha ezek után írok, mert én igenis harcolok valakiért, nem adom fel, akkor nem lehet, hogy az a valaki erõszakoskodásnak veszi, mert nem hagyom békén?
Ami igaz is, de ez csak kockázatvállalással mûködne?
Pl. Annyit írok egy lánynak, hogy már én megunom 😄, mert nem adom fel, és a végén már rám ír, hogy "neked van a pofádon bõr, hogy nem hagysz békén?" vagy hogy, (ami egy álom lenne 😊 , de egy történelem is egyben): "Látom nem adod fel 😊, nincs barátom, és amit eddig írtál, abból arra következtetek, hogy van valamennyi % esélyed, hogy megpróbáljuk ezt a levelezést tovább vinni"

Mit gondoltok?
Tarajos Sül
"a foglalkozós dolgot meg ne pozitív értelemben vedd"

Nem, veszem annak, csak van pozitív oldala is, és én pont azt boncolgattam. 😊
A zaklatás, meg akkor zaklatás/szerintem/, ha õ azt mondja, hogy "nem", én meg azért, is azt mondom, hogy "igen", és azért is kierõszakolom/ráerõszakolom az "igen"-re!

Amugyis sokat szoktam Tescoba járni, ez ma is így fog történni.
Nem is csak a csaj miatt, de ettõl még jobban neki indulok. 😄
tigeroo
akkor is gázos. ha már nincs szerelem és úgy van a pasi mellett akkor csak magára vessen. a foglalkozós dolgot meg ne pozitív értelemben vedd, a zaklatók is sokat foglalkoznak a kiszemeltükkel 😄😄😄😄😄:
szét kellene ágyúzni az országot darabokra (WWII újratöltve) és majd a nehéz idõkben megtanulják, hogy ki az, aki megvédi õket...garantáltan átértékelõdnek a társadalmi viszonyok egyes, háborús viszonyok után...

a morbid hsz-em ne tévesszen meg pusztán egy reálisabb útban látom azt, hogy egy kicsit megváltozzon mindenki...

Tarajos Sül
"többet foglalkozol a csajjal mint a pasija"
Az lehet, 😄 És látod? Ha ez eljutna hozzá, az már egy egész jó felállás. :-)

"Nõk jönnek"
Az a baj, hogy felém nem.
Tudom nem fog mindenki ide jönni hozzám, hogy akarnak velem járni, de kevés az olyan lány, aki tetszik nekem, aki meg tetszik, annak meg én nem tetszem, aki meg külsõre nem olyan jó, de elfogadja a közeledésemet, annak pedig a "belsõ világát" nem tudom elfogadni.
Keresni szinte lehetetlen, nem vagyok nagy társasági lény, bár haladok affelé, de ha találok, és azt hallom, hogy valamilyen szinten esélyes vagyok neki is, akkor azért mindent felforgatok. 😄
Ez a Tescos lány!
Te is írod, hogy többet foglalkozok vele, mint a pasija.
Hát lehet a csajnak ebbõl van hiánya, és túl keveset foglalkoznak vele..., Pl. amikor láttam a barátjával, még egymás kezét sem fogták, és nem lehet komoly, hogy már több éve járnak, mert pl. anyám, és apám sem fogják a kezüket 😄, pedig õk is már több mint 15 éve házasok, de a csaj ráadásul azt üzente, hogy majd meglátjuk, hogy lehet-e köztünk valami. "van barátom, de nem ígérek semmit"
Chhh... Én tuti nem mondanék ilyet, mikor van barátnõm, soha el nem hagynám, és minden napom jól telik vele.
tigeroo
öcsém, többet foglalkozol a csajjal mint a pasija 😄

