22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20347 igen, mert egy Istennek képzeled magad... Magadfajta túlzott egoista pöcsöket szokták ellátni egy-két jobb egyenessel. Villogsz azzal micsoda király vagy, mindent tudsz és akkor hajtson fejet mindenki előtted... -
clio1616v #20346 rosszul van beállítva a limit, hogy hányas aránytól lásd a hozzászólókat -
clio1616v #20345 én nevetek az embereken... szórakoztatnak :)
minden ember egy különleges viselkedési forma, te is.. -
pett3rson #20344 mivel sikerült elérned, hogy csak ilyen lenyíló módban lehet tégedet olvasni? -
IXEMGabeo #20343 csakhogy tudd mamár bőven eljutottam arra a pontra, hogy leszarjam mások véleményét, maximum megvédem magam, ha jogtalanul állítanak valamit rólam, mint pl az ilyen esetekben a magadfajtáktól... -
clio1616v #20342 egy dolgot mondok, ha a csók előtt megkérdezed a csajt hogy megcsókolhatod-e az megöli a varázsát
lehet nem érted még... -
IXEMGabeo #20341 clio biztos nem ismered azt az érzést, amikor rühellsz az emberek közelében lenni, alig várod már, hogy hazamenj, mert megfulladsz és remegsz a félelemtől, ha emberek közt kell lenned. Nekem régóta vannak ilyen érzéseim a hideg kiráz néha, pedig gyerekkoromban nagyon jól álltam hozzájuk, de ez is megváltozott, amit a munkahelyeken is tapasztal az ember (még a suli Istenes) pl ahhoz képest amivel a muter is hazajött nap, mint nap panaszkodva micsoda, számító, kétszínű és haszonleső emberek vannak. Erre is fel kell készülni... -
IXEMGabeo #20340 max annyira vagyok defektes, hogy a világról alkotott képem sajátos, ez lehet neked nem tetszik, más azt mondja rá, hogy hülye vagyok és burokban élek, falat építek magam köré (pusztán védelemből) tapasztalatlan is lennék, ami jelen esetben valóban igaz, mert a csalódásokat én nem élem meg, mert mindig megpróbálom megelőzni a bajt, de én nem szeretnék a meggondolatlan fiatalok mintapéldája lenni én gondolkozni próbálok, és olyan dologba, ha akarnék se tudnék belemenni, ami meggondolatlan. 100x átgondolom mit fogok cselekedni, mert ez a lényeg, semmilyen meggondolatlan cselekménybe nem szeretnék belefolyni. A nőkkel szemben táplált dolgaim régóta bizalmatlanok. Leírtam 1000x ilyen olyan apró külső és saját tapasztalatok alapján mi a helyzet manapság, miféle környezetben fedeztem fel észrevételeimet. Ha van valami jó dolog, amit annak tartok én azt maximálisan megbecsülöm és értékelem, de jelenleg elvesztettem eziránt úgymond a hitem, hogy olyan szellemi partnerre leljek, aki úgy bír, ahogy vagyok. Önbizalom dolog igazából nagyon változó, hangulatomtól függ éppen mennyire vagyok nyitott néhány ember felé, máskor magamba zárkózom, de ez is én voltam mindig is ez a személyiségemmel együtt jár. Unom azt is, hogy mindig mindenki meg akart változtatni, de nem tudtak szerencsére, most mondod azt, hogy igen a javamat akarták, dehát ki a fene hagyja szerinted, hogy a kedve-kénye szerint alakítsák, irányítsák? Csak a muteromra hallgatok, ha valaki bármiféle tanáccsal szeretne számomra szolgálni... -
clio1616v #20339 érdekel szerinted? én nem másnak tetszően élek
kellőképpen egoista vagyok ahhoz, hogy bárki csak úgy befolyásolja az életemet -
clio1616v #20338 ilyen önbizalomhiánnyal kell lenni valami defektednek -
IXEMGabeo #20337 Sejtem, hogy baromságnak gondolod, de a statod nem ezt mutatja:D:D
mondjuk abszolút lényegtelen. Kapásból tudnék neked 3-4 embert mondani, aki nem bírja a képed... -
IXEMGabeo #20336 az a poén, ha én mutatnék képet magamról nem is biztos h csúnyának tartanának:D honnan tudná eleve ez az ember h csúnya vagyok, amikor nem is látott? vicc az egész:) -
clio1616v #20335 nekem nem ez a tapasztalatom :) -
IXEMGabeo #20334 a clioféléket pedig sehol sem tűrik meg, hamár itt tartunk -
IXEMGabeo #20333 igen mivel említettem h egyenlőek az arányok ilyen téren:) -
pett3rson #20332 itt senkinek sincs alapja ahhoz amit leírtál. eleve nem vagyunk elég idősek hozzá, de ha azt vesszük alapul amit elődeink leírtak ezen élményeikről, akkor azt látod, hogy régebben a szülők határozták meg, hogy kihez megy férjül a lányuk-fiuk. de ez sem mindenhol volt így, hanem csak azt ezt kedvelő kultúrákban, ergo nem tudsz egy általános igazságot megállapítani, az lehetetlen...
