22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20307 ja:) -
#20306 :D nem, nem vagyok szőke cigány, de a hajszín passzol kb. :)
a bőröm színe alapján, meg a hajam miatt is inkább német vagy valamilyen északi nemzetiségűnek szoktak nézni, cigány még nem voltam :D -
clio1616v #20305 nem zörög a haraszt...
ha valami baj van a pároddal és az nem derül ki normális kommunikációval vagy azt mondja, a "Mi a baj?" kérdésre, hogy "Semmi", holott érzed, hogy megváltozott a viselkedése irányodba akkor ott valami baj van és eleve hazudik onnéttól kezdve meg tiéd a kihívás, hogy kiderítsd indirekt módon -
clio1616v #20304 ha te a párod előtt nem dícsérhetsz egy lányt, vagy ő nem dícsérhet előtted egy pasit, akkor el kellene gondolkoznod, hogy valóban egymáshoz illetek-e -
#20303 A magánszféra igénye nem bizalmatlanság.
Ha a másikat érdekli valami a levelezésemmel, az sms-eimmel, vagy az ismerőseimmel kapcsolatban, akkor azt kérdezze meg tőlem, és ne kerülőúton próbálja kinyomozni. Sokkal nagyobb bizalmatlanság belenézni a másik privát dolgaiba, mert ez azt jelenti, hogy a személyesen feltett kérdésre nem hinné el a választ. Különben egyenesen megkérdezné, és nem trükközne. -
#20302 -
tomcsa4 #20301 Minek tudnia minden haveromról?
Aki a neten beszéli meg a problémáját, azon semmi nem segít. Én nem vagyok ilyen. Viszont hadd mondjam már meg egy lányról ohgy tetszik-e vagy sem anélkül, hogy kérdőre vonnának miatta.
Most képzeld el: egyik cimbi belinkel egy nőt, megkérdezi ohgy tetszik-e vagy sem, én rámondom hogy igen, mert szép. Ezt a nők nagyon kicsi hányada tűri. Pedig ettől nem robban ki a világháború, nem csalom meg, nem lesz semmi.
SMS: minek olvasná el, ah nem rá tartozik? Nekem írják, az én dogom. Ha meg akarom osztani vele, akkor úgyis megmondom. Felesleges tudnia mindent, foglalkozzon magával is, ne csak velem. Na ez a bizalmatlanság és nem az, hogy ne turkáljon a telefonomba. Attól hogy valakiek van párkapcsoalta, kel lennie magánéletnek is. -
clio1616v #20300 az a bizalmatlan, aki facebookon a párkapcsolatát kibeszéli, ahelyett, hogy a párjával beszélné meg a problémáját
gondolj bele... miért ne nézhetném meg a párom facebookját?
egy közösségi oldal, amin az ismerősök vannak jobb esetben közös ismerősök és miért találnék ott olyat ami nem rám tartozik? -
tomcsa4 #20299 Még annyit, ohgy ki a bizalmatlan, aki nem mutat meg másnak vlaamit, vagy aki belenéz a másik dolgába?
Nekem egyik barátnőm se nézzen bele a telefonomba, a levelezéseimbe, csak ha megkérem. (De ez nem csak a barátnőmre vonatkozik, hanem a családomra, haverokra is.) -
tomcsa4 #20298 Igen ,ezt írja a nagy párkapcsolati biblia. Impozáns mondatok. De szeritnem nagy baromság az egész (mint a halottról jót vagy semmit).
Én meg azt mondom, hogy felnőtt embereknek van magánszférájuk ,ami másra nem tartozik. Aki normálisan fejlődik, az megérti ezt. (De ez logikus is, hisz nem adod oda a lelked senkinek sem. Ha mindent megosztasz, odaadod a lelkedet is.) -
clio1616v #20297 ha kell magánszféra, az azt jelenti, hogy van olyan dolog amit nem vele akar megbeszélni
tehát titkol valamit :) milyen kapcsolat az? bizalmatlan és ki a bizalmatlan a másikkal? a csaj aki titkol, mert nem bízik benne, hogy a párjával megoszthatja -
#20296 Szia!
