22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20387 már eljutottam oda, hogy nem adok neki igazat mindenben, de sokáig csak kuss volt nekem. Mivel mindig is egy konfliktus kerülő ember voltam sok mindent ráhagytam, mert ő biztos jobban tudta...mamár azért más a helyzet. Ha lenne munkám abszolút magamért felelnék már nem szólhatna bele az életembe abszolút, de ez így természetes -
clio1616v #20386 honnét tudod, hogy ami anyádnak elviselhetetlen az neked is az e???
ha rá hallgatsz valamiben, honnét tudod, hogy neked is az e a jó ami neki?
általános érvényű igazságok nincsenek -
IXEMGabeo #20385 blah blah blah, a döntéseinkért mi felelünk tudom tudom, megpróbáltak már letéríteni, ha tudom, hogy igazam van senki nem tántoríthat erről le. Magammal szemben pl bitang erősek voltak az elvárások is, és a bizonyos amit mondok úgyis az lesz effektus...mondanám h makacs voltam mindig is, de azért huszon x éve képes vagyok a muterra hallgatni, és a jó úton maradtam. Persze ennek a hátrányai meglettek...
szíves rész pedig annak megy, aki teljesen képes, mer megbízni az emberekben, nem szabad tömegek felé nyílni maximum olyan felé, akit teljesen kiismertél mondjuk és mondhatni valóban elhiszed, hogy nem akar neked ártani, hanem abszolút a te jólétedhez hozzá tud tenni...
jó az unokás szöveget azoknak add be, akiknek ez lesz a céljuk:) -
pett3rson #20384 mint ahogy semmire, erre sincs egy válasz, nem tudok Neked vagy bárkinek a világból egyértelmű és egyben univerzális választ adni. Ezt mindenkinek Önmagának kell megoldania és akkor az Univerzum is megoldja neki. tudom, kicsit homályos, de ez direkt van :)
Egyébként sem fontos Nőt szerezni, ez csak egy kivetítése a belső vágyaidnak. Sokkal fontosabb, hogy harmóniában lény Önmagaddal és a természettel, az Élettel magával.
A tökéletességre hajazni viszont megint botorság volna, hiszen olyan nem létezik, de közelíteni felé mindig lehetséges, sőt erényes. Miközben ezen az Úton jársz fogsz találkozni olyanokkal akik támogatnak vagy éppenséggel megpróbálnak letéríteni erről az Útról, a Te döntésed, hogy mikor melyikre hallgatsz, jobban vagy kevésbé, de végül mindig Te leszel aki megy tovább, a többiek elmaradnak, csak néhányuk lesz olyan aki kitart sokáig, akár egy Életen át melletted, mert az Ő Útjuk párhuzamos a Tiéddel. Fel fogod ismerni ki az aki ilyen lehet, de Őérte Neked is áldoznod kell magadból. Ki kell nyitnod a szíved, mert az mutatja meg legbiztosabban kik lesznek ilyenek. Ehhez kell bátorság és merészség is, mert van, hogy megégsz egy-egy ilyen találkozásnál. Viszont, ha később visszanézel, lesz mit mesélned az unokáidnak, hogy hogy ismerted meg a nagyanyjukat és a majdnem nagyanyjaikat ;) :D -
IXEMGabeo #20383 örülök h azért nem ragadtál végleg a buszban:) már már azt gondolhattad, hogy egy túlélő akciófilm kerekedik a történetből:)
szóval igen, tegyük fel, ha valaki elfogadta önmagát. Hogy lehet annak az illetőnek nőt szereznie mégis, aki zárkózott típus, de mégis elégedett önmagával? Merthogy sajnos nem sajnos, tény, hogy ezek a típusú emberek mégsem vonzzák más emberek érdeklődését... (kérdés természetesen ismét nem magamra utalván) -
pett3rson #20382 pánikroham féle volt, mert ugye beszólt a sofőr, hogy áramszünet van és nem tudja még az ajtókat sem kinyitni...na itt kezdett zavarni a dolog, de pár percig nem éreztem különösebbet, aztán már kezdett fojtogatni a busz, szédülés, hányinger, ilyesmi :) de nem hagytam magam átesni egy ponton és megnyugodtam, azt mondogattam magamban, hogy itt nem lesz gond, mindjárt megyünk tovább vagy kinyitják az ajtót és láss csodát, tényleg kinyitották. :)
de ha már csajos topik vagy mi lenne ez, gyorsan át is vezetném ezt csajozásra :)
azzal vonnék párhuzamot, hogy a félelmeink mindig fejből indulnak: Én nem vagyok szép, Én nem vagyok (elég) okos, Én nem vagyok ügyes stb. lehetne sorolni végtelenségig, de ha ezeken felülemelkedsz valamilyen módon, leginkább úgy, hogy elfogadod olyannak magad amilyen vagy, akkor onnantól minden egyes pillanat azzal telik el, hogy örülsz az Életnek és boldog vagy, ezt sugárzod is magadból, olyan leszel, mint egy villanykörte a bogaraknak és vonzani fogod az embereket - köztük persze a Nőket is - leginkább azokat akik hasonlóak hozzád :)
ennyi lenne az életfilozófiám :) -
IXEMGabeo #20381 az nem semmi:) biztos ilyen hirtelen sokk volt számodra megesik az ilyesmi -
pett3rson #20380 Érdekes ez a fóbia dolog. Éppen tegnap mentem a 75-ös trollival és elakadtunk a vasúti aluljárónál (vagy mi a tököm az, ott az állatkert után.) áramszünet vagy mi volt. na, ott üldögéltem vagy 5 perce és akkor egy fura, bezártság érzet vagy mi kezdett rám jönni, pedig alapvetően nem félek ilyen dolgoktól, de akkor ott majdnem beparáztam és rosszul lettem, de egy kis agykontrollal megoldottam a dolgot :) -
#20379 mindkettő, bár ha kitaláltál valamilyen öregedés elleni módszert, akkor ne tartsd magadban :) -
#20378 Köszi, nem sok. Ja egy évvel öregebb lettem:-) Vagy mondjam úgy, hogy tapasztaltabb?:-) -
#20377 Így van. :D -
IXEMGabeo #20376 szia, veled mizu?:)
amúgy köszi -
#20375 "az gáz, ha én nem loholok a tömeg után és nem alakítok ki baráti társaságokat?"