ha azt veszed alapul amit ma látsz magad körül, akkor azt sem lesz igaz általánosan, csak a fiatalok egy csoportjára, elég kis csoportjára. A lányok még mindig a kedvességet és a figyelmességet tekintik vonzóbbnak, mint a pénztárcád vagy a karod vastagságát... számít, de nem meghatározóan, nem mindenkinél és akinél be is jön, az is lehet kivétel, mert egyszerűen a szívükre hallgatnak :) ez kiszámíthatatlan, olyan káosz-elméletes mint a Jurassic-parkban a Malcolm jelenet :) -
clio1616v #20331 lányként, hogyan tudod megítélni, hogy egy lány rendes-e?
egy férfi gondolkodása nem hasonlítható össze egy lányéval
ha te látsz egy lányt nem ugyanaz jut eszedbe róla mint egy férfinak
ha egy lány rádmosolyog nem ugyanazt gondolod mint egy férfi
hogyan tudod tehát megítélni lányként, hogy ixemgabó, aki ráadásul egy tapasztalatlan férfi, mert egy nőhöz se "nyúlt" még, mit gondoljon ugyanarról a lányról, mint akiről te azt gondolod rendes...
te azt gondolod rendes, mert az ixemgabófélékhez nem alacsonyodik le és max lelki szemetesürítésre jó, ugyanerről a lányról ixemgabó azt fogja gondolni, hogy egy szemét kurva aki csak azért nincs vele már jóban a csaj, mert ő csúnya szegény és nincs jó szövege
egyikőtök sem téved, de mindenkinek megvan a saját igaza -
#20330 Akkor ha nekem az ellenkezőjéről van tapasztalatom, kiegyezünk egy fifty-fiftyvel? :) -
IXEMGabeo #20329 külső tapasztalatok nem ezt mutatják. Van rá alapom, csak azt most, hogy bizonyítsam be? Amit látok azt írom le, nem hazugság és nem csalás...persze biztos akad benne kis pesszimizmus is... -
pett3rson #20328 általánosítasz és nincs túl sok alapod az összehasonlításra...magamról tudom, hogy a külső nem minden..és a pénz sem...olyan Nő, bocsánat Ember nem is kellene aki a pénzemért van mellettem. -
#20327 Erre könnyű ráfogni, csak nem igaz... mindenütt vannak normális és agyhalott emberek is, csak ez utóbbiak hangosabban és könnyebb észrevenni őket... de nem jelenti, hogy túlnyomó többségben lennének -
IXEMGabeo #20326 vagy pedig városi vagyok, tudom faluban más... -
IXEMGabeo #20325 ritka... -
#20324 Miért ma már szerinted nincsenek ilyenek?
Olyan fájdalamasan negatív irányba tudsz általánosítani, hogy nézni is rossz. -
IXEMGabeo #20323 Nézz meg egy csomó plázacicát pl-> mire mennek? legyen szép a pofád, legyen izmod és legyen pénzed -
#20322 Ha ez így van, akkor:
1. K*rva szép vagyok.
2. K*rva szép vagyok.
Ez a két lehetőség van. lol. -
#20321 Ebben van valami.