Szerintem se reménykedj. Ezt az utána még "barátkozzunk még" meg amúgy sem a legjobb jel. A másik, hogy én nem helyeslem azt, hogy egymás fészbúk fiókjába belépkedtetek. Ennyi magán szférának kell maradnia. -
pett3rson #20295 és itt van a kutya elásva, mivel Ő már eltávolodóban volt vagy éppenséggel van tőled és az amit műveltél "magánlaksértés" volt neki. a csajok bonyolultak, hol jó amit csinálsz, hol nem... -
clio1616v #20294 persze, mert te nem titkoltál semmit :) -
ioinme #20293 itt is ez volt, tudtuk egymás jelszavát. és a fura hogy ő is belépett már az enyémre mégsem akadtam ki sőt... azért nem dícsértem meg de nem haragudtam rá... -
clio1616v #20292 a párom előtt nincs titkom, ahogyan a facebook jelszavam sem lehet titok előtte
természetes, hogy belép vagy belépek
az a szép a párkapcsolatban, hogy nincs olyan hogy magán dolog
de ezt te is tudod... -
pett3rson #20291 szerintem az illető tudta nélkül megnézni a magán dolgait illetlenség. Ha megmutatja akkor más tészta és elmondja a jelszavait stb. de úgy, hogy nem tud róla persze, hogy így reagál. ez mindkét fél részéről bizalmi kérdés, de ezt Te is tudod nagyon jól... -
clio1616v #20290 ez igaz, sőt ha rájön valamire, akkor majd a lánynak fog feljebb állni :D
ez tapasztalat :) -
clio1616v #20289 a rosszhoz miért ragaszkodnál?
18 évesen szórakozni jó voltál neki, fogalma sincs mit akar... csak tapasztalatot gyűjt, nagyon sok pasija lesz még rajtad kívül
szakíts vele te -
pett3rson #20288 Szia.
Pedig az lesz a legjobb, ha adtok egymásnak időt, az eldönti, hogy hiányoztok-e egymásnak annyira, hogy újrakezdjétek vagy menjetek tovább külön úton. Utána is van Élet, hidd el nekem, Én már csak tudom :) hasonló cipőben jártam pár éve, csak az 6,5 év után volt..eltelt egy kis idő, kb 3 év és most még boldogabb vagyok, mert a tényleg hozzám illőt találtam meg...egyelőre, de most úgy tűnik ez még szebb lesz, mint eddig bármi. Szerezz tapasztalatokat más lánnyokal is, de csak ha már túl vagy az előzőn, addig felesleges érzelmi viharokba bonyolódnál. A szíved után menj és csak néha az eszed után. Most egy ideig kurva szar lesz, de ezt is túl fogod élni és csak megerősödsz tőle :) -
#20287 Az olyan korú királylányok még nem igazán tudják hogy,mikor,miért,minek(tisztelet a kivételnek). -
#20286 Mert fennáll annak a veszélye hogy az illető rájön hogy mi is történik körülötte.Akkor kitudja verni a balhét. -
ioinme #20285 18 éves amúgy :( nagyon-nagyon hiányzik... anynira nehéz lesz túltenni magam rajta mert alapvetően nagyon ragaszkodó típus vagyok :( -
clio1616v #20284 miért is nem jó nyomozni?
ha nem derül ki semmi akkor megnyugszol, ha kiderül valami akkor is megnyugszol -
#20283 Hmm,nem jó dolog nyomozni más után,mondjuk az is bűn ha más elől titkoljuk a érzéseinket.A baj forrása az hogy titkol valamit lehet hogy készül valamire vagy csak átgondolja az egészet.Egy kapcsolat egyik legrosszabb tényezője a túlzott veszekedés(vagy a közös megegyezés hiánya),ami általában azonnali vagy késleltetett szakítással végződhet.
