Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
egyébként énis boldog párkapcsolatban vagyok, esetleg gonodolkoztál már az édes-hármas megformálásan?
Van e kapcsolatod?., milyen sûrûn szeretkeztek?. szereted e reggelente a bundáskenyeret?
Szerinted is elítelendõ elsõ randin ha az anált erõltetik egyesek?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
<#puszi>#puszi><#law>#law><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1>

ehh. csak vicceltem😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Meg is lepõdtem rendesen, hogy kaptam levelet. 😊 <3
Az a helyzet, hogy amilyen szerencsétlen vagyok nem ez az elsõ levelem, amit írok neten egy lánynak, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem mindig érkezik vissza válasz.
..csak az esetek 5%-ában.
Viszont vigasztaló, hogy nem csak én vagyok ezzel így, és egy nagyon is pozitívum, hogy nem adtam fel az elsõ kudarcnál(amikor nem érkezik válasz) , mertha feladtam volna, akkor nem találtam rá volna erre a lányra. =)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megérzéseim tévedtek. 😄
Állítólag írt nekem már tegnap levelet, csak nem kaptam meg... 😄
És úgy néz ki, hogy igazam lett.. 😞
A lánynak tegnap kelett volna írni-a, és nem írt, ha nem ér rá, és annyira érdeklem, akkor talán tudott volna dobni egy üzit, hogy bocs, vagy valami.
Tudom nem a világvége, mert lehet nem ér rá, vagy valami, de tapasztalataim, és megérzéseim nem ezt súgják.
Azt sem értettem, mikor azt mondta, hogy minden másnap tud csak netközelben lenni, mert tanul.
Ha ennyire tanul, hogy nem tud napi max. fél órára gép közelben lenni(nem hiszem, hogy nem otthonról), akkor nem értem miértnem írta azt, hogy tanulni-a kell, nem férne bele egy kapcsolat.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Kaszás a kedvenc embere
pl azért viszek esernyõt magammal, hogy ne ázzak meg
megígérem magamnak, hogy nem ázok meg, ha az esernyõt magammal viszem
Ólommentes 98-at használtuk régebben, mondjuk nem járok kocsival nincs jogsim, mert drága mindenesetre dízelmotorhoz biztosan nem töltenék, ami nem kifejezetten dízelmotoros benzin
aztán csodálkozol hogy nem megy az autód a tankolás után, mert fogalmad sem volt, hogy a te autód benzinnel üzemel
aztán hiába mondták, a kutasok, hogy bmeg ez nem dízel motoros autó 😊 nem hallgattál volna rájuk, mert õk ismerik jobban az autójukat vagy te magad
ismered az autópályás viccet, hogy mindenki a forgalommal szembe megy?
te most regeltél 18-a környékén én itt vagyok már vagy másfél éve széjjel beszéltük a topikot, különbözõ témázgatások voltak, ha visszaolvasol majd megismered egyenként a különbözõ felfogásokat...
ezzel mindent el is mondtál, ami csak elmondható a kérdésben
minden más csak magyarázat