Lehet neki egy csávó pocakos, de legyen szépek a fogai pl.
és ami meglep, hogy egyre több nyomja: nem kell neki a nagy pnsz:). 17 cm bőven elég nekik (valamelyiknek még sok is).
A pénz a legdominánsabb.
De fogyatékos picsát, akármilyen szép nem szabad tartós kapcsolatba vinni! Az agyilag képtelen a párkapcsolatra, a gyereknevelésre meg pláne! -
IXEMGabeo #20320 fenéket...manapság már egyenlőek az arányok ilyen téren...ez max régen volt így a más érték renddel rendelkező nők esetében, akik ténylegesen a lelket keresték az emberben... -
#20319 A nők teljesen más esztétikai érzékkel rendelkeznek, általában sokkal kevésbé számít nekik a külsőnk, mint nekünk fasziknak az ő külsejük.
-
#20318 Mondjuk általában a lányok olyan "párt" találnak maguknak, vagy olyanokkal jönnek össze, hogy óóóóó borzalom.XD
Akiket az utcán láttam, az a komplett szépség és a szörnyeteg(némely esetre szellemileg is negatív),szerencsére volt olyan csaj(de ritka) is aki "normális" embert talált magának. -
#20317 Nem erőlködöm "rendes" lányt találni. Apáca nem kell, tudom, hogy 101 FSZ volt előtte benne. Ráerőltetni se akarok semmit. Ha elviseli az Én negatív dolgaimat, én is elviselem az övéit. A tartós kapcsolat alapja a kommunikáció, a pénz, a szex és hogy hosszú pórázt hagyjunk a másiknak.
...Vagy lehet nem nekem van igazam, mert a leghosszabb "kapcsolatom" se volt több 5 hónapnál, de azzal a csajjal nagyon jókat röhögök még mostanában is.
Foglalkozni meg csak azzal kell, aki tetszik. Így nem kell később kibírni.
Egy férfi ne legyen puding és sajnáltassa magát, hogy: "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható" -
pett3rson #20316 Ettől függetlenül odamehetsz hozzá, csak ne ezzel az ürüggyel, inkább valamilyen közös dologgal, amit tanultok, abban segítséget kérve vagy bármi ilyesmi, amivel nem "alázkodsz" meg. egy beszélgetés még nem a világ és ha még érdeklődsz is utána, az után amit Ő csinál, ami Őt érdekli azzal mindjárt nyert ügyed lesz és nem csak "a béna srác" leszel :) -
browing #20315 Végső soron Én is valahogy így gondoltam, csak azért írtam le mert hát végül is egy külső szemlélődő nem elfogult és objektívebb mint most Én. -
#20314 Na ezt a helyzetet tökre érzem, én kb. 10 éve majdnem ugyanígy jártam.
Gólyatábor-szerű pár napos kirándulásra ment az egész évfolyam, olyan 120 ember ha jól emlékszem. Kiszúrtam egy lányt, akiről már ránézésre világított, hogy tök hasonló az érdeklődési körünk, illetve el is csíptem 1-2 beszélgetést, amelyekből ez derült ki. Más csoportba járt, ráadásul csak 1 éves tanfolyamra, szóval tudtam, hogy hamarabb végez mint én, és akkor még nem lehetett tudni előre, hogy lesznek-e közös óráink. Azt tegyük hozzá, hogy mindez még ott a táborban, az első nap lepörgött a fejemben, mert éreztem, hogy elég komoly hatással van rám a lány, aztán tudod hogy van ez ilyenkor, pörög az agyad, kombinálsz, mérlegelsz. De a közös érdeklődési kör összehozott minket barátként (még ott a táborban), és második este már beszélgettünk is, összeismerkedtünk. Aztán szerelem lett belőle, de sosem teljesült be (nem voltam elég tökös akkoriban ahhoz, hogy kiadjam magam, inkább szívtam), el sem mondtam neki, mondjuk néha elég levágós volt a dolog. Végül évekkel később a szerelem elmúlt, baráti szeretetté változott (ő az egyetlen, akivel működött ez a szerelem utáni barátság dolog, talán mert sosem voltunk együtt), sőt, a mai napig őt tartom az egyik legjobb barátomnak, pedig nagyon rég óta nem találkoztunk. De az első időkben mindettől függetlenül elég furcsán éltem meg a helyzetet, néha amikor bementem suliba, nem tudtam, hogy most akkor odamenjek-e beszélgetni, elhívjam-e valahova stb.