Ez csak 1 vélemény a sok közül,várd meg ki mit ír erről.... -
clio1616v #20282 ne dobd ki... a szép élményekre emlékezz, a rosszakat meg felejtsd el -
clio1616v #20281 ne reménykedj, hanem keress egy hozzád való csajt, ez egy ordas...
egy kérdésem van még hány éves a tündérke? -
ioinme #20280 Lehet nem lényeges momentum, de nagyon megijedt mikor mondtam hogy ki akarom lökni az összes tőle kapott cuccot.. meg mondta hogy ő biztos nem löki ki én sem tegyem hanem akkor tegyem el valahova... :( -
ioinme #20279 Sziasztok! Remélem nem haragszatok hogy cska újonc vadidegenként írok nektek, de ha visszanézitek miket kommenteltem edig, talán még megtaláljátok hogy korábban is volt már gondom a barátnőmmel, akkro azt sikeresem megoldottam. És végül nem lett vége a kapcsolatnak, ha tényleg rédekel valakit nézze meg a kommentejeimet.
22 éves fiú vagyok, és az elmúlt 3 napban széthullott az életem, és néhány választ szeretnék találnia dolgokra, amitől talán picit jobban megynugszom... mint tapasztalt emberek remélem tudtok valami okosat mondani.
Egy hete kezdett furcsa lenni barátnőm. Nem keresett, szokatlanul viselkedett, alig akart találkozni, végül Pénteken benyögte hogy szakítsunk. Csak így egyik napról a másikra két és fél évnyi együttlét után. Indokként azt hozta fel, hogy sokat veszekedtünk mostanában (ami nagyon igaz, igaz nem midnig az én hibámból) és hogy ezt nem bírja szünet kell neki. Igen ám, de beléptem a Facebookjába, és kiderült hogy egy két új osztálytársával nagyon is jóban van, (fiúkkal), ráadásul a barátnőinek a levelekben erről beszélgetett, hogy kell neki már a változatosság, meg ilyenek. Meg az egyik barátnője kérdezte tőle hogy mi volt, és erre visszaírt neki hogy sírt (én sírtam) és kéeps volt egy XD-t is utána tenni... :(
Viszont: ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába... Ez szerintetek igaz? Most ez nagyon gyötör, de másfelől meg lehet hoyg csak azért mondta mert "pont kapóra jött" az indok nem? :( Amíg itt volt ő is nagyon sírt, nehezen bírta, és a végén mondogg egy ilyet: lehet hetek, hónapok múlva rájön hogy mennyire hiányzok neki és ha így lesz biztosan keresni fog... És hogy barátkozni akar most feltétlen még mert nem tud 2 és fél évet csak úgy lezárni... Szerintetek reménykedjek még?
Az XD-t egyébként megmagyarázta (kérdés mennyire életszerű) hogy ő midnre xd-t szokott írni mostanában, ami félig igaz is én is ezt vettem észre. Illetve egy éve már volt olyan hogy elkezdett gondolkodni a szakításon de akkor nem jelentette be cska utalgatott... akkor figyelmesebb voltam vele és elmult minden rendbe jött... de itt már nem adta meg ezt az esélyt.. :( Egyébként akkor is a veszekedések miatt volt... pedig most tényleg próbáltam volna iygekezni de ehhez ő is kellett volna nem mindig én voltam a kötekedő sajnos... Az a baj hogy nem tudom azért mondta-e a dolgokat, mert reménykedik abban hogy majd nekem később könnyebb lesz, és szép lassan levál, vagy pedig komolyan gondolja hoyg tartsuk a kapcsoaltot mert ki tudja... mert olvastam már kivételekről és sosem bocsátanám meg magamnak ha nem ragadnék meg midnen lehetőséget érte... és tudom hogy ez nem (teljesen) az én hibám, de folyamatosan magamat okolom hogy belenéztem a fiókjába... egyszerűen ő volt az életem.. a mindenem :( -