Nem. Ha így jól érzed magad kinek mi köze hozzá? -
clio1616v #20374 az emberek érdekesek, figyelni kell őket, hogy mit csinálnak és azalapján viselkedni velük, mindenkivel másképpen
aki azonosan viszonyul az emberekhez az ne csodálkozzon semmin :D -
clio1616v #20373 szerencsés vagy hogy optimista tudsz lenni maradni :) -
IXEMGabeo #20372 tanulmányozás más...ha összejön 1 kommunikáció, már akkor sok mindent le tudsz vágni, ha megvan az a képességed. -
IXEMGabeo #20371 +1 Aki meg ezt nem érti meg, lelke rajta;) -
IXEMGabeo #20370 persze h társas, de az gáz, ha én nem loholok a tömeg után és nem alakítok ki baráti társaságokat? egyszerűen nem szeretem, ha túl sokat lógnak a nyakamon...
nálam a társas lény annyiban merül ki, hogy azokkal vagyok, akik valamilyen szinten mélyen szeretnek és bírnak. Ilyen ember egyelőre csak az anyám van, de, ha a jövőben lesz egy barátnőm is bőven elegendő lesz a társas lény szerepre. És kész nálam ki is fújt a társas lény szó, nem kell ahhoz tömeg, hogy az ember jól érezze magát...Engem nehezen fogsz megtalálni az esküvői partin ahogy táncolok és beszédet mondok emberek előtt:D nem ez a típusú ember vagyok... -
#20369 Fura, én is utáltam a tömeget, meg ritkán most is, de manapság inkább figyelek az emberekre, és próbálom őket ha csak külső dolgok, és szituációk alapján is (pl. beszélgetések, pillantások, stb.), megismerni, bár ez szar szó, mert szó sincs megismerésről, de kíváncsivá váltam, hogy ki hogyan él, és mit csinál, még ha ezt csak igen szúk területen is láthatom (tömegközlekedés, vendéglátóegységek, boltok stb.)
Néha mintha csak egy filmben lennék, úgy fogom fel az egészet, jól el lehet kalandozni, ha párosul még egy kis fantázia is hozzá,
olcsó játék... :D -
Mentoloshurkaka #20368 Én sem szeretem az embereket egyáltalán, ha közéjük kell menni, akkor mindig magammal viszem a zenelejátszóm, fülhallgató a fülembe, hangerő kakaóra és ezzel sikeresen ki is zárom a külvilágot. Csak annyi interakciót tartok fenn velük amennyi szükséges a tanulmányaimhoz vagy a munkámhoz. Ettől függetlenül nem tartom magam "no life" emberkének, hiszen számtalan dologban lelem örömöm: szabadidőmet a testmozgásnak, videojátékoknak és a természetjárásnak szentelem. Jól érzem magam egyedül és ez nem önáltatás, ez tény. -
#20367 Frászt, defektesek vagyunk.
Az ember társas lény.
Az idiótákat meg ignoráljuk, és ennyi. :D -
IXEMGabeo #20366 na látod:) körvonalakban érted miről beszélek. Épp ma beszéltem egy kondissal, aki szinte csak saját magával törődik, mert utálja az embereket na? lehet nemcsak én vagyok "defektes", hanem tényleg az a legjobb, ha csak saját magában bízik meg az ember? hmm? -
#20365 Nekem ismerős van egy enmyhe tömegfóbiám. :)
Forgalmas helyeken pl. nagyon kell koncentrálnom vagy másra gondolnom, hogy ne kapjak frászt az emberektől és a közelségüktől, meg ezért szoktam mindenhol fal mellett menni, hogy minél nagyobb ívben kikerüljem őket. Suliban is mindig a szélen, ablak vagy fal mellett kellett ülnöm, különben nagyon ideges voltam, ha minden oldalról körülvettek. :) Szar dolog. -
#20364 Lányként is meg tudom állapítani egy lányról, hogy szerintem rendes-e.