Általában ő oldotta meg a helyzetet, valahogy ő még nálam is jobban érezte a közös nevezőt, és sokszor hívott bulizni, illetve magához is a lakására beszélgetni/iszogatni, de az ő részéről nyilván mindez barátságból történt. Szóval ma is nagyon szeretem ezt a lányt, csak másképp. :)
-
#20313 +1 -
IXEMGabeo #20312 inkább azt gondolná milyen megalázkodó vagy...szvsz nem kéne ilyen baromságért bocsánatot kérni -
browing #20311 Heló.
Lenne egy kérdésem amit mindjárt le is írok de előtte jön egy kis prológus ha nem probléma.:)
Na szóval jártam emelt órákra a sulimban azt ottanikkal épp annyira voltam jóban, hogy ha szembe jöttek hát köszöntem de igazából a köszönésen kívül nem volt más dialógus köztem és közöttük, még óra előtt sem, egy két esetet, emberkét leszámítva. De mivel nem volt kötelező nekem az órákra bejárni az utolsó két-három hónapot kihagytam és érdekes módon a suliban sem futottam ősze velük (nagy a suli). És hülye jellem hibám az hogy nem nagyon szerettek köszöngetni úgy hogy az illetővel (fent említett emberkék az emelt órákról) nem igazán találkozok hónapokig (nyári szünet)
Így elmúlt hetekben amikor látom valamelyiket pl. három méterről, rám néz én vissza, köszönni illene/kellene de Én nem teszem a idióta berögződésem miatt.
Nem is igazán érdekelne de az egyik lány nagyon is megtetszett de közös baráti kör híján nem tudom, hogy kerüljek közel hozzá (facebookon amúgy ismerős bár ez manapság nem annyira lényeges).
És az lenne a kérdésem, hogy furcsának tűnhet az, hogy mit tudom Én egyszer csak össze futok vele a suliban köszönök neki és bocsánatot kérnék a bunkóságom miatt?! Aztán utána már tudnék vele beszélgetni, csak ugye az a kérdés, hogy a bocsánatkérés inkább fura és kellemetlen helyzetbe hozza ilyenkor az embert vagy inkább az zajlik le az emberben, hogy de rendesem és lelkiismeretes srác, hogy egy ilyenért kér bocsánatot.
U.I: tudom, hogy egy kicsit, hosszú de nem érdekel:) -
IXEMGabeo #20310 megvannak a maguk módszerei. Ha ezt nem is saját magamon, de sok haveromnál megfigyeltem, ezt a bűntudatos dolgot pláne eljátszotta az egyikük (holott nem is egy szép nő volt) de valamiért ez a vérükben van ez a rafináció...
Az a legjobb, ha semmiért nem érzel bűntudatot, amit elkövetsz csak akkor meg kikiáltanak egy gátlástalan féregnek... -
pett3rson #20309 na meg ugye egyértelmű, hogy bűntudatot kelt ezzel, mert így azt hiszed, ha azt a bizonyos dolgot nem teszed meg, akkor még lenne esélyed...milyen frankó megoldás nem? :) tehermentesítés:) -
IXEMGabeo #20308 "ma találkoztunk még utoljára, és azt mondta hogy a mérleg nyelve az igen felé billent volna ha nem lépek be a fiókjába"
Valamiért az az érzésem tudod, hogy a nők igencsak szeretnek feltételes módban beszélni
Majd, ha, talán, lehetséges ezek a kulcsszavak