IXEMGabeo #20278 jellemző cliora, hogy ilyenért feljelent, pedig ott volt a smile jel szándékosan. Ha ilyenért bünti pontot kapok nincs igazság, gercsével semmi bajom sincsen... -
IXEMGabeo #20277 poénkodom csak:) gercse hasonlít egy picit Nick Noltera fiatalabb kiadásban:D:D -
pett3rson #20276 ezt hogy kell érteni? -
#20275 Mi együtt voltunk 3 hetet, mondjuk már az elején tisztában voltunk vele mindketten, hogy nem lesz komoly a dolog. De ezután még ennyit sem akarok ilyen lánnyal. Sajnos az olyan emberek akiket tehetős felmenőkkel áldott meg a sors, és nincsenek rákényszerülve arra, hogy saját maguknak kaparják ki a betevőre valót, hosszú távon valamiért ellenszenvet indukálnak bennem. Főleg amikor szembesülök azzal, hogy emiatt mennyire életképtelek ha komoly döntést kell hozniuk az élet bármely területén. -
IXEMGabeo #20274 lemerném fogadni h szőke cigány vagy:D:D:D:D -
#20273 :) az az, engem is összehozott már a sors hasonló jelzőkkel rendelkező lánnyal, nem is nagyon akaródzott összejönni velük..., de hát egyszer legalább muszáj találkozni velük, hogy kiderüljön -
#20272 A pénzes papakedvence zéró élettapasztalattal rendelkező 24+ éves kislány sztereotípiája úgy néz ki nem csak az én fejemben létezik. Nekem jutott egy idén, többet nem akarok. -
#20271 :) -
#20270 Senki sem lát olyannak, amilyen valójában vagy.
Minden egyes ember fejében más és más kép él él rólad.
Szinte biztos, hogy egyik sem egyezik azzal a képpel, ahogyan te látod saját magad.
Sőt, valószínűleg a magadról alkotott képed sem tükrözi vissza azt, amilyen valójában vagy. :)
Mert sok mindent csak mások látnak benned, amit te nem veszel észre magadban tudatosan.
Senki sem kiismerhető teljes mértékben, még saját maga számára sem.
De vannak emberek, akik közelebb járnak az igazsághoz, mint mások.
Ezért érdemes mindenkit meghallgatni, és okosan szűrni az infókat, tanácsokat. :) -
#20269 oh hát igen, ez a felszín, rengetegen élnek/akarnak élni így,
próbálnak olyanná válni, amilyennek a társadalom elfogadná őket,
kívülről minden jónak tűnik, aztán talán évek elteltével rájönnek, hogy nem így kellett volna élni...ha rájönnek, mert sokan azt gondolják, hogy ez a normális, és inkább hátrahagyják a valódi Énjüket, ahogy te mondanád.
Egyébként abban a kommentben bonyolultság alatt arra gondoltam, hogy az ember saját magát is csak nehezen tudja kiismerni, akkor mások valóban csak egy apró darabkát láthatnak belőle.
Ennek ellenére sokan gondolják, hogy teljesen ismernek, pedig csak a felszínt látják. (Jó esetben van egy két barát, aki nem)
Ezért is bonyolult. -
pett3rson #20268 egyáltalán nem bonyolult, csak mi Emberek és a sok - sokszor - felesleges gondolkodással tesszük azzá. hozzátéve azt, hogy a sok hűhó semmiért elv rendkívül magas arányban van a mai Életben...
nagyon sok az egyedülálló ember, Ők valahogy szeretnék felhívni magukra a figyelmet, mert az ember - valójában az Ego- ezt szereti. Ha ezt megkapod akkor jól érzed magad..de ez csak ál-"jóérzet", belül üres maradsz, mivel nem a valódi Éned, a lelked, hanem csak a bábod, az Ego-d kapott kielégülést...ezeket a dolgokat nem lenne szabad összekeverni és mindjárt kevesebb boldogtalan ember lenne...