Szubjektív a dolog erősen.
Ahogy férfiaknak sem mind ugyanaz a lányka rendes. :)
Amúgy egyetértek, mindenkinek megvan a maga igaza.
Csak én általában pozitívan látom a dologokat, a többi meg nem izgat,
és nem nagyon tudok mit kezdeni ennyi pesszimizmussal, néha muszáj szót emelnem ellene. :D -
#20363 Szeressétek egymást inkább. :)) -
pett3rson #20362 változhat a véleményem, nem? -
IXEMGabeo #20361 baromság az egész plusz mínuszolás egyébként nagyrészét a kocsis nevű barátunk befolyásolja az alregeivel... -
clio1616v #20360 te tudod mit írsz vagy csak úgy valamit ami éppen sikerül? :D
"magyarán mindenki minuszol, mert utálnak, mint a szar..." -
pett3rson #20359 szerintem nem utálat, inkább szánalom, de ne menjünk bele, nem akarok személyeskedni tovább. -
clio1616v #20358 nem engem útálnak, hanem saját magukat, a saját magukban kialakult képet rólam és nem mindenki mínuszol, én egy + jelet 1 milliószor többre nézek mint egy - jelet -
clio1616v #20357 hagyd már magad, te a csalódástól kudarctól félsz a legjobban...
félsz hogy juj mit mondanak rólam, milyen lehet a fotóm a számukra
ez az alapvető különbség köztünk, hogy te félsz másoktól... de miért? mit tettek veled, hogy tartasz az emberektől? -
clio1616v #20356 na nekem nem unalmas, nem tudok kétszer ugyanúgy elmenni a boltba -
pett3rson #20355 magyarán mindenki minuszol, mert utálnak, mint a szar, de Te ennek ellenére a többit gondolod hülyének? csak úgy megkérdeztem, válaszolni sem muszáj :) -
pett3rson #20354 ehhez nincs mit hozzáfűznöm... -
IXEMGabeo #20353 Azt találtam ki, hogy a fórumban összefutok mondjuk Pretoriannal, beszélgetünk és akkor elmondjuk egymásról a tapasztalatainkat, hogy miben más, a másik fél a fórumon és a való életben. Azt hiszem ez lenne a tökéletes ötlet nem holmi feltöltött képek... -
IXEMGabeo #20352 természetes, hogy nem. Nem fogom kiadni magam holmi idegeneknek mit képzeltél? Még a végén visszaélnél vele -
IXEMGabeo #20351 jól legyél boldog velük...alapvetően, ha az ember kimegy a boltba kenyérért önmagában az egy cselekvés, egy cél. Nem tudom, hogy vagy vele, de sztem baromira unalmas dolog...monoton, főleg, ha tudod, hogy 60 évig ki kell menj a boltba kenyérért és muszáj megvenni, mert akkor éhen halunk a cél, hogy kielégítsük az egyik igényünket.
Engem pl most a kondi dob fel, igen nekem is lett ezáltal célom még, ha ez is céltalanul hangozna, örülök, ha fejlődöm, örülök, ha mozoghatok, mert felpezsdít. Az egyik olyan dolog, amit nem unok.
Ha jobban belegondolsz pl a munka, amit szeretsz az úgy "mindennapi ajándéknak" hangzik, de, ha nem találtál számodra kedvedre való szakmát, munkát, akkor monoton módon életed végéig olyan helyeken fogsz dolgozni, amit nem szeretsz és az a legrosszabb dolog, értelmetlenné válnak a célok is, ha érzed, hogy nem haladsz... -
clio1616v #20350 hallod egy fotót nem mersz feltölteni magadról... nem nekem vagy ronda, hanem saját magadnak -
clio1616v #20349 másképpen fogjuk fel az életet
nekem az élet, az egy lehetőség... minden nap olyan apró dolgokat célokat tűzök ki, amik erőfeszítés nélkül elérhetőek és ha nem sikerül is elégedett tudok lenni aznapommal, ha bármit elérek extra elégedettségem van
vannak napok, amikor annyira túlteljesítem vagy a körülmények úgy alakulnak, hogy az elvárásaimnak maximálisan megfelelnek, ekkor véletlen dolgok sikerülnek, adódnak, amiket ki is használok maximálisan
ezek a napok ha lehet azt mondani ajándékok és ilyenkor szerencsésnek mondhatom magamat és a körülményeimet :) -
IXEMGabeo #20348 hallod, ő már tudja előre pl azt is, hogy ronda vagyok:D:D:D mondom én, hogy Isten. Mit szólsz ehhez peti?