22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    általában azt a lányt érdekled, aki nem ismer vagy annyira ismer már, hogy aggódik érted, vagy meg akar ismerni, mert érdekes vagy :)
  • Pretorian
    Ha egy lány látszólag jól megért, azt a lányt valószínűleg nem fogod érdekelni sohasem.
    Kell nekik a titokzatosság, a "ki ez a pali, aki szarik a fejemre" -figura.
    Ha valamilyen bimbózó kapcsolatról van szó ahol vibrál valami a levegőben, ez a dolog általában működik. Ha egy viszonzott szerelemről van szó, akkor nyilván nincs szükség ilyesmire.
  • Pretorian
    Jah ebben benne van az, hogy "lehetett volna valami más is"...mert nyilván akartad/akarod, hogy legyen.
  • Pretorian
    Én azon szoktam nagyot nevetni, amikor a szomszéd lány mutogatja, hogy a tegnap esti buli után kapott valami "szerelmes" sms-t a mittoménkitől akivel aznap ismerkedett meg, aztán visszaír neki hogy sajnálja de nem akar tőle semmit. Utána a pali meg megint ír, hogy "de azért barátok még lehetünk nem?".
    Háháhá. Sosem írnék ilyet nőnek. Mondjuk szerelmes sms-t sem küldenék. Mennyi hülye pali van a világon.
  • IXEMGabeo
    nem, relatíve "ukrán" a csaj, határon túli Magyar:)
  • 89
    angolul?
  • clio1616v
    kicsit pesszimista hangvételű volt a: "tulképpen örülök... meg minden.."
  • IXEMGabeo
    nem panaszkodtam egy fikarcnyit sem, leírtuk mi van 1 órát dumálgattunk erről-arról. Nem lepődtem meg, hogy bakot lőttél:)

Régen beszéltünk amúgy...
  • clio1616v
    köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy szóba állt veled egy lány

nagyon úgy hangzik amit írtál, hogy te meghallgattad a csaj boldogságát, te pedig elpanaszkodtál neki, amit ő megértett
  • IXEMGabeo
    ma jót beszélgettem az ukrán lánnyal, akinél kint voltam (egyetlen lány akivel jól elvoltam és jól megértettem magam vele), tökre megnyugodtam és tulképpen örülök annak h boldog meg minden...
  • davidka003
    Nyugodtan, terjeszd az igét. :D
  • Tarajos Sül
    Aztán kiderül, hogy lehet Neked is onnan van :D, de nem szoktam ilyen idézeteket kiírni, és ez most nagyon állat.. :D
  • Tarajos Sül
    Ellophatom? :D Facebook gyanús! :D
  • gabe paul logan
    Randizgat. Ha eljön egy nagybetűs pasi, akkor nem fog elrohanni...amúgy meg mindenki ezt csinálja, ugyanígy vagy akár kicsiben(pl csak neten) vagy nagyban(szex, tényleges "lehúzás"). Nemtom mi ebben a rossz, ha nő létedre csak töketlenekkel találkoznál, te sem akarnál komolyat...azt meg nem is lehet...hogy lehet úgy élni, hogy na most is akkor komolyat...na most is...na most is...na most is...minden egyes gyógyegérnél?
  • gabe paul logan
    Nem értettem az okfejtésed.

Azt hittem ez egyértelmű :P
  • clio1616v
    ennyi :)
  • gercse
    Így kell felfogni, én is itt szoktam elcseszni ("Normális csajnak tűnt."),
    de aztán valahogy túllépek rajta, bár olykor elég nehezen, de van ami segít, pl. egy jó kis koncert :)

• davidka003
    Nem, de mikor még hajtottam rá akkor nem tudtam, hogy ilyen. Normális csajnak tűnt. Tehát végülis jobb is, hogy így alakultak a dolgok vele.
  • ski22o
    mármint úgy értem elvinném ingyen, az arcán látszik úgy is h vevő e rá.
  • ski22o
    stopposokat szoktatok felvenni?
    jó lenne felvenni egy stoppos lányt, mondanám neki, hogy 3000 forint, de elintézhetjük máshogy is a dolgot.
    Ha jó csaj akkor is felvenném ha nem vevő rá.
  • clio1616v
    neked tetszik ez a stílus?
  • davidka003
    Persze de ő olyan, hogy mondjuk buliban megismerkedik pár pasival és azzal is talizik később akiről tudja, hogy nem akar semmit. Csak meghívatja magát egy hamburgerre vagy valamire.
  • clio1616v
    miért akarna minden randiból komoly kapcsolatot?

nem találta meg az igazit még ennyi...
  • clio1616v
    ha önként belemegy a dologba akkor nincs, ha erőszak akkor van...

ez csak nekem egyértelmű vagy trollkodni akartál?
  • davidka003
    Van közös ismerősünk aki jól ismeri és ő mondta, hogy mostanában csak játszik minden pasival, régen nem ilyen volt állítólag. Max 1-szer, 2-szer talizik valakivel, tetszik neki, hogy valaki randira hívja de ő nem akar senkitől semmit.