keress más csajt, ne fókuszálj ennyire rá. nõk jönnek, mennek még akkoris ha esetleg kötõdik is hozzád...
Tarajos Sül
Tegnap voltam a Tesco-ba, nem láttam a lányt. 😞
Másképp pedig nem tudom felvenni vele a kapcsolatot. 😞
Telefonszámot szerezzem meg?
Minek?
Az úgy lenne a legcélszerûbb, ha õ adná meg, mert akkor 100%, hogy várja a hívásom, és szívesen beszélgetne velem.
Az meg a másik, ha ráküldõm az egyik ott dolgozó ismerõsömet a kb 3-4 közül 😄, akkor biztos kérdezné a lány tõle, hogy "kinek kell?" nem adom meg!" Stb. 😞
eggggész jó ez a könyv 😄 egész jó dolgok vannak benne.
Pedig életemben nem röhögtem ennyit azon az egy napon.igaz hogy zavaró volt a memememememe a topikokban,de én már majdnem leestem a székrõl.<#nevetes1>
Ez van.Szándékos topikrombolás.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

chhaya
Átmenetileg, ne örülj annyira.😊)

ez azz ezt a mocskot végre kitiltották?

annyira éreztem h egy particica az a ribi...

Tarajos Sül
Változatlan.
KB 1-2 hete nem voltam Tescoban --> nem lehetett alkalmam látni a lányt. 😞
Ma pl. eléggé lázas vagyok/voltam, esélyem sem volt eljutni a Tescoba.
Facebook-os lány nem írt vissza.
Holnap megyek majd egy laza, kis létszámú szórakozóhelyre, mert VV. 4 Anikó lesz a fellépõ.
Körülnézek ott is. 😊
Facebook-on is reklámozzák a programot a Való-Világos Anikóval, szóval szerintem sokan lesznek ott. 😊
Természetesen elötte megnézem, hogy a Tesco-s lánnyal mi a helyzet.
Az a helyzet, hogy kicsit félénk típus vagyok 😄.
chhaya
Helyzetjelentés?😊

clio1616v
😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tarajos Sül
xD
Alapból "gázos" a helyzet, hirtelen csak ennyit tudnék rá mondani, mert "vagy bejön, vagy nem."
50-50%

#19521:
Akkor már el is ordibálhatnám magam, hogy " Mi a ge.iééé ilyen drága ez a Tesco? " 😄
Akkor viszont az egész áruház rám figyelne --> Még nagyobb figyelem felkeltés. 😊
Na jó, nem komolytalankodok, csak hozzászóltam. 😊
sz4bolcs
😞 needy szöveg, érdeklõdéscsökkentõ. Inkább fingjál egyet mikor odaérsz a pénztárhoz, még az is jobb megnyitás.

Baze clio viszont mekkorát talált ki, ezt megjegyzem, hátha hasznát veszem még. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

vegicsek
gázszagot érzek

clio1616v
szerintem ne...

valami ilyesmit, hogy "Ami a kítûzõtökön van név az az igazi neved, vagy csak kitalált név? mert nyomoznék utánad a publikus oldalakon..." jobban megismernéd, szimpatikus stb.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tarajos Sül
Erre gondoltam én is.
Én erre gondoltam még: "Szia, más nem lesz, stb stb. Szép a neved. - Olyan szép, mint a gazdája." 😛 😄
Csak ezeket levezetni, még húzza le a vonalkódokat, mit tudom én..
Kevés az idõ. 😞 ..na de jó ötlet ilyenkor a kártyával való vásárlás,fõleg, ha 1x-2x rosszul ütöm be a PIN kódot valami hiba folytán.. 😊 😄
clio1616v
ma hallottam egy jó szöveget még akár be is válhat

kérdezd meg tõle mikor lesz a legközelebbi pihenõideje

Tarajos Sül
A helyzet változatlan, ha emlékszetek rá, hogy mi a szitu velem.
(miértne emlékeznétek xD, na mindegy. 😊 )
Az a baj, hogy nem járok én naponta Tescóba. Következõnek szombaton benézek, ha akkor ott lesz, megpróbálok egy szöveget "átsúgni" neki, kíváncsi leszek mi lesz a reakció. 😄 Ha szombaton nem lesz bent, akkor megint csúszik addig az ügy, amíg megint nem megyek vásárolni. :S
Tarajos Sül
Kíváncsi vagyok rá, hogy Alekosznak hol a határ, itt kiderül, mert nem lesznek ellenállóak az oda bekerült lányok xD.
Én nézni fogom, az tuti. 😊