A szitu köztünk meg annyi volt, hogy kb 3-szor hívtam el és mindre azt mondta, hogy nem ér rá.
    Egyértelmű helyzet.

#20158: ehhez meg csak annyit, hogy azt mondta erre haverom, hogy hívjam el megint. De minek? Hát nem egyértelmű a helyzet?

Vicces, hogy régen tök szép barátnőm volt, mostanában meg a csúnyábbak is kikosaraznak.
  • gabe paul logan
    "Úgy látod?" ...miből?
    "Nem akar tőled semmmit?"...rákérdeztél és mondta vagy mi volt a szitu? Mesélj légyszíves, ha már tanácsot adtunk :)
  • gabe paul logan
    Hívd fel, hogy nem érsz rá ilyen hűbelebalázs lányokra, ha csak nem vesz a központban egy szép nagy sört neked kiengesztelésül. :P

Amúgy clio...ha megba***ák valamelyik hozzátartozódat, ahhoz sincs közöd? Vagy ha rosszabbat tesznek vele?
  • davidka003
    Ezt meg másik topicba írtam pénteken de akár ide is írhattam volna:

"Megbeszéltem egy csajjal egy randit.
    Úgy volt, hogy megyek a házuk elé. Jó, vártam kb 10 percet mondom biztos késik majd csak jön már. Kijön anyja, kérdi,hogy a lányát várom? Mondom igen és felhívta és kiderült, hogy már kora délután óta a barátnőivel van a városközpontban, én meg le lettem szarva."

Azóta egy bocsánatkérést nem írt természetesen.

Sok negatív dolog történik az emberrel de azért vannak pozitívumok is. :D
  • clio1616v
    nem volt őszinte, de bántani sem akart...

aki őszinte attól kedvességet várnak, a hazug(kedves) embertől meg őszinteséget

érzed a kettősséget?
  • IXEMGabeo
    van rosszabb. Megöli egykori haverját
  • FrezeR
    A legjobb amit tehetsz, hogy hagyod a fenébe és nem keresed a társaságát innentől. Számoljon el csak maga a lelkiismeretével bár abból kiindulva amit tett lehet nincs is neki :/
  • davidka003
    Én leszarom, nem akarok bosszút, nincs nekem ilyenekre időm.
    Annyit vártam volna csak el, hogy azok után, hogy látta mennyire ki voltam bukva igazán megtehette volna, hogy elmondja, hogy összejöttek. Milyen gáz már, hogy mástól kell megtudnom.
    Mondjuk mostanában sokat nem beszélünk már. Furcsa dolog ez, hogy haver dugja a volt nőmet. :\
  • clio1616v
    semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál

ahhoz van közöd, hogy te mit csinálsz... ha bosszúéhes vagy akkor tedd vele ugyanazt mint amit ő tett veled, de ne többet, csak annyi rosszat tehetsz meg mással szemben, amit ők tesznek veled

akció reakció
  • davidka003
    Várjatok az ám a röhej, hogy elmeséltem ezt 1-2 ismerősnek és azt mondták, hogy mi közöm van nekem ahhoz, hogy a haverom kivel jár?
    És hogy csak az óvodások sértődnek meg egy ilyen helyzeten. Hát azért szerintem nagyon is érhető, hogy nem díjaztam a dolgot.
    Haver csaja/volt csaja tabu kéne, hogy legyen.
    Jó mondjuk ez már nem most volt de mikor ezt megtudtam kb 2 hétig alig aludtam. Mert talán az egy dolog, hogy összejött vele de, hogy annyi nem volt benne, hogy elém álljon és megmondja hát az gáz.
  • FrezeR
    Ez nagyon szar helyzet de legalább kiderült milyen a haverod valójában...talán ennyi jó van benne
  • IXEMGabeo
    ez sajnos nagyon igaz...

• clio1616v
    na a haverod megérdemeli a csajt :D

jegyezd meg, aki egyszer átver valakit az megteszi újra mással is
  • davidka003
    Inkább elmesélek egy sztorit.

Jártam egy csajjal 1 évig, a csaj benyögte, hogy ő már nem szerelmes ezért szakítsunk. Legeslegjobb haveromnak elsírtam bánatom, hogy szarul esik, hogy csak így hirtelen elhagyott. Ő próbált vigasztalni vagy csak úgy tett. Telt az idő. Pár héttel később tudtam meg, hogy már 4 hete jár a csajjal és nekem senki nem mondott semmit.
    True story. :\
    Szerintem ez a geci helyzet.
  • 89
    te is élveznéd, én is élveztem régebben, de egyikkel sem akartam semmit
  • ski22o
    ja